Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor kraan door een identiek model vervangen:

Kraan door een identiek model vervangen

Ik heb reeds een keukenkraan gekocht die geplaatst moet worden in een keuken van 12 jaar oud. Graag ontvang ik een offerte voor het demonteren van de oude kraan en het plaatsen van een bijna identieke nieuwe kraan, compleet.
Onze klant uit Zwolle (Overijssel) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kraan door een identiek model vervangen uit heel Nederland:

Scheidingswand plaatsen en kraan vervangen in badkamer

Construeren van een scheidingswand + betegelen van deze scheidingswand. Afmetingen scheidingswand (1,80 bij 0,75 meter). Materialen in onderling overleg. Tegels zijn standaard badkamertegels van 0,15 bij 0,15 meter. De 107.jpg foto is onze badkamer. De scheidingswand moet identiek zijn aan de scheidingswand van 105.jpg. Graag ook het vervangen van de badkamerkraan. Wij zorgen voor de kraan.

Wasbak vervangen door identiek model

Ik wil een wasbak vervangen in de badkamer. Een wasbak van 60 cm breed, inclusief kraan. Het gaat om een identiek model.

Badkamer renoveren en verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen. De badkamer is 1,92 x 2.40 meter , hoogte is 2,40 meter. Aan de wandzijde zit een groot raam van 1. 03m breed tot aan plafond. Er onder zit een muurtje van 70cm hoog waarop de verwarming zit. Hierachter moet ook worden getegeld. Werkzaamheden: Verwijderen en afvoeren van: - huidige wc - badkamerkast met wastafel en kraan - los staande douchecabine Tegelwerk: - verwijderen tegelvloer - aanbrengen van wandtegels, maat aanbrengen van nieuwe vloertegels maatvloer laten aflopen naar drain douche - maken van inloopdouche met drain - er kan over de wandtegels worden betegeld alleen moet er een stuk van 50cm hoog waar nu geen tegels zitten worden gestuct - in vloer leggen van vloerverwarming die als ring aangesloten kan worden op de aanwezige verwarming Plaatsen van - glazen douchewand van 100 meter - douchestang met kraan, handdouche en regendouche - plaatsen van badkamermeubel met wastafel, kraan en kast + aansluiting op stroom (is beschikbaar) - plaatsen van wandcloset en tegelen met wand tegels Alle locaties blijven identiek aan de huidige opzet dus er hoeven geen leidingen worden verlegd. Alle materialen zijn al ingekocht en kunnen op ieder gewenst moment worden geleverd. Wens planning project: september.

Eiland Keuken ceasarstone

We willen graag een offerte krijgen die identiek is aan die we uploaded, aangezien we er nu eindelik uit zijn wat we willen. De keuken heeft een ceasarstone blad, grohe kraan, bauknecht apparaten. Hopelijk kunt u een offerte geven met een betere prijs dan die we al gehad hebben (9750).

Ik heb een sfeerkeuken bij Praxis ...

Ik heb een sfeerkeuken bij Praxis gekocht en deze moet geplaatst worden. De opstelling van de nieuwe keuken is vrijwel identiek aan die van de oude keuken. Alleen de oven is verplaatst en de keuken is hoger. Het gaat dus om het plaatsen van alle kasten, de inbouwapparaten en het aansluiten van de kraan.

Het is een kleine badkamer met een ...

Het is een kleine badkamer met een scheve hoek doordat het appartement een soort taartvorm is. Hierdoor heb ik geen geschikte douchecabine kunnen vinden. De badkamer wil ik opnieuw betegeld hebben op de wanden en de grond. Hierbij mag tegel over tegel gezet (standaard maat) worden. Er moet een nieuwe wastafel/kraan in, een designradiator, spiegel en douchecabine/wand met slang en mengkranen. Tevens moet de muur en plafond geschilderd worden in roomwit. De badkamer zal licht worden met een donkerdere tegel op de vloer. Er lopen verwarmingsbuizen buiten de muur om, dus graag offerte met wegwerken van de buizen en zonder. Tevens geld hetzelfde voor het aparte toilet. Tegels zullen identiek zijn aan badkamer. Nieuwe toiletpot en waskraantje voor gasten en schilderwerk.

het plaatsen en aansluiten van een ...

het plaatsen en aansluiten van een keukenblok in een vakantiechalet. Het aansluiten van bestaande gaskookplaat, het aansluiten van een afzuigkap (nieuw) koelkast (nieuw) en gootsteen met kraan en afvoer (Nieuw). Het plaatsen van een achterwand, welke identiek is aan het aanrecht. Totale lengte van keukenblok 270 cm.