Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Amersfoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Amersfoort heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Amersfoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Amersfoort of directe omgeving.

3226 klanten uit Amersfoort bevelen een bij Casius in Amersfoort aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Amersfoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: installeren van een warmtepomp, mechanische luchtafvoer installeren in appartementen, meterkast verplaatsen en warmtepomp en zonnepanelen plaatsen, water - Water warmtepomp, warmtepompboiler installeren, warmtepomp plaatsen in nieuwbouw, water warmtepomp leveren en plaatsen, lucht -, water- en warmtepomp plaatsen, water - water warmtepomp installeren, warmtepomp laten plaatsen, grondwarmtepomp installeren, grondwarmtepomp installeren, grond-water warmtepomp installeren, warmtepomp aan laten brengen, warmtepomp aan laten brengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Amersfoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Amersfoort:

Aanleggen/plaatsen open haard

Houtkachel in de aanbouw van een huis plaatsen, het betreft een hoekhuis en er is geen rookkanaal aanwezig.

Gootsteen ontstoppen

Water in de gootsteen loopt amper nog weg. Ontstopper helpt ook niet echt meer. Speciale oplosser en soda geprobeerd, helpt ook niet meer. Reactie graag per mail.

Warmtepomp plaatsen in nieuwbouw

Er wordt een vrijstaande woning van 200 m2 gebouwd. Hier is op dit moment verwarming via gas. De warmtepomp willen wij gebruiken voor het verwarmen en/of koelen van een gebouw, verwarming van water, sanitair en de aansluiting op de bestaande vloerverwarming.

Installatie keukenboiler

Onze oude keukenboiler (inventum) is kapot en op. Ik zag bij Praxis een Plieger staan van 10 liter. Kunt u deze bij ons in de keukenkast installeren? Alles is dus al aanwezig alleen moet er een ander stopcontact komen. Er is nu een stopcontact voor een boiler van 30 liter aanwezig in het kastje.

Ontsteking van een ATAG gasfornuis repareren

Onze 5 pits kookplaat van Atag (destijds op de markt onder merknaam Miele), aangeschaft in 2001, valt regelmatig uit. Het apparaat begint dan te tikken. Moeilijk weer aan te krijgen. Soms begint het tikken spontaan, terwijl het apparaat niet eens aan staat.

Gaskraan checken

We hebben de gasleiding voor het fornuis omgelegd. Nu wil ik dit graag door een erkend bedrijf laten checken, of het lekvrij is. Ook belangrijk voor de verzekering. Wie zou dit kunnen doen en wat zou het gaan kosten? Ik hoor het graag!

Kraan vervangen

Betreft een thermostaat douchekraan (grohe precision start) inclusies s koppelingen vervangen. Huidige koppeling krijg ik er zelf niet af (dubbel betegeld). Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Radiatordraaiknoppen vervangen

Ons huis is uit 1996. Ik zou de radiator knoppen willen laten vervangen door slimme thermostaatkranen. Onze thermostaat is van Toon. Het zijn er ongeveer 10. Graag advies van de vakman of- en welke knoppen er mogelijk zijn.

Lekkende kraan herstellen

Mengkraan in keuken lekt/ als ik de koude stroom eraf haal en alleen warm water laat doorkomen, dan lekt ie niet. Maar met teveel druk dus wel. Is de kraan re repareren ? / Zo niet dan heb ik een nieuwe kraan nodig Hoor graag. In beide gevallen graag loodgietersassistentie

Toiletafvoer verplaatsen

Wij willen graag een zwevend toilet, maar daarvoor moet de afvoer worden verplaatst en het toilet gesteld. Ik zoek iemand die de afvoer wat naar achteren kan verplaatsen. Installeren van zwevend toilet doe ik zelf.

Wasmachine aansluiting verplaatsen

De nieuwe wasmachine wil ik graag op de zolder neerzetten. Er is wel een water aansluiting (er staat een wastafel). Mijn vragen: Is het mogelijk om een wasmachine aansluiting aan te leggen; Wat is hiervoor nodig en wat gaat dit kosten?

CV aansluiten op warm water

Momenteel hangt er een boiler die zorgt voor warm water. De CV ketel die er hangt is geinstalleerd, maar nog niet op het warm water en de (vloer)verwarming aangesloten. Dit moet gebeuren. Boiler wordt verwijderd (doen we zelf)

Radiator vervangen

1 radiator van 220 lang bevestigen op standaard zij aansluiting. Oude radiator is al afgekoppeld. De radiator kan zo op de plek van de oude.

Aansluitingen voor de wasmachine verplaatsen in een appartement

Ik heb een appartement gekocht waar de wasmachine-aansluiting zich in de keuken bevindt. Het is mijn wens om de wasmachine in de berging te plaatsen aan de andere kant van de entree. Er moeten daar aansluitingen voor de waterleiding met kraan en een afvoer worden gemaakt. Ik wil weten of dit mogelijk is en hiervoor graag een prijsindicatie ontvangen. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda.

Split airco demonteren en herinstalleren

Ik wil een airco (Tristar) afkoppelen en tijdelijk opslaan of eventueel meteen verplaatsen en herinstalleren (afhankelijk van de kosten).

Keukenkraan vervangen

Keukenkraan vervangen. Sobere uitvoering, wel degelijk. Keramisch. Graag offerte met diverse types. De werkplek is goed bereikbaar.

Radiatorkraan vervangen van blokverwarming

Het gaat om een appartement, maar je kan overal bij komen. Offerte aanvraag voor het vervangen van zes radiatorkranen (Blok verwarming). 1 kraan is 90 graden en die moet vervangen worden. De andere is half duims recht 3/8. Omdat het een blokverwarming is moeten de leidingen bevroren worden om vervangen te worden.

Wastafel monteren en aansluiten

Ik zou graag een nieuwe wastafel in mijn badkamer willen laten monteren en aansluiten, inclusief nieuwe kraan. Ik heb een badkamer van ruim 30 jaar oud.

Vervangen van de CV-ketel

Het vervangen CV-ketel. Er hangt nu een Remeha Quinta. Er zijn 2 badkamers in huis aanwezig. Graag een prijs voor koop of huur.

Gasleiding en waterleiding verleggen

Er moet een waterleiding worden verlegd in verband met een keuken. Er loopt al een waterleiding in deze muur.

Houtkachel aansluiten

We hebben de kachel en er is een rookkanaal met flexibele pijp. Men zegt dat het goed is om korrels in te doen. De kachel moet aangesloten worden op het rookkanaal.

Buitenkraan aanleggen

Wij zoeken iemand om vanuit het kruipruimte een buitenkraan aan te leggen.

Vlotters en kraan vervangen

2 toiletten waarvan de vlotters niet meer werken. En kraan vaatwasser vervangen

Nieuwe verwarmingsbuizen in de vloer aanbrengen

Ik wil graag op de eerste verdieping (3 kamers) mijn verwarmingsbuizen laten vervangen. Er zit nu nog een erg oud systeem in, ik wil graag nieuwe buizen of slangen die dik genoeg zijn om eventueel later lage temperatuur radiatoren op aan te sluiten. De vloer is van beton en het systeem moet hierin weggewerkt (dus gefreest) worden.

Afvoer en kraan voor een vaatwasser plaatsen

Ik wil in het keukenkastje naast het gootsteenkastje een inbouw vaatwasser gaan plaatsen. Er zit daar al een stopcontact. Ik wil graag een prijsindicatie voor het plaatsen van een afvoer en een vaatwasserkraan.