Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor het realiseren van vloerverwarming op de begane grond:

Het realiseren van vloerverwarming op de begane grond

Ik zoek een partij die mijn gehele begane grond kan voorzien van vloerverwarming. De vloerverwarming moet worden aangesloten op de bestaande CV-ketel. De vloer van de keuken en hal zijn van beton. In de woonkamer ligt een houten vloer. Het gaat in totaal om 45 m2 aan vloerverwarming.
Onze klant uit Leersum (Utrecht) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het realiseren van vloerverwarming op de begane grond uit heel Nederland:

Uitbouw en garage bouwen

Onze uitbouw zal 3 meter moeten worden over een breedte van 5,5 meter aan de buitenzijde gemeten. De hoogte zal hetzelfde moeten worden als binnen en is zonder vloer +/- 2,6 mtr. Daarnaast zouden we een garage gebouwd willen hebben die 50 cm verder uitsteekt dan de uitbouw en 3,4 meter doorlopen langs ons huis. In totaal 6,9 meter bij 2,8 meter. Hierin willen we een washok realiseren en zal er dus een aansluiting voor water moeten komen. Alles willen we van steen (groen). Bij de uitbouw willen we veel glas en een grote deur of pui. Dan zou er meteen vloerverwarming gerealiseerd moeten worden in heel de woonkamer +/-40 m2, een muur doorbraak(rood) en stucwerk. Ik zal een tekening toevoegen ter illustratie.

Uitbouw achterzijde woning om keuken te vergroten

Wij willen een uitbouw van 2,5 meter bij 6 meter realiseren om de keuken te vergroten. Hiervoor is geen vergunning nodig. Ik laat mij adviseren over een prefab methode of metselwerk op locatie. Er is nog geen fundering, dus ook dat moet geregeld worden. Daarnaast willen we vloerverwarming en een lichtstraat.

Fundering nieuwbouw woning realiseren

Ik wil graag fundering voor een te bouwen huis 7.7 x 10.1 m realiseren. De inhoud wordt 385 m3, van houtstapelbouw 115 mm. Er komt isolatie (Rc >3,5) en (LT) vloerverwarming. Ik heb sonderings gegevens. Geen idee wat voor soort fundering er nodig is, ik laat mij graag adviseren. Momenteel ligt er nog helemaal niets.

Realiseren vloerverwarming en waterpomp

We gaan een nieuw huis bouwen op een ruim kavel waar we alleen een gazon willen. (aansluitend op weidegrond ) grondsoort vette klei. We hebben geen gas aansluiting, deze willen wij ook niet. Wij willen een combinatie van warmte pomp op grondnet en zonnepanelen, en daar zowel mee verwarmen als sanitair water verwarmen. Het te bouwen huis is van Finnhouse en erg goed geïsoleerd, Onze wens is dat er vloerverwarming komt, wat vervolgens op een waterpomop wordt aangesloten. Omdat wij weten dat het graafoppervlakte ongeveer 2-3x groter zal moeten zijn dan het te verwaremen woonoppervlakte gaan wij graag in gesprek met een specialist die ons van advies kan voorzien en ook met ons de uitvoering kan realiseren. Het te verwarmen oppervlakte is een benedenverdieping van 90 m.

Uitbouw achterkant huis realiseren

Graag laten wij een uitbouw 1,5 m boven de grond realiseren, omdat het huis een souterrain heeft. Het huis op de begane grond moet dus uitgebouwd worden. Het balkon zit op 1,4 m hoogte vanaf de begane grond van de tuin. Dit kan uitgebouwd of vervangen worden. Dus op hoogte van balkon uitbouwen. Het gaat om 2,5 m uitbouwen bij 6 meter breed. Er is geen vergunning nodig. De constructie kan van hout. Ik weet niet goed welke fundering er nodig is. Er steken flinke balken uit van het balkon, wellicht dat het hier op kan. of misschien moeten er 3 heipalen geslagen worden. De oplevering graag compleet, behalve de vloer aanschaffen en leggen. Wel inclusief elektra en stucwerk en vloerverwarming. Alles is wel al voor verwerkt voor de aanbouw. We willen graag een zo groot mogelijke wand van openslaande deuren of schuifdeuren aan de achterkant van de uitbouw. Graag advies of ideeën. Verder willen we graag een steunbalk van 6 meter laten plaatsen. De huidige pui gaat eruit, deze heeft 2 gemetselde pilaren, deze gaan eruit en daar komt 1 flinke balk over de hele breedte. Graag direct afvoeren. Verder willen we eventueel een terras met trap in de tuin laten realiseren. We willen het terras door bouwen in de tuin. Dit willen we van composiet. Er moet een gedeelte trap en met hoogte verschillen. Hier willen we graag advies wat er mogelijk is en mooi is.

Vloerverwarming realiseren

Graag laat ik in de woonkamer elektrische vloerverwarming leggen, zodat het in de zomer gekoeld wordt en in de winter verwarmd. De woonkamer is ongeveer 5,2 x 10 meter. Ik heb geloof ik een betonvloer met daarop laminaat. Dit haal ik weg, wel graag afvoeren. Graag na plaatsing vloerverwarming tegels leggen.

Nieuwe vloerverwarming als hoofdverwarming realiseren

In de woonkamer en hal van 42 m2 hebben wij vloerverwarming wat we willen vervangen. Oude vloerverwarming (bij verwarming) functioneert niet naar behoren. Verdeler is wellicht her te gebruiken. Dan zijn er radiatoren die verwijdert en afgevoerd moeten worden. De nieuwe vloerverwarming wordt hoofdverwarming. De oude vloerverwarming kan mogelijk blijven liggen. Het zit in de dekvloer. Alleen zou de nieuwe aangesloten moeten worden en de oude afgesloten. Ik vermoed dat de vloer 5 cm zandcement is en dat natte vloerverwarming de beste oplossing is. Graag ontvangen we een offerte.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw realiseren achter onze woning als slaapkamer. van 3.95 bij 4 meter met een plat dak. Eventueel met het doorleggen van de vloerverwarming. Met graag ramen aan 1 zijde en minimaal 1 deur naar buiten (de tuin). Het moet casco opgeleverd worden, met radiatoren, elektra, stucwerk en een fundering. De rest doen wij zelf. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden. Ik ontvang graag een offerte.

Trapkast ombouwen naar badkamer en vloerverwarming in keuken realiseren

Ik wil graag van een trapkast een badkamer maken. Belangrijk is hoe het op te lossen valt met de ventilatie. De badkamer meubels regel ik zelf. Er zijn wateraansluitingen aanwezig, misschien dat er wel wat omgelegd moet worden. De wasmachine staat er ook, deze mag blijven staan. Verder wil ik in de keuken vloerverwarming. Welke soort wil ik graag advies over. Er ligt nu een laminaat vloer, ik wil straks tegels. Tegels regel ik zelf. De keuken is ongeveer 2,5 x 2,5 meter. Graag ontvang ik advies en een offerte.

Infrarood vloerverwarming realiseren in een nieuwbouwwoning

Ik wil graag infrarood vloerverwarming in en nog nieuw te bouwen woning. Circan in januari of februari zal het klaar zijn met een extra zwaar geïsoleerde vloer rc5, wanden rc 6 en het dak rc 8 26 pc a300watt. De beneden verdieping is ongeveer 85 - 90 m2 en boven is het ongeveer 25 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius