Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Zwolle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Zwolle heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Zwolle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Zwolle of directe omgeving.

1916 klanten uit Zwolle bevelen een bij Casius in Zwolle aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Zwolle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp aanleggen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, duurzame energieproductie woning realiseren, warmtepomp plaatsen, vloerverwarming en warmtepomp installeren, grond-water warmtepomp, warmtepomp installeren, infrarood verwarming installeren, lucht - Lucht warmtepomp plaatsen, standleiding en loden leidingen vervangen, isoleren en warmtepomp aanleggen, warmtepomp plaatsen, balansventilatie met WTW installeren, vloerverwarming plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Zwolle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Zwolle:

Ventilatiesysteem plaatsen

Graag willen we onze garage voorzien van een zo stil mogelijk ventilatiesysteem. De garage heeft de afmeting 7.5 x 3 meter en zit tegen een buitenmuur.

Zonneboiler voor de vloerverwarming installeren

Wij hebben een plavuizenvloer en vloerverwarming (50 m2) en zijn benieuwd of de vloerverwarming ook op een zonneboiler kan worden aangesloten.

Elektriciteit en water aanleggen in tuin

Ik wil zowel aan de voorgevel als achtergevel van onze woning een waterkraan en dubbel contactdoos voor elektriciteit laten aanbrengen. Betreft een nieuwbouwwoning. Er is een kruipruimte via waar de leidingen gelegd kunnen worden, dit betreft een totaal van ongeveer 15-20 meter. Beide kranen en contactdozen moeten vanuit de muur komen.

Douche- en wastafelkraan installeren

Ik wil graag een mengkraan voor de douche, bij Praxis gekocht, vervangen. Verder ook nog een bij Praxis gekochte wastafelkraan vervangen.

Ventilatie in badkamer plaatsen

De badkamer (ongeveer 3 x 3 meter) is aan de voorzijde van de woning op de eerste verdieping. Er is nog een tweede (schuine) verdieping bovenop. Graag een sterke opbouwventilator installeren om zo min mogelijk vocht achter te laten op de slaapverdieping (1e). Op 29 juni krijg ik de sleutel en ik wil graag voor 20 juli de werkzaamheden af hebben.

Boiler verplaatsen

De boiler die in de keuken hangt moet worden verplaatst naar het washok. Ook moeten er leidingen worden omgelegd

Vervangen van de keukenkraan

Wij willen graag onze keukenkraan laten vervangen.

Vloerverwarming aanleggen in keuken

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Renovatie keuken, waarbij wij nu de radiator willen vervangen voor vloerverwarming

Vloerverwarming leggen

Ik wil drie oude radiatoren (1 normale en 2 keer een convectorput) laten verwijderen en nieuw vloerverwarming laten plaatsen over een oppervlak van 40-45 m2. Ook moet dit ingefreesd worden.

Heteluchtverwarming vervangen

Ik zou graag een offerte ontvangen (huur, lease en koop) voor het vervangen van een Brink B-8M uit 1984 en een Vaillant type MAG 250/7T2. Ik zie uw reactie met belangstelling tegemoet.

Onderhoud aan radiatoren

Onderhoud aan radiatoren verrichten. Een oude radiator vervangen en op een andere plaats ophangen. Verder onderhoud aan nog 3 andere radiatoren (kleine lekkages, en roestige schroeven).

Leidingen omleggen en CV-ketel verplaatsen

Op zolder hangt de CV ketel en het expansievat. Dit wil ik graag naar beneden verplaatsen. In de garage bijvoorbeeld. Dit is de muur achter de keuken.

WTW met bypass installeren

In onze woning is onze huidige WTW apot (Renovent 300 uit 2006). Deze bevindt zich in een kleine ruimte waardoor een nieuwe versie van de Renovent niet past. Een nieuwe moet een bypass hebben. We zoeken bijvoorbeeld een Orcon HRC225.

Twee staande toiletten en wasbak vervangen

Graag een offerte voor weghalen en plaatsen van 2 toiletten en een wasbak in de badkamer.

Nieuwe CV aan laten leggen

Wij willen een nieuwe cv aan laten leggen in ons nieuwe huis.

Gaskachel aansluiten en keuren

Ik heb een tweedehands gaskacheltje gekocht en deze wil ik laten aansluiten op het bestaande rookkanaal. Ook wil ik de kachel laten reinigen/controleren.

Leidingen bevriezen en kraan vervangen

Wij willen de verwarmingskraan in de slaapkamer laten vervangen voor een thermosstaatkraan. Het betreft blokverwarming in een VvE gebouw. Het is op de dertiende etage. De klant wil het zelf wel aanschaffen, maar dat mag ook door de vakman worden gedaan, maar dat ligt aan de meerprijs.

Warmtepomp installeren op oud vrachtschip

Welke installatie hebt u momenteel? Elektrische verwarming. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een schip. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat over een oud vrachtschip wat in het huidige ruim wordt omgebouwd tot woning. Er is dus genoeg water in de omgeving. Het schip wordt als nieuwbouw geïsoleerd. Ik wil dus een water-water warmtepomp laten aansluiten en wil hier meer informatie over hebben. Wij zijn al bezig met een vergunning. Wij hebben op dit moment infraroodpanelen.

Vloerverwarming in de woonkamer aanbrengen

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen van de vloerverwarming in de woonkamer van ongeveer 25 m2. De hal en keuken hebben al vloerverwarming en ik zal de laminaatvloer er zelf uithalen.

Toiletbril en opbouw stortbak vervangen

Ik wil een hele goede toilet bril en een combi stortbak opbouw vervangen. Graag op lokatie advies over de mogelijkheden

Airco aansluiten, vullen, afpersen en testen

Airco leidingen aansluiten, vullen, afpersen en testen.

Thermostatische radiatorkraan bij blokverwarming monteren

Thermostatische radiatorkraan op één radiator. Let op: is onderdeel van blokverwarming in appartement. Dus moet met bevriezing en kan niet door afsluiten van het systeem. Volgens mij alleen een voetventiel

Houtkachel plaatsen en afvoerkanaal aanleggen

Bij onze nieuwbouwwoning, hoekwoning, hebben wij een uitbouw. Graag willen wij hier een houtkachel plaatsen. Er zal een rookkannaal geplaatst moeten worden. Deze mag of via het dak naar buiten of net onder het plafond naar buiten via de zijgevel. Er is een hittebestendige vloer aanwezig en het dak is van beton. De woning wordt over 2 weken opgeleverd.

Houtkachel plaatsen

Afvoer kan via het dak van de garage.

Rookkanaal aanleggen voor een pelletkachel

Voor een reeds aangeschafte pelletkachel ben ik op zoek naar een bedrijf dat het rookkanaal kan aanleggen. Het gat naar de schoorsteen moet worden uitgebroken in het plafond, waarna een dubbelgedraaide flexibele rvs buis doorgetrokken moet worden tot in de schoorsteen. Voor de aanvoer van lucht moet er een gat in de houten vloer gemaakt worden. Graag een offerte betreft de aanleg en materiaal kosten.