Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor complete cv installatie aanleggen:

Complete CV installatie aanleggen

We hebben recent een huis gekocht. De gaskachels zijn weggehaald en warm water krijgen we via de boiler. We willen een complete CV installatie. Het betreft, 2 onder 1 kap. Jaren '30. Nu nog enkel glas dit wordt HR++. De indeling is als volgt: - Begane grond: woonkamer, 3 radiatoren, keuken in aanbouw, alleen aansluiting, hal, 1 radiator. - 1e verdieping 2 slaapkamers, 2 radiatoren, badkamer, alleen aansluiting, hal, 1 radiator. - 2e verdieping- zolder, 2 radiatoren. Graag maken wij een afspraak voor bezoek en offerte.
Onze klant uit Driebergen-Rijsenburg (Utrecht) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor complete cv installatie aanleggen uit heel Nederland:

Complete CV-installatie in een nieuwbouwhuis

Het betreft een nieuwbouw woning waar de complete installatie gedaan moet worden. De volgende werkzaamheden zijn nodig: vloerverwarming leggen op de begaande grond van 11 meter bij 5 meter, Op de 1'ste verdieping 4 radiatoren plaatsen, vloerverwarming in de badkamer, een gasleiding en waterleiding laten aanleggen, een hangtoilet beneden en in de badkamer laten plaatsen en nieuwe afvoeren plaatsen in keuken in de WC en de badkamer.

Complete CV installeren

Heb een ruimte van 13 meter bij 9 meter, ongeveer 250 cm hoog. Er zullen zo'n 6 radiators in moeten inclusief leidingwerk cv installatie compleet. Wat kost dat ongeveer leidingen niet weg gewerkt.

Moederhaard en geiser vervangen

Betreft een appartement uit 1962, 66 m2 op de 2e verdieping (gelijkvloers) waar ik graag mijn moederhaard (woonkamer) + geiser (keuken), wil vervangen voor een complete CV installatie waar de CV in de keuken komt te liggen. Iedere kamer heeft een radiator die gekoppeld is aan de moederhaard.

CV-installatie aanleggen

In een lege bovenwoning dient een complete CV installatie te worden aangelegd. De woning heeft 2 woonlagen en een vliering. Op deze vliering zal de ketel geplaatst moeten worden en verder zullen de leidingen moeten worden getrokken en de radiatoren geplaatst. De leidingen in de badkamer en de keuken dienen te worden weggewerkt in de muur, de overige leidingen mogen wel zichtbaar geplaatst worden.

CV-installatie compleet aan laten leggen

Graag wil ik een complete cv installatie laten aanleggen in een 2 onder 1 kapwoning. Het gaat om een woning uit 1927 met een wooninhoud van 393 m3. De woning heeft 2 woonlagen en een vliering.

Complete CV installatie plaatsen

Het betreft een appartement met een woonoppervlakte van ongeveer 75 m2. Op dit moment is er een gaskachel en een warmwater boiler aanwezig. Deze wil ik laten vervangen door een completen CV installatie, CW3. Kunnen wij een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?

Handdoekradiator vervangen

Er dient een radiator van 70 x 60 cm in de badkamer geïnstalleerd te worden. Het gaat om het aftappen van de cv installatie, monteren van de radiator en van de kraan en het vullen en proef stoken van complete installatie.

Complete CV installatie aanleggen

Op dit moment wordt mijn huis verwarmd door gaskachels. Ik wil graag een CV installatie met radiatoren en ben benieuwd naar de kosten hiervan. Maten van mijn kamers Woonkamer 3 bij 8 meter. Keuken: 3 bij 6 meter Toilet: 1 bij 2 meter Slaapkamer: 3 bij 6 meter Slaapkamer 2: 3 bij 4 meter Douche: 3 bij 2 meter Hoogte in alle ruimtes : +/- 3 meter Ik heb interesse in een combi CV ketel voor het water in de douche en keuken Radiatoren met 0 stand en een thermostaatknop (voorkeur te bedienen via internet/app) Contact graag via mail

CV aanleggen

Het geheel aanleggen van een CV. Gaat om 4 radiatoren, 62 m2, 180 m3, complete installatie. Materiaal in overleg met de vakman.

Zonneboiler plaatsen

Nieuw gebouwd huis. Wij hebben op dit moment enkel een CV ketel van Intergas (2 jaar oud). Totaal gasverbruik is circa 1700 m3. Wij willen een complete zonneboiler plaatsen. Wat is het rendement hiervan?

Partners

Partners van Casius