Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor buitenkraan aanleggen:

Buitenkraan aanleggen

Buiten kraan aanleggen achter en of voortuin.
Onze klant uit Houten (Utrecht) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenkraan aanleggen uit heel Nederland:

Buitenkraan aanleggen via kruipruimte

Ik wil een vorstvrije tuinkraan via droge kruipruimte aanleggen. De woning is de middelste van de rijtjeshuizen en heeft dus de diepste kruipruimte. Hoofdleiding zit bij de voordeur.

Buitenkraan aanleggen via kruipruimte

Aan de achterzijde van de woning wil ik graag een buitenkraan laten plaatsen. De waterleiding zal vanuit de voorzijde van de woning doorgetrokken moeten worden naar de achtergevel via de kruipruimte. Dit is ongeveer 8 meter.

Buitenkraan aanleggen

We willen graag aan de achtergevel een buitenkraan laten aanleggen voor gebruik in de achtertuin. Aan de voorzijde van onze hoekwoning hebben we reeds een buitenkraan. Waterleiding zal doorgetrokken dienen te worden vanuit de kruipruimte/voorzijde woning. Graag ontvangen we een offerte hiervoor.

Water en afvoer aanleggen vanuit huis naar de schuur

Ik wil de wasmachine (en droger) verplaatsen van bijkeuken naar de schuur. De schuur is op een paar meter afstand. Er is wel al water en afvoer in de garage (achter de schuur) en tevens liggen er leidingen en is er een buitenkraan. Dus volgens mij moet dit vrij eenvoudig gerealiseerd kunnen worden.

Buitenkraan aanleggen

We willen aan de voorkant van het huis naast de voordeur een buitenkraan aan laten leggen. De hoofdleiding zit precies achter de muur in de meterkast, dus doorprikken zou niet al te moeilijk moeten zijn en de afstand tussen hoofdleiding en buitenkraan zal 20 a 30 cm zijn.

Buitenkraan aanleggen

Wij zoeken een loodgieter voor het aanleggen van een buitenkraan op ons complex. Er is een tappunt aanwezig in de technische ruimte en deze dient dan via de gezamenlijk parkeergarage naar het gewenste punt gebracht te worden, het gaat om een lengte van ongeveer 60 meter.

Buitenkraan aanleggen

Aanleg buitenkraan in de achtertuin. Wateraansluiting via de meterkast aan voorzijde woning. De lengte van de woning is circa 11 meter lang. Leiding moet via de kruipruimte.

Buitenkraan aanleggen en installeren

Graag zouden wij een buitenkraan laten installeren. Onze waterleiding loopt tot de buitenmuur. Werkzaamheden zouden indicatief betreffen: installeren T-stuk, doorvoeren kraanleiding door buitenmuur, installeren kraan. Graag zien wij uw voorstel tegemoet.

Buitenkraan aanleggen

Buitenkraan aanleggen. Met alles wat daarbij nodig is.

Buitenkraan aanleggen

In de voortuin zou ik graag een buitenkraan laten aanleggen. Aan de andere zijde van de muur is de keuken aanwezig waar de leiding van doorgetrokken moet worden.

Partners

Partners van Casius