Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor installeren van een houtkachel.:

Installeren van een houtkachel.

De houtkachel moet geïnstalleerd worden in onze houten recreatiewoning op RCN "Het Grote Bos" bij Doorn. De ruimte (4x7m) van plaatsing is 2. 5m hoog met een lichtelijk schuin bitumen dak. Hij staat buiten onder de veranda, heeft een achteruitgang met een t-stuk erbij.
Onze klant uit Doorn (Utrecht) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor installeren van een houtkachel. uit heel Nederland:

Dakdoorvoer plaatsen voor een houtkachel

Ik wil het laatste stuk houtkachel installeren. Deze moet alleen nog door het dak heen. Het maken van een gat in het dak, het plaatsen van de dakdoorvoer en omkokering op de zolderverdieping. Het betreft een hoekwoning.

Houtkachel en afvoerkanaal aansluiten in een blokhut

Wij hebben een houtkachel op het oog, de Thorma Bozen Zwart met achterafvoer. We willen deze kopen en laten installeren in een blokhut op een tuinencomplex. Er ligt een flauw zadeldak op met EPDM. In de toekomst wordt hier een sedumdak op gemaakt. Dat heeft flink gewicht en we willen daarom de afvoerpijp niet door het dak, maar door de zijgevel laten aanleggen. We zullen zelf alle materialen kopen en zoeken een vakman voor de montage. Verder willen we een kleine geiser laten monteren. We ontvangen graag uw offerte.

Houtkachel Lund installeren

Wij overwegen om op de plek van onze open haard een houtkachel Lund te laten aansluiten. We zoeken een vakman die hier kan bekijken of plaatsing mogelijk is en welke aanpassingen er daarbij nodig zijn. Ik wil het schoorsteenkanaal ook laten controleren en schoonmaken. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Houtkachel installeren

De aansluitpijp van mijn houtkachel in 125 millimeter, de opening van het rookkanaal 120 millimeter. Kan de installateur ook deze opening in de muur iets groter maken en zo ja wat zouden dan de kosten zijn voor de hele klus?

Houtkachel installeren

Een houtkachel installeren in onze houten recreatiewoning op RCN "Het Grote Bos" bij Doorn. De kachel staat onder de veranda en moet geplaatst worden in de woonkamer (4 x 7 meter). Op 2,5 meter hoogte een bitumen, lichtelijk schuin, dak. Er moet wel een vloerplaat bij, want het is een houten vloer. De kachel heeft een achter uitgang met een t-stuk. Diameter 150 mm.

Houtkachel installeren

Ik wil een houtkachel plaatsen. De houtkachel moet geplaatst worden in een houten tuinhuis en komt te staan op een houten vloer met daarop een zwarte metalen kachelplaat van de Gamma. Kachel type Livin Flame Lund Zwart of Livin flame Narvik zwart of Kivin flame Flora zwart. Het afvoerkanaal moet ongeveer 2-3 meter worden.

Houtkachel installeren

Het plaatsen van een houtkachel in een oude woning met houten vloeren. Ik zie wel een schoorsteen op het dak, maar er is geen rookkanaal meer. De pijp moet boven het dakkapel komen denk ik, wat uitkomt op zo'n 5 meter maximaal denk ik. Er moet ook een hittebestendige vloer komen. Die pijp moet dan ook weer afgetimmerd worden.

Houtkachel met rookkanaal installeren in een woonark

Ik wil graag een prijsindicatie ontvangen voor het installeren van een houtkachel in mijn woonark. Er moet ook een rookkanaal worden aangelegd. Vanaf de kachel moet een pijp van 250 cm naar een houten plafond worden gemaakt. Daarboven is 50 cm ruimte tot een schuin houten dak met een bitumen bovenlaag. De hellingshoek is ongeveer 15 graden. Er moet een doorvoeropening door het houten plafond en het houten dak worden gemaakt en buiten een pijp met kap worden geplaatst. Ik ontvang graag uw offerte.

Houtkachel met rookkanaal plaatsen

Wij willen in onze woonkamer een houtkachel gaan plaatsen. We hebben vloerverwarming en een pvc-vloer als afwerking. Er moet nog een hittebestendige plaat worden aangebracht. Er zijn al doorvoeropeningen geboord in 2 betonnen verdiepingsvloeren. Er moet alleen nog een doorvoer door het dak worden gemaakt. Wij ontvangen graag uw offerte voor het installeren van de kachel met een rookgasafvoerkanaal tot op het dak.

Houtkachel plaatsen en rookkanaal aanleggen

Wij willen bij Gamma een houtkachel kopen en deze laten installeren. Er moet een compleet rookgasafvoerkanaal worden aangelegd. Er moeten openingen worden gemaakt in 2 betonnen vloeren en het dak. Wij willen een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en inmeten en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Partners

Partners van Casius