Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Baarn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Baarn heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Baarn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Baarn of directe omgeving.

355 klanten uit Baarn bevelen een bij Casius in Baarn aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Baarn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp of boiler, warmtepomp installeren voor nieuwbouw woning, verwijderen grindvloer en aanleggen vloerverwarming, rookgasafvoeren checken, verduurzamen van bungalow villa, woning verwarmen, wellicht met infrarood, waterpomp boiler leveren en plaatsen, zonneboiler vervangen, warmtepomp plaatsen, airco binnenunits en een buitenunit plaatsen, het leveren en installeren van een warmtepompboiler, het realiseren van een elektrische cv die op zonneschermen draait, vloerverwarming aanleggen, nieuwe paneelverwarmingen, vloerverwarming aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Baarn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Baarn:

Grond warmtepomp installeren met vloerverwarming

Hierbij wil ik vragen voor een compleet aardwarmte systeem met vloerverwarming. Tekeningen zijn bijgevoegd.

Warmtepomp aansluiten in een bungalow

Wij zoeken iemand die een warmtepomp kan leveren en installeren. De warmtepomp is bedoeld voor de verwarming en koeling van een nieuw te bouwen bungalow. De netto oppervlakte is 100 m2 op de eerste verdieping en 35 m2 op de tweede verdieping. De hoogte van de ruimtes is 3,5 m2. De bungalow wordt permanent bewoond.

Agpo CV ketel vervangen

De Agpo cv-ketel,die onder een wtw-unit hangt, moet vervangen worden. Graag hiervoor een offerte.

Lucht-lucht warmtepomp in bedrijfspand

Het gaat om een nieuwbouw opslag/kantoorruimte van 2 x 60 m2 op 2 verdiepingen in een bedrijfsunit. Deze dient verwarmd en gekoeld te worden. We denken zelf aan een lucht - luchtwarmtepomp gebruiken.

Aanleggen van vloerverwarming

Plaatsen van vloerverwarming op twee verdiepingen, beide met houten ondervloer. Het betreft twee verdiepingen van 45 en 60 m2, op beide verdiepingen verdeeld over 5 vertrekken. De maximale opbouwhoogte is 3 cm en de vloer zal worden afgewerkt met een PVC vloer.

Houtkachel aansluiten op bestaand rookkanaal

Wij hebben bij Gamma een houtkachel Narvik gekocht en willen deze graag laten plaatsen. Er zitten twee bochten bij en 1,5 meter buis.

Water warmtepomp installeren

Momenteel hebben we een op gas werkende CV ketel van 11 jaar oud met radiatoren. De radiatoren beneden wil ik vervangen voor vloerverwarming. Het idee is dat de waterwarmtepomp de vloer verwarmt, het water en het huis kan verwarmen en koelen.

Dubbelwandig of enkelwandig rookkanaal compleet aanleggen

Wij hebben een tussenwoning uit 1931 en de gaskachels zijn er inmiddels uit. Nu wil ik een rookkanaal laten trekken voor een houtkachel en tevens de houtkachel door jullie aan laten sluiten. Schat de lengte van het rookkanaal op 9 meter. Het is dus een bakstenen kanaal waar ik graag een pijp doorheen wil hebben. Kan dit ook enkelvoudig? Schat de opening in de woonkamer op 12 cm. Graag advies.

Tussenmeter plaatsen voor gas, elektra en eventueel water

Tussenmeters plaatsen. Het betreft een snackbar en bovenwoning. Gas, elektra en eventueel water. Liefst de klus klaren voor 1 februari.

Gashaard naar houthaard ombouwen

Er zat altijd een openhaard in het huis. De vorige bewoners hebben dit omgebouwd tot gashaard. Wij willen het weer terug brengen naar een openhaard. Het rookkanaal zal waarschijnlijk hersteld moeten worden en de gashaard moet verwijderd.

Wateraansluiting doortrekken

Waterleiding vanuit het toilet op de begane grond doortrekken naar slaapkamer op de 1e etage direct boven het toilet i.v.m. aansluiting voor wasmachine.

Dompelpomp in de kelder vervangen

In onze kelder is een dompelpomp geïnstalleerd. Deze bevindt zich in een put, is inmiddels 20 jaar oud en heeft nu een verminderde capaciteit. De pomp begint af en toe te storen en de stop "vliegt" er nu regelmatig uit. Mogelijk is er ook sprake van een elektrisch probleem. We willen ons souterrain graag droog houden en daarom is het nu tijd om een nieuwe dompelpomp te laten installeren. De huidige heeft een capaciteit van 3000 liter per uur. We willen een nieuwe pomp met 8000 tot 10000 liter per uur. De regenval neemt immers de afgelopen jaren flink toe. Misschien moeten de aangesloten afvoerslangen ook worden vergroot. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarbij graag uw advies en een offerte.

Houtkachel en rookkanaal aanleggen

Een houtkachel plaatsen en een pijp trekken door het rookkanaal van een voormalige open haard. De schoorsteen is 20 x 20 cm, is geveegd en nagekeken. Er kan direct een pijp in aangebracht worden. Dit graag zo spoedig mogelijk want het plafond ligt nu open.

Quooker plaatsen in de keuken

Wij willen graag een Quooker Combi Flex kraan laten plaatsen op de plek waar nu een gewone mengkraan zit. Hij staat al bij ons thuis. In het kastje onder de wasbak moet de Quooker komen. Er is een warm- en koud water aansluiting en elektriciteit op een aparte groep.

Einhell airco herstellen

Ik heb begrepen dat de airco moet worden bijgevuld met de foutcode E4. De Airco-buitenunit staat op een makkelijk te bereiken plaats, geen ladder of iets dergelijks nodig.

Installeren van een houtkachel in een chalet

Wij hebben een houtkachel die is aangesloten op een provisorisch gebouwde schoorsteen die er al zat. Omdat deze niet goed is aangelegd, trekt de kachel niet goed en rookt hij erg. Wij zijn de mogelijkheden aan het onderzoeken om een nieuw rookkanaal aan te laten leggen om dit probleem op te lossen. Wij wonen in een houten chalet waardoor het hopelijk wat makkelijker gaat. Wij zijn erg benieuwd naar de mogelijkheden en kosten hiervan.

Buitenkraan plaatsen

Ik zou graag een buitenkraan laten plaatsen bij de bijkeuken (hier hangt ook de ketel en lopen de waterleidingen). Gaat om een klein stukje aanleggen dus, en kan rechtstreeks door de muur geboord worden.

Radiator in de convectorput vervangen

De radiator in onze convectorput is aan het roesten met moet worden vervangen. De convectorput is 35 cm diep x 28 cm breed x 65 cm lang. Radiator verwijderen, nieuwe leveren en plaatsen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Gasleiding opsporen in de tuin

Ooit, door een vorige eigenaar, is er een gasleiding gelegd, met messing koppelingen, door de grond, zonder mantel. Onlangs is een van de koppelingen gaan lekken, Stedin liet me al weten dat dit niet zonder mantel kan, omdat messing oplost in de zure grond. Deze leiding is ook nog eens doodlopend (buiten gebruik). Maar waar komt hij vandaan? Waar zit hij aangesloten op de hoofdleiding. Het zou zo zijn dat een sonde in de voeren is in de buis (want het eind weet ik te vinden) en dat hij met een detector dan zo te volgen is. Ik heb het geprobeerd met een krachtige detector, maar helaas liep dit op niets uit. Diameter buis is 15 mm. Lengte kan wel 50 meter zijn. Prioriteit is het opsporen van de leiding. Reparatie (afdoppen vanaf hoofdleiding) een kleinigheid die door u kan worden uitgevoerd of via derden mag gebeuren. In dat geval doen we het afdoppen in eigen beheer.

Radiator vervangen in de badkamer

De oude radiator moet vervangen worden. De nieuwe heb ik al in huis. Ik weet niet of de aansluitingen op dezelfde plek zitten.

Vloerverwarming in een nieuwbouwhuis aanleggen

Volgend jaar start de bouw van onze nieuwbouwwoning, die eind 2016 of begin 2017 zal worden opgeleverd. Ik maak nu de afweging of ik de woning casco laat bouwen door de aannemer, of deze toch diverse meerwerkzaamheden zal laten uitvoeren. In dat verband wil ik een offerte aanvragen voor het aanleggen van de vloerverwarming in de woning. Het gaan om betonnen verdiepingsvloeren van ongeveer 50 m2 per verdieping. De verwarmingsketel wordt op de zolder gemonteerd. Wij willen de vloerverwarming als hoofdverwarming. De begane grond moet op één groep met één thermostaat worden geplaatst. Op de eerste etage moeten vier ruimten elk op een eigen groep met eigen thermostaat worden aangesloten.

Dubbelwandig rookkanaal compleet aanleggen

In wil graag een compleet dubbelwandig rookkanaal aan laten leggen. De lengte is ongeveer 6,5 meter vanaf de eerste verdieping tot het dak. De gaten moeten nog geboord worden in twee plafonds en door het (schuine) dak naar buiten.Op het dak moet een afwerking komen met een trekkap. Er zitten volgens de bouw tekeningen wel 'soft' spots in de plafonds wat het boren makkelijker maakt. Het rookkanaal in de slaapkamer ook graag aftimmeren. Wij ontvangen eind oktober de sleutel van deze woning en willen dan graag enkele werkzaamheden laten afstemmen.

Wateropslag kolk Wavin infiltratie units plaatsen

Bij de tegenwoordige stortbuien, loopt door de ligging al het water wat de gemeenteriolering niet kan verwerken, bij ons naar beneden en lopen de garages wel met 50 cm onder water. Oplossing is een voorraadkolk in de grond, vervaardigd uit Wavin infiltratie units. Daar het een appartementsgebouw (Vereniging van Eigenaren, 18 appartementen) betreft uit de jaren '70, komt hier nogal wat bij kijken. De dakafvoer is bij een bui van 60 mm al 40 m3 dus vraagt het een grote opslag capaciteit!

Airco bij laten vullen

Wil mijn airco bij laten vullen. Kan er zo bij staat op platdak. Doet het wel maar werking is afgenomen. Koelmiddel R407c WIe o wie??? Baarn

Leidingen (ver)leggen nieuwe keuken

Ik heb een keuken gekocht voor verbouwing in rijtjeshuis. Daarvoor moeten gas- water en afvoer leidingen iets omgelegd worden. Leidingtekeningen binnenkort verkrijgbaar. Keuken nu 3 meter lang. Straks in een L-vorm. Water en afvoer nagenoeg dezelfde plek. Gas wel verplaatsen. Twee electriciteits punten zitten er wel maar waarschijnlijk ook iets verplaatsen. Misschien moet er een groep bij.