Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Utrecht.

2584 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het isoleren van een woning en aanbrengen aardwarmte-installatie, het realiseren van warmtepompen voor een oude boerderij, realiseren vloerverwarming en waterpomp, warmtepomp plaatsen, een warmtepomp realiseren om het gasverbruik te verlagen, cV elektrisch/infrarood vloerverwarming realiseren in een nieuwbouw bedrijfspand, extra ketels plaatsen ivm opsplitsing van appartement, verticale bodemverwarming leggen (300 m2), warmtepompboiler installeren, warmtepomp of boiler, warmtepomp installeren voor nieuwbouw woning, verwijderen grindvloer en aanleggen vloerverwarming, warmtepomp realiseren voor een nieuwbouwwoning, verwarming realiseren in nieuwbouw appartementen complex, warmtepomp boiler plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Utrecht:

maandag 14 oktober 2019

Haard plaatsen

Ik wil graag een open haard laten plaatsen. Mijn buren hebben al een dergelijk haard laten plaatsen (met een glasplaat ervoor), bijgevoegd een foto.
zondag 13 oktober 2019

Aanleggen rookkanaal

We denken eraan om in onze aangekochte woning een kachel te plaatsen. Nu weten we dat er vanuit de bouw een zachte stop is en een koof waardoor de pijpen zouden moeten lopen. Voordat we de beslissing nemen of we wel of geen kachel willen zijn wij benieuwd naar de installatie prijzen van een rookkanaal.
zaterdag 12 oktober 2019

Bestaande gasleiding verplaatsen

De gaskraan komt in onze nieuwe keuken aan de achterkant van het keukenkastje precies op de zijwand uit. Daarom zou deze verplaatst moeten worden, niet veel een cm of 15 schat ik in. Eventueel ook verplaatsen 2 wandcontactdozen inclusief frezen.
vrijdag 11 oktober 2019

Warmtepompboiler plaatsen

Installatie warmtepompboiler op zolder in serie met cv, liefst met een gecombineerde dakdoorvoer.
donderdag 10 oktober 2019

CV ketel vervangen

Huidige Nefit cv-ketel op zolder en geiser in keuken moet vervangen worden door een nieuwe. Denk aan Intergas combi compact HRE 18/24 (A). Mogelijk extra werkzaamheden!!
donderdag 10 oktober 2019

CV verplaatsen

Verplaatsen van de cv ketel (50 cm naar rechts). De CV ketel moet ten rechts van de deur opening komen.
woensdag 9 oktober 2019

Staande closetpot vervangen

De huidige staande closetpot wil ik graag vervangen door een nieuwe staande closetpot, zo een zelfde als ik nu dus heb. Graag de oude closetpot afvoeren. De nieuwe closetpot kan ik zelf regelen.
woensdag 9 oktober 2019

Radiatoren aanbrengen op zolder

Ik neem contact met u op ivm de cv-installatie in mijn woning. Deze is geplaatst in de bergingsruimte op de gang. Een verdieping hoger zit de zolder. Deze is opgedeeld in 2 delen. In 1 gedeelte wil ik graag radiatoren laten aanbrengen (1 of 2). Deze ruimte gebruik ik namelijk regelmatig en met name in de winter is het daar altijd erg koud. Dit gedeelte van de zolder meet 7 bij 3,70 m2. Oppervlakte is dus ca 25 m2. Het schuine dak is geïsoleerd en er zit een dakraam in deze ruimte. Naar mijn weten zijn er nog geen buizen die van de cv-installatie naar de zolder lopen. Wat zijn de geschatte kosten inclusief radiatoren en materiaal? Ik kan overigens ook zelf het benodigde materiaal kopen. En hoeveel tijd neemt deze klus in beslag? Ik hoor het graag.
dinsdag 8 oktober 2019

Lekkage in verwarmingsbuis verhelpen

Wij hebben een lekkage tussen de badkamer en de keuken, dus achter het keukenplafond. Verwarmingsbuis, is denken we doorgeroest (jaren 30 huis). De druk is van de verwarming afgehaald, dus het lekt niet meer. Moet uiteraard wel gemaakt worden, een nieuw stuk ertussen waarschijnlijk. De verzekering dekt gevolgschade (hakken, breken, fixen plafond/vloer).
dinsdag 8 oktober 2019

Vloerverwarming aanleggen

We gaan een dakkapel plaatsen op zolder en 2 kamers maken. Voor één van de kamers willen we vloerverwarming (17 m2). We hebben in de hoek van de kamer een aansluiting liggen richting de CV ketel. Er ligt nu een laminaatvloer met ondervloer. Deze kan verwijderd worden en daarna weer geplaatst.
maandag 7 oktober 2019

Regenpijp vervangen

Graag willen wij één regenpijp laten vervangen, die verdeeld is over drie verdiepingen. Liefst van zink. Willen jullie mij een offerte sturen? Het zou gaan over een hoogte van ongeveer 9-10 meter, 3 meter per verdieping. Er is ruimte voor een stijger, maar wij denken dat het ook vanaf de balkons geplaatst kan worden.
maandag 7 oktober 2019

Pelletkachel aansluiten op vloerverwarming

Betreft een middenwoning uit 1999. De verwarmde ruimte is ongeveer 150 m3. Hoofdzakelijk te verwarmen is de begane grond. Er zit nu momenteel vloerverwarming, deze wil ik aangesloten hebben op de pelletkachel als dat mogelijk is, momenteel zit die aangesloten op de CV. Er zit al een rookkanaal van 150 mm. Hier zou een smallere buis in moeten van 80 mm voor de pelletkachel. Momenteel heb ik dus centrale verwarming, vloerverwarming en radiators en een houtkachel. We zijn met 2 personen. Ons energielevel is B.
zondag 29 september 2019

Gas boiler vervangen voor een slimme electrische boiler

Wij hebben een oude gas boiler en we willen die vervangen door een slimme elektrische boiler. We hebben zonnepanelen, geen centrale verwarming maar hete lucht verwarming. De dak opening waar nu de rookafvoer zit van de boiler zal ook dicht gemaakt moeten worden. De boiler staat op zolder. Waar de boiler staat loopt een leiding naar beneden en is in gebruik door de zonnepanelen. Misschien dat dit gecombineerd kan worden? We hebben een stortdouche. De boiler heeft nu 150 liter cap. Zou 120 liter ook genoeg zijn? Het is voor 4 personen voor sanitair gebruik. De vakman mag de oude boiler afvoeren. Graag laten we iemand de situatie beoordelen. Graag ontvangen we advies over de meest geschikte boiler en een prijs opgave.
donderdag 26 september 2019

CV ketel op zolder plaatsen

Graag hebben wij een CV ketel op zolder geplaatst. Momenteel zit er niets, er hoeft dus niets verwijdert te worden. Vervolgens recht naar beneden naar de eerste verdieping, waar we warm water, en een radiator in de badkamer willen ( 13 m3). Vervolgens verder recht naar beneden naar de begane grond waar we warm water in de keuken willen en verwarming in de kamer en keuken. (93 m3). Het is voor 2 personen. het gaat om een 2 onder 1 kap woning met een vloer oppervlak van 75 m2. Op zolder is er geen vaste trap aanwezig.
donderdag 26 september 2019

Warmtepomp realiseren

Ik heb momenteel een gasverwarming, daar wil ik vanaf. Ik heb 3600 kuub per jaar aan gas verbruik. Ik weet niet wat voor pomp er nodig is. De kuub van het huis weet ik niet. De gezinssamenstelling is wisselend. Ik woon op een dubbele woonark
woensdag 25 september 2019

Warmtepomp plaatsen

Ik ben benieuwd of deze manier (warmtepomp) van verwarmen en koelen ook geschikt is voor een schoolgebouw. We staan namelijk aan de vooravond om een aantal zaken te gaan renoveren, waaronder het ketelhuis. Daarbij willen we onderzoeken of we van de traditionele gas gestookte verwarming af kunnen en tevens de koeling in het gebouw op orde kunnen krijgen. Daar is in de zomer steeds meer behoefte aan. Waarschijnlijk komen we dan ook op een isolatie vraagstuk om de hoek, waarvoor ik dan ook wil kijken naar alle facetten die dan nodig zijn.
maandag 23 september 2019

Vloerverwarming vervangen door hoofdverwarming

Op de begane grond is er al een ondersteunende vloerverwarming die we willen vervangen door hoofdverwarming. Er worden nieuwe regels op gelegd. Het gaat om 50 m2.
zaterdag 21 september 2019

Houtkachel en rookkanaal verplaatsen

Ik wil om een bestaande houtkachel te verplaatsen naar een andere ruimte het rookkanaal opnieuw laten aanleggen. Hij staat in de huidige woonkamer. Het rookkanaal is 2 meter boven de vloer en gaat van een enkelwandig naar een dubbel flexibel kanaal dat in de schoorsteen zit. De houtkachel gaat nar een andere ruimte waarbij het rookkanaal of door de buitenmuur naar buiten en aan de buitenkant omhoog moet, of in de ruimte omhoog en dan door het dak heen. Om het goed te beoordelen is het denk ik handig als er iemand langskomt. Huidige enkelwandige buis kan deels hergebruikt worden maar is te kort.
vrijdag 20 september 2019

Elektrische boiler en keukenkraan vervangen

De boiler moet in de keuken komen, op die plek zit al een boiler van 50 liter. Dat is een +/- 25 jaar oude elektrische boiler die er dan ook afgehaald moet worden en de nieuwe mag daar weer geplaatst worden. De nieuwe mag ook gewoon 50 liter zijn. Hiermee wordt de keukenkraan, douche en douchekraan verwarmd. Omdat de keukenkraan er precies onder zit, ga ik er vanuit dat ik ook meteen een nieuwe kraan nodig heb. Die zou ik er dan graag meteen bij geïnstalleerd willen hebben als dat mogelijk is. Momenteel heb ik een ronde boiler die daardoor veel ruimte inneemt tussen de keuken kastjes, graag zou ik een wat plattere boiler willen hebben zodat ik er makkelijker iets overheen kan plaatsen. Acties: - Aanschaf nieuwe 50 liter boiler - Aanschaf keukenkraan - Oude boiler en kraan weghalen - Nieuwe plaatsen - Kraan plaatsen
vrijdag 20 september 2019

Diverse loodgieterklusjes

Drie kleine klussen, een buitenkraan vervangen met winter afsluit (buitenkraan heb ik al alleen geen winter afsluit) en een verwarming buis (stukje van 10 cm) is gaan roesten en moet worden vervangen. Zie plaatjes 3e klus is de verwarmingsknop vervangen .
vrijdag 20 september 2019

CV moet vervangen worden wellicht naar gas of elektrisch

Mijn huidige CV installatie (met name de (gas) CV Ketel uit 2001) is aan vervanging toe. Ik overweeg om over te gaan op elektrisch. Zonnepanelen liggen al op het dak (+/- 1,7 kw jaar). Kook inmiddels al op inductie. 380 Volt aanwezig indien nodig. Momenteel 3x 25A hoofdzekering. Voorkeur gescheiden warmwater (voorkeur warmwater doorstroom) / verwarming. Mogelijk combinatie van elektrische accumulatoren en infra-rood (slaapkamers). Geen Nacht-/weekendstroom tarief, in combinatie met zonnepanelen niet rendabel. Woning is een tussen woning en gebouwd in 1988. Redelijk geïsoleerd. Huidige CV-ketel is nog een standaard CV-ketel, geen VR of HR. Gasverbruik (dit is nog inclusief koken op gas) +/- gemiddeld 1150 M3 per jaar. Afhankelijk van de hoogte van de investering zal ik een keuze moeten maken. De ketel loopt op zijn einde. Duurzaamheid en betrouwbaarheid is van belang. De variabele kosten moet in lijn of lager zijn dan mijn huidige variabele kosten. Subsidiemogelijkheden? Voorkeur communicatie via de mail.
donderdag 19 september 2019

Vervanging gresbuis tot aan straat

Ik ben op zoek naar iemand voor de vervanging van een afvoer onder een jaren 30 woning. Nu geheel gresbuis. Ongeveer 15 m met 3 of 4 aansluitingen. Graag zo spoedig mogelijk.
donderdag 19 september 2019

Nieuwe radiator in slaapkamer

Ik wil graag een extra verwarmings element in de slaap kamer kan afgetapt worden uit de keuken die ernaast ligt. Ik ontvang graag een offerte inclusief alle materialen.
donderdag 19 september 2019

Riool in de voortuin vervangen

In de rioolbuis in de voortuin, die de PVC rioolbuis van het huis verbindt met het gemeente riool, zitten gaten waar wortels doorheen groeien. Deze buis wil ik graag laten vervangen of repareren (als dat mogelijk is). Er is door RRS een camera inspectie uitgevoerd. De voortuin is circa 4,5 meter lang. Voorwerk, weghalen van de tegels en een deel van het graven kan ik zelf doen.
woensdag 18 september 2019

Radiator loskoppelen van de stadsverwarming

Ik heb onlangs een appartement gekocht, en deze heeft stadsverwarming. Het is echter een klein appartement, dus ik wil 1 radiator verwijderen uit de woonkamer, zodat ik deze muur beter kan benutten. De radiator moet dus worden losgekoppeld, en ik vermoed de regelaar opnieuw worden ingesteld

Partners

Partners van Casius