Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor vloerverwarming plaatsen en een houtkachel aansluiten:

Vloerverwarming plaatsen en een houtkachel aansluiten

Ik wil graag in de woonkamer/keuken/gang vloerverwarming toevoegen. Betreft oud huis (ong. 1800), houten vloeren. Komt nieuwe houtkachel die op CV aangesloten wordt. Keuken wordt eerst nog uitgebreid (muur breken). Oppervlakte is ongeveer 65 m². Ik denk dat het een droge vloerverwarming wordt maar niks staat nog vast.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerverwarming plaatsen en een houtkachel aansluiten uit heel Nederland:

Droge vloerverwarming aanleggen

Het plaatsen van een droog bouwsysteem vloerverwarming. Totale oppervlakte circa 180 m2 verdeeld over 4 vertrekken.

Warmtepompboiler plaatsen

Ons huis wordt verwarmd door een warmtepomp/vloerverwarming. In huis is WTW aanwezig. Stroom wordt gedeeltelijk geleverd door zonnepanelen , ca 6,5 mWh per jaar. Warm water wordt geleverd door de originele cv ketel. De cv ketel moet vervangen worden door een warmtepompboiler.

Vloerverwarming plaatsen en een visgraat vloer leggen

Wij gaan binnenkort verhuizen en willen misschien de vloer vervangen door een visgraat parket vloer en willen graag de kosten weten wanneer wij er vloerverwarming bij doen als hoofd verwarming en de bestaande radiatoren weg doen. Gaat om 70 m2 , huidige vloeren verwijderen en afvoeren . Waarschijnlijke droge vloerverwarming maar graag nog advies

Aanbouw aan bestaande woning realiseren

Aanbouw plaatsen aan bestaande woning achterzijde om woonkamer uitbreiding te realiseren. Zie bijlage: 5,5 meter breed 3,5 meter lang. Scope is: de complete aanbouw inclusief fundering aanbrengen, aansluiting met bestaande woning doorbraak maken, we twijfelen nog over welke deuren, dus zouden graag 2 opties willen van 2 openslaande deuren, of Aluminium harmonicadeuren over de gehele breedte met in het midden 2 loopdeuren, maken bouwtekeningen en vergunning aanvraag. Electra en stucwerk zit niet in de scope dat wordt later gedaan. Eventueel willen wij vloerverwarming in de gehele begaande grond aanbrengen (zie bijlage). In juni zouden wij graag willen beginnen.

Vloerverwarming plaatsen

Want to install underfloor heating in our house. Living area, kitchen, bathrooms, bedroom. Underfloor is concrete expect on the 2nd floor. Think of putting poured floor over it. It is about 70 a 80 m2.

Badkamer geheel renoveren

De badkamer is zeker 50 jaar oud en willen we geheel renoveren. We willen het bad eruit, daarvoor in de plaats een inloop douche. Alle leidingen en afvoer zou verandert moeten worden. De radiator moet eruit en we willen vloerverwarming. Wat voor soort geschikt is willen we graag advies over. We willen een tussen muurtje plaatsen voor de inloop douche. We breken alles zelf af. Op het plafond zit hout, dit halen we ook weg en we weten niet wat eronder zit. Hetzelfde geldt voor de vloer. misschien dat er beton onder zit. De badkamer is ongeveer 2,21 x 2,5 meter en ongeveer 2,25 meter hoog. Alles zou geplaatst moeten worden. We willen tussen april en september beginnen.

Droge vloerverwarming plaatsen

Ik wil graag op de bovenverdieping vloerverwarming laten plaatsen, gaat ongeveer 100 m2. Vervolgens graag een pvc vloer leggen. Huidige laminaat halen wij er zelf uit.

Piano Centric paneelradiator leveren en plaatsen

Offerte aanvraag voor plaatsen radiator in de hal (2 bij 3 meter). Werkzaamheden: • Het uitschakelen van de cv-ketel en de vloerverwarming (zie foto) • Het zover als noodzakelijk drukloos maken van de cv-installatie • Het boren van 2 gaten in de hal door de vloer waar radiator geplaatst wordt en 2 gaten bij de vloerverwarmingsunit door de vloer (zie foto) • Het leveren en installeren van CV 16-2 slang door de vloer vanaf de hal naar de vloerverwarming verdeler. Kruipluik is in de hal, bij het raam.(zie foto) • Het leveren en installeren van een Piano Centric paneelradiator vlak type 21S l=900mm h=600mm RAL9016 1073 Watt incl. in de hal, onder het raam. • Het aansluiten van de geïnstalleerde CV slangen op de radiator • De radiator voorzien van een thermostaatknop. • Het vullen ontluchten en in bedrijf stellen van de installatie.

Vloerisolatie

Wij willen onze betonvloer van 88 m2 laten isoleren en bodemfolie plaatsen in de kruipruimte. Isolatiewaarde RC > 5 ivm vloerverwarming. Hoogte kruipruimte ca 1m

Warmtepomp plaatsen

Ik wil graag een warmtepomp aanschaffen voor vloerverwarming en warm water. we zijn nog in de oriëntatiefase en laten ons graag adviseren. Ons huis is 260 m3.

Partners

Partners van Casius