Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Houten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Houten heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Houten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Houten of directe omgeving.

894 klanten uit Houten bevelen een bij Casius in Houten aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Houten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: geiser vervangen door zonneboiler of warmtepomp, buitenzwembad en vloerverwarming duurzaam verwarmen, advies en mogelijk installatie water-water warmtepomp in kelder, horizontale warmtepomp installeren, woning verwarmen, 2 vloerverwarmingen leggen, warmtepomp installeren, lUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen, advies en realiseren lucht - lucht warmtepomp, mogelijkheden duurzaam verwarmen bespreken en uitvoeren, advies en installatie warmtepomp, water-water-warmtepomp installeren, beginfase installatie Lucht-Lucht warmtepomp, zonneboiler installatie voor opblaasbare Spa, riolering in huis laten vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Houten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Houten:

Ucosan stoomcabine thermostaatkraan repareren of vervangen

In 2008 heb ik een Ucosan Artica 121 stoomdouche aangeschaft. Nu heb ik een groot probleem met mijn thermostaatkraan want de temperatuur is niet meer in te stellen omdat de instelling zwaar loopt of helemaal niet meer. Waarschijnlijk moet de kraan vervangen worden.

Riolering toilet begane grond ontstoppen

Mijn toilet is voor het eerst sinds 2 jaar ontstopt waardoor ik professioneel hulp zoek om het te laten ontstoppen. Ik heb overwogen de riolering te laten vervangen omdat het afschot gering is met te veel haakse bochten. Ik heb zelf ook al tevergeefs een plopper, ontstoppingsmiddelen en een ontstoppingsveer geprobeerd.

Installeren vloerverwarming

In de woon/eetkamer/keuken hangen 5 radiatoren (met buizen op de muur), die we graag compleet willen vervangen door vloerverwarming. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Ongeveer 37m2. Huidige vloer: Zand cementen toplaag

Convectorput verwijderen en dicht maken

De afmetingen van mijn convectorput zijn 36 x 222 cm op de begane grond. Oude radiator eruit halen dichtmaken op de juiste manier. Dit zal eind maart 2019 moeten gebeuren.

Warmtepomp plaatsen

Ik ben op zoek naar een water warmtepomp welke energie haalt uit een bestaand gesloten leidingsysteem: 4 st lussen tileen 20 mm welke hangen in een 70 m diepe ronde buis 250 mm die gevuld is met grondwater. De watertemperatuur in deze buis is +/- 12 gr. C. De warmtepomp moet een CV-ketel vervangen die nu radiatoren en een heater voedt met een watertemperatuur van max. 40 gr. C. Door de goede isolatie (en warmtevraag regeling per kamer) is de huidige CV ketel (een Nefit) +/- 15 kW met slechts 10kW vermogen in staat om voldoende warmte genereren. Er is geen wens tot warm tapwater! De huidige CV ketel wordt aangestuurd vanuit een Itho CTR klimaatregeling. Als de watertemperatuur in de ronde buis te laag dreigt te worden dan kan het water in de buis aan de bovenzijde worden weggepompt waarna, op 70 m diepte, de buis weer wordt aangevuld met vers grondwater van 12 graden Celsius. Het water in de slangen wordt tot nog toe gebruikt om 's zomers de heater te voeden met koel water om daarmee het pand te koelen.

Bodem warmtepomp mogelijkheden

Voor de woning die ik aan het renoveren ben overweeg ik een, all electric, bodem warmtepomp. Het benodigd vermogen is circa 5 kW. Een luchtwarmtepomp is niet echt een optie gezien het geluid dit maakt voor de omwonenden. De oppervlakte van de tuin is niet heel groot, circa 100 m2, dus een verticale bodem boring lijkt me noodzakelijk. De warmtepomp zal gebruikt worden voor het koelen en verwarmen van de woning en het verwarmen van het sanitair water.

Alternatief voor een gashaard zoeken

Deze vraag komt voort uit pure interesse omdat ik wat aan het rondkijken ben naar een klusappartement. Ca. 60m2, vaak een appartement welke gebouwd is tussen 1920 en 1960. Vaak is hier nog een gashaard (moederhaard) waar ik dan een alternatief voor zou willen plaatsen. Om de haalbaarheid financieel te kunnen bepalen ben ik aan het berekenen wat het renoveren mij zou kosten. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? : renovatieproject Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? : tussen 50 en 100 m²

Expansievat vervangen

Mijn expansievat is stuk en moet vervangen worden. Deze is 18 liter, 1,0bar. Het artikel heb ik gekocht, dus moet alleen vervangen worden.

Rookgasafvoer vervangen en dakdoorvoer maken

De huidige afvoer van de cv loopt door de schoorsteen naar buiten. Ik wil de rookgasafvoer van de cv vernieuwen en direct door het dak laten lopen in plaats van door de schoorsteen.

Vloerverwarming plaatsen

Ik zoek een installateur die vloerverwarming kan plaatsen op de begane grond. De totale te verwarmen oppervlakte is ongeveer 60 m2. Het plan was om uiteindelijk op de vloer PVC te plaatsen.

Daalderop close-in keukenboiler plaatsen

Mijn keukenboiler geeft geen warm water is ouder dan 10 jaar en is aan vervanging toe. Graag wil ik de keukenboiler Daalderop close-in 10 ltr inclusief installatie. Al anderhalve week beneden zonder warm water

Kanalen van heteluchtverwarming en ketel reinigen

We hebben een heteluchtverwarming en willen graag het verwarmingssysteem laten reinigen. Het betreft een tussenwoning, welk drie verdiepingen heeft. De woning is goed bereikbaar.

Buitenkraan monteren

Wij zoeken iemand om een buitenkraan te installeren

Meterkast inpandig verplaatsen

Meterkast verplaatsen naar de locatie tussen het toilet en de voordeur. Dit moet tegen de gevel aan. Deze moet 3 meter worden verplaatst.

Aanleggen van een buitenkraan

Op dit moment is er geen buitenkraan in de achtertuin aanwezig. De meterkast zit bij de voordeur op 10 meter afstand.

Gashaard Bellfires verplaatsen

We hebben een bellfires gashaard in zeer goede staat, met gaskanaal door uitbouw plat dak. Deze wil ik laten verplaatsen naar tegenoverliggende muur. Moet dus wel nieuw gat in plat dak en gasleiding verlegt/ nieuw. We hebben nu een marmer ombouw, deze willen we niet meer, gewoon glad wit( excl stuccen, dat laten we zelf doen ivm muren/ plafond stuccen). Gesloten systeem, materialen hergebruiken. Wat zou dit gaan kosten?

Rookgasafvoer van de HR-ketel vervangen

De huidige rookgasafvoer lekt licht en is verouderd. Deze loopt ook nog door de schoorsteen. Wij hebben het advies gekregen de rookgasafvoer te vervangen voor een nieuwe die ook direct door het schuine dak loopt. Materiaal in overleg. Zie foto voor huidige situatie met dak.

Warmtepomp in plaats van stadsverwarming

Om van stadsverwarming af te zijn ben ik op zoek naar een milieu verantwoordelijke manier om mijn huis te verwarmen en warmwatervoorziening. Het betreft een tussenwoning met een woonoppervlakte van ongeveer 90 m2, 2 woonlagen. De warmtepomp dient de woning en het water verwarmen.

Damixa kraan repareren

Onze keukenkraan druppelt en het aanrecht wordt erg nat. Ik zag dat het druppelen aan beide kanten is (koud en warm). Het lijkt me slijtage in de afsluiting van de schuifkranen. Wellicht zijn de afsluitringen/ rubbers versleten? Type keukenkraan: Damixa G Type V3.0. Ik heb hier foto's van gemaakt (bijgevoegd). Kunt u dit ook oplossen/ repareren? Wat zijn de kosten hiervoor en wanneer zou u eventueel kunnen langskomen?

Flexibele warmwaterleiding repareren bij wastafel

Mogelijk vervangen van flexibele warmwater slang.

Leveren en monteren nieuwe CV

Ik wil dat er een nieuwe CV wordt geleverd en gemonteerd. Het gaat om de Calenta cw5.

Buitenkraan installeren

Ik wil een buitenkraan laten aanleggen in de achtertuin. Ik weet niet of er een wateraansluiting is en anders zal het via de kruipruimte moeten worden doorgetrokken.

Buitenkraan aanleggen

Buiten kraan aanleggen achter en of voortuin.

Houtkachel installeren en rookgasafvoerkanaal maken

Ik wil een houtkachel plaatsen en rookgas afvoer kanaal maken. De hoogte is ongeveer 8 meter. Het afwerken van de afvoer op de verdiepingsvloeren doen wij zelf wel. Ik heb al een hittebestendige vloer van beton.

Onderhoud aan een cv-ketel

Ik zoek een vakman voor een servicebeurt type A voor onze Remeha Calenta 40C CW5 isense ketel. Onze cv-ketel is 2 jaar oud en geeft aan dat er een servicebeurt type A nodig is. Graag een offerte voor deze beurt. De ketel heeft de afgelopen 2 jaar storingsvrij gefunctioneerd.