Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor convectorput dichtmaken:

Convectorput dichtmaken

Ik wil een tegelvloer met vloerverwarming aan laten leggen maar daarvoor moet een convectorput dicht gemaakt worden. Ik zoek iemand die dit kan doen. Het is ongeveer 4 meter lang.
Onze klant uit Leusden (Utrecht) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor convectorput dichtmaken uit heel Nederland:

Convectorput verwijderen en dichten

Ik wil vier convectoren afkoppelen en verwijderen en vervolgens de putten dichtmaken, zodat er later vloerverwarming in de vloer gefreesd kan worden. Het frezen en aanbrengen van de vloerverwarming behoort niet tot de opdracht. Afvoeren is niet nodig. Twee zijn 190 x 50 x 50 cm. Eentje is 200 x 50 x 50 cm. Een ander van 320 x 50 x 50 cm.

Convectorput dichten

Ik zoek iemand voor het dichtmaken van een convectorput i.v.m. nieuwe tegelvloer (+/ 200 x 40 cm )

Convectorput dichtmaken

Wegens het leggen van een nieuwe pvc vloer incl vloerverwarming moet de convectorput dicht gemaakt worden. De put meet ongeveer 3 meter bij 35 cm.

Convectorput weghalen, gat dichtmaken en radiator

Convectorput weghalen van 3 meter lang. Put dichtmaken. Op de plek van het dichtgemaakte gat moet een nieuwe radiator plaatsen.

Convectorput dichtmaken

Ik wil een convectorput dicht laten maken. De put is 3 meter lang en 30 cm breed. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.

Convectorput dichtmaken

Wij willen onze oude convectorput dichtmaken. De radiator is al verwijdert, alleen het gat moet worden gedicht en laminaat gelegd over het gat.

Convectorput verwijderen / dichtmaken (circa 3 meter lang)

We willen een radiotorens verwijderen dichtmaken, omdat we een nieuwe vloer gaan kopen

Convector dichtmaken en vloerverwarming aanbrengen

Op zoek naar een vakman, die een vloerverwarming wil leggen in een bestaande cement dekvloer. Er is een convectorput aanwezig, die dan weg moet en 2 radiatoren die weg kunnen. De vloerverwarming moet als hoofdverwarming gaan dienen. Graag een all-in prijs voor al het bovenstaande werk, het gaat om zo'n 50 m2 in woonkamer, keuken en gang.

Convectorput verwijderen en dicht maken en radiator plaatsen

Ik wil 2 convector putten laten verwijderen en dichtmaken. De een is 2 meter en de ander +-3 meter lang. Daarna moeten er 2 radiatoren geplaatst worden.

Convectorput dichtmaken

Ik wil een convector put verwijderen en dicht maken. +/- 4 meter. 45 cm breed. Het gaat om een huis uit bouwjaar 1979. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Partners

Partners van Casius