Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor complete cv installatie aanleggen:

Complete CV installatie aanleggen

We hebben recent een huis gekocht. De gaskachels zijn weggehaald en warm water krijgen we via de boiler. We willen een complete CV installatie. Het betreft, 2 onder 1 kap. Jaren '30. Nu nog enkel glas dit wordt HR++. De indeling is als volgt: - Begane grond: woonkamer, 3 radiatoren, keuken in aanbouw, alleen aansluiting, hal, 1 radiator. - 1e verdieping 2 slaapkamers, 2 radiatoren, badkamer, alleen aansluiting, hal, 1 radiator. - 2e verdieping- zolder, 2 radiatoren. Graag maken wij een afspraak voor bezoek en offerte.
Onze klant uit Driebergen-Rijsenburg (Utrecht) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor complete cv installatie aanleggen uit heel Nederland:

Compleet nieuwe CV installeren

Ik wil graag een complete CV installatie laten aanleggen, inclusief: - Radiatoren 5x - Leidingen - CV ketel - Thermostaat - Expansievat Verder is de gedachte om leidingen weg te werken in de muur. Het betreft hier een apartement op de 1e etage. Bouwjaar ca 1955. Woonoppervlakte en inhoud ca 70 m2 / 190 m3

Moederhaard vervangen door complete CV-installatie

De huidige moederhaard en geiser in de keuken moeten worden vervangen door een complete cv installatie, met leidingwerk en radiatoren.

Leveren en plaatsen van complete CV

Graag wil ik een vrijblijvende offerte voor de aanschaf en het plaatsen van een complete CV. Op korte termijn, zo snel mogelijk. Er is nu geen verwarming. De gaskachel die er stond, is al weggehaald. Er zijn alleen wat elektrische kacheltjes.

CV aanleggen

Complete cv aanleggen inclusief leidingen en radiatoren

Vloerverwarming vervangen en vloer betegelen

In de vloer zit op dit moment vloerverwarming welke ik wil vervangen. In twee ruimtes liggen al nieuwe slangen maar nu wil ik ook bij de rest van de benedenverdieping nieuwe slangen laten aanleggen. Het gaat om ca 70 m2 vloerverwarming. Daarnaast moeten ook de cv leidingen, die in de vloer liggen, vervangen worden. Dit is ca 16 meter. Daarnaast zal er waarschijnlijk ook een nieuwe vloerverwarmingsunit nodig zijn. Tot slot zal ook de complete benedenverdieping opnieuw betegeld moeten worden. Dit gaat om ca 88 m2. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval kan in overleg met de vakman door de vakman worden gedaan.

CV in de woning aanleggen

Gezocht een loodgieter om complete cv-installatie aan te leggen. De oude verwarming is al verwijderd. Het is een twee-onder-een-kapwoning. De woning heeft een begane grond, eerste verdieping en zolderverdieping (in gebruik als leefruimte). De woning heeft houten vloeren. Mocht u niet op korte termijn de CV kunnen aanleggen, heeft u dan voor de komende periode iets van elektrische kachels?

CV installatie aanleggen in een recreatiewoning

Er moet een complete CV-installatie worden aangelegd in de recreatiewoning. Het gaat om een drietal radiatoren en de verdieping is 50 m2.

Leidingwerk aanleggen en CV ketel vervangen

Aansluitingen voor complete keuken, (2 kk, vw, 2x gas koken) en nog een aparte keuken (met vw), complete badkamer met douche en dubbele wastafel, 1 buitenkraan.2 kleine nieuwe radiatoren een een nieuwe cv ketel.

Complete CV aanleggen

Er hangt nu een brink heteluchtverwarmings- ketel uit 1978 de vraag is : heteluchtverwarming is dat wat? De buizen uit 1978 (als ze goed onderhouden zijn) kunnen die nog gebruikt worden? Bij een nieuwe cv installatie moet dus leiding werk aangelegd worden (omdat dat er nu niet is) , een ketel geplaatst worden en radiators geplaatst worden. Het huis is een vrijstaand huis! Woonoppervlak : 158 m2 Inhoud huis is: 721 m3 Kelder : 22 m2 Woonkamer : 70 m2 Hal: 10,5 m2 4 slaapkamers en een badkamer 14-16,5-18,5-10-7,5 m2

CV aanleggen in stacaravan/chalet

Wij hebben in Voorthuizen een chalet met dubbele beglazing. Er is nog geen cv installatie in de chalet aanwezig dus dit willen wij graag laten plaatsen. De chalet is 10.7 x 3.7 meter groot. De chalet is opgedeeld in een woonkamer met keuken, 2 slaapkamers en een badkamer. Wij ontvangen graag een offerte voor het leveren en plaatsen van de complete cv-installatie (Intergas HRE 24/18 propaan met dakdoorvoer).

Partners

Partners van Casius