Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Zwolle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Zwolle heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Zwolle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Zwolle of directe omgeving.

1956 klanten uit Zwolle bevelen een bij Casius in Zwolle aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Zwolle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: verticale warmtewisselaar voor verwarmen en koelen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp en vloerverwarming voor nieuwbouw van 450 m2 + 140 m2., warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, geiser en moederhaard vervangen door gasloos systeem, vloerverwarming aanleggen en evt warmtepomp installeren, warmtepomp leveren en installeren, rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen, warmtepomp plaatsen, gaskachel en gasboiler vervangen door complete centrale verwarming, plaatsen zonnepanelen, warmte en watervoorziening boerderij realiseren, verwarmingsadvies en nieuwe badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Zwolle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Zwolle:

Buitenkraan aanleggen

Ik wil graag een buitenkraan hebben aan de voorzijde vh huis, naast de meterkast, graag hoor ik van u

Flexibele leiding buitenkraan opnieuw aanleggen

huidige flexibele leiding is kapot, moet een nieuwe aangesloten worden op buitenkraan. Reactie graag via mail

Vloerverwarming plaatsen

We zouden graag vloerverwarming laten plaatsen. We hebben nu tegels in de hal en de keuken en hout in de woonkamer en verwarming door radiatoren. Deze kan ik in principe zelf verwijderen. We willen beneden graag over op vloerverwarming en een laminaatvloer laten leggen. Dit laatste laten we waarschijnlijk door een ander bedrijf doen. Het gaat in totaal om ca 60m2. Ik zou graag een offerte willen voor het frezen, aanbrengen en aansluiten installatie en het weer afwerken van de sleuven. Graag een vloerverwarming op basis van water.

Elektrische (infra-rood) vloerverwarming aanleggen

Wij willen elektrische (infra-rood) vloerverwarming. Betreft woning uit 2010. Woonkamer + keuken. Totale oppervlakte 45m2. Huidige laminaatvloer zal worden verwijderd. Verwarming dient op zandcement-dekvloer geplaatst te worden. Daarna zal er een nieuwe verlijmde visgraat-pvc-stroken vloer overheen gelegd gaan worden.

Warmtepomp voor sportcomplex

Een warmtepomp voor een sportcomplex. Om zowel het kantoorgedeelte van het gebouw, als de veldverwarming van warmte te kunnen voorzien. Ik wil graag informatie opdoen over hoeveel dit zou kosten. Het gaat om een vrijstaand gebouw. De warmtepomp moet aangesloten worden op de bestaande radiatoren en de warmwater-voorziening.

Vloerverwarming laten plaatsen

Ik zou graag mijn vloer van vloerverwarming laten voorzien. Het liefst vloerverwarming op water. We kunnen zelf de huidige vloer eruit halen. Deze moet alleen dan wel nog geëgaliseerd worden. Voor de vloerbedekking hebben we nog geen voorkeur. Het gaat om de keuken en de woonkamer op de begane grond. De totale oppervlakte betreft 35 m2.

Buitenkraan plaatsen

wij hebben een nieuwbouw en willen graag een vorstvrije buitenkraan aanleggen in onze tuin. Wij weten niet zeker of het mogelijk is om het via onderkruipruimte te doen. We willen daarom graag een offerte/specificatie ontvangen, in het geval de kraan wel via de onderkruipruimte kan worden aangelegd en indien dat niet mogelijk is wat de oplossing is om alsnog een buitenkraan te plaatsen en de bijbehorende prijs. Alvast bedankt!

Buitenkraan aanleggen kraantje

Graag willen we ivm aanleg van een tuinkamer de buitenkraan verleggen als dit mogelijk is, en dan een buitenkraan op de betonnen schuttingpaal plaatsen. Indien verleggen niet mogelijk is zijn we benieuwd naar een offerte voor het installeren van een nieuwe buitenkraan op een schuttingpaal en het afsluiten van de andere buitenkraan

Elektrische boiler installeren

Plaatsen van een elektrische boiler. Geschikt voor huishouden van 3 personen. Om te kunnen douchen ermee/badwater. Ik ben al in bezit van zonnepanelen en een warmtepomp. Maar genereer genoeg energie voor een extra boiler.

Buitenkraan aanleggen kraantje aan muur

Ik zou graag een buitenkraan in mijn achtertuin willen hebben. Kraan doortrekken vanaf de meterkast, onder de grond door, naar de achterzijde van de woning. Ik schat een meter of 7. Graag ontvang ik een offerte en planning.

Cv ketel plaatsen

Wij betreden begin juni een oude woning van het bouwjaar rond 1900. Er zitten nog gaskachels in. Deze willen wij vervangen door een CV- of HR-installatie. Het betreft dus de ketel inclusief leidingen en radiatoren. De benedenverdieping bestaat uit één ruimte van een woonkamer en keuken. De bovenverdieping bestaat uit 2 slaapkamers. Er gaan 3 personen in wonen en we hebben naar schatting 4 radiatoren nodig. Oude kachels hoeven niet te worden afgevoerd.

Nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren

Op 1 april krijgen we de sleutel. We willen de ketel (op zolder) laten vervangen. En ook vloerverwarming in de woonkamer aan laten leggen. Gaat om 30 a 35m2. Er ligt nu parket op een betonnen vloer. Parket gaat er uit en we willen graag advies over het infrezen van die vloerverwarming. Samengevat dus leveren aan aanbrengen van zowel een nieuwe cv-ketel als een complete vloerwerwarming

Badkamerklus voor loodgieter

1. Installeren van IKEA (GODMORGON) wastafel kast en wastafel bak met kraan: - Verwijderen van de oude wastafel met onderkast - Ophangen van de nieuwe wastafelkast - Monteren van een nieuwe wastafelbak op de kast en afkitten. - Aansluiten van de nieuwe kraan op de hete en koude water waterleiding - Aansluiten van het sifon op de afvoer 2. Monteren van een thermostaatkraan voor de douche. 3. Monteren van een mengkraan voor het bad 4. Verwijderen van het oude toilet en plaatsen van een nieuw toilet, inclusief aansluiting op het riool en de waterleiding. 5. Materialen Wij zorgen voor de wastafelkast (die wij van tevoren in elkaar zullen zetten), de wastafelbak met kraan en sifon, de thermostaatkraan voor de douche, de mengkraan voor het bad en het nieuwe toilet met reservoir. De loodgieter zorgt voor de overige materialen (zoals s-koppelingen, knelkoppelingen, verloopstukken, montagekit en alles wat daarnaast nog nodig is om te kunnen aansluiten op de waterleiding, afvoer (wastafel) en het riool (toilet)).

Warmtepomp vervangen

Het gaat om een hoekhuis uit 1998 van drie verdiepingen met een woonoppervlakte is in totaal 130 m2. Beneden en in de badkamer ligt vloerverwarming, verder zijn er radiatoren aangesloten op stadsverwarming. Vervanging van Stiebel Eltron LWAZ 250 voor de verwarming van tapwater die ook gebruikmaakt van de lucht die vanuit de woning wordt aangezogen. Deze is nog niet helemaal defect, maar graag toch binnenkort alternatief uitzoeken. Uitgaande van 2 à 3 personen die er wonen, normaal gebruik water en sanitair (geen bad). Bij voorkeur een warmtepompboiler waarbij in eerste instantie de investeringskosten laag zijn en toch ook energiezuinig is.

Onderhoud gashaard

Ik ben op zoek naar iemand voor een jaarlijks onderhoud aan de gashaard Dru. Gashaard is van 2017. De haard werkt op het moment niet, geeft storing F8. Wens is reparatie en jaarlijks onderhoud.

Zonnepanelen tijdelijk verwijderen en weer terugplaatsen

Wij willen een dakkapel laten plaatsen en daarvoor moeten 2 zonnepanelen tijdelijk verwijderd worden. Zodra de dakkapel erop staat willen we de zonnepanelen weer op de plek hebben. De zonnepanelen zouden onder een grote overkapping tijdelijk opgeslagen kunnen worden.

Haard verplaatsen en moderniseren

Open gaskachel verplaatsen. Gasleiding verleggen, rookkanaal + elektriciteit. Geheel komt ongeveer 2 meter van bestaande plaats te staan. Bedoeling om zelf een ombouw/koof maken voor weg werken van het rookkanaal.

Het verwarmen van een bijgebouw

Bijgebouw opwarmen. Naar mijn mening kan dit via stralingspanelen. Dit gebouw is in de bovenverdieping de opslag van alles wat je normaal op zolder hebt. Beneden is het een bijkeuken waar we de wasmachine hebben staan. Het hoeft niet heel warm te worden maar het kille en het vocht moet eruit. Afmeting gebouw is 8 x 4 meter, deze is opgedeeld in 4 delen. Graag nodig ik een vakman uit om de situatie in te schatten en hier advies over uitbrengt.

Lekkende waterleiding in meterkast repareren

Ik heb een heel kleine lekkage aan de waterleiding in de meterkast. Het is bij de snelkoppeling. Als ik water gebruik dan drupt het heel iets. Ik heb er nu wat folie omgewikkeld en een doekje. Maar zou fijn zijn als er een vakman naar kan kijken en de koppeling kan aandraaien of vervangen.

Schouw en evt. schoorsteen verwijderen

We hebben een rijtjeshuis dat gebouwd is in 2002. Bij deze woning is later of tijdens de bouw een schouw gebouwd, deze komt uit via de bg naar de 1ste verd. door naar de zolder. De zolder is voorzien van een vliering. We willen nu graag een offerte voor het verwijderen van de schouw uit het hele huis. De schoorsteen wordt elk jaar schoon geveegd door specialisten.

Vloerverwarming aanleggen

Ik ben op zoek naar iemand voor de aanleg van vloerverwarming op de begane grond. Hierop zal een nieuwe vloer gelegd gaan worden. Er moet ongeveer 33 m2 aangelegd worden, en het moet aangesloten worden op de CV ketel. Graag ontvang ik een offerte.

Keuken mengkraan vervangen

De huidige mengkraan heeft geen uitneembare kop. Deze wil ik laten vervangen door de Aquavive keukenmengkraan Yamuna Chroom

Vloerverwarming aanleggen

Graag zou in ons nieuwe huis (bestaande bouw 1998) 2 convectorputten weg willen laten halen en opvullen en vloerverwarming willen invrezen. Convectorputten zijn 3 meter bij 30 cm. Vloer wordt kaal opgeleverd en aanvang project is 2e week januari. Betreft ruimte van 10 m bij 6 m in een L vorm. Daarna willen wij er PVC overheen laten leggen. Sammenvatting klus: - 2 convectorputten weghalen en opvullen - invrezen vloerverwarming (60 m2) - aansluiten vloerverwarming - materialen tbv putten en vloerverwarming Alvast bedankt.

Warmtepompboiler plaatsen

2 persoons huishouden. Dagelijks douchen kort bespaarkop en 2 x per week bad vullen. Er ligt al pv op dak maar van 2013 en dat wil ik uitbreiden of vervangen. Onderdeel van project huis van het gas af.

Splitunit airco's installeren

Ik heb 4 vertrekken waarin ik airconditioning wil. 3 slaapkamers en de woonkamer. 1 slaapkamer is op 2e etage, de andere twee liggen achter elkaar op de 1e etage.