Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Austerlitz te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Austerlitz heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Austerlitz u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Austerlitz of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Austerlitz bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen plaatsen, vloerverwarming aanleggen, warmtepomp informatie, advies en installatie warmtepomp, huisaansluiting naar de hoofdriolering realiseren, informatie voor een warmtepomp, verwarmingsinstallatie plaatsen, advies en installatie warmtepomp, warmtepomp plaatsen, advies en plaatsen zonneboiler, pVC vloer en vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming plaatsen, vloerverwarming plaatsen, verbouwing van serre, zonneboiler voor verwarming of sanitair water en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Austerlitz staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Austerlitz:

Buitenkraan op een buitenmuur monteren

Vanuit de meterkast op de begane grond die tegen de buitenmuur aan staat, een buitenkraan (met vorst aftap en afsluiter) installeren. Zal iets van 50 cm door de buitenmuur heen moeten gaan. Bestaande kunststof leiding gaat vanuit de meterkast vrij direct de vloer in.

Luchtwarmtepomp plaatsen

Ik heb een vrijstaande woning die verwarmd wordt door middel van luchtverwarming (gas). De ketel is ca 12 jaar oud en ik vraag mij af als de ketel vervangen moet worden kan ik dan over naar luchtwarmtepomp en wat betekent dat voor ons qua kosten installatie en mogelijk andere aanpassingen. Muren dak en vloer van het huis zijn aan de binnenzijde geïsoleerd . Alle kozijnen zijn 8 jaar voorzien van dubbel glas.

Water - water warmtepomp installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair), Aansluiting bestaande vloerverwarming Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Nefit combi ketel vervangen in huis en garage om helft van twee onder een kap te verwarmen van warmwater voorzien. Heb nu twee combieketel. Een in huis en een in de garage

Houtkachel onder de overkapping plaatsen

Ik heb een Godin 3119 gekregen die in de overkapping moet komen. De kachel is 73 centimeter hoog (160 KG). Komt op een draaibaar/verrijdbaar onderstel van 10-15 centimeter. Binnenhoogte overkapping is 2.56 meter. Afvoer is nu boven op de kachel, binnendiameter 150, heb een reducer naar 135 mm. Werkzaamheden betreffen levering van en aansluiting op rookafvoerkanaal met regenkap en de dakdoorvoer door een plat dak van hout met bitumen bekleding. Graag ook indicatie van benodigde lengte van afvoerkanaal boven het dak.

Gleuf graven en riolering aanleggen

Graven gleuf, riolering leggen van schuur naar woonhuis. 35 meter en gleuf weer dicht maken

Kapotte raamventilator vervangen

Onze transparante kwaliteit raamventilator met perspex waaier en perspex afsluitklep is kapot en moet vervangen worden. Graag een offerte voor de ventilator plus montage. Voorkeur voor email contact.

Gasleiding verleggen nieuwe keuken

In verband met een nieuwe keuken dienen enkele leidingen verlegd te worden, zo ook gas. Deze moet ongeveer 80 cm verlegd te worden. De leiding dient dus een klein stukje verlegd te worden. Bouwtekening is er en de oude keuken is al verwijderd. Gaarne snel uit te voeren. (binnen 2 weken)

Vervanging 14 jaar oude CV ketel door ...

Vervanging 14 jaar oude CV ketel door een HR ketel. Hier willen we ivm een subsidieregeling graag z.s.m. een offerte voor. Bijv. voor de Nefit Proline HRC24/CW4 Wij willen ook weten of wij evt. zelf de ketel mogen kopen via internet en of deze dan wel geïnstalleerd wordt want we hebben prijzen gezien van 1600 terwijl de ketel via internet rond de 1000 kost.