Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor agpo aquasol 3 zonneboiler repareren:

Agpo Aquasol 3 zonneboiler repareren

Ik heb een Agpo Aquasol 3 die telkens code 77 aangeeft. Zou ik graag een offerte mogen ontvangen voor van u om dit te kunnen regelen? Geeft aan niet verbonden met netwerk.
Onze klant uit IJsselstein (Utrecht) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor agpo aquasol 3 zonneboiler repareren uit heel Nederland:

Een oude Agpo zonneboiler aansluiten

Ik heb een Agpo Aquasol 3 die code 77 aangeeft. Volgens de handleiding geeft die aan dat het niet is aangesloten. Kunt u mij hierbij helpen? Het betreft een oude zonneboiler die al in de woning was toen ik het kocht, een jaar geleden.

Agpo Aquasol 3 zonneboiler repareren (fout 74)

Ik ben opzoek naar iemand die mijn zonneboiler kan repareren. De zonneboiler Agpo Aquasol 3 is kapot en geeft circa 90% van de tijd de foutcode 74. Soms doet ie het dus wel, maar dat is zelden. De mensen van de CV ketel hebben ernaar gekeken en die zeggen dat het een waterpomp storing kan zijn of eventueel een verstopping. Kan iemand mij helpen om dit op te lossen? Wat zou eventueel een nieuwe pomp kosten en is dat het nog waard na 19 jaar?

Agpo zonneboiler repareren

Mijn AGPO Aquasol 3 zonneboiler geeft foutcode 76 en 72 en die wil ik laten nakijken en repareren Als ik de stekker eruit haal en hem er weer in doe, doet de zonneboiler het een tijdje wel en daarna geeft hij de foutcode. Waar de foutcode vandaan komt weet ik niet.

Agpo zonneboiler aquasol nakijken en repareren

Graag zou ik iemand vinden die mijn 17 jaar oude zonneboiler na kan kijken. En graag hoor ik wat me dat gaat kosten.

Agpo zonneboiler nakijken

Mijn Aquasol 3 standaard zonneboiler is sinds de koop van mijn huis nooit gebruikt en bij de verkoop van mijn huis wil ik graag dat er iemand nagaat wat er mis is en hoeveel het kost. Deze doet het blijkbaar niet.

Agpo zonneboiler aquasol repareren

Ik ben opzoek een loodgieter die een lekkage van een AGPO FERROLI AQUASOL (zonneboiler/collector) kan verhelpen tussen zonnecollector en de zonneboiler in huis. We hebben lekkage vanaf buiten langs de leidingen naar binnen (door het dak). Er is al een monteur komen kijken. Deze geeft aan dat de bak waar de zonnecollector in ligt "waarschijnlijk" lek is. Om dit op te lossen moet de collector losgemaakt maakt worden, bak vervangen en collector terug plaatsen (en de vloeistof vervangen (is een gesloten systeem)). Ik heb 15 zonnepanelen op het dak die het oplossen lastiger maakt. Ik woon in een eengezinswoning en het dak is te bereiken via een kantel dakraam of ladder op de uitbouw aan de tuinkant. De collector kan niet via het dakraam naar binnen (om de bak te vervangen) en mogelijk zitten er een paar zonnepanelen in de weg waar of omheen gewerkt moet worden of losgekoppeld moeten worden.

Zonnecollector leveren en plaatsen

Ik wil graag een nieuwe zonnecollector aanschaffen op mijn bestaande zonneboiler van het merk Agpo Ferroli Aquasol 80 liter.

Agpo zonneboiler Aquasol na laten kijken

Agpo zonneboiler Aquasol na laten kijken. Hij doet het niet meer en geeft code 74.

Agpo ZEN zonneboiler repareren

Wie kan nog een sensorset leveren voor een Aquasol Standaard zonneboiler met DT2 regeling uit 1999 van AGPOZEN. Het gaat dus om een set, boilersensor en collectorsensor.

Agpo zonneboiler Aquasol na laten kijken

De Aquasol 3 heeft enkele maanden op storing 71 gestaan en niet gewerkt. Nu deed hij het ineens weer even (volgens mij zonder dat het opwarmde), maar al spoedig komt storing 74. De volgende dag deed hij het weer even, maar dan toch weer storing 74. De zonneboiler is 13 jaar oud.

Partners

Partners van Casius