Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor mechanische ventilatie reinigen:

Mechanische ventilatie reinigen

Ik zoek een bedrijf dat de mechanische ventilatie in onze woning kan reinigen. Vooraf ontvang ik graag uw prijsindicatie.
Onze klant uit Zwolle (Overijssel) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor mechanische ventilatie reinigen uit heel Nederland:

Type C: Mechanische luchtafvoer

Wat is de functie van het gebouw? Woning Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 2 tot 5 ruimtes Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het gaat in deze om een jaren 30 woning op de Margrietstraat (36) in Berg aan de Maas. Wij zijn voornemens om deze jaren 30 woning te voorzien van diverse soorten isolatie. (waaronder spouwmuur) Naast het isoleren van de woning is het voor ons ook belangrijk dat de ventilatie in het huis op orde is. In welke vorm wij de ventilatie willen gaan uitvoeren weten we nog niet.

Water - Water warmtepomp

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Huis met tuin grenzend aan open water (binnenhaven - niet stromend). Pand 1994, energielabel B. Vloerverwarming. Close-in keukenboiler. Koken op elektrisch. CV ketel voor verwarming (bediening dateert van 1994). (nog) Geen warmteterugwinning uit mechanische ventilatie. Benieuwd naar opties voor gebruik van geothermie.

Vraaggestuurde mechanische ventilatie plaatsen

Wij willen de ventilatie van onze eensgezinswoning uit 1987 laten vernieuwen en reinigen. De installatie is nu type C maar nog niet vraaggestuurd. Op twee plaatsen moet een nieuw rooster komen. 1) In de keuken is bij een verbouwing een rooster weggelaten, die moet weer terug. Eventuele afwerking in overleg. 2) Op zolder is geen rooster maar wel CO2 opbouw. De ventilatie box zit op minder dan 2 meter afstand van de (houten) wand waar het nieuwe rooster moet komen. Geen verdere afwerking nodig. - Vochtsensor in badkamer - Zonder sensor in toilet - CO2 sensor in keuken - CO2 sensor op zolder Stroomverbruik en geluidsproductie zijn erg belangrijke factoren voor ons.

Balansventilatie met automatische aan- en afvoer

Wat is de functie van het gebouw? Woning. Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? Meer dan 5 ruimtes. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We wonen in een vrijstaand huis uit de jaren 70, zonder enige vorm van mechanische isolatie. Graag zouden we, mede om energie te besparen, willen investeren in een ventilatieoplossing. Graag ontvangen we offertes wat de kosten zijn van de plaatsing van een ventilatie-unit en een inschatting van de kosten van eventuele ventilatiekanalen die moeten worden aangelegd.

Diverse leidingen/aansluitingen verleggen

1. In de huiskamer zal de tv aansluiting op de muur aan de andere kant moeten komen en daarvoor de kabel van de meterkast onder de vloer door worden gelegd. Rekenhoudend dat er vloerverwarming in de huiskamer ligt en de vloer een betonnen kwaaitaalvloer. Afstand meterkast nieuw aansluitpunt 4-5 meter. Dan de bekabeling vanuit de meterkast naar 1 hoog op zowel voorkamer als achterslaapkamer met muur aansluiting. Tevens doortrekken naar verdieping 2 op zowel voor- als achterkamer met muuraansluiting (inclusief versterkers op de verdiepingen). 2. In de meterkast dienen voor 4 groepen geaard te worden. 3. In de badkamer dient er mechanische ventilatie te worden aangelegd

Wandverwarmingsplaten laten installeren

We willen in onze woning (1980 en gestookt op gas) laag temperatuur wandverwarmingsplaten laten installeren en afwerken. Dit betreft ongeveer 35 m2. Indien mogelijk ook de mechanische ventilatie met censoren in de natte ruimtes (circa 4 m2 per ruimte) vernieuwen.

Warmtepompboiler plaatsen

Ik heb een nieuw huis gekocht. Het pand heb ik gekocht, maar het papierwerk gaat nog even duren. De overdracht waarschijnlijk eind maart. Er zit zit mechanische ventilatie,alleen afzuig, in waar ik een warmtepompboiler op wil aansluiten. De capaciteit moet op 300 liter zijn uitgelegd. Het gaat om een hoekwoning uit 1988.

Warmtepomp laten plaatsen

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We willen een CV-ketel om het huis te verwarmen gewenst met minder gasverbruik (of helemaal geen gasverbruik). Er is geen mechanische ventilatie. Wat zijn eventueel jullie mogelijkheden voor zonnepanelen?

Plaatsen mechanische ventilatie in de badkamer

Uit de bouwkundige rapportage die is opgemaakt i.v.m. de aankoop van onze woning blijkt dat er mechanische ventilatie ontbreekt en dus geplaatst moet worden in de badkamer. Graag ontvangen we een offerte voor het plaatsen inclusief materiaal.

Mechanische ventilatiekanalen poederreinigen en systeem schoonmaken

Het gaat om het poederreiniging van de mechanische ventilatiekanalen en het schoonmaken van het systeem zelf. Het is een mechanische ventilatie van het merk JE Stork R.

Partners

Partners van Casius