Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Eemnes te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Eemnes heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Eemnes u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Eemnes of directe omgeving.

105 klanten uit Eemnes bevelen een bij Casius in Eemnes aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Eemnes bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp of boiler, warmtepomp installeren voor nieuwbouw woning, verwijderen grindvloer en aanleggen vloerverwarming, rookgasafvoeren checken, verduurzamen van bungalow villa, woning verwarmen, wellicht met infrarood, waterpomp boiler leveren en plaatsen, zonneboiler vervangen, warmtepomp plaatsen, airco binnenunits en een buitenunit plaatsen, het leveren en installeren van een warmtepompboiler, het realiseren van een elektrische cv die op zonneschermen draait, vloerverwarming aanleggen, nieuwe paneelverwarmingen, vloerverwarming aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Eemnes staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Eemnes:

Ventilatiewarmtepomp installeren

Ik wil graag een warmtepomp voor het verwarmen van het sanitair water. Deze pomp moet een combinatie worden van een zonnecollector, ventilatiewarmtepomp en HR-ketel, gas 900 m3/a warm water maximaal 100 l/d. Het appartement heeft een woonoppervlak van 120 m2.

Schoorsteen met glijmortel behandelen

Voor onze schoorsteen waar misschien asbest in zit zijn wij op zoek naar een prijsindicatie om dit op te lossen. Dit zou kunnen d.m.v. een glijmortel of dubbelwandige PVC-buis. De schoorsteen is ongeveer 8 meter hoog en heeft een diameter van zo’n 25 cm. Het betreft een rijtjeswoning, welk goed bereikbaar is.

Balansventilatie met automatische aan- en afvoer installeren

Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 2 tot 5 ruimtes Wat is de functie van het gebouw? Woning Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: een geschakelde bungalow, complete installatie voorkeur merk Orcon WTW 350/450. Aanleg leidingen via kruipkelder installatie in overleg.

Rookkanaal voor houtkachel monteren

Ik wil een rookkanaal voor een houtkachel laten aanleggen. De kachel staat op de begane grond en het rookkanaal moet naar de zolder en door het schuine dak naar buiten. De lengte is circa 8 meter en het rookkanaal moet door 2 betonnen vloeren heen. Ik wil graag weten wat de kosten zijn voor de totale montage. Ik heb een prijsopgave voor de materiaalkosten van het kanaal. De monteur mag ook de materialen leveren als deze net zo veel kosten. Ik kan zelf meehelpen bij de montage. Ben een ervaren klusser. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken en ontvang daarbij graag uw offerte.

Galerijvloer voorzien van vloerverwarming in sleuven

Ik onderzoek of het zinvol is om door middel van bijvoorbeeld elektrische vloerverwarming de galerij ijs- en sneeuwvrij te houden. Daarvoor wil graag een INDICATIE van de kosten om op 180 m2 daarvoor sleuven te frezen. De galerij is van beton dat afgewerkt is.

Rookkanaal en houtkachel installeren

Wij willen graag een houtkachel en rookkanaal. Wat kunnen jullie ons bieden? Wij horen het graag. Alvast bedankt.

CV ketel vervangen

CV-ketel vervangen, voor woonhuis. Betreft het leveren en plaatsen van een nieuwe ketel.

Riolering vervangen

Riolering (gresbuis) binnen en buiten vervangen. Prijsopgave per strekkende meter incl materiaal gewenst

Vervanging kranen

Vervangen van douchekraan en keukenkraan. Ze lekken. We hebben kranen bij Praxis uitgezocht.

Lekkage bij dakkappel in een slaapkamer ...

Lekkage bij dakkappel in een slaapkamer en een lekkende waterleiding in de meterkast.

Wasmachine aansluiting en afvoer ...

Wasmachine aansluiting en afvoer aanleggen in badkamer.

Onze huidige cv ketel van het merk ...

Onze huidige cv ketel van het merk Vaillant dient vervangen te worden door een nieuwe HR ketel. Tevens dient het verwarmingssysteem te worden ontlucht.

simpelweg vervanging van CV ketel

simpelweg vervanging van CV ketel