Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Amersfoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Amersfoort heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Amersfoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Amersfoort of directe omgeving.

3299 klanten uit Amersfoort bevelen een bij Casius in Amersfoort aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Amersfoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen en aanschaffen, warmtepomp plaatsen, zonnepanelen aanleggen, complete cv-installatie aanleggen met vloerverwarming, centrale verwarming aanleggen, water-water warmtepomp realiseren, cv-ketel vervangen door een grondwaterpomp, water-water warmtepomp advies en installatie, nieuwe boiler, gashaard of cv, warmtepomp plaatsen, radiators vervangen in keuken, warmtepomp realiseren in een nieuwbouwwoning, hR-combiplus ketel en aanleg cv met 8 x radiator en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Amersfoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Amersfoort:

Plintboiler of close in boiler installeren in de keuken

Ik zou graag een plintboiler of een close in boiler van 5 liter in de keuken installeren. Leidingen zijn als het goed is al aanwezig. Er hoeft niets verwijdert te worden.

Elektrische boiler verplaatsen en ondersteunen met duurzaam systeem

Het betreft een flat. Momenteel hangt er een elektrische boiler van 80 ltr. in de keuken, deze moet verplaatst worden naar een naast gelegen berging. De gezinssamenstelling is drie personen en de boiler moet de keuken en badkamer (met bad) van warm water kunnen voorzien.

Onderhoudsbeurt CV ketel

Ik wil graag een onderhoudsbeurt aan mijn ketel laten doen. CV ketel type Intergas HRE 28/24 cw4 bouwjaar 2014.

Afpers rapport voor gasleidingen in frietwagens maken

Wij hebben 4 frietwagens in de verhuur. Deze moeten eind maart opnieuw een afpers rapport hebben.

Buiten kraan aanleggen

Ik wil graag een buitenkraan aanleggen in de achtertuin. De kraan kan ik zelf kopen. De afstand meterkast naar de kraan is ongeveer 5 of 6 m. De meterkast is bij de voordeur. Ik beschikt over een kruipruimte. Aansluiten met tyleenslang.

Afvoeren verplaatsen en in muur frezen en een aanvoer verleggen

Graag laat ik een aantal klussen in mijn toilet uitvoeren: - afvoer toilet 1,5 m verplaatsen (vanuit midden van de vloer naar achteren tegen de muur, was namelijk staand toilet en wordt hangend) - afvoer fontein in de muur frezen en voorzien van afvoerbuis - aanvoer waterleiding fontein verleggen (10 cm omhoog, voorzien van aansluiting op hoekstopkraan). Inclusief materialen. Ik ben al bezig met het sloopwerk.

Convectorput verwijderen en radiator verplaatsten

Het gaat om een convectorput waarin de radiator is geplaatst. Dit moet verwijderd worden. Breedte is 30-50 cm, diepte 1 meter en lengte 3 meter. Daarna moet de radiator verplaatst worden.

Rookkanaal houtkachel aanleggen

Ik zou graag een rookkanaal voor een houtkachel willen laten aanbrengen. Het betreft op de locatie hoek woonkamer, bij begin keuken (zie plattegrond als bijlage). Wat zullen hier de kosten van bedragen?

Vloerverwarming aanleggen

Ik ben op zoek naar iemand die totaal 520 m2 vloerverwarming aan kan leggen op de begane grond en in kelder. Graag ontvang ik een offerte.

Bestaande verwarming in zones kunnen verdelen

Ik zoek een CV-installateur die mijn vloerverwarming, wat verwarmt wordt door stadsverwarming, kan voorzien van een zone-schakelaar. Vloerverwarming alleen op BG die graag als 1 zone en dan 2 slaapkamers en badkamer ook al 3 individuele zones. Evohome lijkt me wel wat. Wil niet zelf experimenteren.

WCvervanging

Ik zoek iemand die mijn oude hangende toilet eruit kan halen en een nieuwe kan plaatsen. Oude materiaal ook graag afvoeren.

Vloerverwarming plaatsen en een houtkachel aansluiten

Ik wil graag in de woonkamer/keuken/gang vloerverwarming toevoegen. Betreft oud huis (ong. 1800), houten vloeren. Komt nieuwe houtkachel die op CV aangesloten wordt. Keuken wordt eerst nog uitgebreid (muur breken). Oppervlakte is ongeveer 65 m². Ik denk dat het een droge vloerverwarming wordt maar niks staat nog vast.

Houthaard plaatsen

Houthaard plaatsen in een houten woonschuur (schuur met puntdak). Schuur wordt in december gebouwd. Kachel komt op betonnen vloer te staan, er moet een afvoer door de houten zolder en vervolgens door de dakplaten (Falk 1100 TR 3+ panelen). Op de dakplaten liggen dakpannen. De kachel (een kleine Dovre) en een enkelwandige kachelpijp is reeds in ons bezit.

Inspectie bestaand rookkanaal voor plaatsing houtkachel

Graag zou ik het bestaande rookkanaal laten inspecteren voor het plaatsen van een houtkachel.

Gaskraan verplaatsen voor een fornuis

De gaskraan mort 20 centimeter naar links of 40 naar rechts verplaatst worden in een keukenkastje.

Gasaansluiting naar de keuken afsluiten in de meterkast

Er wordt bij mij vloerverwarming in de vloer gefreesd, Ik wil daarom de gasaansluiting van de meterkast naar de keuken laten afsluiten. De aanvoer naar de cv ketel moet blijven.

Warmtepomp realiseren

Wij hebben een kavel gekocht van 500 m2. Hierop gaan wij een vrijstaande woning bouwen. Wij zijn geïnteresseerd in een lucht-water warmtepomp of een grond-water warmtepomp. De kosten en opbrengsten zijn voor ons van belang om het break even punt uit te rekenen. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Welke werken moeten gebeuren? Om welk type gebouw gaat het? Heb je of zal je dubbel glas, dak-, vloer- en/of muurisolatie plaatsen?

Bestaande gasleiding verplaatsen

De gaskraan komt in onze nieuwe keuken aan de achterkant van het keukenkastje precies op de zijwand uit. Daarom zou deze verplaatst moeten worden, niet veel een cm of 15 schat ik in. Eventueel ook verplaatsen 2 wandcontactdozen inclusief frezen.

Elektrische boiler en keukenkraan vervangen

De boiler moet in de keuken komen, op die plek zit al een boiler van 50 liter. Dat is een +/- 25 jaar oude elektrische boiler die er dan ook afgehaald moet worden en de nieuwe mag daar weer geplaatst worden. De nieuwe mag ook gewoon 50 liter zijn. Hiermee wordt de keukenkraan, douche en douchekraan verwarmd. Omdat de keukenkraan er precies onder zit, ga ik er vanuit dat ik ook meteen een nieuwe kraan nodig heb. Die zou ik er dan graag meteen bij geïnstalleerd willen hebben als dat mogelijk is. Momenteel heb ik een ronde boiler die daardoor veel ruimte inneemt tussen de keuken kastjes, graag zou ik een wat plattere boiler willen hebben zodat ik er makkelijker iets overheen kan plaatsen. Acties: - Aanschaf nieuwe 50 liter boiler - Aanschaf keukenkraan - Oude boiler en kraan weghalen - Nieuwe plaatsen - Kraan plaatsen

CV moet vervangen worden wellicht naar gas of elektrisch

Mijn huidige CV installatie (met name de (gas) CV Ketel uit 2001) is aan vervanging toe. Ik overweeg om over te gaan op elektrisch. Zonnepanelen liggen al op het dak (+/- 1,7 kw jaar). Kook inmiddels al op inductie. 380 Volt aanwezig indien nodig. Momenteel 3x 25A hoofdzekering. Voorkeur gescheiden warmwater (voorkeur warmwater doorstroom) / verwarming. Mogelijk combinatie van elektrische accumulatoren en infra-rood (slaapkamers). Geen Nacht-/weekendstroom tarief, in combinatie met zonnepanelen niet rendabel. Woning is een tussen woning en gebouwd in 1988. Redelijk geïsoleerd. Huidige CV-ketel is nog een standaard CV-ketel, geen VR of HR. Gasverbruik (dit is nog inclusief koken op gas) +/- gemiddeld 1150 M3 per jaar. Afhankelijk van de hoogte van de investering zal ik een keuze moeten maken. De ketel loopt op zijn einde. Duurzaamheid en betrouwbaarheid is van belang. De variabele kosten moet in lijn of lager zijn dan mijn huidige variabele kosten. Subsidiemogelijkheden? Voorkeur communicatie via de mail.

Traditionele vloerverwarming leggen in meerdere ruimtes

Wij krijgen morgen de sleutel van onze nieuwe woning. Omdat de parketvloer en de tegels op de begane grond er in ieder geval uitgaan, willen wij de gelegenheid benutten om vloerverwarming aan te laten leggen op in ieder geval de begane grond exclusief de berging (circa 70 m2), dat in combinatie met een nog aan te leggen PVC-vloer. Het gaat om de hoofdverwarming met verwijdering van de radiatoren. Ik zit ook te denken aan vloerverwarming op mijn kantoor op de 1e verdieping. De is ca. 18 m2. groot. Graag ontvang ik uw inzichtelijke offerte(s) en binnen welke termijn aanleg mogelijk is.

Moederhaard en geiser vervangen door een CV ketel

In mijn appartement heb ik een moederhaard (met centrale verwarming) en geiser. Ik wil graag deze installaties vervangen voor een CV ketel. Graag advies over het type/ model CV installatie en locatie van inbouw, met zo min mogelijk leidingen omleggen. De geiser zit in een keukenkastje. Het appartement is zo’n 80 m2.

Reparatie zonneboiler

De leidingen van onze zonneboiler lekken bij de koppelingen. Eigenlijk wil ik een offerte van twee scenario's: 1) lekkage verhelpen en leidingen laten liggen zoals ze liggen. 2) nieuwe leidingen en deze verleggen zoals in afbeelding leiding1.jpg (bijgevoegd). De groene lijnen geven aan hoe ik de leidingen graag zou willen hebben lopen. Ik hoor het graag van jullie!

Vloerverwarming aanleggen

Bestaande houten vloer gaat er uit, en verwarming moet in de vloer gefreesd worden. Het gaat om 50 m2.

Warmtepomp installatie

De woning is in 2010 gebouwd en heeft een energielabel A. Er zit nu een CV ketel (op zolder) in met radiatoren. De woning is 150 m2 groot. Graag zou ik een inventarisatie doen voor de volgende punten: Warmtepomp Vloerverwarming/koeling aansluiting op warm water.