Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Doorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Doorn heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Doorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Doorn of directe omgeving.

122 klanten uit Doorn bevelen een bij Casius in Doorn aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Doorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp of boiler, warmtepomp installeren voor nieuwbouw woning, verwijderen grindvloer en aanleggen vloerverwarming, rookgasafvoeren checken, verduurzamen van bungalow villa, woning verwarmen, wellicht met infrarood, waterpomp boiler leveren en plaatsen, zonneboiler vervangen, warmtepomp plaatsen, airco binnenunits en een buitenunit plaatsen, het leveren en installeren van een warmtepompboiler, het realiseren van een elektrische cv die op zonneschermen draait, vloerverwarming aanleggen, nieuwe paneelverwarmingen, vloerverwarming aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Doorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Doorn:

Verwarming voor buitenzwembad

Verwarmen van buiten zwembad buiten de zomer 12 x 6 en 1,6 diep moet verwarmd worden en aansluiten op bestaande pomp/filter systeem

Grondwaterpomp werkt niet meer

Onze grondwaterpomp maakt wel geluid, maar zuigt niet aan. Hij zit ongeveer 1,60 m diep. Graag zou ik een offerte ontvangen voor de reparatie ervan.

Het vervangen van een HR-ketel (hete lucht)

Ik zoek een een installateur die mijn Brink Allure B-25 HR ketel (hete lucht) kan vervangen.

Levering en installatie van een boiler van 400 Volt in de badkamer

Ik ben geïnteresseerd in de levering en installatie van een Itho Daalderop Mono-3 elektroboiler 80 liter, 7500 Watt, 400 Volt voor gebruik in de badkamer. Deze moet in de plaats komen van een boiler die inmiddels is verwijderd. Hiervoor is reeds een driefasen-aansluiting van 20A gerealiseerd met aardlekschakelaar en CEE-form 32A wandcontactdoos. Zie foto.

Doorstroomverwarmer installeren voor de douche

Ik wil graag een elektrische doorstroomverwarmer laten installeren voor gebruik in de badkamer. Deze moet in de plaats komen van een boiler die inmiddels is verwijderd. Hiervoor is reeds een driefasen-aansluiting van 20A gerealiseerd met aardlekschakelaar en CEE-form 32A wandcontactdoos. Mijn voorkeur gaat uit naar een Clage CEX. Zie foto.

Plaatsen houtkachel in recreatie chalet

Wij zoeken een ervaren installateur die een kleine vrijstaande houtkachel (5 kW) wil installeren en een dubbelwandig rookkanaal kan aanleggen door een - metalen - pannendak van een recreatie chalet. Eigenaar helpt graag mee.

Kachel aansluiten op aanwezige rookgasafvoer

Het plaatsen van een kachel op een bestaande dubbelwandige rookafvoer. De kachelpijp is aanwezig maar moet nog wel op lengte gezaagd. Het verloopstuk naar rookafvoerkanaal is er nog niet. De diameter van kachelpijp en rookafvoerkanaal verschillen.

Onderhoudsbeurt aan kleine geiser

Ik wil een geiser in mijn stacaravan laten nakijken en schoonmaken en tevens de leidingen en koppelstukken van de gaskachel en de kookplaat laten nakijken en eventueel vernieuwen.

Houtkachel installeren

Een houtkachel installeren in onze houten recreatiewoning op RCN "Het Grote Bos" bij Doorn. De kachel staat onder de veranda en moet geplaatst worden in de woonkamer (4 x 7 meter). Op 2,5 meter hoogte een bitumen, lichtelijk schuin, dak. Er moet wel een vloerplaat bij, want het is een houten vloer. De kachel heeft een achter uitgang met een t-stuk. Diameter 150 mm.

Houtkachel plaatsen in tuinhuis

Op 3 november ontvangen wij onze houtkachel. Deze moet geïnstalleerd worden in ons nieuwe tuinhuis. Het tuinhuis heeft een dak met dakpannen, de binnenkant is van hout en de vloer is van beton. We weten nog niet hoeveel meter pijp we nodig hebben, maar we hebben wel al een nieuwe geïsoleerde buitenpijp liggen van ongeveer 1 meter. De pijp moet aan de achterkant van het tuinhuis komen en de kachel aan de voorkant.

Houtkachel van de GAMMA plaatsen

Nieuwe houtkachel plaatsen op de plaats van de oude.

Rookkanaal repareren

Ons huis is uit 1916. Het huidige - ongeveer 5 meter lange gemetselde rookkanaal van de schoorsteen is de eerste paar meters voorzien van een binnenpijp. Deze binnenpijp is gedeeltelijk ingezakt en daardoor is de huidige aangesloten gaskachel die we af en toe gebruiken naast de cv, niet meer bruikbaar. Graag willen wij het rookkanaal weer veilig hebben voor de gaskachel, maar ook de mogelijkheid van een toekomstige eenvoudige kleine houtkachel zou mogelijk moeten worden.

Waterleiding aanleggen

Voor ons nieuwe huis willen wij graag een waterleiding en afvoer aanleggen naar een losstaande garage. De garage staat los van het huis op zo'n 15 meter afstand. Er ligt al wel een pijp onder de grond naar de garage. Wij willen onze wasmachine en droger aansluiten. Eventueel willen wij ook nog een badkamer plaatsen in deze garage (doet de klant zelf). Electra is wel aanwezig.

Houtkachel en rookkanaal laten plaatsen

Ik zou graag een globale indicatie van kosten ontvangen voor het plaatsen van een houtkachel. Het rookkanaal zou ofwel door het plafond en de eerste verdieping kunnen worden aangelegd. Ofwel via de buiten muur langs de buitenkant van het huis. Betreft een twee-onder-een-kapwoning uit 1935 en de pijp kan recht om hoog, dan zal het ongeveer 6 a 7 meter tot het dak zijn.

Gasleiding afpersen en aansluiting verplaatsen

Wij hebben een huis in Doorn gekocht en krijgen 23 november de sleutel. In de bouwtechnische keuring wordt geadviseerd een oude stalen gasleiding in de kruipruimte af te laten persen. Verder zit de wasmachine aansluiting op dit moment in de bijkeuken, deze willen wij verplaatsen naar de zolder. Op de zolder is ook al de cv ketel aanwezig, dus er is wel water aan- en afvoer alleen nog niet 100% geschikt voor de wasmachine. Graag zien wij een offerte tegemoet met deze twee werkzaamheden apart gespecificeerd.

Schoorsteenpijp voor de houtkachel aansluiten

Ik zoek een vakman om mijn houtkachel aan te sluiten op het bestaande rookkanaal in het plafond. Het gaat hierbij om een gemetseld rookkanaal waar een nieuwe, ronde pijp in geplaatst moet worden.

Installatie van een vrijstaande houtkachel

Er is een afvoerkanaal door het dak waarvan niet duidelijk is hoe de staat/isolatie is. Plafond is hoog en buiten op de schoorsteen ligt een stoeptegel waardoor het kanaal vanaf binnen door mij niet goed te beoordelen is. Het dak heeft asbest. Pijpmateriaal en kapje voor op schoorsteen (dus) ook nog niet aanwezig. Reactie graag via mail, aangezien ik overdag gezien de aard van mijn werk moeilijk tot niet telefonisch bereikbaar ben. Vakantie tot 17 augustus, installatie graag zo spoedig mogelijk daarna.

Riolering laten vervangen

De riolering in de straat is vervangen. Nu blijkt dat het gedeelte van de straat naar mijn woning niet vervangen is en verouderd. Het betreft een jaren '30 woning en het zal gaan om ongeveer 8 meter PVC. Graag laat ik een vakman de riolering beoordelen en ontvang ik advies en een offerte hiervoor.

Rookkanaal aanleggen

Ik wil graag een houtkachel met afvoerbuis laten plaatsen in ons tuinhuis. Hiervoor moet een rookkanaal door het dakje van het huisje gemaakt worden. Het dak bestaat uit houten planken, isolatieplaat (piepschuim, 4 cm dik) en dakshingels. Dit dak is ongeveer 2,5 meter hoog. Ik heb de Kalmar houtkachel op het oog, hierbij komen nog de rookkanaal, trekkap en vloerplaat.

Kanalen van de heteluchtverwarming reinigen

Graag hoor ik van u hoeveel het kost om onze verwarmingskanalen te laten reinigen in het gehele huis (huis van 350 vierkante meter).

Riool in de voortuin vervangen

Ik wil graag het riool in de voortuin vervangen. Ons riool is nog een grespijp, deze moet vervangen worden vanwege verstoppingen. Ongeveer 13 meter van het toilet naar de straat. Daarna herstellen van het straatwerk.

Openhaard installeren

Ik wil graag een openhaard laten installeren. Er heeft ooit een rookkanaal gezeten. Er zit nu een gashaard. Er is wel een schoorsteen op het dak. De pijp is weggehaald, deze zal opnieuw aangelegd moeten worden. Het gaat om 2 verdiepingen.

Vervangen design radiator

In mijn badkamer hangt een design radiator Sahara, maat 1624 x 590 mm, die in verband met roestvorming vervangen moet worden. Er wordt op 16 november een grotere radiator geleverd, type Kalahari, maat 1838 x 430 mm. Dit valt onder garantie van de Gamma. Graag laat ik de oude radiator afkoppelen en de nieuwe plaatsen. De oude radiator moet worden retour gebracht. Ik ontvang hiervoor graag een prijsopgave.

Zonneboiler met collectoren leveren en plaatsen

Wij willen nog dit jaar zonnecollectoren en een zonneboiler op onze woning laten plaatsen. Wij hebben een driepersoons huishouden. Wij hebben een schuin dak op het zuiden met een hellingshoek van circa 45 graden. Het dak is 3,2 m1 breed x 4 m1 hoog. Er is ook een plat dak van een dakkapel van 2,5 x 2 m1 beschikbaar. Onze combiketel van 5 jaar oud staat op de zolderverdieping. Het collectorvat kan ernaast worden geplaatst. Graag laten wij ons adviseren door een vakspecialist en ontvangen offertes voor zowel de zonneboiler met zonnecollector als ook voor plaatsing van zonnepanelen.

Riolering in de voortuin vervangen

Ik wil graag de riolering in de voortuin laten vervangen. Het vervangen van gres, ongeveer 30 meter gresbuizen in de voortuin. En de aansluiting van een regenwater afvoer ongeveer 10 meter onder klinkerbestrating. Geschatte diepte 0.5 - 1 meter. Herstelwerk aan straat en tuin is niet nodig.