Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor cv ketel verplaatsen en nieuwe leveren:

Cv ketel verplaatsen en nieuwe leveren

CV ketel verplaatsen naar zolder + nieuwe CV ketel. Op dit moment staat hij in de bijkeuken, hiervoor zou het door twee verdiepingen. Graag advies over hoeveel liter ik nodig heb.
Onze klant uit Loosdrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor cv ketel verplaatsen en nieuwe leveren uit heel Nederland:

Rookgasafvoer voor diverse ketels inspecteren

Wij willen ons rookgasafvoerkanaal van het appartementencomplex laten inspecteren en vervolgens een CV-ketel laten vervangen.

Het vervangen van 5 radiatorknoppen

Ik wil graag 5 radiatorknoppen laten vervangen, omdat de radiator lekt. Ze zijn aangesloten op een CV-ketel.

CV ketel verplaatsen naar balkon

Ik wil de CV ketel in mijn keuken laten verplaatsen naar het balkon (ongeveer 1,5 meter verder op). Ketel komt uit 2014 (remeha tzerra).

Bijkeuken bij de keuken trekken

Bijkeuken en keuken zit nu gescheiden dmv muur. Kant van de bijkeuken zit ook cv ketel, die verplaatsen Of vervangen naar garage. Muur eruit en grotere (Nieuwe) keuken creeren. Kleine bijkeuken in de garage maken.

CV Ketel installeren en rookgasafvoer aanpassen

We zouden graag een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een nieuwe ketel inclusief de rookgasafvoerkanaal aanpassing. We hebben de Remeha Tzerra CW4 gekozen als de nieuwe ketel Onze oude ketel is Agpo Ferroli Xignal Nev 1324T Onze appartement is op de 3de verdieping , gebouw is 5 hoog We hebben een individuele rookgasafvoer kanaal Het is 80mm en moet als het goed is aangepast worden met 60mm miniflex, dus in totaal +/- 7meter 60mm slang door de rookgasafvoer kanaal aanleggen naar het dak(platte dak) In principe hebben we een mechanische ventilatie in de ketel ruimte . En ook een condens afvoer onder de oude ketel.

Warmtepomp en zonneboiler laten plaatsen

Graag willen wij ons huis verduurzamen. Wat mij een goede optie lijkt is een warmtepomp in combinatie met een buffervat en een zonneboiler. Graag wil ik hier advies over. In onze woonkamer en keuken komt vloerverwarming en mogelijk ook in de badkamer. Alle ramen worden vervangen door minimaal HR++ glas. Wij hebben nu een CV-ketel (HR) welke 14 jaar oud is. Deze dient te vervangen worden door het nieuwe systeem. Daarnaast willen wij in de badkamer een wtw-douche plaatsen.

Nieuwe CV ketel plaatsen

Wij zoeken een loodgieter voor het leveren en plaatsen van een nieuwe CV ketel. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Nieuwe hetelucht ketel Allure Brink of CV-ketel icm warmtewisselaar plaatsen

Oude Brink Furore Hetelucht ketel vervangen door een nieuwe HR heteluchtketel of door een HR CV-ketel in combinatie met een warmtewisselaar met toebehoren. Graag toelichting wat de beste keuze is qua verbruik en onderhoud. Nominaal vermogen van huidige ketel is: 15,1-19,1 Kw, luchthoeveelheid 1400M3/h

Verbouwing van complete woning

Wij gaan een woning kopen die wij verbouwd willen hebben. verwijderen muur en keukenblok, gedeelte woning klaar maken voor mogelijkheid plaatsing keuken, stucwerk muren, verlegging electriciteit en verplaatsing cv ketel zolder, aansluiting wasmachine naar zolder. Muur verwijderen en klein muurtje plaatsen zolder. Vervangen div cv's, Badkamer vergroten, betegelen plaatsen sanitair. betegelen toilet beneden en plaatsen nieuw sanitair. Trap lamineren met strip. . Zou u mij een indicatie kunnen geven?

Vloerverwarming plaatsen

De totaaloppervlakte bedraagt circa 75m2, verdeeld over de volgende vertrekken op de beneden verdieping: kamer 14m2, wc 1m2, hal 11m2, woonkamer+keuken 46m2. De cv-ketel bevindt zich op de eerste verdieping.

Partners

Partners van Casius