Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Bilthoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Bilthoven heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Bilthoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Bilthoven of directe omgeving.

483 klanten uit Bilthoven bevelen een bij Casius in Bilthoven aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Bilthoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: plaatsen van infrarood panelen, warmtepomp en LT installatie laten aanleggen (renovatieproject), advies isolatie en verwarming voor renovatie melkfabriek van 7 appartementen, verduurzamen van bungalow villa, woning verwarmen, wellicht met infrarood, waterpomp boiler leveren en plaatsen, zonneboiler vervangen, warmtepomp plaatsen, airco binnenunits en een buitenunit plaatsen, het realiseren van vloerverwarming, warmtepompen, zonnepanelen en slaan waterbron, vloerverwarming aanleggen, nieuwe paneelverwarmingen, vloerverwarming aanleggen, warmtepompboiler plaatsen, aanschaffen en installeren van doorstroomboiler en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Bilthoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Bilthoven:

Convectorput verwijderen en dicht maken en radiator plaatsen

Ik wil de convectorput verwijderen en vervangen door een radiator en de vloer dicht maken. De convectorput is ongeveer 3 meter lang. Ik ben erg benieuwd naar wat de kosten zullen zijn.

Leidingen keuken verleggen

De keuken wordt verplaatst van de achterkant naar de voorkant van de woning. Hiervoor moeten koud en warm-water verlegd worden. Naar wasbak (warm en koud) en vaatwasser. Afstand is max. 5 meter. Leidingen lopen nu in kruipruimte.

Haard verplaatsen en moderniseren

We hebben een kleine inbouw open haard in een schouw links in de keuken op de Begane Grond. Afmeting 70cm breed / 40cm diep. Het rookkanaal loopt recht naar boven door een slaapkamer van de eerste verdieping naar de bergingszolder. daar maakt het kanaal een knik naar rechts om in het midden uit te komen en weer een knik naar links om naar de schoorsteen te gaan. in totaal zal het rookkanaal 6-7 meter lang zijn. Zie foto's. De keuken wordt gerenoveerd. We willen nu deze open haard in de keuken ca 3-4 meter naar rechts verplaatsen. Hier zit nu al een kanaal van het AGA gasfornuis. Die route moet nu de route voor het nieuwe rookkanaal worden. Het rookkanaal zal dus boven in de berging zolder de knik de andere kant op moeten maken en vervolgens daar naar beneden toe moeten. Opdrachtomschrijving: Bestaande haard opnieuw inbouwen op tafel hoogte Rookkanaal uitbouwen en omleggen of nieuw rookkanaal aanleggen van BG naar berging op 2e etage Benodigde brandwerende voorzieningen treffen zodat onze aannemer de koof rondom de haard weer kan opbouwen. De uitvoering zal plaatsvinden in afstemming met onze aannemer naar verwachting in juni/juli 2019. Lekker zomerklusje dus!

Reparatie zonneboiler

Aan de onderzijde van de zonneboiler is er een lekkage zichtbaar. Het betreft een boiler van het merk Luigjes.

Airco aanleggen

Wij willen graag een airco systeem in huis. Voornamelijk voor het koelen van onze 2 slaapkamers, beide 16 m2, op de eerst etage en voor de zolder, 20 m2. Het liefste willen we, et als bij de achterburen, geen zichtbare leidingen aan de buitenkant van de woning. Indien mogelijk willen we ook nog ons studeerkamertje meenemen, 5 m2, alleen als dat niet te duur is.

CV aanleggen in chalet

CV-ketel en radiatoren aanbrengen in chalet van 27 m2. Gaat om twee ruimtes die verwarmd moeten worden: woonkamer en slaapkamer. Eventueel ook een derde ruimte: badkamer.

Lucht-lucht warmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen, koelen (airco), reinigen van de lucht, regelen van vochtigheid Hoeveel ruimtes moeten er verwarmd / gekoeld worden? 2 tot 5 ruimtes Wij hebben geen CV en boiler. Willen op 2 slaapkamers koelen en verwarmen en eventueel ook in de woonkamer. Het is een hoekhuis en unit kan aan de zijkant van het huis geplaatst worden, alwaar ook de muren van de slaapkamers en woonkamer zich bevinden. We verwarmen nu gedeeltelijk met gas en electra.

Warmtepomp installeren

* Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. * Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen. * Hoeveel ruimtes moeten er verwarmd / gekoeld worden? 2 tot 5 ruimtes. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Bestaande woning met zeer oude ketel deze graag vervangen voor een warmtepomp voor de boiler. Hetelucht installatie zit er maar ventilatiesysteem moet vervangen worden.

Geiser schoonmaken en controleren

Badgeiser Vaillant op flessengas, in vakantiebungalow Lage Vuursche,, 2 jaarlijks schoonmaken en goede werking controleren.

Camera-inspectie en indien nodig herstel rioolpijp

Onze afvoerpijp van de woning naar de riolering is waarschijnlijk verstopt. De lengte van deze afvoerpijp is ongeveer 19 meter. De afvoerpijp loopt grotendeels onder het terras in de voortuin door. Dit terras bestaat uit tegels, die we na de controle en reparatie weer terug op de oude plek willen hebben. Dit terras is goed bereikbaar.

Vloerverwarming infrezen en installeren

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken. Keukenvloertegels zijn weggehaald in een keuken en hal met betonnen ondervloer (uit(aanbouw)). Nu willen we deze ruimte voerverwarming geven. Infrezen zou kunnen.

Airco plaatsen in slaapkamer

Ik wil een wandairco geplaatst hebben in een chalet. Deze moet in een slaapkamer komen.

HR-ketel plaatsen

Het betreft een vooroorlogse hoekwoning met in alle ruimtes een CV. De ketel zit geïntegreerd in een zogenaamde moederhaard. Wij willen de haard en de boiler, watervoorziening, vervangen voor 1 HR ketel.

Aanleggen van een rookkanaal

Hierbij vraag ik een offerte voor aanleg rookkanaal Van 200-180 of 189-150 van 13 meter Graag uw beste prijs

Nieuwe geiser laten plaatsen

Op het bospark in Bilthoven heb ik een chalet waarvan de geiser vervangen moet worden. De geiser is voor het douchen en warm water. De gastoevoer gaat via gasflessen met propaangas. De verwarming is middels elektrische kachels.

Wasmachine aan- en afvoer iets verplaatsen

In onze woning die we huren zit een wasmachine aan/afvoer bij het trapgat op zolder. Ik vind dit erg onpraktisch en zou de wasmachine graag geplaatst zien onder het schuine dak 2 a 3 meter opzij. Dan komt deze haaks op de CV ketel te staan. Ruimte die je anders toch niet gebruikt. De aansluiting zal dan ook verplaatst moeten worden. Behoort dit tot de mogelijkheid en met welke kosten moet ik dan rekening houden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Kranen vervangen

Ik wil graag 3 kranen laten vervangen. Het gaat om een kraan van een fonteintje in mijn toiletruimte. Verder heb ik een douchekraan die ik wil laten vervangen door een thermostatische kraan. Als laatste is er een vorstvrije buitenkraan die steeds lekt en daarom ook vervangen moet worden. Ik zal de kranen zelf kopen bij Gamma en ontvang graag uw offerte voor de montage.

Oude boiler vervangen

Ik wil mijn oude boiler van 60 liter in de keuken vervangen. De oude boiler dient door de vakman meegenomen te worden. Eventueel dient er ook een nieuwe keukenkraan geleverd en aangebracht moeten worden. Dit zie ik graag separaat op de offerte.

Boiler vervangen

Ik wil de oude boiler van 60 liter (Eneco/Puem) laten vervangen. Graag offerte voor nieuw (economisch) model 60 liter. Kosten diverse modellen Kosten installatie (oude boiler meenemen) Kosten onderhoud bij koop en eventueel huur/koop Garantie?

Rookkanaal inspecteren en indien nodig vervangen

Wij hebben bij onze woning een vrijstaand gastenverblijf, dat verwarmd wordt met een houtkachel. Er zat vroeger een oude Etna potkachel in, maar die hebben wij moeten vervangen door een grotere houtkachel. Ik heb nu het idee dat deze kachel te groot is voor het rookkanaal, want er komt tijdens het stoken ook een geringe hoeveelheid rook in het vertrek. Ik laat de situatie hier graag beoordelen en het rookkanaal zo nodig vervangen door een kanaal met een grotere diameter. Graag ontvang ik uw offerte voor de benodigde werkzaamheden.

Elektrische boiler installeren

Ik heb een elektrische boiler besteld en deze moet nog geinstalleerd worden. De oude boiler is al verwijderd. \

Lekkende zwanenhals van stortbak herstellen

De afvoer van de stortbak naar het toilet is lek zit niet goed in de stortbak of zit los.

CV aanleggen in een stacaravan

Ik wil graag een CV aan laten leggen in mijn stacaravan. Ik heb een stacaravan van 10 x 3.70 meter. Ik wil graag in het woon-eetgedeelte (ook keukentje maakt daar deel van uit) 2 radiatoren, in 1 slaapkamer 1 radiator (1 slaapkamer niet) en in de badkamer 1 (kleine) radiator. Momenteel wordt de stacaravan verwarmd door 1 gaskachel. Wat is de oplossing voor plaatsing van de cv-ketel? Ik denk dat dat niet binnen kan. Er is nu een keukengeiser. Ook de douche werkt hier nu op. Zijn er meerdere oplossingen. Graag advies met een duidelijk kostenplaatje.

Nieuwe keukenkraan monteren

De kraan in de keuken lekt een beetje en is inmiddels 18 jaar oud. Ik wil daarom graag de kraan laten vervangen door een vergelijkbare kraan. Het gaat om een mengkraan met 1 hendel. De plaats van aansluiting is gelijk, er hoeft mijn inziens niets te gebeuren aan de leidingen en dergelijke. De nieuwe kraan heb ik nog niet aangeschaft.

Gresbuis vervangen door PVC

Er ligt onder ons huis nog een stuk van ongeveer 5 meter oude gresbuis als riolering. Wij willen dit stuk graag laten vervangen door PVC. De kruipruimte is eenvoudig bereikbaar via een kruipluik. Wij ontvangen graag een offerte.