Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor convectorput verwijderen en gat opvullen dicht maken:

Convectorput verwijderen en gat opvullen dicht maken

Wij willen de convectorput verwijderd en dichtgemaakt hebben. De afmetingen van de convectorput zijn: - hoogte 19 cm - breedte 34 cm - lengte 490 cm Gewenste datum voor uitvoering woensdag 1 juli 2020
Onze klant uit De Meern (Utrecht) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor convectorput verwijderen en gat opvullen dicht maken uit heel Nederland:

Convectorput dichtmaken

Ik wil graag ons huidige parket verwijderen ongeveer 40m2, de convectorput 3 m breed dicht maken en een designradiator plaatsen (dus ook verplaatsen van huidige leidingen). Eventueel zou plaatsen van de nieuwe vloer ook tot de klus kunnen behoren

Verwijderen Radiatoren en Herstellen vloer

Wegens een geplande overstap naar vloerverwarming willen wij alle radiatoren op de begane grond laten verwijderen en afdoppen op de eerste verdieping. Daarnaast dient een gat in de betonnen vloer (waar nu een convectorput in zit) te worden gevuld zodat volle draagkracht wordt hersteld.

Convectorput dichtmaken

Wij willen de convectorput laten verwijderen en het gat dichten, zodat er vloerverwarming aangebracht kan worden. De put is 30cm breed en 240cm lang

Convectorput dicht maken

Ik zoek een specialist die mijn radiator uit de convector put kan verwijderen. Daarnaast moet die put ook dichtgemaakt worden. De put is 250 cm lang, 33 cm breed en 65 cm diep.

Uitbouw woning en verplaatsen keuken en toilet

Wij denken er over na om onze woning in Zeist te laten uitbouwen en zijn op zoek naar een aannemer die onze plannen met ons wil doornemen en een vrijblijvende offerte kan uitbrengen. - Het betreft een uitbouw van max. 4m diep, en ong. 1,5 m breed. De uitbouw komt aan de achterkant van de woning en zou voorzien moeten worden van een lichtkoepel, elektriciteit en verwarming. Er moeten openslaande deuren (ong. 1,5 m) aan het einde van de uitbouw komen. - Huidige achterpui en de muur van de bestaande keuken moet worden gesloopt. - Vervolgens willen we een nieuwe keuken aan de voorkant van de woning plaatsen, hiervoor moeten dus leidingen worden doorgetrokken. - Het toilet willen we naar de achterkant van de woning verplaatsen (zit nu halverwege). Er moeten twee muurtjes met deuren geplaatst worden, om zo een apart toilet en halletje te creëeren aan de achterkant van de woning. - Het oude toilet en de oude keuken moeten dus ook verwijderd worden. - De huidige convectorput willen we afdichten, er dient een reguliere radiator te komen. - Alles moet gestuit worden en logischerwijs goed op elkaar aansluiten. Uiteindelijk zal de hele verdieping een nieuwe vloer krijgen. - We denken nog na over het eventueel verwijderen van de open haard/schouw, maar weten niet of dat zonder risico (draagkracht) mogelijk is.

Convectorput verwijderen en dicht maken en radiator plaatsen

Ik wil graag ons huidige parket verwijderen ongeveer 40m2, de convectorput 4,5 m breed dicht maken en een designradiator plaatsen (dus ook verplaatsen van huidige leidingen). Eventueel zou plaatsen van de nieuwe vloer ook tot de klus kunnen behoren.

Convectorput verwijderen en gat opvullen dicht maken

Convectorput dichtmaken omdat er vloerverwarming wordt geplaatst. 400 x 40 cm.

Convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen

Wij willen graag natte vloerverwarming (40 m2 beneden in de woning laten plaatsen met erboven tegels laten plaatsen. Hierbij willen we graag dat de radiatoren worden verwijderd. Ook zit er een convectorput dat wij graag willen weghalen door bijvoorbeeld op te vullen.

Situatie verwarming veranderen

Huidige situatie: plint verwarming in de keuken, designradiator in de woonkamer, radiator onder raam. Gekoppeld aan elkaar door een draadje voor de thermostaat. Er zit een convectorput, deze is niet aangesloten. Gewenste situatie: plint verwarming keuken behouden, designradiator naar zolder (daar zit nog geen verwarming), convectorput aansluiten, kachel onder raam verwijderen, thermostaat vervangen.

Convectorput verwijderen en gat opvullen dicht maken

Ik wil de convectorput (40x4000x15cm) in onze woning laten verwijderen, leidingen afdoppen en daarna het gat laten opvullen, middels en betonijzeren constructie , beton en een 5 cm dikke afwerkvloer zodat de vloer voor de aanleg (infrezen) van vloerverwarming geschikt is.

Partners

Partners van Casius