Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Loosdrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Loosdrecht heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Loosdrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Loosdrecht of directe omgeving.

95 klanten uit Loosdrecht bevelen een bij Casius in Loosdrecht aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Loosdrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: een verwarmingsinstallatie plaatsen in een winkel van 250m², warmtepomp plaatsen, gehele woning van vloerverwarming voorzien, warmtepomp plaatsen, nieuwe airco's, zonnepanelen en een zonneboiler laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp en zonneboiler, warmtepomp plaatsen, een warmtepompsysteem installeren ten behoeve van verduurzaming, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, indicatie nieuwe warmtepomp t.b.v. woning 600m³, hybride warmtepomp installeren, warmtepomp plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Loosdrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Loosdrecht:

Pelletkachel aansluiten in een chalet

Ik wil graag een pelletkachel laten aansluiten op een rookgaskanaal of gevel doorvoer of dakdoorvoer .

Warmtepomp realiseren

Ik wil graag een warmtepomp realiseren, hiermee wil ik de vloerverwarming aansturen.

Afdoppen 12mm gasleiding

Ivm koken op inductie moet een 12 mm koperleiding bij de meterkast worden afgedopt.

Cv ketel verplaatsen en nieuwe leveren

CV ketel verplaatsen naar zolder + nieuwe CV ketel. Op dit moment staat hij in de bijkeuken, hiervoor zou het door twee verdiepingen. Graag advies over hoeveel liter ik nodig heb.

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat om renovatie project. Ik wil alleen op de begane grond vloerverwarming. Ondergrond is hout! Gaat om hoofd verwarming. De uiteindelijke afdek vloer komt pvc visgraat te liggen. Totaal 60 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Oliegestookte cv ketel vervangen voor een elektrische cv ketel met tapwater

Mijn olie gestookte cv ketel Roca gavina Type 9f1 30 kW moet vervangen worden door elektrische cv met tapwater. Ik heb een chalet met een kuub inhoud van ongeveer 160 m2. Ik neem aan dat de nieuwe cv ook weer een minimale capaciteit van 30 kW moet hebben. Ik ben alleen, maar ga er maar vanuit voor 2/ 3 personen.

Cv plaatsen

We willen graag een cv ketel laten plaatsen. Het is een eengezinswoning met gashaard, woonkamer keuken, hal, wc, 3 slaapkamers, badkamer, zolder met dakkapel. Totale inhoud 324 m3.

Radiator vervangen

Ik wil op zolder de bestaande radiator vervangen voor deze: Plieger paneelradiator Compact 22 wit 60 x 160 x 10,5 cm. De huidige biedt niet genoeg vermogen. Kan zelf de CV installatie leeg laten lopen zodat u makkelijker kunt beginnen.

Zonneboiler plaatsen

Ik wil een zonneboiler laten plaatsen. Kan maximaal een 500 liter vat geplaatst worden. Nieuwe CV is aanwezig. Vat kan direct naast CV geplaatst worden. Collectoren op het platte dak van de dakkapel (+/- 4 x 4 meter).

Badkamer thermostaatkraan monteren

Ik wil een nieuw gekochte thermostaatkraan laten monteren voor het bad.

Tussenmeters laten plaatsen

Ik wil tussenmeters voor gas en electra laten aanleggen. Ik heb mijn huis in tweeën opgedeeld en verhuur de voorzijde. Zodoende.

Airco plaatsen in een chalet

Een split unit airco plaatsen in een chalet. Binnenwand hout, buitenwand kunstof

Verwarming ophangen en toevoerbuis vervangen

Ik wil een nieuwe verwarming laten ophangen. De toevoer buis moet ook vervangen worden, omdat hij roest.

Lek in Plieger losstaand kunststof bad

De afvoer van het Plieger ligbad lekt, waarschijnlijk doordat de kinderen op de rand zijn gaan zitten. Het is een losstaand bad van kunststof.

Plaatsen houtkachel en aanleggen rookkanaal

Voor mijn stacaravan heb ik een ecofire five aangeschaft, maar de caravan is nu nog niet geschikt om deze in te gebruiken. Ik voeg een foto bij van huidige schouw/afvoerkanaal. Opdracht heeft geen haast hoor met dit weer.

Airco's installeren

Wij hebben 3 split units airco's gekocht merk Daikin en Mitsubishi en we kunnen ze zelf niet monteren. Een komt in de garage, een in de slaapkamer, een in een slaapkamer op zolder (dakkapel). De afstand tussen de units in de garage wordt 7 meter, de slaapkamer op de eerste verdieping heeft een balkon. Kan de installateur ze komen plaatsen. Hoeveel kost het per airco of voor alle drie?

Houtkachel laten vervangen

Wij hebben een houtkachel staan deze willen wij vervangen door een nieuwe welke wij willen aanschaffen bij de Gamma. Het rookkanaal dient even gecontroleerd te worden of deze op de nieuwe kachel past. Gaarne ontvangen wij hier voor een offerte en tevens op welke termijn dit te realiseren is.

Houtkachel laten vervangen

Wij hebben in onze recreatiewoning een oude gaskachel staan en willen daar een nieuwe houtkachel van de Gamma laten installeren. De nieuwe kachel is 10 cm minder hoog dan de bestaande. Dit betekent dat de aansluiting van de kachelpijp moet worden gewijzigd. We ontvangen graag een offerte voor het verwijderen en afvoeren van de oude kachel, wijzigen van de aansluiting en monteren van de nieuwe kachel.

Nieuwe CV-ketel laten monteren

De bestaande olieketel voldoet niet, lekt en is niet regelbaar. Graag aanbieding voor nieuwe ketel ca. 25 kW met tapwater mogelijkheid. Aanbieding dient vergezeld te gaan met uitgebreide technische informatie over de aangeboden ketel.

Lekkage in de badkamer opsporen en verhelpen

Een paar jaar terug hebben we lekkage bij de douchebak in de badkamer gehad. Het leek toen verholpen te zijn, maar inmiddels beginnen er weer vochtplekken op het plafond in de woonkamer te ontstaan. Wellicht zijn het alleen de voegen die niet goed zijn gedaan, maar voor hetzelfde geld is er toch iets anders aan de hand. Daarom wil ik hier graag iemand naar laten kijken.

Haard plaatsen in tuinhuisje

Wij willen graag een houthaard plaatsen in ons houten buitenhuisje. Bij voorkeur gaat het afvoerkanaal door het plafond van gipsplaat en daarboven zit een houten dak. Op de plek waar de TV staat willen wij graag de houtkachel. Wij willen graag de kosten weten van de montage van de houtkachel en de plaatsing van het afvoerkanaal inclusief de benodigde isolatiematerialen. Wij hebben nog geen kachel uitgekozen omdat we ons eerst willen laten adviseren.

Vloerverwarming aanleggen op alle verdiepingen

Graag wil ik vloerverwarming door het gehele huis laten plaatsen. De begane grond betreft 50 m2, de vloerverwarming kan ingefreesd worden in een betonnen vloer. Ook op de 1ste verdieping en de zolder wens ik vloerverwarming, de cv ketel staat op zolder. 1ste verdieping 35 m2 zolder 16 m2

Toiletdouche monteren

Graag zou ik willen weten wat de kosten en mogelijkheden zijn om een toiletdouche te plaatsen in mijn toilet. Deze ruimte is 120 bij 80 cm groot.

Houtkachel en rookkanaal laten installeren

Ik wil graag een houtkachel laten installeren. De houtkachel is al in ons bezit. Het merk wist de klant niet in het telefonisch onderhoud. Kan nagezonden worden. Het betreft een vrijstaand model en men wenst geen schouw. Een gemetseld rookkanaal is aanwezig vanaf de eerste verdieping tot op het dak. In woonkamer moet er nog wel een pijp naar boven worden aangelegd. Deze pijp is (nog) niet in het bezit van de klant. Klant heeft de woning recent gekocht en de vorige bewoners hebben het rookkanaal tenminste 8 jaar niet gebruikt. Controle van het rookkanaal is gewenst.

Houtkachel laten installeren

Wij hebben al een houtkachel en zouden graag willen weten wat de kosten zijn om deze te installeren. Er is een rookkanaal aanwezig, echter dient er nog wel 80 cm pijp aangesloten te worden.