Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Utrecht.

2572 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: een horizontaal gesloten bron en warmtepomp realiseren, het realiseren van radiatoren in meerdere ruimtes in een boerderij, luchtwarmtepomp en aardwarmtepomp, overgaan naar elektrische radiatoren ivm zonnepanelen, het verwijderen van een convectorput en het aanleggen van vloerverwarming, het leveren, installeren en aansluiten van een grondwater-warmtepomp, leveren en monteren CV-ketel, het leveren en installeren van een water-water-warmtepomp, realiseren warmtepomp, een warmtepomp leveren en installeren bij een vrijstaande woning, lucht-lucht warmtepomp voor Tiny House realiseren, het realiseren warmtepomp instalatie, warmtepomp realiseren, aanschaffen en monteren van een houtpellet cv, kapotte boiler vervangen door een nieuwe en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Utrecht:

woensdag 14 augustus 2019

Adviseren en realiseren verwarmen jaren 30 woning

Ik heb een jaren 30 woning gekocht in de stad Utrecht, er zit een Nefit Topline Aquapower HRC 30/ CW5 in uit 2011. Alle leidingen lagen aan de buitenkant en radiatoren waren erg oud, die zijn nu weggehaald. Ik krijg eind september 14 Zonnepanelen om 4000 je op te wekken. We gaan dak, kelder en voorgevel isoleren, alle glas is dubbel of hr++. Mijn vraag is, wat is nu de beste manier om te verwarmen? Zou er iemand kunnen komen kijken en een gedegen advies uitbrengen?
dinsdag 13 augustus 2019

Toilet vervangen

Wij willen onze staande toilet vervangen. Het oude toilet zal eerst moeten worden verwijdert.
dinsdag 13 augustus 2019

Wasmachine aansluiting verplaatsen

Ik wil de wasmachine aansluiting graag laten verplaatsen van de zolder naar een kamer op de 1e verdieping. Daar moet een nieuwe aansluiting komen, voor water en afvoer.
dinsdag 13 augustus 2019

Vloerverwarming realiseren

Het betreft een monumentaal pand waar reeds een betonvloer is gestort. De staat en dikte van de betonvloer is niet zichtbaar op dit moment. We willen de verwarming gebruiken als hoofdverwarming. Er moeten ook nog leidingen gelegd worden voor de keuken en mogelijk ook de badkamer.
maandag 12 augustus 2019

CV aanleggen

Aanleg complete CV installatie. Betreft een appartement van 75m2 met een zadeldak. 5 ruimtes (inclusief badkamer) waarin radiatoren moeten komen. Combiketel. Appartement staat nog helemaal leeg, de leidingen het liefst onder de vloer weggewerkt. 5 september krijg ik de sleutel.
vrijdag 9 augustus 2019

Douchekraan vervangen

Mijn douchekraan lekt en moet vervangen worden. Ik heb al een nieuwe kraan.
vrijdag 9 augustus 2019

Advies en plaatsen vloerverwarming en geluidsisolatie

Ik zoek een vakman voor een klus. Het werk in een notendop: - plavuizen/ tegels eruit (doe ik waarschijnlijk zelf) - vloerverwarming erin -> graag advies over systeem - onderzoeken mogelijkheden van extra geluidsisolatie richting buren (waarschijnlijk via betonvloer) - topvloer waarschijnlijk pvc, andere opties bespreekbaar Tussen 10 en 50 m². Graag overleg wat ik zelf kan doen, dit ter verlaging van kosten. De woning is al bewoond.
woensdag 7 augustus 2019

Het verwijderen van een convectorput en het aanleggen van vloerverwarming

Ik zoek een CV-installateur die een aantal installaties kan vervangen, leveren en installeren. Het gaat om het verwijderen van een bestaande convectorput in de woonkamer. Daarnaast moet er vloerverwarming worden ingefreesd op de begane grond (60 m2). Daarnaast zou de bestaande CV-installatie vervangen moeten worden en wil ik warmtecollectoren en een boiler-warmteopslag (600L). Overige werkzaamheden bespreek ik graag met de CV-installateur.
dinsdag 6 augustus 2019

Vloerverwarming aanleggen

Wij willen graag vloerverwarming als hoofdverwarming aan laten leggen in de hal, woonkamer en keuken waarbij de muur tussen de keuken en de woonkamer is doorgebroken. Het betreft een betonnen vloer. de oppervlakte is ongeveer 46 m2.
zaterdag 3 augustus 2019

Stacaravan aansluiten op water, elektra en riool

Ik zoek iemand voor het aansluiten van mijn nieuwe stacaravan op water, riool en elektra. Gas via gasflessen. De caravan is 11 bij 3,80 meter. Tevens het brengen van stroom, afvoer en water naar schuurtje. Ongeveer 10 meter afstand.
vrijdag 2 augustus 2019

Combi ketel plaatsen

Vervangen combi cv ketel en plaatsen van extra radiator in de keuken.
woensdag 31 juli 2019

Wasmachine aansluiting en afvoer verplaatsen

Wij hebben een huis gekocht waarbij de aansluiting en afvoer van de wasmachine op de zolder zit. Deze willen we verplaatsen naar een kastje een verdieping lager.
woensdag 31 juli 2019

Een oude boiler vervangen

Ik zoek een CV-installateur die mijn stokoude boiler kan vervangen in mijn appartement. De boiler wordt gebruikt voor keuken en badkamer. Ik wil hem laten vervangen door een modern, maar liefst zo simpel mogelijk apparaat. Ik denk aan een volume van 60, mogelijk 80 liter. De oude boiler moet afgevoerd worden. Ik woon op de 4e verdieping van het pand.
dinsdag 30 juli 2019

Realiseren warmtepomp

Vervanging van bestaande CV, gebruik makend van bestaande vloerverwarming (woonkamer & keuken) en lage temperatuur radiatoren (overige vertrekken). Totale oppervlakte 140 m2, CV ketel bovenin het huis, eventueel gebruik maken van warmtepompboiler i.c.m. zonneenergie
dinsdag 30 juli 2019

Zonnepanelen tijdelijk verwijderen en weer terug plaatsen

Ik zoek een CV-installateur voor het tijdelijk verwijderen van zonnepanelen voor 4 woningen. Dit moet tijdelijk verwijderd worden in verband met het plaatsen van dakkapellen. Het gaat ongeveer om 12 tot 20 panelen. Na het plaatsen van de dakkapellen dienen de panelen weer teruggeplaatst te worden.
maandag 29 juli 2019

Grondwaterpomp werkt niet meer

Onze grondwaterpomp maakt wel geluid, maar zuigt niet aan. Hij zit ongeveer 1,60 m diep. Graag zou ik een offerte ontvangen voor de reparatie ervan.
zondag 28 juli 2019

Verwarming voor kantine

Wij zoeken verwarming voor vernieuwde kantine. Wij gebruiken de kantine op onregelmatige tijden. Kantine bestaat uit 2 aan elkaar gekoppelde porte-cabins. Totale oppervlakte ca 35 m2. Vraag: is het mogelijk om de verwarming aan te sturen met een bewegingscensor Optie: infrarood..?
woensdag 24 juli 2019

Vervangen dakgoten voor en achterzijde apart (2*6 meter)

Zowel aan de voor- als aan de achterzijde van mijn huis zijn de dakgoten aan vernieuwing toe. De voorzijde gaat voor, want daar lekt de huidige dakgoot (8 meter hoog, achterkant 5,5 meter hoog). Beide kanten zijn 6 meter lang. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden, ik laat mij adviseren. De oude dakgoten moeten afgevoerd worden. Gegeven dat ik verwacht dat de prijs voor beide goten mij te hoog is gaarne prijsopgave voor voor- en achterkant apart.
maandag 22 juli 2019

Leidingen keuken verleggen

De keuken wordt verplaatst van de achterkant naar de voorkant van de woning. Hiervoor moeten koud en warm-water verlegd worden. Naar wasbak (warm en koud) en vaatwasser. Afstand is max. 5 meter. Leidingen lopen nu in kruipruimte.
maandag 22 juli 2019

Een buitenkraan installeren

Ik zoek een loodgieter die een buitenkraan aan de achterzijde van mijn woning kan realiseren. De kraan moet vanuit de buitenmuur komen en dient waarschijnlijk via de kruipruimte getrokken worden vanuit de meterkast.
zaterdag 20 juli 2019

Droogbouw vloerverwarming realiseren

Ik wil een vloerverwarming laten leggen. Het gaat om de begane grond, met een oppervlakte van 35 m². Het betreft een opbouw met geringe hoogte droogbouw. Er ligt nu een cement-dekvloer zonder isolatie.
zaterdag 20 juli 2019

Buitenkraan aanleggen

We willen graag een buitenkraan aanleggen. Het moet door de kruipruimte heen. Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn.
zaterdag 20 juli 2019

CV ketel verplaatsen

Wij willen onze CV ketel verplaatsen ivm met dakkapel. CV ketel moet op dezelfde muur worden gemonteerd maar ongeveer 4 meter worden verplaatst.
zaterdag 20 juli 2019

Open haard bouwen

We willen een houtgestookte haard in nieuwe aanbouw plaatsen Maximale buitenbreedte is 108 cm Te plaatsen tussen openslaande deuren
vrijdag 19 juli 2019

Open haard inbouwen

Wij willen in ons nieuw te bouwen huis een openhaard laten plaatsen en een schoorsteenkanaal laten aanleggen. De schouw moet ongeveer 1 meter worden.

Partners

Partners van Casius