Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Amersfoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Amersfoort heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Amersfoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Amersfoort of directe omgeving.

3303 klanten uit Amersfoort bevelen een bij Casius in Amersfoort aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Amersfoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor sportcomplex, warmtepomp met zonnepanelen voor nieuwbouwwoning, de aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, leidingen omleggen en plaatsen badkamer, warmtepomp of zonneboiler, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming, roomdivider (gashaard) realiseren in een aanbouw, een warmtepompboiler leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Amersfoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Amersfoort:

Convectorput leveren plaatsen en gat in betonvloer zagen

Ik zoek een aannemer voor het plaatsen van een convectorput. Wegens het willen plaatsen van een schuifpui, zouden we graag onze huidige radiator willen vervangen door een convectorput. Hiervoor zijn de volgende werkzaamheden nodig: - Maken van opening/put in de betonvloer (onder de vloer is een kruipruimte), met zoveel mogelijk behoud van ons huidige houten vloer. - Voor zover nodig leidingen van CV verlengen zodat het in de kruipruimte komt. - Aanschaf convectorput - Aanschaf convectorput rooster - Plaatsen van alles - Netjes achterlaten De huidige radiator is 40 bij 240. Vermogen moet vergelijkbaar zijn met huidige radiator.

Het aanleggen van een radiator

Ik zoek een specialist die een radiator kan aanleggen in een werkkamer. Hier zijn nog geen leidingen voor aanwezig. De ruimte is 4 bij 5 die verwarmd moet worden. Leidingen zijn wel op zolder aanwezig.

Buitenkraan realiseren aan de voorzijde van de woning

Aan voorzijde van huis een buitenkraan met twee kranen realiseren via de kruipruimte. Geen waterleiding buiten zichtbaar.

Vorstvrije buitenkraan vervangen/repareren

Naar alle waarschijnlijkheid is het binnenwerk van de vorstvrije kraan (3,5 jaar oud) beschadigd. Dit zal vervangen moeten worden. Kraan is in de muur gemetseld. Zie foto's van de huidige toestand.

2x buitenkraantje installeren

Ik zou graag 2 buitenkranen willen laten aanleggen (vorstvrij). 1x in voortuin en 1x in achtertuin, in de muur laten verzinken, anti dief in verband met koper (?). Voor is het toilet. Ik heb een kruipruimte. Afstand meterkast naar voren: ongeveer 2 meter, afstand meterkast naar achteren: 7-8 meter.

IR vloerverwarming als hoofdverwarming, inclusief vloerisolatie aanbrengen en vloer leggen

Het gaat om een appartement waarbij 78 m2 (5 ruimtes) moeten worden voorzien van IR Vloerverwarming op een goede isolatie, zodat het daarna geschikt is voor een pvc klik laminaat. Wij willen het als hoofdverwarming gebruiken. Het gaat dus om: vloerisolatie aanbrengen, IR vloerverwarming plaatsen en een vloer eroverheen leggen. De 1e week van juni willen wij beginnen.

Aansluiting en afvoer voor een vaatwasser maken

Ik heb een losse vaatwasser die ik naast het keukenblok wil plaatsen en heb een wateraansluiting en afvoer nodig. Ik zou het fijn vinden als er iemand is die dit zou kunnen oppakken en eventueel ook kan aangeven wat hierin de mogelijkheden zijn.

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat om een voormalig restaurant, te verbouwen tot 3 studio's/appartementjes met een te verwarmen vloeroppervlak van plm 42 en 42 en 52 m2. Dus in totaal 136 m2. Ondervloer: app1 (42 m2) is hout (split level) , app 2 (42 m2) grotendeels beton hoogte van de ruimte 260 en app 3 (52 m2) beton maar met een groot deel met een hoogte van slechts 220. Daarnaast is de bestaande cv ketel aan vervanging toe. Op de vloeren wil ik pvc vloer leggen.

Aanleggen buitenkraan

Wij willen graag een vorstvrije buitenkraan aanleggen. Liefst met zowel warm als koud water. Locatie naar de achterdeur (dus vast aan de woning). De afstand tussen de meterkast en kraan is 10 meter, en we hebben een kruipruimte. Graag een offerte.

Plintboiler of close in boiler installeren in de keuken

Ik zou graag een plintboiler of een close in boiler van 5 liter in de keuken installeren. Leidingen zijn als het goed is al aanwezig. Er hoeft niets verwijdert te worden.

Elektrische boiler verplaatsen en ondersteunen met duurzaam systeem

Het betreft een flat. Momenteel hangt er een elektrische boiler van 80 ltr. in de keuken, deze moet verplaatst worden naar een naast gelegen berging. De gezinssamenstelling is drie personen en de boiler moet de keuken en badkamer (met bad) van warm water kunnen voorzien.

Onderhoudsbeurt CV ketel

Ik wil graag een onderhoudsbeurt aan mijn ketel laten doen. CV ketel type Intergas HRE 28/24 cw4 bouwjaar 2014.

Afpers rapport voor gasleidingen in frietwagens maken

Wij hebben 4 frietwagens in de verhuur. Deze moeten eind maart opnieuw een afpers rapport hebben.

Buiten kraan aanleggen

Ik wil graag een buitenkraan aanleggen in de achtertuin. De kraan kan ik zelf kopen. De afstand meterkast naar de kraan is ongeveer 5 of 6 m. De meterkast is bij de voordeur. Ik beschikt over een kruipruimte. Aansluiten met tyleenslang.

Afvoeren verplaatsen en in muur frezen en een aanvoer verleggen

Graag laat ik een aantal klussen in mijn toilet uitvoeren: - afvoer toilet 1,5 m verplaatsen (vanuit midden van de vloer naar achteren tegen de muur, was namelijk staand toilet en wordt hangend) - afvoer fontein in de muur frezen en voorzien van afvoerbuis - aanvoer waterleiding fontein verleggen (10 cm omhoog, voorzien van aansluiting op hoekstopkraan). Inclusief materialen. Ik ben al bezig met het sloopwerk.

Convectorput verwijderen en radiator verplaatsten

Het gaat om een convectorput waarin de radiator is geplaatst. Dit moet verwijderd worden. Breedte is 30-50 cm, diepte 1 meter en lengte 3 meter. Daarna moet de radiator verplaatst worden.

Rookkanaal houtkachel aanleggen

Ik zou graag een rookkanaal voor een houtkachel willen laten aanbrengen. Het betreft op de locatie hoek woonkamer, bij begin keuken (zie plattegrond als bijlage). Wat zullen hier de kosten van bedragen?

Vloerverwarming aanleggen

Ik ben op zoek naar iemand die totaal 520 m2 vloerverwarming aan kan leggen op de begane grond en in kelder. Graag ontvang ik een offerte.

Bestaande verwarming in zones kunnen verdelen

Ik zoek een CV-installateur die mijn vloerverwarming, wat verwarmt wordt door stadsverwarming, kan voorzien van een zone-schakelaar. Vloerverwarming alleen op BG die graag als 1 zone en dan 2 slaapkamers en badkamer ook al 3 individuele zones. Evohome lijkt me wel wat. Wil niet zelf experimenteren.

WCvervanging

Ik zoek iemand die mijn oude hangende toilet eruit kan halen en een nieuwe kan plaatsen. Oude materiaal ook graag afvoeren.

Vloerverwarming plaatsen en een houtkachel aansluiten

Ik wil graag in de woonkamer/keuken/gang vloerverwarming toevoegen. Betreft oud huis (ong. 1800), houten vloeren. Komt nieuwe houtkachel die op CV aangesloten wordt. Keuken wordt eerst nog uitgebreid (muur breken). Oppervlakte is ongeveer 65 m². Ik denk dat het een droge vloerverwarming wordt maar niks staat nog vast.

Houthaard plaatsen

Houthaard plaatsen in een houten woonschuur (schuur met puntdak). Schuur wordt in december gebouwd. Kachel komt op betonnen vloer te staan, er moet een afvoer door de houten zolder en vervolgens door de dakplaten (Falk 1100 TR 3+ panelen). Op de dakplaten liggen dakpannen. De kachel (een kleine Dovre) en een enkelwandige kachelpijp is reeds in ons bezit.

Inspectie bestaand rookkanaal voor plaatsing houtkachel

Graag zou ik het bestaande rookkanaal laten inspecteren voor het plaatsen van een houtkachel.

Gaskraan verplaatsen voor een fornuis

De gaskraan mort 20 centimeter naar links of 40 naar rechts verplaatst worden in een keukenkastje.

Gasaansluiting naar de keuken afsluiten in de meterkast

Er wordt bij mij vloerverwarming in de vloer gefreesd, Ik wil daarom de gasaansluiting van de meterkast naar de keuken laten afsluiten. De aanvoer naar de cv ketel moet blijven.