Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor zonneboiler plaatsen:

Zonneboiler plaatsen

Ik wil een zonneboiler laten plaatsen. Kan maximaal een 500 liter vat geplaatst worden. Nieuwe CV is aanwezig. Vat kan direct naast CV geplaatst worden. Collectoren op het platte dak van de dakkapel (+/- 4 x 4 meter).
Onze klant uit Loosdrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zonneboiler plaatsen uit heel Nederland:

Zonneboiler plaatsen

Vrijstaande woning uit 2002 (met een oppervlakte van 250 m2) waarop wij een zonneboiler wensen. Er liggen momenteel al zonnepanelen op deel van het dak. Graag ook warm water op groene manier voorzien. Vloerverwarming aanwezig. Op zolder voldoende ruimte voor installatie.

Zonneboiler plaatsen in een loods

Ik heb een vrijstaande woning waar een loods aan vast zit. In die loods zit een appartement van 11 bij 7 meter, en daar moet de zonneboiler in geplaatst worden. De loods komt uit 2018. De zonneboiler heb ik al, dus het hoeft alleen nog in elkaar gezet te worden. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Zonneboiler op dakkapel

ik wil een zonneboiler op mijn dakkapel laten plaatsen. Het is een vrijstaande woning (grotendeels) uit 1990. Ik ben benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn en ik ontvang hier graag een offerte voor.

Zonneboiler plaatsen

Ik wil een zonneboiler van 200 of 300 liter, zwarte vlakke panelen, installatie op schuin pannendak. Ik woon in een vrijstaande woning uit 1960 met een oppervlakte van 125 m2. Ik ontvang graag een offerte.

Warmtepompboiler plaatsen

We willen graag het gebruik van zonnepanelen combineren met een warmtepompboiler. Momenteel zijn we ons aan het oriënteren op de aanschaf van zonnepanelen, warmtepompboiler of zonneboiler. We zijn nu een huishouden van 2 personen, maar willen in de toekomst uitgroeien naar een gezin met 4 personen.

Plaatsen van een zonneboiler

Het is een geïsoleerd vrijstaand huis. Gezin met 5 pers, woonoppervlak ongeveer 140 m2. Bestaand vloerverwarming, sinds kort zonnepanelen. Wat is het verbruik op jaarbasis van een zonneboilercombi, ivm de zonnepanelen Gasverbruik 1900 m3 jaarbasis Graag vernemen we info van U..

Zonneboiler plaatsen

Ik wil een zonneboiler laten plaatsen in een vrijstaande bungalow uit begin jaren 70, en ik ben benieuwd naar wat de mogelijkheden hiervoor zijn. De inhoud van de woning is 999 m3, Graag een offerte.

Zonneboilers plaatsen

Ik ben op zoek naar een CV installateur die op het dak van mijn tussenwoning zonneboilers kan plaatsen. Het betreft een plat dak en eventueel een stukje schuin dak, in verband met ruimte zou de zonneboiler in de vorm van vacuümbuizen moeten zijn.

Zonneboiler plaatsen

Ik wil een zonneboiler laten plaatsen. Aansluiten op bestaande warmtepomp systeem met een boiler vat met dubbele spiraal, waarvan een speciaal is voor zonnecollectoren. Graag offerte voor zonnecollectoren met vacuümbuizen.

Zonneboiler plaatsen

Ik wil een zonneboiler op mijn garage dak laten plaatsen. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning uit 2017 met een oppervlakte van 160 m2. Graag een offerte inclusief de zonneboiler.