Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor mechanische ventilatie reinigen:

Mechanische ventilatie reinigen

Ik zoek een bedrijf dat de mechanische ventilatie in onze woning kan reinigen. Vooraf ontvang ik graag uw prijsindicatie.
Onze klant uit Zwolle (Overijssel) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor mechanische ventilatie reinigen uit heel Nederland:

Poederreiniging en borstelreiniging van mechanische ventilatiekanalen

Wij willen onze mechanische ventilatiebox laten reinigen. De offerte graag opmaken inclusief Btw en voorrijkosten. Graag separate offerte voor borstel- en poederreiniging. Het gaat om het reinigen van de binnenkant van de machine MV., reinigen ventilatie impeller, het controleren van schakelaars, het controleren van motorlagers, het controleren en aanpassen van de klep ventilatie (diffusers), reiniging en ontsmetting van ventilatiekanalen en een meting van de afzuigcapaciteit.

Rookkanaal aanleggen en houtkachel aansluiten

Wij hebben een nieuwbouw huis gekocht dat na de bouwvak van 2018 zal worden opgeleverd. Wij willen daar graag een houtkachel voor de sfeer. De ondervloer zal een PVC vloer worden (inclusief vloerverwarming). Er is geen rookkanaal of uitsparing aanwezig, dus deze zal moeten worden aangelegd. Omdat het om een bungalow gaat zal het rookkanaal enkel door 1 dak heen moeten, maar de pijp moet eventueel langs de tweede verdieping omhoog worden geleid, zoals wij hebben proberen aan te gegeven op bijgevoegde tekeningen. Verder is er een mechanische ventilatie in de woning aanwezig, waar eventueel rekening mee gehouden moet worden. Wij horen graag of onze wensen mogelijk zijn en wat de kosten zijn.

Mechanisch ventilatiesysteem vervangen/repareren

Afgelopen week viel de aardlek eruit. Na onderzoek bleek dit de mechanische ventilatie te zijn geweest, die het nu niet meer doet. Het liefste zie ik de ventilatie gerepareerd, maar indien dit niet mogelijk/financieel interessant is mag de installatie ook vervangen worden. De ventilatie is van het merk J.E. storck en tevens verantwoordelijk voor het regelbaar afzuigen van de badkamer, er zal dus iets van een extra ventilator inzitten.

Meerdere badkamers renoveren

Ik heb een woning met een aantal huurappartementen waarvan 2 verouderde badkamers hebben die ik wil laten renoveren van ongeveer 5 m2. Muurtegels, wastafel en wc mogen blijven maar nieuwe vloertegels en douche cabines zijn nodig. Er is ook een derde badkamer met een douche (geen cabine maar betegelde hok met een douchedeur) waar water uit de douche lekt wat voor waterschade zorgt bij de houten vloer net buiten de badkamer. Ik wil deze douche volledig laten renoveren met eventuele mechanische ventilatie direct naar buiten toe via de buitenmuur in de wc. Renoveren van de lekkende douche wil ik het liefste deze maand nog geregeld hebben en die andere 2 badkamer ergens in oktober/november.

Onderhoud mechanische ventilatie en vervangen MV-box

De MV Box maakt lawaai en moet vervangen worden (box Stream Buva). De box vervangen. Graag verneem ik van u wanneer het zou kunnen worden gedaan en ontvang ik graag een prijsopgave hiervoor.

Mechanische ventilatie in bijkeuken installeren

De kleine bijkeuken (8 m2) moet worden voorzien met een aparte mechanische ventilatie, zo mogelijk gekoppeld met een beweging sensor. Luchtpijp van de keuken gaat in de garage en dan naar boven, niet ver van de bijkeuken.

Dakpijpje vervangen

Op het dak is aan de voorzijde van de woning een dakpijpje te zien. Dit pijpje is vanaf zolder aan de binnenkant van de woning ook zichtbaar. Het zal een pijpje zijn van de mechanische ventilatie dat door het dak naar buiten gaat. Ik schat in de het 'hoedje' van het pijpje lekt dus graag het pijpje vervangen. Dan zal het lekkage probleem op zolder ook opgelost zijn.

Ventilatiebox vervangen en ventilatiekanalen reinigen

Voor een eensgezins tussenwoning wil ik de mechanische ventilatie vervangen. Deze is 30 jaar oud en kan naar mijn idee zuiniger en stiller en ook beter bediend worden.

Afzuigkap en mechanische ventilatie nakijken

Onze mechanische ventilatie maakt ontzettend veel lawaai. Deze moet waarschijnlijk vervangen worden. Daarnaast zuigt onze afzuigkap minimaal. Mogelijk dat dit met elkaar te maken heeft. Indien mogelijk zien we ook graag de luchtkanalen gereinigd.

Storkair WTW/MV-unit vervangen

Mechanische ventilatie, type StorkAir WTW 11a uit 1995 moet vervangen worden. De afvoer van het afval moet eerst worden overlegd met de klant. De werkplek is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius