Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Utrecht.

2513 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: installeren van een warmtepomp, mechanische luchtafvoer installeren in appartementen, water - Water warmtepomp, warmtepompboiler installeren, warmtepomp plaatsen in nieuwbouw, water warmtepomp leveren en plaatsen, lucht -, water- en warmtepomp plaatsen, water - water warmtepomp installeren, warmtepomp laten plaatsen, grondwarmtepomp installeren, grondwarmtepomp installeren, grond-water warmtepomp installeren, warmtepomp aan laten brengen, warmtepomp aan laten brengen, warmtepomp laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Utrecht:

zaterdag 24 februari 2018

Airco reparatie/controle na stormschade

Een paar weken geleden alweer is er een airco unit omgewaaid op ons dak. Ik kan de schade niet goed inschatten aangezien ik niet eenvoudig het dak op kan. Mogelijk is het alleen het opnieuw vastzetten van de unit, anderzijds is het ook mogelijk dat de unit volledig gerepareerd of vervangen moet worden (geen idee). Ik wil graag dat naast deze airco unit ook de andere 2 units nagekeken worden (deze zijn niet omgewaaid overigens). Het is al aangemeld bij de verzekering en een andere loodgieter belde steeds af waardoor het nog steeds niet gerepareerd is. Ik wil daarom een vakkundig iemand die dit op korte termijn in orde kan maken.
vrijdag 23 februari 2018

Warmtepomp installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Graag een offerte voor de levering en installatie van (Elga) hybride warmtepomp voor werking in combinatie met een Remeha Calenta C40 weer afhankelijke cv installatie. Vrijstaande woning bouwjaar 1890, matig geïsoleerd, (wel dakisolatie, geen spouwmuur maar steensmuur, deels hr-glas). Verbruik 3000 m3 gas per jaar.
donderdag 22 februari 2018

Leveren en monteren van een VR-ketel

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het leveren en monteren van een VR-ketel. Bijv. VAIL CV ketel VCW CWAL Graag inclusief alle kosten/VR ketel/materialen/voorrijkosten e.d. Eventueel tevens een offerte voor het leveren en installeren van Itho eco-fan cve se ra plus rft zender wit. Tevens ontvang ik graag een link naar eventuele reviews. Ik hoor graag van u.
donderdag 22 februari 2018

Warmtepomp aanbrengen bij huis

Graag willen wij besparen op het gasverbruik. Op dit moment hebben wij al zonnepanelen. We hebben nu een gasketel en vloerverwarming. We hebben interesse in een warmtepomp. Alleen hebben wij totaal geen idee welke bij ons het best past.
woensdag 21 februari 2018

Warmtepomp in plaats van stadsverwarming

Welke installatie hebt u momenteel? Andere of nog geen installatie De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Om van stadsverwarming af te zijn ben ik op zoek naar een milieu verantwoordelijke manier om mijn huis te verwarmen en warmwatervoorziening. Ik ben reeds bezig met het zoeken naar een installateur voor vloerverwarming.
woensdag 21 februari 2018

Houtkachel aansluiten op bestaand rookkanaal

Wij hebben bij Gamma een houtkachel Narvik gekocht en willen deze graag laten plaatsen. Er zitten twee bochten bij en 1,5 meter buis.
dinsdag 20 februari 2018

Warmtepomp laten plaatsen

Het betreft een woonboerderij. Momenteel verwarmen wij het met hulp van propaangas en hiervoor willen wij een hete lucht warmtepomp laten plaatsen. Hiermee willen wij de zowel het gebouw als de vloerverwarming op laten aansluiten. De woonboerderij is ongeveer 180 m2 met een bijgebouw van ongeveer 50 m2. Is 1 warmte pomp voldoende om dit allemaal te kunnen verwarmen?
maandag 19 februari 2018

Gasslang vervangen

Er is na uitgevoerde werkzaamheden door Stedin, geconstateerd dat er onderhoud nodig is aan de gasaansluiting van de gasleiding naar het fornuis. De werkzaamheden bestaan waarschijnlijk uit het vervangen van de deze gasslang (schakelleiding – fornuis) en het vervangen/aanpassen van de aansluiting op het fornuis. Doel is het verhelpen van de lichte lekkage die er nu is. Kunnen jullie dit uitvoeren en welke kosten kunnen we hierbij verwachten? De oude leiding moet afgevoerd worden. Ik woon in een flat. Ouwe meuk eruit en de nieuwe erin.
maandag 19 februari 2018

Douchekraan moet worden vervangen

De huidige kraan moet vervangen worden omdat de thermostaat in de kraan niet werkt. Aangezien ik niet koud wil douchen wil ik de kraan zo snel mogelijk laten vervangen. Het gaat hier dus om het verwijderen en het plaatsen van een douchekraan.
zondag 18 februari 2018

Combiketel verplaatsen

Heer/mevrouw, Ik wil graag weten wat het mij gaat kosten wanneer ik mijn bestaande ketel in de keuken zou willen verplaatsen naar de badkamer. De ruimtes liggen achter elkaar. Het rookafvoerkanaal, de warmwater toevoer en de cv aansluiting zouden omgelegd moeten worden.
zondag 18 februari 2018

Douchekraan vervangen

Ik wil de oude douchekraan vervangen met een nieuwe met douchestang in de douchecabine.
zondag 18 februari 2018

Thermostaat van elektrische vloerverwarming vervangen

Onze elektrische vloerverwarming in de badkamer werkt niet meer. In de display van de thermostaat Devireg 550 lijkt vocht te zitten en deze moet waarschijnlijk vervangen worden. Ik wil graag een offerte voor een vervangende thermostaat en de installatie ervan.
zaterdag 17 februari 2018

Verwarmingsbuizen verleggen en gaten boren

Ik wil onder de grond verwarmingsbuizen laten verplaatsen, en dat er geboord wordt waar ze naar boven komen. De klus is binnenshuis en in kruipruimte.
zaterdag 17 februari 2018

Nieuw CV-systeem installeren

Woonboot 70 m2 260 hoog inclusief 2 persoons bad, 1 keer badkamer handdoek radiator en slaapkamer, keuken en woonkamer vloer radiator. Inclusief wifi thermoklok. Geen gasaansluiting alles op electra.
vrijdag 16 februari 2018

Onderhoud en herstel CV installatie

** Welke brandstof wordt er gebruikt? Aardgas; ** Wat is het merk van uw huidig stooktoestel? Nefit. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: In een woonhuis een 1-groeps- met een kraan en een 2-groepsvloerverwarmingsverdeler (beide meer dan 30 jaar oud) leveren en installeren. In de offerte graag aangeven: - Welke apparaten worden geïnstalleerd; - Opgave voorrijd/arbeidskosten. Alles inclusief btw.
vrijdag 16 februari 2018

Warmtepomp installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het betreft een bestaande hoekwoning met op de begane grond vloerverwarming en op de eerste en tweede etage radiatoren. In de woning is 2 jaar geleden een nieuwe cv ketel van het merk Intergas HReco 36 aangebracht. Ik wil een lucht water warmtepomp laten aansluiten en wil hier meer informatie over.
vrijdag 16 februari 2018

Lucht-water warmtepomp installeren

Het betreft een nieuwbouw woning met een woonoppervlak van circa 165 m2. We hebben interesse in een lucht- water warmtepomp. Deze zou het water en de woning moeten verwarmen en koelen. Graag uw advies.
woensdag 14 februari 2018

Stuk van het riool vervangen

Er moet een moet een stuk van het riool worden vervangen, zo'n 13 meter. Het komt voor ons goed uit als dit in maart kan worden uitgevoerd.
dinsdag 13 februari 2018

Airco plaatsen in slaapkamer

Ik wil een wandairco geplaatst hebben in een chalet. Deze moet in een slaapkamer komen.
maandag 12 februari 2018

CV-ketel door een warmtepomp vervangen

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Huidige cv ketel wil ik upgraden met warmtepomp icm met zonnecollectoren
maandag 12 februari 2018

Tweedehands gaskachel plaatsen

Ik heb een 2e hands gaskachel, Wanders, voor een gesloten systeem. Deze kachel moet geïnstalleerd worden in onze woonkamer: - gasleiding moet worden aangelegd via de kruipruimte, er loopt al een oude gasleiding welke moet worden vervangen; - plaatsen van het gesloten systeem in onze bestaande rookkanaal, dit kanaal is geschikt voor een gesloten systeem, onlangs nog bekeken door een schoorsteenveger, ik schat dat dit ongeveer 8 meter is; - installeren van de gaskachel in onze woonkamer. We hebben alleen de kachel dus ook alle benodigde materialen zal degene die komt installeren moeten regelen.
maandag 12 februari 2018

Damixa kraan repareren

Onze keukenkraan druppelt en het aanrecht wordt erg nat. Ik zag dat het druppelen aan beide kanten is (koud en warm). Het lijkt me slijtage in de afsluiting van de schuifkranen. Wellicht zijn de afsluitringen/ rubbers versleten? Type keukenkraan: Damixa G Type V3.0. Ik heb hier foto's van gemaakt (bijgevoegd). Kunt u dit ook oplossen/ repareren? Wat zijn de kosten hiervoor en wanneer zou u eventueel kunnen langskomen?
zaterdag 10 februari 2018

Nieuw toilet plaatsen

De klant wil graag een nieuw toilet laten plaatsen, echter moet de oude pot ook worden verwijderd. Het gaat hier om het plaatsen en het vervangen van een duoblok. Het gaat hier alleen maar om de dienstverlening, niet om de aanschaf.
vrijdag 9 februari 2018

Inventum boiler installeren

Een oude geiser van mijn moeder moet vervangen worden door een elektrische Inventum boiler van 50 Liter. De boiler van Inventum inclusief kraan en inlaatcombinatie van 8 bar is al gekocht. Hij moet alleen geïnstalleerd worden qua stroom ( extra groep ) , leidingen en ophangen/aansluiten.
vrijdag 9 februari 2018

Lucht - Water warmtepomp laten installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Andere of nog geen installatie De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Andere Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarming van een zwembad Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Betreft een zwembad van 3 x 7 x 1,6 meter. In totaal circa 34 m3 Het bad wordt nu verwarmd via zonnepanelen en ik wil een lucht-water warmtepomp laten installeren voor de verwarming.

Partners

Partners van Casius