Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Utrecht.

2582 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren, convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen, gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming realiseren, leidingschema keuken maken, elektrische CV-ketel of ander alternatief voor stadsverwarming, aanleggen van vloerverwarming, open haard plaatsen, schouw ombouwen tot nieuwe strakke haard, het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp, vloerverwarming aanleggen, iR vloerverwarming leggen, convectorput leveren en plaatsen en gat in betonvloer zagen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Utrecht:

dinsdag 31 maart 2020

Afdoppen gaskraan keuken

Ik wil de gaskraan in de keuken laten afdoppen i.v.m. het overstappen op inductiekoken
maandag 30 maart 2020

Leidingschema keuken maken

Ik heb een nieuwe keuken gekocht. De oude gaat er binnenkort uit. Er moet een cv afgekoppeld worden, de water moet iets omgelegd worden. En nu moet er wat aangepast worden. Afvoer water en Electra. En de elektra moet worden ingefreezd, een schema voor een L keuken. Het is in een appartement in Veenendaal.
zondag 29 maart 2020

Leidingen in de muur frezen

Graag wil ik weten wat het kost om leidingen in de muur te laten frezen. Gaat om 2 m2. Momenteel is de muur betegeld, dit kan ik zelf verwijderen indien nodig.
zaterdag 28 maart 2020

Gaskachel verwijderen

Wij hebben 2 oude gaskachels, die wij graag weg willen laten halen. Foto van een van beide kachels bijgevoegd, beiden kachels zijn van ongeveer hetzelfde type. De gasleidingen naar deze kachels toe zijn verderop al losgekoppeld.
donderdag 26 maart 2020

Agpo Aquasol 3 zonneboiler repareren

Ik heb een Agpo Aquasol 3 die telkens code 77 aangeeft. Zou ik graag een offerte mogen ontvangen voor van u om dit te kunnen regelen? Geeft aan niet verbonden met netwerk.
woensdag 25 maart 2020

Tussenmeters plaatsen voor gwe

Ik wil graag tussenmeters laten plaatsen voof Gas, Electra en Water.
dinsdag 24 maart 2020

Cv ketel verplaatsen en nieuwe leveren

CV ketel verplaatsen naar zolder + nieuwe CV ketel. Op dit moment staat hij in de bijkeuken, hiervoor zou het door twee verdiepingen. Graag advies over hoeveel liter ik nodig heb.
zaterdag 21 maart 2020

Infraroodverwarming installeren

De bestaande radiator in badkamer voldoet niet. Ik wil daarom infraroodverwarming laten plaatsen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
donderdag 19 maart 2020

Mono block airco bijvullen/onderhoud

Graag een onderhoudsbeurt voor mijn mono block airco. Dus bijvullen ook.
donderdag 19 maart 2020

Extra ventilatie rooster plaatsen in muur

Elke kamer in ons huis heeft een Aralco Zelfregulerend ventilatierooster. Exacte type is onduidelijk, foto bijgaand. Plaatsing is in de muur (houtskelet wand met 15 mm dik Fermacell) boven het raam. Wellicht komt er dus wat timmerwerk bij kijken. Afmeting van het rooster is zon 95 mm hoog en 43 cm breed, er zit ook nog een trekstang op en samen met plastic stukken links en rechts is het totaal ongeveer 52 cm breed. Slechts één kamer heeft geen rooster, in die kamer willen we ook zo'n rooster laten plaatsen boven het rechter raam. Kamer is 8,7 m2 vloeroppervlak en is gemiddeld 2m 60 hoog.
maandag 16 maart 2020

Aanleggen buitenkraan

Wij willen graag een vorstvrije buitenkraan aanleggen. Liefst met zowel warm als koud water. Locatie naar de achterdeur (dus vast aan de woning). De afstand tussen de meterkast en kraan is 10 meter, en we hebben een kruipruimte. Graag een offerte.
vrijdag 13 maart 2020

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat om renovatie project. Ik wil alleen op de begane grond vloerverwarming. Ondergrond is hout! Gaat om hoofd verwarming. De uiteindelijke afdek vloer komt pvc visgraat te liggen. Totaal 60 m2. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 11 maart 2020

Warmtewisselaar van stadsverwarming vervangen

Ik woon in Utrecht en heb stadsverwarming van Eneco. Voor het warm water heb ik een boiler op stadsverwarming; deze wil ik vervangen door een warmtewisselaar. Buren van mij hebben dat al laten doen en dat functioneert prima. Ik gebruik het warme water voor de douche en voor de afwas, normaal huishoudelijk gebruik dus. Mijn vraag is wat een warmtewisselaar kost en wat de kosten zijn om het te plaatsen. Er is voldoende ruimte in de meterkast en ik kan er zelf voor zorgen dat het voorwerk voor de aanvoer van koud water en de doorvoer van het warme water op de juiste plek is voorbereid. Voor de duidelijkheid stuur ik een foto van de meterkast mee waarin u kunt zien hoe de leidingen van de stadsverwarming lopen.
dinsdag 10 maart 2020

Buitenkraan laten plaatsen

Ik wil een buitenkraan laten plaatsen in de tuin, de hoofdkraan bevindt zich in de meterkast bij de deur, er is een kruipruimte, er is ook een schuur geplakt aan het huis, zowel de meterkast als de kruipruimte staan op de aanleg route, afstand is 3 / 4 meter na de punt waar ik het graag wil hebben. Of de kraan vorstvrij moet, twijfel ik nog over. Zou de prijs apart op de offerte vermeld kunnen worden? vorstvrij: apart op offerte.
dinsdag 10 maart 2020

Elektrische ketel plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor de vervanging van mijn huidige Intergas Stellina VR-ketel uit 1996 voor een elektrische ketel die zowel warm water kan opwekken, alsmede zorg draagt voor centrale verwarming. De nieuwe elektrische ketel dient dus te worden gekoppeld aan de reeds aanwezige centrale verwarmingsinstallatie.
zaterdag 7 maart 2020

Koud/warm water verleggen en plaatsen kraan

Douchekraan heeft een hartafstand van 6 centimeter en een beetje uit het midden en dit willen wij in het midden. Dit moet vervangen worden door moderne kraan met hartafstand 15 cm. Kortom koud en warm water moet verlegd worden, ongeveer 25 cm. zie foto Graag de oude kraan laten verwijderen. Nieuwe kraan en douche hebben wij.
zaterdag 7 maart 2020

Hydrofoorpomp van appartementencomplex vervangen

Wij willen een offerte van een Hydrofoor 22 appartementen 1e en 2e verdieping 11/11. We hebben nu een Duivelaar pomp HU2 DPVE4-20 DPC DOl.
donderdag 5 maart 2020

Wasmachine aansluiting verplaatsen

Ik wil graag de wasmachine aansluiting van de keuken naar de bij schuur verplaatsen. De bij schuur is een ruimte onder de trap die aansluitend aan het huis zit en via de achtertuin betreed word. de wasmachineaansluiting moet van de woningbouw een erkent certificaat krijgen en de leidingen moeten geïsoleerd worden. Er hoeft geen speciale kanaal in stoppenkast gemaakt te worden.
donderdag 5 maart 2020

Quooker leveren en plaatsen

Ik wil graag een kraan verwijderen en afvoeren en daarna een Quooker Cube Combi Flex Chroom Kokendkoudwaterkraan leveren en plaatsen.
zondag 1 maart 2020

Convectorputten verwijderen en gat opvullen dicht maken

In de woonkamer zijn 3 convectorputten aanwezig die verwijderd moeten worden. De vloer moet dicht (en geschikt voor vloerverwarming) gemaakt worden waar de convectorputten zaten.
zondag 1 maart 2020

Badkamer monteren

Ik wil in de badkamer een nieuwe douche, wastafel met kraan, de douche is met een thermostatische mengkraan. Daarnaast wil ik ook nog graag een nieuw douchezitje.
vrijdag 28 februari 2020

Gaskachels verwijderen en leidingen afsluiten

Er moeten drie gaskachels uit huis worden verwijderd en waar nodig leidingen worden afgesloten. Rookkanalen hoeven niet te worden gedicht, de gaten naar de schoorsteen wel.
woensdag 26 februari 2020

Badkraan vervangen en randen kitten

De badkraan moet door de thermosstaat gedraaid worden >38 om warm te worden, ook staat er een klein plasje water in het bad, en zijn beide uiteinden nattig. De tegel is bruin (zie foto) Lekkage? Ook de kitrand eromheen moet gedaan worden.
woensdag 26 februari 2020

CV ketel repareren

Het is een Buderus met Oertli brander. Hij doet het maar moet wel drie keer per dag worden opgestart. Ik wil graag weten of het gerepareerd kan worden.
dinsdag 25 februari 2020

Montage nieuwe cv, water aansluiting naar badkamer en keuken

Wij zoeken een loodgieter voor een renovatieproject. Er dient een nieuwe CV te worden aangelegd. De hoofdleiding is aanwezig. Er dient water te worden aangelegd vanaf de hoofdleiding naar de keuken en de badkamer (alles begane grond, zie bijgaand de tekening). Vloerverwarming is reeds aanwezig. ** Tekening betreft object in Maarssen ("verbouwing stal tot woonhuis"). En naam opdrachtgever op die tekening is een ander dan de user *

Partners

Partners van Casius