Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor gashaard inbouwen:

Gashaard inbouwen

Ik wil een gashaard laten inbouwen, type Vento Clasic 75. Leidingwerk en afvoer aanwezig. Gashaard kan eventueel geleverd worden, dit in overleg.
Onze klant uit Zwolle (Overijssel) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gashaard inbouwen uit heel Nederland:

Bellfire gashaard aansluiten en rookkanaal plaatsen

Ik wil een gashaard type Bellfire unica-2 50 inbouwen op de plek van een bestaande ombouw. Er is al een gasaansluiting aanwezig. Ik zoek dus een installateur voor het installeren van het rookkanaal en aansluiten van de gashaard op de gasleiding. De bestaande ombouw haal er er vanaf. De kachel komt direct op de buitengevel en het rookkanaal moet op een hoogte van ongeveer 2 meter door de muur. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Moderne schouw met inbouw gashaard maken

Ik wil in onze woonkamer een moderne schouw laten maken die doorloopt tot aan plafond. In de schouw willen we een sfeerhaard laten inbouwen. Dit zal waarschijnlijk elektrisch zijn. Montage van de schouw moet precies ook voor het geplaatste stopcontact wat nu in de muur is. Voorkeur gaat naar MDF materiaal tenzij u ander advies heeft. Het geheel zal hierna door een eigen schilder verder worden afgewerkt. Afmetingen schouw zijn ongeveer 2.64 meter hoog, 1 meter breed en 30-40 centimeter diep. Wij ontvangen graag hiervoor een offerte.

Gashaard installeren

Het betreft het laten inbouwen / installeren van een gashaard. In het huis hebben ooit wel een gaskachel en open haard gezeten. De buis (enkelgedraaid) door de schoorsteen ontbreekt echter. Wij zouden graag contact hebben met een loodgieter die de materialen voor de gashaard zou kunnen leveren, deze materialen kan installeren en de buizen door de schoorsteen kan trekken.

Antieke marmeren schouw inbouwen

Ik wil graag een schouw van gips laten verbouwen tot een marmeren schouw. Ik weet niet of er een stuk bij of misschien wel af moet. Het marmer hebben wij inmiddels gekocht, komt uit een ander huis en is op maat. Op de foto ziet u 2 zijdelen die we even voor het idee om de schouw hebben geplaatst. Daarnaast wil ik mij graag laten adviseren of we het rookkanaal ook kunnen gebruiken voor een gashaard.

Inzethaard inbouwen

Is het mogelijk om in een oude "Tasso" voorzet openhaard, een gashaard- (blok) in te bouwen.

Inbouw gashaard plaatsen

Wij willen graag een openhaard op gas laten inbouwen op de plek van de huidige gaskachel. Er kan dan gebruik worden gemaakt van het bestaande schoorsteenkanaal. De gashaard willen we laten inbouwen in de schouw. We willen graag een afspraak maken om de situatie hier met ons te bespreken en om het rookkanaal te laten beoordelen. We laten ons graag adviseren over de inbouwhaard en ontvangen daarna uw offerte.

Gashaard inbouwen

Ik wil een gashaard laten plaatsen, ik heb een houten vloer. De gaskachel komt in de uitbouw te staan en moet door of de muur of door het dak van de uitbouw. Mijn voorkeur gaat uit naar een inbouw haard, er zal metselwerk moeten worden verricht om hem in te bouwen. Boven de gashaard willen we de tv verzonken ophangen. Graag dit verwerkt in een volledige offerte.

Faber Premium Relaxed XL gashaard inbouwen

Ik heb een gashaard, welke ik wil laten "inbouwen", een Faber Premium Relaxed XL. De haard moet geplaatst worden tegen een wand en er moet een ombouw gemaakt worden. Ik lever de haard/luikje/2x armatuur zelf aan. Het aansluiten, stellen, rookgasafvoer moet door u gebeuren. Gat in de gevel doen we zelf. De ombouw moet schilderklaar worden afgewerkt. Graag ontvang ik hiervoor een prijsopgave. De woning wordt in juli / augustus 2016 opgeleverd. Er is een foto beschikbaar.

Gashaard in nieuwbouwhuis plaatsen

In ons nieuw te bouwen huis willen we graag een inbouwhaard zoals op de foto. We willen graag een globale prijsopgave voor het inbouwen. Het rookkanaal kan door de zijmuur naar buiten. De haard zelf is natuurlijk afhankelijk van het type wat je kiest. We zijn dus benieuwd wat grof geschat de extra kosten zijn.

Bonfire gashaard installeren

Wij zouden graag een tweedehands Bonfire gashaard willen laten inbouwen van 60 bij 66 cm. Inclusief aanleg van 2.30 meter doorvoerpijp en ventilatie. Het is voor in een aanbouw met plat dak wat tevens dakterras van de bovenburen is. Een leiding voor de gastoevoer zal aanwezig zijn. Zou u een offerte kunnen maken?

Partners

Partners van Casius