Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Utrecht.

2486 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: badkamerrenovatie en keukenplaatsing, zonneboilers en zonnepanelen installeren, vloerverwarming aanleggen, collectoren plaatsen voor vloerverwarming, cV-installatie compleet aan laten leggen, vloerverwarming aanleggen en radiatoren plaatsen, houthaard inbouwen, betonvloer met vloerverwarming aanleggen, badkamer renovatie, verwarmingen monteren, rookkanaal aanleggen, centrale verwarming aanleggen, cV-installatie aanleggen, moederhaard en boiler door combiketel vervangen, zonneboiler met vloerverwarming installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Utrecht:

vrijdag 24 november 2017

Lekkage badkamer opsporen en verhelpen

Onder de douchebak is het op de plek waar de afvoer het beton/afwerkvloer in gaat nat. De afvoer tussen douchebak en vloer is droog. In de huiskamer komt het water door het plafond naar beneden. Het lek lijkt dus ergens in de vloer te zitten.
vrijdag 24 november 2017

Leidingen infrezen en gaten boren voor WCD

Ik wil leidingen verleggen in de keuken. Beton frezen. Aantal: 3x Elektra (20 mm breed) afstand horizontaal 70 cm. 3x gat boren 80 mm diameter, 40 mm diep. 2x waterleiding (18 mm breed). Graag ontvang ik een vrijblijvende prijsopgave.
vrijdag 24 november 2017

Houtkachel plaatsen en aansluiten

Wij hebben een houtkachel gekocht en willen deze laten aansluiten op het bestaande rookkanaal in ons huis. We willen het schoorsteenkanaal laten bekijken, mogelijk moet daar eerst een flexibele buis in worden geplaatst. We willen een afspraak maken en ontvangen daarbij graag uw advies en een offerte.
donderdag 23 november 2017

Loden leidingen vervangen

In mijn woning loopt een loden leiding die is gaan lekken. Ik ben erg benieuwd wat de kosten zijn om het lekkende stuk te laten vervangen en wat de kosten zijn om alle loodleidingen te vervangen. Een deel van de leiding loopt ook naar de buren. Ik wil een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen. Ik ontvang graag uw advies en een offerte.
donderdag 23 november 2017

Houtkachel in tuinhuis/blokhut installeren

De kachel moet geplaatst worden in een tuinhuis/blokhut. Er heeft eerder een kachel gestaan, dus er zit een gat in het dak. Bij het verwijderen van de kachel zijn er gewone pannen op het dak geplaatst. Er moet dus weer een pan met een schoorsteentje op. Deze svp meeleveren en dus meeberekenen in de offerte. Aan de binnenkant van het dak is het gat afgedekt met een plank. Er zit een betonnen vloer in het tuinhuis. Offerte svp per mail sturen.
woensdag 22 november 2017

Storing warmtewisselaar stadsverwarming verhelpen

Ik heb beperkt warm water, waarschijnlijk door storing warmtewisselaar. Ik zoek iemand voor Donderdag 23 of vrijdag 24 november. Foto warmtewisselaar zit in de bijlage
woensdag 22 november 2017

Houtkachel monteren

Ik wil graag een nieuwe haard plaatsen inclusief een rookkanaal, de nok van het dak is 3,5 meter. De kachel heb ik al aangeschaft.
woensdag 22 november 2017

Wasmachine aansluiting verplaatsen

De nieuwe wasmachine wil ik graag op de zolder neerzetten. Er is wel een water aansluiting (er staat een wastafel). Mijn vragen: Is het mogelijk om een wasmachine aansluiting aan te leggen; Wat is hiervoor nodig en wat gaat dit kosten?
woensdag 22 november 2017

Houtkachel plaatsen met pijp langs de woning

Wij willen in onze uitbouw een houtkachel laten plaatsen, met aan de buitenzijde een afvoerpijp die langs de muur omhoog moet Het gat in het dak van de aanbouw wordt al door de aannemer verzorgd. We zoeken dus een vakman voor het installeren van de pijp en kachel.
dinsdag 21 november 2017

Buitenkraan aanleggen

Vanuit een bestaande kraan in cv hok is de wens een kraan buiten aan te leggen. Het CV hok zit aan de buitenmuur. Ik maak graag een afspraak om een en ander te laten zien. Contact graag per mail.
maandag 20 november 2017

Riolering met asbest laten vervangen

In de kelder loopt een afvoerbuis met een omhulsul van asbest. Daar zit een barst in en deze lekt. We willen deze hele buis inclusief de aansluitingen daarop laten vervangen.
maandag 20 november 2017

Divers loodgieterswerk

Ik ben eigenaar van een pand waar huurders in zitten. Ik wil daar wat onderhoud laten verzorgen. Het pand heeft stadsverwarming. Ik laat de installatie c.q. leidingen graag ontluchten en 3 of 4 nieuwe thermostaatkranen plaatsen. Verder moet er een boiler en duoblok worden vervangen. Ik wil een afspraak maken om de klussen hier te beoordelen en ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte. De materialen mogen ook worden geleverd.
zondag 19 november 2017

Houtkachel aansluiten op rookkanaal

Wij wonen in een jaren 30 woning en willen een houtkachel plaatsen op de plek waar een gaskachel stond. De klant wil graag dat de vakman eerst komt kijken of de werkzaamheden überhaupt mogelijk zijn.
zondag 19 november 2017

Houtkachel plaatsen

Er zijn geen gaten in plafond. Moet dus door twee vloeren en dak heen. houtkachel
zaterdag 18 november 2017

Radiatorkranen vervangen

Ik wil in totaal 5 radiatorkranen vervangen in de woning. De nieuwe kranen heb ik deels aangeschaft. Er moeten nog twee onderdelen bij twee kranen erbij.
zaterdag 18 november 2017

Centrale verwarming aanleggen

Cv systeem aanleggen in een huis van 64m2. Op dit moment wordt het huis verwarmt door gaskachels en warm water middels een huurgeiser.
vrijdag 17 november 2017

CV-installatie aanleggen

In een lege bovenwoning dient een complete CV installatie te worden aangelegd. De woning heeft 2 woonlagen en een vliering. Op deze vliering zal de ketel geplaatst moeten worden en verder zullen de leidingen moeten worden getrokken en de radiatoren geplaatst. De leidingen in de badkamer en de keuken dienen te worden weggewerkt in de muur, de overige leidingen mogen wel zichtbaar geplaatst worden.
vrijdag 17 november 2017

CV in gehele woning installeren

Wij zoeken een installateur voor een CV verwarming in een studentenhuis. Een CV installatie voor vier kamers, hal en keuken op de eerste verdieping en op de twee verdieping twee kamers en een hal. De gang beneden hoeft niet verwarmt te worden. Beneden een kamer van 15 m2, 20 m2 en 2x 21 m2.
vrijdag 17 november 2017

Verstopping van het toilet opheffen

Wij hebben al enige tijd last van een verstopping in het toilet beneden. De afvoer van de spoelbak in de keuken loopt ook niet meer heel goed door. Ik laat dit graag door een loodgieter in orde maken. Ik hoor graag vooraf welke kosten ik kan verwachten.
donderdag 16 november 2017

Radiatorkranen door thermostaatkranen vervangen

De verwarmingen zijn nu al van de muur, maar krijgen de 2 te vervangen kranen er niet af. We hebben een nieuwe kraan en knop liggen die we willen plaatsen waar nu een oudere kraan knop zit uit 1981. Wat zou het kosten?
woensdag 15 november 2017

Vloerverwarming doorspoelen en reinigen

De vloerverwarming doorspoelen. Het is een 2 groeps-installatie die helemaal niet meer warm wordt. Recent is er een nieuwe pomp geplaatst. Ik denk aan een verstopping en wil de leidingen goed gereinigd hebben zodat de vloer weer warm wordt.
dinsdag 14 november 2017

Leidingen aansluiten in badkamer en keuken

De sleuven zijn al gezaagd, nu wil ik de leidingen aan laten sluiten plus douchekraan aansluiten. De leiding komt op 1 plek binnen in de badkamer, er moet 1 vertakking naar mijn douche, 1 naar mijn wastafel en 1 naar mijn keuken gemaakt worden.
maandag 13 november 2017

Fornuis van aardgas naar flessengas ombouwen

Ik zoek een vakman die de sproeiers van mijn Solitaire gasfornuis kan vervangen zodat ik gebruik kan gaan maken van flessengas.
zondag 12 november 2017

Wateraansluiting doortrekken

Waterleiding vanuit het toilet op de begane grond doortrekken naar slaapkamer op de 1e etage direct boven het toilet i.v.m. aansluiting voor wasmachine.
zondag 12 november 2017

Houtkachel met een rookkanaal aansluiten

Nieuwe houtkachel plaatsen in keuken in bestaand rookkanaal en schoorsteen. Circa 2,5 meter binnenshuis in schoorsteen en 2 meter buitenshuis door schuin dak (boerderij) Incluis 1 bocht. Verder recht. Kachelpijp binnen in zicht circa 2 meter zwart staal. Door schoorsteen en daklijn dubbelwandig rvs. Circa 2,5 meter.

Partners

Partners van Casius