Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor installatietekening maken voor de keuken in een nieuwbouwwoning:

Installatietekening maken voor de keuken in een nieuwbouwwoning

Begin 2018 zal de bouw starten van onze nieuwbouwwoning, die naar verwachting in het laatste kwartaal van dat jaar zal worden opgeleverd. Ik ben op zoek naar een bedrijf dat voor mij een installatietekening met goede maatvoering kan maken voor de keuken in dat huis. Deze tekening dient als basis voor de aannemer voor de calculatie en werkvoorbereiding van de benodigde voorzieningen. De ruimtelijke opzet en maatvoering van de keuken, evenals de keukenapparatuur is wel bekend, maar we willen ons nog niet binden aan één keukenfabrikant. De keukenopstelling bestaat globaal uit een hoge (achter)wand van circa 2.50 meter breed met daarin een inbouw koelkast, vriezer, wijnkoeler en koffiemachine en een kook-schiereiland van 1,2 meter diep en 2.50 meter breed met daarin een vaatwasser en BORA inductieplaat met geïntegreerde afzuiging. De afgezogen lucht kan via een eveneens qua maatvoering te bepalen gat in de gevel (waar het schiereiland vastzit aan de buitengevel) afgevoerd worden. Verder moet er nog een voorziening worden getekend voor stopcontacten in het keukenblad en langs de binnenzijde van de buitengevel. Ervaring met BORA apparatuur is daarom een pré. Ik hoor graag wie hier op korte termijn tijd voor heeft en wat de kosten zijn. Ik kan een schets en de digitale bouwtekeningen aanleveren. eind 2018. /
Onze klant uit De Meern (Utrecht) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor installatietekening maken voor de keuken in een nieuwbouwwoning uit heel Nederland:

Installatietekening voor een keuken maken

Ik wil een installatietekening laten maken voor mijn nieuwe keuken. De keuken heeft een U-vorm met een apparatenwand en een schiereiland. Ik weet de afmetingen van de keuken, de ruimte en welke apparatuur er in moet komen. Ik wil hem alleen nog niet ergens kopen omdat het huis pas over 11 maanden opgeleverd wordt. De installatietekening moet vrijdag 6 oktober a.s. ingeleverd worden bij de aannemer. Ik kan u een schets van de keuken mailen. Op wand A moet komen: WCD Vriezer WCD Koelkast DWCD warmhoudladen / inbouwkoffieapparaat WCD Combi over 1 WCD Combi oven 2 Op wand B moet komen: DWCD huishoudelijkgebruik Op de vloer onder het schiereiland moet komen: WCD Quooker WCD vaatwasser Perilex kookplaat met downdraft afzuiging pijp warmwater pijp koudwater afvoer gootsteen en vaatwasser

Kvik keuken plaatsen

Eind november willen wij onze kvik keuken laten plaatsen. Het gaat om voorgemonteerde kasten. Daarnaast ook apparatuur en blad die we bij de winkel besteld hebben. Het gaat om de montage van in totaal 3 onderkasten en 2 hoge kasten. Ook het blad moet worden gemonteerd (laminaat blad waarin ook uitsparing voor kookplaat gezaagd moet worden). Voorbereidend elektra en leidingwerk is in orde (installatietekening door kvik geleverd is nauwkeurig gevolgd). Spoelbak is al in blad verwerkt. Handgrepen hoeven niet gemonteerd te worden, keuken is greeploos (mano). Wat er moet gebeuren: - Plaatsen/monteren van kasten tegen muur(3 lage, 2 hoge). Het gaat om een rechte opstelling. - Apparatuur plaatsen en aansluiten; Koel/vriescombinatie (hoge kast) Oven (andere hoge kast) Vaatwasser (wasmachinekraan is aanwezig) Kookplaat (inductie) Afzuigkap (standaard wandschouw) - Werkblad (2,40 meter) monteren, uitsparing kookplaat zagen - Kraan monteren (Grohe Minta) en aansluiten spoelbak op afvoer - Plinten passend maken (vloer wordt later gelegd) - Passtukken op maat zagen en plaatsen - Afstellen van het geheel. Wij kijken niet op de milimeter maar zijn wel opzoek naar iemand met kennis van zaken die onze keuken netjes kan plaatsen. Evt. Kosten voor extra materiaal wordt door ons gedekt. Parkeerkosten worden ook vergoedt. Aangezien wij een duidelijke omschrijving van de werkzaamheden verschaffen, verwachten wij een gedetailleerde offerte. Wij zijn er van overtuigd dat de voorbereidende werkzaamheden goed zijn uitgevoerd. Mocht dit in de praktijk niet zo blijken, nemen wij verantwoordelijkheid om problemen op te lossen.

Installatietekening voor de keuken maken

Ik wil een installatietekening laten maken van onze IKEA keuken die geplaatst gaat worden in een nieuwbouwwoning. Het betreft een installatietekening tbv de BAM. De werkplek is goed bereikbaar en het gebruik van nieuw materiaal moet worden overlegd met de klant.

Aansluitingen elektra- en leidingwerk voor nieuwe keuken voorbereiden

Wij krijgen op maandag 17 juli de sleutel van onze nieuwe woning in Heiloo. Er staat nu nog een keuken in die wij weg halen om een nieuwe keuken te laten plaatsen. Wij zijn opzoek naar een bedrijf die elektra punten kan aanleggen en een wateraansluiting plus afvoer voor het eiland van onze keuken (zie installatietekening in de bijlage). Wij weten niet welke punten er nu aanwezig zijn. Op maandag 17 juli halen we de keuken van de wand en is er inzichtelijk welke aansluitpunten er al zitten. Wij zijn opzoek naar een bedrijf die: – De aansluitpunten elektra kan aanleggen + aanpassing meterkast; – Gaten kan maken in een betonvloer waar vloerverwarming ligt; – Aansluitingen van water kan maken.

Installatietekening laten maken voor bedrijfsruimte

Ik wil een installatietekening laten maken van een bedrijfsruimte. We moeten weten waar de aansluitpunten zijn voor electra, water en gas, en waar afvoer mogelijk is. De ruimte is ongeveer 100 m2.

Installatietekening laten maken voor bedrijfspand

Wij willen binnen afzienbare tijd een plattegrond en installatietekening laten maken van een bedrijfspand met daarop alle aansluitpunten voor gas, elektra, water, afvoeren e.d. Het pand is een verdieping.

Installatietekening voor de keuken laten maken

Wij willen graag een installatie tekening laten maken voor de keuken voor een nieuwbouw huis. We moeten dit binnen 4 dgn nog af hebben. Is er een bedrijf die dit binnen deze tijd kan doen?

Installatietekening voor de keuken laten maken

Voor ons nieuw te bouwen huis wil ik een keuken van Ikea plaatsen, installatietekeningen maakt Ikea niet. Wie kan deze voor ons maken. De standaard 0 meettekening is aanwezig en de tekeningen van Ikea.

Installatietekening laten maken

Voor een keuken in een nieuwbouwhuis dat medio 2018 wordt opgeleverd, wil de aannemer een installatietekening volgens NEN 1010 norm. De keukenleverancier kan die maken, maar alleen in ruil voor akkoord op zijn offerte. Dus doe ik het liever zelf. Het keukenontwerp is beschikbaar als 3D visualisatie, en zelfgemaakte bouwtekening met de gewenste aansluitingen al ingetekend. Op korte termijn heb ik de tekening nodig.

Installatietekening maken voor een keuken

Ik wil voor morgen een gemaatvoerde bouwtechnische tekening laten maken met aansluitpunten voor mijn keuken. Alle maten van de kasten en plaatsing van apparatuur is al bekend. Tekening dient ivm nieuw bouw woning voor morgen bij de bouwer te liggen helaas.