Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Amersfoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Amersfoort heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Amersfoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Amersfoort of directe omgeving.

3149 klanten uit Amersfoort bevelen een bij Casius in Amersfoort aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Amersfoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: badkamerrenovatie en keukenplaatsing, zonneboilers en zonnepanelen installeren, water, riool en elektra aanleggen in restaurant, ventilatiesysteem aanleggen in restaurant, vloerverwarming aanleggen, collectoren plaatsen voor vloerverwarming, cV-installatie compleet aan laten leggen, vloerverwarming aanleggen en radiatoren plaatsen, complete CV installatie aanleggen, badkamer renovatie, verwarmingen monteren, rookkanaal aanleggen, centrale verwarming aanleggen, cV-installatie aanleggen, moederhaard en boiler door combiketel vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Amersfoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Amersfoort:

CV aansluiten op warm water

Momenteel hangt er een boiler die zorgt voor warm water. De CV ketel die er hangt is geinstalleerd, maar nog niet op het warm water en de (vloer)verwarming aangesloten. Dit moet gebeuren. Boiler wordt verwijderd (doen we zelf)

Radiator vervangen

1 radiator van 220 lang bevestigen op standaard zij aansluiting. Oude radiator is al afgekoppeld. De radiator kan zo op de plek van de oude.

Aansluitingen voor de wasmachine verplaatsen in een appartement

Ik heb een appartement gekocht waar de wasmachine-aansluiting zich in de keuken bevindt. Het is mijn wens om de wasmachine in de berging te plaatsen aan de andere kant van de entree. Er moeten daar aansluitingen voor de waterleiding met kraan en een afvoer worden gemaakt. Ik wil weten of dit mogelijk is en hiervoor graag een prijsindicatie ontvangen. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda.

Split airco demonteren en herinstalleren

Ik wil een airco (Tristar) afkoppelen en tijdelijk opslaan of eventueel meteen verplaatsen en herinstalleren (afhankelijk van de kosten).

Keukenkraan vervangen

Keukenkraan vervangen. Sobere uitvoering, wel degelijk. Keramisch. Graag offerte met diverse types. De werkplek is goed bereikbaar.

Radiatorkraan vervangen van blokverwarming

Het gaat om een appartement, maar je kan overal bij komen. Offerte aanvraag voor het vervangen van zes radiatorkranen (Blok verwarming). 1 kraan is 90 graden en die moet vervangen worden. De andere is half duims recht 3/8. Omdat het een blokverwarming is moeten de leidingen bevroren worden om vervangen te worden.

Wastafel monteren en aansluiten

Ik zou graag een nieuwe wastafel in mijn badkamer willen laten monteren en aansluiten, inclusief nieuwe kraan. Ik heb een badkamer van ruim 30 jaar oud.

Vervangen van de CV-ketel

Het vervangen CV-ketel. Er hangt nu een Remeha Quinta. Er zijn 2 badkamers in huis aanwezig. Graag een prijs voor koop of huur.

Gasleiding en waterleiding verleggen

Er moet een waterleiding worden verlegd in verband met een keuken. Er loopt al een waterleiding in deze muur.

Houtkachel aansluiten

We hebben de kachel en er is een rookkanaal met flexibele pijp. Men zegt dat het goed is om korrels in te doen. De kachel moet aangesloten worden op het rookkanaal.

Buitenkraan aanleggen

Wij zoeken iemand om vanuit het kruipruimte een buitenkraan aan te leggen.

Vlotters en kraan vervangen

2 toiletten waarvan de vlotters niet meer werken. En kraan vaatwasser vervangen

Nieuwe verwarmingsbuizen in de vloer aanbrengen

Ik wil graag op de eerste verdieping (3 kamers) mijn verwarmingsbuizen laten vervangen. Er zit nu nog een erg oud systeem in, ik wil graag nieuwe buizen of slangen die dik genoeg zijn om eventueel later lage temperatuur radiatoren op aan te sluiten. De vloer is van beton en het systeem moet hierin weggewerkt (dus gefreest) worden.

Afvoer en kraan voor een vaatwasser plaatsen

Ik wil in het keukenkastje naast het gootsteenkastje een inbouw vaatwasser gaan plaatsen. Er zit daar al een stopcontact. Ik wil graag een prijsindicatie voor het plaatsen van een afvoer en een vaatwasserkraan.

Monteren van een nieuwe douchekraan

De huidige douchekraan krijgen we wel los, maar de S-koppelingen moeten ook vervangen worden om de nieuwe kraan te kunnen monteren. Die oude koppelingen krijgen wij niet los. Kortom: graag een monteur die de oude kraan en koppelingen kan demonteren en de nieuwe koppelingen en kraan erop kan zetten.

Afzuigkap vervangen en spotjes plaatsen

Wij hebben de wens om onze oude afzuigkap te gaan vervangen door een schouwmodel. Ook willen we de spotjes onder een keukenkastje vervangen. Vooraf willen we graag weten wat hiervoor de kosten zijn. We zullen de materialen zelf aanschaffen. We zoeken hiervoor een vakman die na telefonische afspraak even komt kijken.

Keukenboiler installeren in keukenkastje

Graag in offerte meenemen boiler (10 liter) en verder hulpstukken voor overloop etc. En instaleren hiervan.. En aansluiten erop kraan en afvoer afwasmachine.

Dakgoten vervangen

Ik wil van het nieuwe huis aan de voorkant en achterkant van het huis de dakgoot vervangen. Het gaat om 10 strekkende meters.

Douche vervangen

Ik wil mijn douche vervangen door een nieuwe. Deze heb ik al aangeschaft, maar de nieuwe douchekraan moet nog worden aangesloten. Deze heeft dezelfde afmeting als degene die er nu in zit (zie foto).

Vervangen van een kunststof douchebak

Wij hebben een witte kunststof douchebak van het merk Ben type Ramona van 90 x 90 cm. De douchebak is gescheurd en we willen die graag zo snel mogelijk laten vervangen. Op de douchebak staan een douchewand en -deur. Die moeten herplaatst worden op de nieuwe douchebak. We ontvangen graag uw offerte.

Rookkanaal en houtkachel plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het aanleggen van een flexibel rookkanaal in onze woning. Na de verbouwing willen wij een vrijstaande houtkachel plaatsen. Ik schat dat het aan te leggen rookkanaal een meter of 7 is. Er is sprake van een bestaand gemetseld rookkanaal.

Storing in de stoomcabine oplossen

Ik wil graag dat mijn stoomcabine wordt gerepareerd. De heetwaterleiding van de stoomcabine heeft het begeven en nu doet de hele stoomcabine het niet meer.

WC-pot aan laten sluiten

Wij willen heel graag een wc pot aan laten sluiten op de badkamer boven. Daarmee hulp nodig aub. Er is een aansluiting.

Rookkanaal houtkachel inspecteren

Het rookkanaal voor het plaatsen van een houtkachel inspecteren op geschiktheid. Hij zal in ieder geval schoongemaakt moeten worden. De doorgang is circa 15 cm diameter. Het kanaal is daarna breder en er zit geen pijp in, voor zover ik het kan voelen.

Gasfornuis aansluiten

Gasfornuis (aardgas) functioneert niet goed. De pitten kunnen niet allemaal tegelijk branden. Als de een aan is gaat de ander niet aan, als die wel aan gaat valt de ander uit. De vlam is erg minimaal. Ik weet niet waar het aan ligt? Het is een nieuw apparaat dus misschien niet goed aangesloten? Misschien is de gasdruk niet goed? Apparaat is stuk? Ik heb geen idee.