Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor aanleggen van een rookkanaal:

Aanleggen van een rookkanaal

Hierbij vraag ik een offerte voor aanleg rookkanaal Van 200-180 of 189-150 van 13 meter Graag uw beste prijs
Onze klant uit Bilthoven (Utrecht) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanleggen van een rookkanaal uit heel Nederland:

Aanleg van het rookkanaal voor de houtkachel

In onze Finse houten blokhut willen wij een rookkanaal laten aanleggen. Het dak is schuin hellend met dakpannen. De hoogte van de nok is ongeveer 4 meter. Wij hebben nog geen houtkachel op het oog.

Rookkanaal voor de houtkachel aanleggen

Ik zoek een openhaardspecialist die een RVS-kanaal in mijn gemetselde schoorsteen kan plaatsen. De lengte moet een ruime 520 cm worden met een diameter van 12,5 cm. Het werk moet plaatsvinden op de eerste verdieping van mijn woning welk goed bereikbaar is.

Rookkanaal en schoorsteen in nieuwbouwhuis

Graag willen wij weten wat het aanleggen van een rookkanaal en schoorsteen kost voor een nieuwbouwwoning. De woning moet nog gebouwd worden. De woning bestaat uit 2 woonlagen plus nog een zolder met vliering. De plafonds zijn 260 cm hoog.

Dubbelwandig rookkanaal aanleggen

Graag wil een rookkanaal laten aanleggen voor een palletkachel. Dubbelwandig en ongeveer 8 meter met dakdoorvoer. Moet door een betonvloer en een houten vloer.

Rookafvoerkanaal van de houtkachel volledig aanleggen

Aanvraag voor het plaatsen van een rookkanaal, exclusief koof, voor een houtkachel in een nieuwbouwwoning. Gewenste levering 6, 7 of 8 juni week 23. De op het rookkanaal aan te sluiten houtkachel heeft een rookkanaal van circa 130 mm. Graag uitgaan van circa 150 mm en dan een verloop naar de kachel plannen. Op begane grond zwarte kanalen voorzien. Liefst de dubbelwandige buis die hierop aansluit niet zichtbaar vanuit de woonkamer. Graag een meerprijs voor het zwart uitvoeren van het naar buiten, uit het dak stekende schoorsteendeel. Dubbelwandige buis op overige verdiepingen. Een koof is voor eigen rekening en hoeft dus niet aangeboden te worden. In de twee betonnen vloeren zijn ter plaatse van het te plaatsen rookkanaal leidingen verlegt. Ook is hier het beton vervangen door een ingemetseld gasbetonblok van 300 x 300 mm wat het boren makkelijker maakt.

Rookkanaal maken en houtkachel aansluiten

Wij willen een rookkanaal laten aanleggen in onze woning. De houtkachel hebben we in bezit maar in de nieuwe woning is geen rookkanaal aanwezig. Plafondmateriaal is beton, bovenverdieping houtskelet. Het betreft dus een volledige constructie van het rookkanaal met dubbelwandige pijp, met 1 doorvoering door betonnen plafond, 1 doorvoer plafond bovenverdieping (gips) en 1 doorvoer op het dak met aansluitingen, pijpen en dergelijke. Het rookkanaal moet ongeveer 5 meter worden. Ik heb een betonnen vloer.

Rookkanaal aanleggen voor pellet- of houtkachel

Rookkanaal aanleggen ten behoeve van een pelletkachel of houtkachel. Dit moet nog besloten worden. Diameter in dak bestaande afvoer is 110 à 135 cm hoogte. Het dak is ongeveer 2.60 meter. Het dak heeft een helling van 10 graden. Wat heb ik hiervoor nodig en wat kost het ? Graag een duidelijke offerte betreft materiaal en plaatsing.

Rookkanaal aanleggen voor vrijstaande houtkachel

Mogelijk een isoductpijp door de huiskamer omhoog, 2 meter 60, (houten plafond) en vervolgens naar boven via een schuin dak naar buiten (met knik dus). We willen liever geen omtimmering. Het gaat om een boerderij in de buurt van Sneek. Gaarne een indicatie.

Rookkanaal aanleggen door verdiepingen met vloerverwarming

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het aanleggen van een rookkanaal voor een houtkachel door een verdieping met vloerverwarming.

Rookkanaal aanleggen door verdiepingen met vloerverwarming

Ik wil graag een openhaard of hout/pallet kachel, maar daarvoor is eerst een rookkanaal nodig. Het rookkanaal moet echter door 2 verdiepingen met vloerverwarming heen. Ik zou graag in kosteninflatie ontvangen voor dergelijke werkzaamheden.

Partners

Partners van Casius