Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor gaskraan checken:

Gaskraan checken

We hebben de gasleiding voor het fornuis omgelegd. Nu wil ik dit graag door een erkend bedrijf laten checken, of het lekvrij is. Ook belangrijk voor de verzekering. Wie zou dit kunnen doen en wat zou het gaan kosten? Ik hoor het graag!
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gaskraan checken uit heel Nederland:

Gaskachel aansluiten

Gaskachel aansluiten en checken + het gasfornuis aansluiten en checken. Wij hebben een gasslang met M24 aansluiting, die tussen gasfornuis en gasleiding past, maar het lijkt erop dat het schroefdraad van de aansluiting van het gasfornuis te kort is om een veilige koppeling te maken. Er blijft een wiebel in de koppeling van de slang, waardoor er waarschijnlijk gas kan ontsnappen. De andere kant van de slang sluit stevig aan op de gaskraan. Wij weten zelf niet hoe we dit kunnen verhelpen, en willen graag een specialist die ervoor zorgt dat we veilig kunnen koken in onze nieuwe appartement.