Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit IJsselstein te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in IJsselstein heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in IJsselstein u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in IJsselstein of directe omgeving.

446 klanten uit IJsselstein bevelen een bij Casius in IJsselstein aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit IJsselstein bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren, convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen, gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming realiseren, elektrische CV-ketel of ander alternatief voor stadsverwarming, aanleggen van vloerverwarming, open haard plaatsen, schouw ombouwen tot nieuwe strakke haard, het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp, vloerverwarming aanleggen, iR vloerverwarming leggen, convectorput leveren en plaatsen en gat in betonvloer zagen, schoorsteen verwijderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in IJsselstein staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in IJsselstein:

Agpo Aquasol 3 zonneboiler repareren

Ik heb een Agpo Aquasol 3 die telkens code 77 aangeeft. Zou ik graag een offerte mogen ontvangen voor van u om dit te kunnen regelen? Geeft aan niet verbonden met netwerk.

Rookkanaal en dakdoorvoer voor de pelletkachel aanleggen

Graag wil ik een rookkanaal laten aanleggen voor mijn pelletkachel. Het kanaal moet recht omhoog, door 2 betonvloeren heen en dan door het dak, inclusief een kap. hoogte is ongeveer 5,5 meter tot het dak, gewenste dikte 125mm dubbelwandig vanaf de Pro. (onder de Pro is door de fabriek geleverde enkelwandige buis van 80mm). Hiervoor ontvang ik graag een vrijblijvende offerte

Radiatorkraan vervangen bij radiator in de gang

Wij hebben een radiator in de gang waarvan de kraan muurvast zit. Ik heb geprobeerd hem los te krijgen maar hij wil met geen mogelijkheid bewegen. Ik vrees dat we de kraan moeten laten vervangen. Een foto van de huidige aansluiting vind u hier: https://photos.app.goo.gl/forrcci9GXD8ykEa7

Agpo zonneboiler nakijken en repareren

Wij zijn vorig jaar verhuisd naar een nieuwe woning waar zonnepanelen en een zonneboiler aanwezig is. Wij hebben van de oude eigenaar vernomen dat de zonneboiler gerepareerd moet worden. Wat er mankeert weten we niet hij werkt in ieder geval NIET.

Buitenkraan aanleggen

Er dient vanaf de meterkast door de kruipruimte een geïsoleerde waterleiding aangelegd te worden. Deze afstand is ongeveer 10 meter. Er zal een gat door de fundering gemaakt moeten worden en de buitenkraan op de achtergevel geïnstalleerd.

Woning vloer tegelen

Ik wil vloerverwarming laten leggen en vervolgens ook laten betegelen. De vloer is 40 m2.

VSH buitenkraan vervangen of repareren

Mijn VSH vorstbestendige buitenkraan lekt, ik wil dit laten repareren of (indien nodig) moet de buitenkraan worden vervangen.

Zonneboiler installeren

Een kwart van ons dak betreft een plat dak van ongeveer 15m2. Dit lijkt mij het meest geschikte deel van het dak, aangezien dit op het zuid-westen ligt. Ons huis is in 2015 opgeleverd en is vrij goed geïsoleerd. Het huidig gasverbruik is zo'n 650m3 per jaar, het waterverbruik is 91m3 per jaar. Onze CV heeft een Gaskeur-NZ label, maar heeft volgens mij wel een aansluitset nodig, indien er een zonneboiler op wordt aangesloten (Intergas HREco 35). We hebben een 4 persoonshuishouden en vloerverwarming. Ik zou ook graag de verschillen (in zowel besparing, als investering) tussen beide soorten zonnecollectoren inzichtelijk willen krijgen. Indien mogelijk en niet teveel gedoe / investering zou het mooi zijn als de wasmachine en de vaatwasmachine op de zonneboiler kan worden aangesloten.

Rookkanaal van houtkachel laten verwijderen

Ik wil graag een offerte voor het verwijderen van het rookkanaal van de houtkachel. Deze staat in de woonkamer, de pijp gaat door het plafond waar deze uitkomt op het balkon en langs het dak gaat.

Pelletkachel aansluiten op een hetelucht cv

Huidige cv is een Brink direct gestookte hete luchtverwarming. We willen een pelletkachel aangesloten hebben op de heteluchtverwarming. Kan dat en wat zijn de kosten hiervoor?

Wastafel badkamer vervangen

Graag wil ik de wasbak in mijn badkamer laten vervangen.

Verwarmingssysteem aanleggen

Het gaat om de verbouw van een monument. 237 m2 woonoppervlakte met beneden anderhalf steens muren en op de 1e en 2e etage steens muren. Er komt een nieuw dak op met een isolatie waarde van ongeveer 4.5. De muren op de 1e en 2e etage worden geïsoleerd door middel van voorzetwanden en zullen een RC waarde krijgen van 3.5. Op de begane grond zijn de muren erg mooi, dus die gaan we niet isoleren. Dat blijft dus anderhalf steens. Er is nog geen verwarming aanwezig, dus daar is nog alles mogelijk. Het is een vrijstaand huis en er worden achterzetramen geplaatst. Wat zijn de mogelijkheden? Stroomvoorziening is er. Er zit namelijk 3 keer krachtstroom in.

Infrarood verwarmingssysteem aanschaffen

Ik wil me graag laten voorlichten over de aanschaf van een infrarood verwarmingssysteem. Onze Cv ketel is 18 jaar oud en aan vervanging toe. Ook zou ik graag informatie betreft andere mogelijkheden willen weten.

Warmtepomp installatie

In onze woning uit 2006 hebben wij een bestaande ATAG 136C - TY36BOOH geïnstalleerd, ook hebben wij een HR Solar HRS 120/1,6 geïnstalleerd op dezelfde datum. Tevens hebben wij zonnepanelen met een overproductie van 1000 KWh/jr. Mijn woning is 550 m3. Gasverbruik is erg laag, 1200 m3 omdat wij alleen de huiskamer en de badkamer verwarmen. In de toekomst zal dit meer zijn. Ik zoek iemand die mij kan adviseren naar de mogelijkheden en of het überhaupt zin heeft om een warmtepomp te installeren. Kunt u vermelden wat het verschil is met en zonder buiten unit?

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil vloerverwarming laten aanleggen werkzaam op de cv ketel. De verwarming moet in de vloer gefreesd worden. De woonkamer is 9 x 6 meter.

Radiatorknoppen door thermostaatknoppen vervangen

Bij mijn CV is 1 thermostaatknop denk ik kapot. Die moet vervangen worden. Als we dan toch bezig zijn wil ik dat op 4 of 5 andere radiatoren ook laten vervangen.

Houtkachel plaatsen

Ik wil een houtkachel of pelletkachel gaan plaatsen in mijn aanbouw. Er is in het dak van de aanbouw een daklicht aanwezig. Er moet een rookkanaal worden geplaatst met een opening door het dak. Ik wil een afspraak maken met een vakman om de situatie hier te laten beoordelen en mij te laten adviseren over de mogelijkheden en de kosten.

Douchekraan en wastafelkraan vervangen

In mijn badkamer wil ik graag de douchekraan en -stang laten vervangen. Daarnaast wil ik graag de wastafelkraan laten vervangen. De doucheset en wastafelkraan heb ik al aangeschaft bij GAMMA (beide Hansgrohe). De douchestang wijkt qua installatiepunten af van de douche die er nu zit. Wanneer er een boorgat in het zicht overblijft zou ik dat graag netjes afgewerkt opgeleverd willen krijgen. Hopelijk heeft u de mogelijkheid om deze klus in te plannen. Alvast hartelijk dank!

Glas van Agpo Ferroli Aquasol zonnecollector laten repareren

De rechterhelft van de zonnecollector van de Agpo Ferroli Aquasol op het dak is gesprongen. We maken al 1.5 jaar geen gebruik meer van dit systeem maar wil alleen het ''glas'' vervangen hebben zodat het weer netjes is op het dak. Mag ook gewoon een net gehard glas in als het maar weer oogt zoals een zonnecollector.

Buitenkraan plaatsen

Ik wil graag aan de voorkant van mijn woning een buitenkraan.

Rookgasafvoer met lekkage spoedig vervangen

Ik zoek met spoed iemand die de rookgasafvoer van mijn CV installatie kan vervangen. Het betreft een woonhuis in IJsselstein. De ketel hangt op de eerste verdieping, de afvoer loopt boven de ketel de muur in en gaat via het plafond op de tweede verdieping naar het dak. De afvoer is van aluminium. Er zal een stuk van de muur uitgebroken moeten worden (neem ik aan) om het lek te herstellen aangezien de lekkage zich in de muur bevindt.

Thermostaatkraan vervangen

De Hans Grohe type Pharo lijkt kapot te zijn. Er komt alleen lauw warm water uit de douche. Vermoedelijk moet deze vervangen worden. Graag een offerte.

Agpo Solar zonneboilersysteem repareren

Enige dagen geleden had ik een lekkage aan mijn cv ketel. Inmiddels is dit verholpen. Gedurende de periode, dat ik lekkage had, is mijn zonneboiler enorm lawaai gaan maken en daarom heb ik de stekkers eruit getrokken. Nadat mijn cv ketel was gerepareerd (gisteren), functioneerde mijn zonneboiler weer normaal. Vanmiddag maakte de zonneboiler weer een enorm lawaai en opnieuw heb ik de stekkers eruit getrokken. Het betreft Agpo Zen Solar zonneboilersysteem van 16 jaar oud. Ik heb geen idee wat het probleem is. Kunt u mij helpen?

Thermostaatkranen op radiatoren plaatsen

Ik wil graag vijf radiatoren voorzien van thermostaatkranen waarmee we per ruimte de temperatuur goed in kunnen stellen. Huidige systeem is oud, jaren '80 woning. Graag prijs voor demontage, montage en goed instellen CV installatie. Mogelijkheid om opname te doen. Kan ook foto's opsturen van staat huidige leidingwerk. Geen meerwerk. In offerte graag tweetal varianten opnemen (basis en "luxe" variant), inclusief welke kranen gebruikt gaan worden.

Installatiewerk voor nieuwe keuken

Ik wil graag installatiewerk laten uitvoeren ter voorbereiding van het plaatsen van mijn nieuwe keuken in week 46. Het gaat om het 30 cm verplaatsen van aansluitingen voor de vaatwasser, wasbak, afzuigkap, oven en het gasfornuis.Verder moeten er nog stopcontacten verplaatst worden en mogelijk ook nog nieuwe aangelegd worden. Ik heb van de keukenzaak installatietekeningen gekregen, die ik graag even met u bespreek. Ik ontvang daarna graag uw offerte.