Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor aanleggen van een rookkanaal:

Aanleggen van een rookkanaal

Hierbij vraag ik een offerte voor aanleg rookkanaal Van 200-180 of 189-150 van 13 meter Graag uw beste prijs
Onze klant uit Bilthoven (Utrecht) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanleggen van een rookkanaal uit heel Nederland:

Haard plaatsen en rookkanaal aanleggen

De eengezinswoning is 10 oud. Er zijn 3 woonlagen aanwezig met betonnen vloeren. Er dient een rookkanaal aangelegd te worden en een haard geplaatst.

Aanleggen/plaatsen open haard

Houtkachel in de aanbouw van een huis plaatsen, het betreft een hoekhuis en er is geen rookkanaal aanwezig.

Houtkachel plaatsen en rookkanaal buitenom aanleggen

Wij zouden een houtkachel willen plaatsen. We hebben geen rookkanaal, dus er dient een (buitenom) rookkanaal aangelegd te worden. Het huis heeft 3 verdiepingen. Is het mogelijk een offerte uit te brengen voor bijbehorende werkzaamheden, inclusief materiaal?

Dubbelwandig rookkanaal laten aanleggen

In mijn hoekwoning wil ik een houtkachel. RVS pijp zal door 2 plafonds moeten (beton) en tegen de muur van de andere woning. Plus dakafvoer. Houtkachel is er nog niet. 150 mm pijp? Afwerking is niet nodig. Gaten moeten ook nog geboord worden. In de woonkamer is een zwarte, enkelwandige pijp voldoende. Hoogstwaarschijnlijk wil de buurman ook een Houtkachel plaatsen en zijn ook hier werkzaamheden nodig voor het aanleggen van het rookkanaal.

Rookkanaal voor de houtkachel aanleggen

Wij gaan binnenkort een serre aanbouwen voorzien van een plat dak, daarin willen wij dan een houtkachel realiseren en daarvoor moet dus een rookkanaal aangelegd worden. Deze moet door het platte dak naar buiten en kan dan omhoog. Ik weet niet of het kanaal rechtstreeks omhoog kan door het bestaande dak van het huis en de dakgoot. Dus misschien dat er dan met 2 bochten van 30 of 45 graden gewerkt moet worden. Ik heb de afstand gemeten vanaf beneden de vloer tot ongeveer 1 meter uit de nok van het dak, ik kom dan uit tussen een afstand van 8 tot ongeveer 10 meter maximaal. Nou hoor ik graag wat dat gaat kosten om het rookkanaal aan te leggen inclusief materiaal en btw.

Rookkanaal in een bestaande woning aanleggen

Graag zouden wij een offerte ontvangen voor een aan te leggen rookkanaal. Wij wonen in een nieuwbouwhuis (5 jaar oud). Er moeten nog gaten geboord worden in twee verdiepingsplaten van beton. Op zolder gaat het met een knik van 45 graden omhoog en daarna in de nok omhoog. De houtkachel is aanwezig, maar moet nog wel aangesloten worden. Bijgevoegd een bestand met daarin de plattegronden van het huis. Overige materialen in overleg.

Boren van gaten voor een rookkanaal

Het boren van 2 gaten voor het aanleggen van een rookkanaal. Eerste gat van circa 180 mm doorsnee en 20 cm diep. Het 2e gat 250 mm doorsnee en ongeveer 20 cm diep. Er moet geboord worden in beton gewapende verdiepingsvloeren.

Rookkanaal voor houtkachel aanleggen

Ik kwam op uw site terecht en ik ben zeer benieuwd of u ook complete afvoer kanaal installeert. Ik zelf kan het benodigde materiaal wel aanschaffen maar liever heb ik alles in 1 keer klaar. Situatie: Er moeten gaten worden geboord voor een pijp van 150 mm. Dit door 2 betonnen vloeren heen. De lengte zou 6 meter inclusief 2 bochten van 30 graden om de nog van het dak te ontzien.

Dubbelwandig of enkelwandig rookkanaal compleet aanleggen

Wij hebben een tussenwoning uit 1931 en de gaskachels zijn er inmiddels uit. Nu wil ik een rookkanaal laten trekken voor een houtkachel en tevens de houtkachel door jullie aan laten sluiten. Schat de lengte van het rookkanaal op 9 meter. Het is dus een bakstenen kanaal waar ik graag een pijp doorheen wil hebben. Kan dit ook enkelvoudig? Schat de opening in de woonkamer op 12 cm. Graag advies.

Rookkanaal aanleggen voor nieuwe houtkachel

In verband met een nieuwe houtkachel moet er een nieuw rookkanaal aangelegd worden. Vanaf de woonkamer naar het dak toe is ongeveer 6 meter.

Partners

Partners van Casius