Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit De Meern te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in De Meern heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in De Meern u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in De Meern of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit De Meern bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp met zonnepanelen voor nieuwbouwwoning, het leveren en aansluiten van een grond warmtepomp, de aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, leidingen omleggen en plaatsen badkamer, warmtepomp of zonneboiler, warmtepomp plaatsen, het leveren en aansluiten van een warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in De Meern staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in De Meern:

Buitenkranen aanleggen

Ik wil graag in de voortuin en achtertuin een buitenkraan. Bij de voortuin is een toilet, bij de achtertuin zit de keuken. Vermoedelijk is het een vrij eenvoudige klus. Na het aanleggen dienen de waterleidingen afgeperst te worden. Ik moet een persrapport kunnen overhandigen. Ik ben benieuwd!

Convectorput verwijderen en gat opvullen dicht maken

Wij willen de convectorput verwijderd en dichtgemaakt hebben. De afmetingen van de convectorput zijn: - hoogte 19 cm - breedte 34 cm - lengte 490 cm Gewenste datum voor uitvoering woensdag 1 juli 2020

Infrezen elektra leidingen sleuven en gaten boren

Ik zoek iemand die 2 sleuven kan frezen in 2 binnen muren. Het gaat om 1 sleuf voor een aansluiting van de airco, en 1 sleuf voor een leiding voor zonnepanelen. De bedrading zit nu op een strip die op de muur geschroefd is. De lengte per sleuf is rond de 3 meter.

Openhaard plaatsen in aanbouw en rookkanaal

Wij willen graag een openhaard plaatsen in onze aanbouw, het gaat echt om een openhaard en geen inbouwhaard. Momenteel is er nog geen rookkanaal. Wij willen de openhaard van een gemiddelde maat, waarschijnlijk tussen de 1,5 m en de 2 m. Het rookkanaal zou alleen door het dak van de aanbouw moeten.

HR-combiplus ketel en aanleg cv met 8 x radiator

Aanleg HR-combiplus ketel en aanleg cv met 8 X radiator in totaal. ( 2 X woonkamer, 3 X slaapkamers, 1.X hal, 1.X douche en 1 X hal ) ter vervanging van gaskachel en geiser. Huishouden van 3 personen. Het huis is nu 96 m2, maar in de toekomst wordt het met de zolder erbij 114 m2. De ketel moet op gas zijn en met een capaciteit van 3/ 4 kW. Warm water hoeven wij tegelijk alleen op 1 punt te hebben. 1 april willen wij beginnen.

Gasleiding omzetten + sleuf in vloertegels frezen

We willen een kookeiland plaatsen in ons nieuwe huis en daarvoor dient de gasleiding omgezet worden, inclusief 2 meter vloertegel frezen waar een flexibele slang door de vloer wordt aangelegd. De gasaansluiting moet in het midden van de kamer komen. De gasaansluiting zal ongeveer 2 of 3 meter opschuiven.

Kleine houtkachel plaatsen

Ik wil graag een kleine houtkachel kopen maar kan deze zelf niet plaatsen. Ik heb eerder (vorig jaar) rapport op laten nemen, inspectie rookkanaal. Diameter is 12.5 en lengte 8 meter. Vogelnest is verwijderd (zat er eerst in) dus nu open kanaal. Advies was: een pijp uit 1 stuk ongeveer 8 meter. Heb mij laten vertellen dat er een goede RVS trekkap op zit. Verder heb ik de opening voor de pijp opgemeten en ik weet waar die zit in t plafond (is overheen gestuct over een vuurvaste plaat), dus er kan zo een gat in plafond (ik wil een rechte pijp naar boven). Kunt u een prijsindicatie geven ? Alvast dank.

overbodig geworden gasleiding afkoppelen of afdoppen

Ik zoek een installateur die een gasleiding kan afdoppen. Wegens het weghalen van de gasgestookte haard, wil ik de gasleiding bij de bron laten afkoppelen of afdoppen. Het betreft een flexibele leiding. De leiding zelf mag blijven liggen.

Info en installeren pellet CV ketel of pellet kachel

Graag zou ik advies en kosten willen ontvangen voor een pellet CV ketel en pellet kachel. Dit aansluiten op radiatoren en warm water. Rookkanaal is aanwezig.

Dakdoorvoer maken en waterdicht afwerken

We willen onze motorloze afzuigkap vervangen door een met een motor. Hiervoor hebben wij een luchtafvoerpijp door het dak nodig. Het betreft een betonnen dak afgewerkt met bitumen. Er moet dus een dakdoorvoer gemaakt worden.

Nieuwe CV ketel plaatsen

Wij zoeken een loodgieter die een cv ketel monteert voor ons.

Vervangen van de CV-ketel

Wij willen graag een Atag i36EC installeren als vervanging van onze oude ketel. De ketel moet nog worden gekocht. Er moet ook extra gekeken worden naar de waterleidingen er omheen, we hebben lekkage gehad. Er mag ook een nieuwe thermostaat bij.

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat om een bestaande woning uit 1975 waarin we vloerverwarming wensen. Vloer is op de begane grond van 6.50 bij 8.50 meter. Dit moet er ingefreesd worden.

Warmtepomp installeren

Ik heb een tweelaags hoekhuis van ongeveer 400 m3 waarbij een CW4 ketel wordt gebruikt voor verwarming en warm water. We gebruiken hierbij alleen de douche. Jaarverbruik zo’n 1700 m3, inclusief koken op gas. Het huis is gebouwd in 2000 en heeft energieklasse B (eigen inschatting, zonder de zonnepanelen te rekenen) Mechanische ventilatie en ketelhok zijn nu op de eerste verdieping. Op heel de begane grond en in de badkamer wordt vloerverwarming gebruikt. De badkamer heeft ook nog een muur buis radiator. Op de overige kamers van de eerste verdieping zijn radiatoren in gebruik. Sommige dubbele plaat radiatoren, sommige raam radiatoren. We hebben een plat dak waar al 14 zonnepanelen op staan. We hebben een 1 x 35A aansluiting. Een aansluiting van 3 x 25A is dan voor de hand liggend voor hetzelfde vastrecht maar 3 x 35A voor het opheffen van het gasnet kan overwogen worden. We hebben een inpandige garage die geschikt zou kunnen zijn voor een installatie, de verwarmingspijpen voor de CV en de standpijp kolom zijn daar goed toegankelijk (niet getest, wel dichtbij) indien nodig. Hier is een radiator voor het vorstvrij houden en de koelkast werkend (10°C). We hebben een achtertuin van 10 x 6 meter die van de straat toegankelijk zou kunnen zijn omdat het een hoekhuis is. De tuin willen we renoveren dus eventueel boren voor aardlussen is geen groot bezwaar. Ook een voortuin van 10 x 4 meter is hier geschikt voor. Omdat we dicht bij het waterwin punt veldhuizen zitten is de maximale diepte voor een gesloten water systeem 40 meter opgelegd door de provincie. Mijn vraag is om inzicht te krijgen in de kosten en voordelen van zowel een lucht als een gesloten warmtepomp systeem. Ook is het interessant om te weten of we helemaal van de gas-aansluiting.

Radiator verplaatsen of vervangen

Ik zou graag een offerte willen met daarin de prijzen voor het verplaatsen van de huidige radiator. In verband met een parallel keuken zou er een verticale radiator geplaatst moeten worden. Wat zou hiervan de kosten zijn als er een verticale radiator komt en deze ook meer naar rechts wordt verplaats, zie foto's.

Lucht -, water- en warmtepomp plaatsen

Welke installatie hebt u momenteel? Stadsverwarming De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Aansluiting bestaande vloerverwarming Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Bestaande woning uit 2009, aangesloten op stadsverwarming, beneden vloerverwarming en 1 convectorput. Boven aparte pomp voor de radiatoren (badkamer en slaapkamers). Ik wil of een totale vervanging of een hybride systeem.

Totale CV installatie vervangen

Totale vervanging van een CV installatie. (ketel,leidingen en radiatoren) oud huis ( hoekwoning ) 1960 circa 150m2 oppvl en circa 360m3 benden 3 elementen (woonkamer,keuken en aanbouw) 1e verdieping 3 elementen slaapkamers en 1 element badkamer) zolder 1 element.

Installatietekening maken voor de keuken in een nieuwbouwwoning

Begin 2018 zal de bouw starten van onze nieuwbouwwoning, die naar verwachting in het laatste kwartaal van dat jaar zal worden opgeleverd. Ik ben op zoek naar een bedrijf dat voor mij een installatietekening met goede maatvoering kan maken voor de keuken in dat huis. Deze tekening dient als basis voor de aannemer voor de calculatie en werkvoorbereiding van de benodigde voorzieningen. De ruimtelijke opzet en maatvoering van de keuken, evenals de keukenapparatuur is wel bekend, maar we willen ons nog niet binden aan één keukenfabrikant. De keukenopstelling bestaat globaal uit een hoge (achter)wand van circa 2.50 meter breed met daarin een inbouw koelkast, vriezer, wijnkoeler en koffiemachine en een kook-schiereiland van 1,2 meter diep en 2.50 meter breed met daarin een vaatwasser en BORA inductieplaat met geïntegreerde afzuiging. De afgezogen lucht kan via een eveneens qua maatvoering te bepalen gat in de gevel (waar het schiereiland vastzit aan de buitengevel) afgevoerd worden. Verder moet er nog een voorziening worden getekend voor stopcontacten in het keukenblad en langs de binnenzijde van de buitengevel. Ervaring met BORA apparatuur is daarom een pré. Ik hoor graag wie hier op korte termijn tijd voor heeft en wat de kosten zijn. Ik kan een schets en de digitale bouwtekeningen aanleveren. eind 2018. /

Tado thermostaat ophangen/aansluiten

Ik wijl mijn huidige thermostaat vervangen door Tado slimme thermostaat.

Aansluitingen wasmachine verplaatsen

Verplaatsen van de wasmachine van eerste etage naar begane grond. Wasmachine dient te komen in garage/berging, op de plaats waar nu al een kraan en gootsteen is. Er is dus al een water aan- en afvoer, waar de wasmachine op kan worden aangesloten. De (weinig gebruikte) huidige kraan plus gootsteen willen we iets opgeschoven hebben.

Stork mechanische ventilatie herstellen/vervangen

Onze J.E. Stork mechanische ventilatie is kapot en de kanalen moeten gereinigd. Betreft een systeem uit 1986. Het hele systeem schijnt kapot te zijn, ik wil het systeem graag laten repareren indien mogelijk, anders vervangen.

Stork mechanische ventilatie reviseren

Graag een offerte voor revisie mechanische ventilatie merk Stork. Hij maakt veel lawaai. Het systeem is 10 jaar oud. Het leidingwerk is niet eerder schoongemaakt.

Douchecabine vervangen

Ik zou graag onze oude douchecabine (een kwartronde wand) willen laten demonteren en een nieuwe douchecabine willen laten monteren, namelijk de 'Saniscape Intense douchecabine kwartrond chroom wit 90 x 190 cm. Deze ga ik aanschaffen bij Gamma. Het is een douchecabine zonder douchebak, die rechtstreeks op de tegelvloer kan worden geplaatst. Ik ontvang graag een prijsindicatie van de montagekosten.

Schoorsteen laten verhogen

Verhogen schoorsteen met 1 meter

Airco's terughangen en afvullen

We hebben 3 split airco's van de muur gehaald in verband met een verbouwing. Wat kost het om deze weer terug te hangen en afvullen?