Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor gaskachel verwijderen en houtkachel installeren:

Gaskachel verwijderen en houtkachel installeren

In een woning uit 1950 staat nu een gaskachel die ik graag weg wil laten halen (afkoppelen en verwijderen) en die ik wil vervangen door een houtkachel. Ook wil ik dan een schouw hieromheen. Het is nodig om de schoorsteen en afvoer te controleren of deze geschikt is voor een houtkachel en/of deze aan te passen hiervoor. De gaskachel is drie jaar niet gebruikt. Mogelijk zit er asbest in het rookkanaal of de schouw, dat zal onderzocht worden. Ik heb net de sleutel van de woning en zou graag op zeer korte termijn dit willen laten realiseren.
Onze klant uit Zwolle (Overijssel) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gaskachel verwijderen en houtkachel installeren uit heel Nederland:

Gaskachel verwijderen en vloer afwerken

Ik heb sinds enige tijd centrale verwarming in mijn woning, maar de oude gaskachel staat nog in de woonkamer en is ook nog aangesloten op de gasleiding. Ik wil die gaskachel laten afkoppelen en verwijderen. Het laminaat is om de kachel heen gelegd en ik wil de vloer graag ook netjes laten afwerken met bijvoorbeeld een kleine verhoging. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Gaskraan afdoppen in de woonkamer

Ik wil mijn gaskachel in de woonkamer verwijderen en de gaskraan die daarnaast uit de vloer steekt af laten doppen.

Stacaravan verbouwen

Ik heb een stacaravan op een Camping in Den Ham (ov.). Nu wil ik het een en ander laten verbouwen. - Stofferen van alle banken, incl. Vervangen van diverse zitkussens. - Renoveren van douche en toilet - Aanbrengen van centrale verwarming, het verwijderen van gaskachel in de woon kamer. - Bekleden of schilderen van de buitenkant, inclusief aanbrengen van isolatie en nieuwe dakgoot - Leveren en aanbrengen kozijnen met dubbelglas. - Het maken van een nieuw dak incl. Plafond. - Binnen schilderwerk - Het vervangen van de kraan in de keuken.

Schouw van de gaskachel verwijderen

Verwijderen van een schouw waarop op dit moment een gaskachel is aangesloten.

Schouw en schoorsteen verwijderen

Van Ymere mogen we geen gaskachel meer gebruiken, de schoorsteen is niet meer nodig. Graag offerte om de schouw alleen in de woonkamer te laten verwijderen. Eengezinswoning in Weesp.

Schouw en schoorsteenkanaal deels verwijderen

Van verhuurder Ymere mogen wij in onze eengezinswoning geen gaskachel meer gebruiken. Wij hebben nu centrale verwarming en de schouw en het schoorsteenkanaal in onze woonkamer zijn overbodig geworden. We hebben van de verhuurder toestemming gekregen om die te laten verwijderen. Het kanaal op de bovenverdieping mag blijven zitten. Het plafond beneden moet worden afgewerkt. We willen een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte.

Gaskachel verwijderen

Ik heb een oude gaskachel en die wil ik permanent verwijderen. De gaskachel voer ik zelf af. De gasleiding moet ook dichtgemaakt worden, zodat er geen gas meer uitkomt.

Schoorsteen stutten na verwijderen schouw

In ons appartement, met onder- en bovenburen, zat een schouw met momenteel een gaskachel, deze is recent netjes gesloopt en verwijderd. Dit is echter waarschijnlijk onderdeel van de draagconstructie. De klus betreft dus het het stutten vanwege de schouw die er bij de boven- en onderburen nog wel is.

Asbest uit de schoorsteen verwijderen

Ik wil de dubbelwandige asbestpijp uit een gemetselde schoorsteen laten verwijderen. Er is nu een rookkanaal voor een gaskachel aanwezig maar ik wil op een spekstenen houtkachel gaan stoken en ik wil gewoon geen risico lopen. Er moet dan wel een aanpassing komen in de schoorsteen zodat ik veilig kan stoken.

Rookafvoerpijp vervangen

Ik heb een stenen tuinhuis op een tuincomplex. In dit tuinhuis heb ik een gemetselde schoorsteen. (Zie foto's) Nu is het zo dat er een asbest rookgas afvoerpijp in deze schoorsteen zit. Ik denk niet dat deze minimaal 150 mm in diameter is maar eerder 100 mm. Ik heb op dit moment een gaskachel die aangesloten is op het rookkanaal. Het liefst zou ik de schoorsteen willen gebruiken voor de afvoer van een houtkachel maar ik weer niet of de asbest afvoerpijp te verwijderen is en te vervangen door een enkelwandige houtverbrandingsgas bestendige afvoerpijp. Ik wil deze vraag graag laten beantwoorden door een ervaren installateur en hoor graag wat hiervan de kosten zijn.

Partners

Partners van Casius