Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Breukelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Breukelen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Breukelen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Breukelen of directe omgeving.

161 klanten uit Breukelen bevelen een bij Casius in Breukelen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Breukelen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen en aanschaffen, warmtepomp plaatsen, zonnepanelen aanleggen, 2 oude cv-ketels vervangen door een warmtepomp, cv-ketel vervangen door een grondwaterpomp, water-water warmtepomp advies en installatie, nieuwe boiler, gashaard of cv, warmtepomp plaatsen, riool relinen bij appartementengebouw, een droog vloerverwarmingssysteem aanleggen, elektrische hoofdverwarmingssysteem aanleggen (vloer of warmtepomp), vloerverwarming aanbrengen, muur, gashaard en schoorsteen verwijderen, oude boiler vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Breukelen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Breukelen:

Het vervangen van een boiler door een elektrische geiser

Ik zoek een installateur die mijn bestaande boiler kan vervangen door een elektrische geiser. De geiser moet een appartement van warm sanitair water kunnen voorzien.

Gaskachel keuren

Ik ga dit weekend via Adhoc antikraak een nieuwe woning in. Hier staat een gaskachel aangesloten die waarschijnlijk al een tijd niet gebruikt is en die ik wil laten keuren. Zou dit op korte termijn mogelijk zijn?

Aansluiting en afvoer voor de wasmachine maken

Ik wil een flat kopen, waar nog geen wasmachine aansluiting (en afvoer) aanwezig is. Wat gaat dit kosten ? Het kan bv in de keuken of een kamertje ernaast.

Elektrisch verwarmen van vakantiewoning

Ik heb een vakantiewoning gekocht die elektrisch verwarmt moet worden. In de kamer moet aan 2 kanten een warmtebron komen. Lengte 9.92 meter x 3.80 meter. Slaapkamer 2 x 3.48 meter x 3.11 meter. Er is een badkamer maar daarvan weet ik niet wat er aanwezig is. Ik zoek naar een energiezuinige oplossing met name voor de woonkamer. Misschien is een accumulatiekachel een optie. De slaapkamer moet goed regelbaar en beveiligt zijn. Uitgaan wanneer het raam open staat en dergelijke. Graag ontvang ik een offerte met voorstellen.

Tweedehands gaskachel aansluiten

In de garage wil ik de huidige gaskachel vervangen door een 2e hands gaskachel. Dus aansluiting ligt er al maar de oude moet worden vervangen en worden afgevoerd.

Warmtepompboiler installeren

Begin 2019 wordt er gestart met onze recreatiewoning. De oppervlakte is totaal 50 m2 en de woning zal een woonkamer/keuken en 2 slaapkamers krijgen. Op het dak komen 8 tot 10 zonnepanelen en er zijn tekeningen aanwezig. Er moet een warmtepompboiler geïnstalleerd worden. Kunnen wij een afspraak maken om de mogelijkheden samen te bespreken?

Thermostatische douchekraan vervangen

Thermostatische douchekraan vervangen

Keukenkraan wisselen

Bestaande keukenkraan wisselen voor een nieuwe kraan. We schaffen de kraan zelf aan.

CV aanleggen

We zitten te denken om dit huis te gaan kopen: Dit is een huis uit ’65 waar nog aardig aan gewerkt moet worden, daarom ben ik nu bezig met het maken van een calculatie zodat ik ongeveer een idee heb wat de extra kosten zouden kunnen zijn. Voor verwarming moet het volgende gedaan worden (er is geen CV in het huis! ): • Doortrekken gasleiding van meterkast naar zolder, • Plaatsen van CV ketel • Aanleggen van CV leidingen door het hele huis • Plaatsen van radiatoren bij iedere raam Wat voor een effect op de prijs heeft het als we voor de woonkamer (27 m²) vloerverwarming willen hebben? Verder zit er een toilet op de begane grond van 1,5 m² die volledig aanpakt (slopen, oude tegels verwijderen, nieuwe tegels plaatsen+ wc en wastafeltje plaatsen) moet worden. Nogmaals dit gaat om indicatie prijs, als er nog vragen zijn dan hoor ik het graag.

Hooghangend WC-reservoir vervangen

De wc is stuk. Het hoog hangende reservoir moet vervangen worden door een nieuw exeplaar. Volgens mij zitten de leidingen op de juiste hoogte.

Hooghangend WC-reservoir vervangen

Mijn toilet blijft doorlopen. Ik wil het hoog hangende reservoir laten vervangen door een nieuw exemplaar.

Houtkachel Stockholm plaatsen onder de veranda

Ik ontvang graag een offerte voor plaatsing van een houthaard type Stockholm buiten onder mijn veranda. Het heeft mijn voorkeur om het rookkanaal via de zijkant aan te leggen, met de pijp langs de achterkant van de veranda omhoog. Als alternatief kan de rookafvoer door het platte dak van de veranda geplaatst worden. De veranda is van hout, met een houten vlonder. Voor de hittebestendige vloer kunnen we een daarvoor bestemde vierkante vloerplaat met profielrand aanbrengen. We laten de situatie hier graag even bekijken en bespreken dan de mogelijkheden.

Boiler verplaatsen en leidingen doortrekken

Boiler hangt in een keukenkast. Keuken renoveren. Wasmachine aansluiting en de boiler verplaatsen naar de voorraadkast. Dus de aansluiting doortrekken. CA 3 tot 5 meter verderop.

Rioolrenovatie onder appartementencomplex

Appartementen gebouw. Het riool onder het appartementengebouw in Breukelen waar ik woon is stuk. Twee breuken en de leiding is doorgezakt. De leiding loopt iets uit midden onder gehele bouw door. Totale lengte ca. 56 meter. Er is geen kruipruimte en er zijn geen luiken. De grond zal uitgezogen moeten worden.

Onderhoud aan Faber gaskachel

Gaskachel Type Faber onderhoud ( Waakvlam is geel )

CV-ketel repareren of vervangen

Ik heb problemen met de warmwatertemperatuur in de keuken. Deze is niet constant. Daarom wil ik laten kijken naar mijn combiketel en overweeg ik een nieuwe aan te schaffen.

Deense allesbrander installeren

Ik heb een net, door de schoorsteenveger, schoongemaakte schoorsteen met kachel. Maar een nieuwe kachel gekregen. Volgens de schoorsteenveger moet deze op het oude kanaal passen. Ik ben nu op zoek naar iemand die ervaring heeft met het plaatsen van een kachel, en die dit voor mij kan doen. Het betreft een Deense allesbrander die 'aangesloten' moet worden.

Faber gaskachel laten repareren

Faber gaskachel laten repareren. De waakvlam is geel van kleur, in plaats van blauw. De vorige onderhoudsbeurt is van een paar jaar terug.

Radiatoren verwijderen in een flat

Het gaat om twee radiatoren weg te halen in een flat met blokverwarming. Het gaat om de radiator in de keuken en in de douche. Beide zijn ongeveer 1 meter breed en 0.40 m hoog.

Airco in huis laten installeren

Ik wil graag op de eerste verdieping (drie standaard kamers) airco laten installeren. Wat gaat mij dat ongeveer kosten?

Pomp van vloerverwarming vervangen

De vloerverwarming is ruim 5 jaren niet gebruikt. Bij herstart blijkt de pomp niet te functioneren. Pomp moet vervangen worden. Huidige pomp: Grundfos UPS 25-40 S 180 (50Hz). Nieuwe pomp moet A-label zijn. Bv. Biral type AX13-3 of Grundfos Alpha2. Graag ontvang ik een offerte (apart specificeren materialen, werkloon, ed. ) voor vervanging pomp. De verdeler bevindt zich op de begane grond, onder de trap (vanaf 3e trede). Graag uw offerte zo compleet mogelijk, inclusief pomp, evt. klein materiaal, voorrijkosten, etc.

Rookkanaal in chalet installeren

Een rookkanaal in een houte chalat lengte van de pijp is intotaal 3 meter . Ik wil dubbel wandig pijp vanaf de kachel door het houte dak naar buiten

dakgoot en toiletten

Dakgoot achter vertoont lekkage en 2 toiletten doen lang over vollopen spoelbak na doortrekken. Betreft onderhoud.

Vervangen toilet pot

Vervangen toilet pot

In mijn huis bevindt zich een mechanisch ...

In mijn huis bevindt zich een mechanisch ventilatiesysteem. Dit systeem is in geen jaren meer schoongemaakt, het ventilatortje is zelfs niet langer geruisloos! Het huis is van 1988. Graag kom ik in contact met een vakman die ervaring met deze systemen heeft het gaat om een mechanische ventilatie-unit type: CME 14/4-6-23 van Stork uit Zwolle.