Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Utrecht.

2592 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor nieuwbouw van 1100 m3., verticale warmtewisselaar voor verwarmen en koelen, cV-ketel afkoppelen en warmtepomp leveren en installeren, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp en vloerverwarming voor nieuwbouw van 450 m2 + 140 m2., warmtepomp plaatsen, geiser en moederhaard vervangen door gasloos systeem, vloerverwarming aanleggen en evt warmtepomp installeren, warmtepomp leveren en installeren, rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen, warmtepomp plaatsen, gaskachel en gasboiler vervangen door complete centrale verwarming, plaatsen zonnepanelen, warmte en watervoorziening boerderij realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Utrecht:

donderdag 9 juli 2020

Vloerverwarming en/of nieuwe CV-installatie

Benedenwoning (rond 1900?) in de binnenstad van Utrecht (60m2). Heeft nu alleen een geiser en een gaskachel. We gaan het huis renoveren en willen vloerverwarming laten plaatsen. Houten vloer zonder kruipruimte. Overgrote deel woning heeft dubbel glas. Vermoedelijk infra-rood vloerverwarming, maar wij staan ook open voor een nieuwe CV-installatie of een combinatie hiervan. Graag advies van een verwarmingsspecialist.
dinsdag 7 juli 2020

Split airco aanschaffen en plaatsen

Op voorhand de mogelijkheden bepalen en vervolgens indien mogelijk het installeren van een splitairco. Let wel; dit niet in een woonhuis, maar een kunststof Chalet ( model gelijk aan een stacaravan). Doek verwarmen en koelen. Merk: qlima.
maandag 6 juli 2020

Vloerverwarming aanleggen appartement

Appartement op de eerste verdieping. Complete vloer wordt vervangen voor een PVC vloer. We willen graag elektrische vloerverwarming als hoofdverwarming, ter vervanging van twee radiatoren. Het totale appartement betreft zo’n 50m2, de woonkamer/keuken en slaapkamer samen zo’n 40m2. Totaal vloeroppervlakte voor vloerverwarming zal iets kleiner zijn.
maandag 6 juli 2020

Verdeler van de vloerverwarming vervangen ivm warmptepomp

Recent hebben wij een warmptepomp laten installeren. We maken echter nog gebruik van een traditionele open vloerverwarmingverdeler met grundfoss pomp. Zie foto's voor een overzicht van de situatie en detail van de verdeler. Omdat de warmtepomp water met een lage temperatuur (max 35 graden) aanlevert en baat heeft bij een hoge doorstroomsnelheid, wil ik de huidige verdeler laten vervangen door een gesloten verdeler, waarbij er dus geen extra pomp in het circuit zit en er geen menging van water plaatsvindt. Verder wil ik in de zomer kunnen koelen met de warmtepomp. Dat betekent dat er water van ca 16 graden door de verdeler moet kunnen gaan als het binnen 25 graden is. Volgens mij kom je dan uit op een composieten verdeler om condensvorming te voorkomen. Dit betreft een huis uit 1997, met vloerverwarming vanaf de bouw. Graag ontvang ik een offerte voor het leveren van een gesloten verdeler, waarbij het debiet per groep is te verdelen (i.v.m. afstellen warmteafgifte per groep). Alle advies is welkom.
zaterdag 4 juli 2020

Geiser verwijderen en boiler plaatsen

Ik wil mijn geiser laten vervangen voor een boiler.
zaterdag 4 juli 2020

Sleuven in de vloer frezen tbv vloerverwarming

Graag een prijsopgave van circa 150 mt freeswerk 18mm diep in cement dekvloer. Prijsopgave van Alleen het freeswerk. Woning is leeg en schoon, in Amersfoort. Uitvoering over 2 weken.
zaterdag 4 juli 2020

Gaskachel verwijderen en afvoeren

Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een ouderwetse gaskachel kan verwijderen en afvoeren. Het betreft een kachel die waarschijnlijk bij de naoorlogse woning hoort
zaterdag 4 juli 2020

Zinken dakgoot vervangen

Onze zinken dakgoot vertoont lekkage, er zitten kleine gaatjes in t zink, graag zou ik terug gebeld worden om te overleggen over wat nodig is. De dakgoot is 5,50 meter breed. De Boeiboorden en houten betimmering moeten ook vervangen worden. Het gaat zowel om de voorkant als achterkant, dus 2x5,5 meter.
donderdag 2 juli 2020

Installatiewerkzaamheden badkamer

De badkamer in onze nieuwbouwwoning wordt casco opgeleverd. De leidingen liggen allemaal op de juiste locatie. Het enige wat we graag willen laten doen/aan willen laten passen is het plaatsen/inbouwen van de toilet (hangend) + dichtmaken van de leidingkoker en het splitsen van 1 punt voor de wastafelkraan naar twee inbouw wastafelkranen. Daarnaast het monteren van de douchedrain zodat alle de tegelzetter dekvloer en tegels kan plaatsen. Oppervlakte is 6 m2.
dinsdag 30 juni 2020

3 Airco's in bedrijfstellen

Wij hebben 3 LG S12EQ airco's die wij in bedrijf willen laten stellen volgens STEK-F-gassen keur. Buitenunits op dak garage, binnenunits 1 in woonkamer, 2 in slaapkamers.
maandag 29 juni 2020

Radiator verplaatsen in de woonkamer

Ivm een verbouwing wil ik op de begane grond een horizontale verwarming onder het raam laten verplaatsen naar een verticale designradiator aan de zijmuur. Ik ben nu op zoek naar een partij die dat kan doen. Er moeten waarschijnlijk ook leidingen worden aangelegd/verlengd.
donderdag 25 juni 2020

Riolering verleggen

Wij willen de wc van de begane grond verplaatsen van de achterkant van het huis naar de voorkant. De hal wordt vergroot, zodat de wc in de hal geplaatst kan worden. Hiervoor moet de oude riolering en waterleiding worden verwijderd en de gaten worden gedicht. De riolering en waterleiding moeten aan de voorzijde van het huis aangelegd worden.
donderdag 25 juni 2020

Verplaatsen van de airco unit

De airco unit bevindt zich nu in een patchkast, maar zou ik graag willen verplaatsen naar de gang.
woensdag 24 juni 2020

Tijdelijk verwijderen van een houtkachel (gesloten)

Vanwege het leggen van een nieuwe vloer in de woonkamer (laminaat), willen we tijdelijk de houtkachel uit de woonkamer hebben, zodat er een complete vloer gelegd kan worden. Het verwijderen zal ergens medio september 2020 moeten gebeuren. Het weer (her)plaatsen zo rond medio oktober. Exacte data en tijden nog te bepalen in overleg.
woensdag 24 juni 2020

Airco installeren

ik koop een airco bij praxis maar wil het aansluiten laten uitvoeren door de service van praxis is dat mogelijk en wat zijn de kosten hiervan
maandag 22 juni 2020

lekkende aansluiting aan radiator verhelpen

Ik wil een lekkende aansluiting in mijn radiator repareren. Het lek ontstaat bij de aansluiting tussen de vloerpijp en eerste elleboog. Momenteel is de Stadsverwarming uitgeschakeld om lekken van water te voorkomen. Een bezoek zo snel mogelijk wordt op prijs gesteld.
maandag 22 juni 2020

Airco verwijderen

Op zolder staat een oudere airco, die willen we graag laten verwijderen. Makkelijk te bereiken op de tweede verdieping.
maandag 22 juni 2020

Extra groep plaatsen en leidingen leggen

Ik ga een nieuwe keuken plaatsen + afwasmachine, waarvoor een leiding/ afvoer geplaatst moet worden. Verder ga ik over op inductie koken en daarvoor moet een extra elektra groep komen. Verder het plaatsen van stopcontacten.
vrijdag 19 juni 2020

Chigo airco splitunit bijvullen

Chigo split unit airco 2,5 kw is in huis verplaatst en moet nu weer ‘gevuld’ worden. Koude middel R 32.
donderdag 18 juni 2020

Muurdoorvoer mobiele airco

Graag laten wij twee muurdoorvoeren maken op de eerste verdieping (doorgetrokken kap met dakpannen) tbv een mobiele airco. Graag met isolatie voor het klepje, wanneer de airco niet gebruikt wordt ivm geluid van buiten.
donderdag 18 juni 2020

Volledige installatie CV aanleggen

Nieuwe CV installatie aanlegen ter vervanging van oude hete luchtverwarming.
woensdag 17 juni 2020

Reparatie afleverset stadsverwarming

Ik betrek stadswarmte van Eneco. De afleverset zorgt voor ruimteverwarming en warm tapwater. Het probleem is dat het tapwater niet of nauwelijks meer warm wordt, d.w.z. het water uit de mengkraan is eventjes warm en wordt daarna snel koud. Na een tijd wachten is het opnieuw eventjes warm, en daarna weer koud. De verwarming doet het nog wel goed. Het merk van de warmtewisselaar is vermoedelijk Redan. Kunt u dit herstellen?
dinsdag 16 juni 2020

Afvullen split airco

Ik ga in huis mijn airco verplaatsen. Na de verplaatsing moet de airco weer “gevuld” worden. Het gaat om een chigo split unit Hiervoor heb ik jullie nodig.
zondag 14 juni 2020

Combiketel laten vervangen

De huidige Combi ketel in appartement is aan vervanging toe. Benodigde combiketel CW4 . Installatie op dezelfde plek als de huidige ketel
vrijdag 12 juni 2020

45 a 46 m2 Vloerverwarming begane grond tussenwoning

Graag via huisbezoek. Het gaat om het aanbrengen van vloerverwarming als hoofdverwarming in woonkamer met betonnen vloer en deze aansluiten op bestaande C.V. Graag overleg over infrezen of opbouw droog systeem. Graag info over de grootte van de bedieningsunit. Ook graag advies over mogelijke alternatieven zoals infra-rood elektrische vloerverwarming en over hoe de vloer geïsoleerd wordt. het betreft circa 45 a 46 m2 op de begane grond van een tussenwoning.

Partners

Partners van Casius