Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Utrecht.

2563 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: zonneboiler en zonnepanelen plaatsen, vloerverwarming leggen in woonboerderij, warmtepomp installatie en vloerverwarming aanleggen, het realiseren van een vloer met verwarming en een warmtepomp, een woning voorzien van een CV-ketel en radiatoren, nieuwe cv-installatie, het installeren van een lucht-lucht-warmtepomp in mijn bestaande installatie, vloerverwarming installeren en afwerken, het installeren van een water-water-warmtepomp, het installeren van een warmtepomp, vloerverwarming en tapwatervat, vloerverwarming droog systeem (op de chape), het aanschaffen en installeren van een warmtepomp, pelletkachel aansluiten, het installeren van een warmtepomp, geiser plaatsen voor vloerverwarming en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Utrecht:

vrijdag 21 juni 2019

Plaatsten schaduwdoek

Het plaatsen van een schaduwdoek. Het doek hebben we al en bevestigingsmateriaal hebben we al.
dinsdag 18 juni 2019

Plaatsen danfoss amz op stadswarmte unit

De stadswarmte unit heeft geen aansluiting voor een thermostaat. Daarom wil ik een Danfoss amz laten aansluiten op de stadswarmte unit.
maandag 17 juni 2019

CV-combi ketel leveren en plaatsen in CV kast

Ik wil een combi ketel laten leveren en plaatsen in een cv kast, leidingen hoeven hiervoor niet te worden aangepast. Verneem daarbij graag welke combi ketel het meest geschikt is voor onze situatie.
zaterdag 15 juni 2019

Open haard vervangen door houtkachel

Wij willen graag een bestaande openhaard (in een schouw) vervangen door een houtkachel en deze een paar meter naar rechts (iets meer naar de hoek; zie foto's) verplaatsen. Is dit mogelijk en wat zouden hiervan globaal de kosten zijn?
zaterdag 15 juni 2019

Airco Split Unit plaatsen

Ik wil een airco split unit platen plaatsen.
dinsdag 11 juni 2019

Buitenkraan plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die een buitenkraan kan plaatsen. Leidingen zijn makkelijk bereikbaar via kelder. De afstand tussen de leiding en kraan bedraagt ongeveer een meter.
dinsdag 11 juni 2019

Verplaatsen en nieuwe cv

Wij zoeken iemand die voor ons de CV van de keuken op de begane grond naar de 1e verdieping kan verplaatsen. Hiervoor zal ook leidingwerk moeten worden aangebracht/verplaatst. Naar verwachting betreft het een CW4, die niet teveel geluid mag maken, maar we laten ons hierin graag informeren. Flexibel qua datum voor het in plannen van het werk - voor de winter.
woensdag 5 juni 2019

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil graag vloerverwarming aanleggen. Keuken 12 m2 en woonkamer 20 m2. In de woonkamer hoeft er niet 20 m2 aangelegd te worden, het moet alleen verwarmd worden.
woensdag 5 juni 2019

Het vervangen van een HR-ketel (hete lucht)

Ik zoek een een installateur die mijn Brink Allure B-25 HR ketel (hete lucht) kan vervangen.
maandag 3 juni 2019

Een ventilator van een WTW systeem vervangen

Ik zoek een installateur die mijn warmte terug win unit kan repareren. Mijn WTW apparaat van brink (Renovent HR 2/2 LP Large 2005) maakt een bijgeluid. De ventilator schijnt scheef te hangen. Mijn onderhoudsbedrijf geeft aan dat ik een hele nieuwe motorplaat met 2 ventilatoren moet aanschaffen. Is het mogelijk om de ventilator te reviseren?
zaterdag 1 juni 2019

Convectorput dichtmaken

Ik wil een tegelvloer met vloerverwarming aan laten leggen maar daarvoor moet een convectorput dicht gemaakt worden. Ik zoek iemand die dit kan doen. Het is ongeveer 4 meter lang.
zaterdag 1 juni 2019

Radiator vervangen

Ik wil op zolder de bestaande radiator vervangen voor deze: Plieger paneelradiator Compact 22 wit 60 x 160 x 10,5 cm. De huidige biedt niet genoeg vermogen. Kan zelf de CV installatie leeg laten lopen zodat u makkelijker kunt beginnen.
woensdag 29 mei 2019

Dimplex warmtepomp repareren

Ik zoek een installateur om een ventilator en/of print te vervangen ten behoeve van de Dimplex LBW300 warmtepomp. De pomp maakt nu veel lawaai en er vormt zich ijs bovenop de kast. Het betreft een complex met meerdere pompen. Het zou dus kunnen gaan om lange termijn diensten.
dinsdag 28 mei 2019

overbodig geworden gasleiding afkoppelen of afdoppen

Ik zoek een installateur die een gasleiding kan afdoppen. Wegens het weghalen van de gasgestookte haard, wil ik de gasleiding bij de bron laten afkoppelen of afdoppen. Het betreft een flexibele leiding. De leiding zelf mag blijven liggen.
maandag 27 mei 2019

Het vervangen van een boiler door een elektrische geiser

Ik zoek een installateur die mijn bestaande boiler kan vervangen door een elektrische geiser. De geiser moet een appartement van warm sanitair water kunnen voorzien.
maandag 27 mei 2019

Een keukenmengkraan vervangen

Ik zoek een installateur voor het vervangen van een mengkraan in de keuken. De nieuwe kraan (Schutte Albatros) is reeds aanwezig. De leidingen zitten op de juiste plek.
zaterdag 25 mei 2019

Radiatorkraan vervangen bij radiator in de gang

Wij hebben een radiator in de gang waarvan de kraan muurvast zit. Ik heb geprobeerd hem los te krijgen maar hij wil met geen mogelijkheid bewegen. Ik vrees dat we de kraan moeten laten vervangen. Een foto van de huidige aansluiting vind u hier: https://photos.app.goo.gl/forrcci9GXD8ykEa7
vrijdag 24 mei 2019

Probleem met warm water voor de douche oplossen

We krijgen pas warm water in de douche als we de warm water kraan open zetten van gootsteen badkamer en gootsteen in de keuken. Dit willen we graag verholpen hebben.
vrijdag 24 mei 2019

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het aanleggen van vloerverwarming als hoofdverwarming. Dit dient overal gelegd te worden behalve de laatste 15 cm tot de muur van het souterrain in verband met elektra leidingen. De totale oppervlakte is ongeveer 86 m2.
woensdag 22 mei 2019

Vervangen van close in boiler

De huidige 10ltr Daalderop close in boiler vervangen door een nieuwe Daalderop 10ltr close in boiler inclusief aansluitset. Op dit moment heb ik koud water.
woensdag 22 mei 2019

Zonneboiler plaatsen

Oude woning. Mansarde dak. 2,5 persoons huishouden, frequent gebruik van bad. Geen vloerverwarming. Adres per 1 augustus eigendom. CV boiler lijkt goede optie. Graag offerte inclusief CV voor complete levering en installatie. Vermelding of levering in aanmerking komt voor subsidie (gemeente De Ronde Venen).
dinsdag 21 mei 2019

Regendoucheset en thermostaatkraan laten installeren

Ik wil mijn huidige doucheset laten vervangen door de Hansgrohe Croma 160 Showerpipe met thermostaatkraan chroom. Ik heb de nieuwe set al in huis.
dinsdag 21 mei 2019

Omleggen van een gasleiding

Ik heb mijn hoofdaansluiting midden in mijn huis en wil deze verplaatsen naar de voorkant in een meterkast. De meterkast is nog niet gemaakt dit komt nog. moet ik nu van tevoren al de gas laten verplaatsen of erna ? En wat kost me dit?
zondag 19 mei 2019

Gas, water elektra voor nieuwe keuken verleggen

Achter de keukenkasten is voldoende ruimte voor montage op de muur van gwe. Graag inbouw wandcontactpunten ipv opbouw boven het aanrechtblad maken (zie blauwe kruisjes op tekening). Groepindeling: oude keuken zat op 1 groep, wrsch. meer nodig Planning: definitieve tekening van keukenwinkel komt 6/7 juni. Uitvoering werk op 10-15 juni (wk 24).
zondag 19 mei 2019

Vaatwasseraansluiting maken

In de keuken wil ik een vaatwasser aansluiting laten maken, aan het leidingsysteem van de gootsteen en het aansluiten van een vaatwasser. De vaatwasser staat naast het keukenblok, ongeveer 1.5 meter vanaf de gootsteen.

Partners

Partners van Casius