Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Zwolle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Zwolle heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Zwolle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Zwolle of directe omgeving.

1895 klanten uit Zwolle bevelen een bij Casius in Zwolle aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Zwolle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: installeren van een warmtepomp, mechanische luchtafvoer installeren in appartementen, water - Water warmtepomp, warmtepompboiler installeren, warmtepomp plaatsen in nieuwbouw, water warmtepomp leveren en plaatsen, lucht -, water- en warmtepomp plaatsen, water - water warmtepomp installeren, warmtepomp laten plaatsen, grondwarmtepomp installeren, grondwarmtepomp installeren, grond-water warmtepomp installeren, warmtepomp aan laten brengen, warmtepomp aan laten brengen, warmtepomp laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Zwolle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Zwolle:

Warmtepomp installeren op oud vrachtschip

Welke installatie hebt u momenteel? Elektrische verwarming. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een schip. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat over een oud vrachtschip wat in het huidige ruim wordt omgebouwd tot woning. Er is dus genoeg water in de omgeving. Het schip wordt als nieuwbouw geïsoleerd. Ik wil dus een water-water warmtepomp laten aansluiten en wil hier meer informatie over hebben. Wij zijn al bezig met een vergunning. Wij hebben op dit moment infraroodpanelen.

Vloerverwarming in de woonkamer aanbrengen

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen van de vloerverwarming in de woonkamer van ongeveer 25 m2. De hal en keuken hebben al vloerverwarming en ik zal de laminaatvloer er zelf uithalen.

Toiletbril en opbouw stortbak vervangen

Ik wil een hele goede toilet bril en een combi stortbak opbouw vervangen. Graag op lokatie advies over de mogelijkheden

Airco aansluiten, vullen, afpersen en testen

Airco leidingen aansluiten, vullen, afpersen en testen.

Thermostatische radiatorkraan bij blokverwarming monteren

Thermostatische radiatorkraan op één radiator. Let op: is onderdeel van blokverwarming in appartement. Dus moet met bevriezing en kan niet door afsluiten van het systeem. Volgens mij alleen een voetventiel

Houtkachel plaatsen en afvoerkanaal aanleggen

Bij onze nieuwbouwwoning, hoekwoning, hebben wij een uitbouw. Graag willen wij hier een houtkachel plaatsen. Er zal een rookkannaal geplaatst moeten worden. Deze mag of via het dak naar buiten of net onder het plafond naar buiten via de zijgevel. Er is een hittebestendige vloer aanwezig en het dak is van beton. De woning wordt over 2 weken opgeleverd.

Houtkachel plaatsen

Afvoer kan via het dak van de garage.

Rookkanaal aanleggen voor een pelletkachel

Voor een reeds aangeschafte pelletkachel ben ik op zoek naar een bedrijf dat het rookkanaal kan aanleggen. Het gat naar de schoorsteen moet worden uitgebroken in het plafond, waarna een dubbelgedraaide flexibele rvs buis doorgetrokken moet worden tot in de schoorsteen. Voor de aanvoer van lucht moet er een gat in de houten vloer gemaakt worden. Graag een offerte betreft de aanleg en materiaal kosten.

Complete CV installatie aanleggen

Op dit moment wordt mijn huis verwarmd door gaskachels. Ik wil graag een CV installatie met radiatoren en ben benieuwd naar de kosten hiervan. Maten van mijn kamers Woonkamer 3 bij 8 meter. Keuken: 3 bij 6 meter Toilet: 1 bij 2 meter Slaapkamer: 3 bij 6 meter Slaapkamer 2: 3 bij 4 meter Douche: 3 bij 2 meter Hoogte in alle ruimtes : +/- 3 meter Ik heb interesse in een combi CV ketel voor het water in de douche en keuken Radiatoren met 0 stand en een thermostaatknop (voorkeur te bedienen via internet/app) Contact graag via mail

Poederreiniging en borstelreiniging van MV-box en kanalen

Wij willen onze mechanische ventilatiebox laten reinigen. De offerte graag opmaken inclusief BTW en voorrijkosten. Graag separate offerte voor borstel- en poederreiniging. * reinigen van de binnenkant van de machine MV * reinigen ventilatie impeller * het controleren van schakelaars * het controleren van motorlagers * het controleren en aanpassen van de klep ventilatie (diffusers) * reiniging en ontsmetting van ventilatiekanalen, circa * meting van de afzuigcapaciteit De box staat op de tweede verdieping. Naar de begane grond zijn er twee aansluitingen. Op de eerste verdieping is er een aansluiting in de badkamer.

Radiator plaatsen

Klant heeft eerder via deze weg geprobeerd een radiator te laten plaatsen. De klusser heeft de klant in de steek gelaten (zegt failliet te zijn gegaan). Graag meerdere offertes sturen. Klus: Radiator circa 60 x 50 plaatsen.

Houtkachel aansluiten en rookgasafvoerkanaal maken

Ik ben mij aan het oriënteren op de aankoop en plaatsing van een houtkachel met daarbij de aanleg van een rookkanaal in mijn woning. Er moeten doorvoeren worden gemaakt in 2 betonnen plafonds. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.

Verwarming terugplaatsen

Er moet een radiator teruggeplaatst worden en een weggehaald worden.

Gaskachel verwijderen en houtkachel installeren

In een woning uit 1950 staat nu een gaskachel die ik graag weg wil laten halen (afkoppelen en verwijderen) en die ik wil vervangen door een houtkachel. Ook wil ik dan een schouw hieromheen. Het is nodig om de schoorsteen en afvoer te controleren of deze geschikt is voor een houtkachel en/of deze aan te passen hiervoor. De gaskachel is drie jaar niet gebruikt. Mogelijk zit er asbest in het rookkanaal of de schouw, dat zal onderzocht worden. Ik heb net de sleutel van de woning en zou graag op zeer korte termijn dit willen laten realiseren.

Mechanische ventilatie reinigen

Ik zoek een bedrijf dat de mechanische ventilatie in onze woning kan reinigen. Vooraf ontvang ik graag uw prijsindicatie.

Aansluiten uitstortgootsteen plus kraan en afvoer

Ik wil dat er een uitstort gootsteen plus kraan en afvoer wordt aangesloten.

Radiator plaatsen

Graag vraag ik hierbij een offerte aan voor het plaatsen van een radiator. De maat is 60 x 60 cm. De aansluiting zit er onder en moet iets verlegd worden (ligt nu op 40 cm). Graag ontvang ik een offerte.

Keukenkraan laten vervangen

Ik wil eventueel de keuken kraan laten vervangen (lekkage, zit los, enz)

Wastafel plaatsen in de slaapkamer

Graag wil ik een wastafel plaatsen in een slaapkamer. Deze zit naast de badkamer maar er zijn nog geen leidingen of wat dan ook aan de kant van de slaapkamer. Aan de andere kant van de muur in de badkamer zit de verwarming (design radiator). We hebben geen idee wat de kosten zijn om een wastafel te plaatsen of om in ieder geval een aansluiting in de kamer te krijgen. En zou dit lukken zonder bij de badkamer tegels etc. Te moeten slopen?

WC's en keukenkraan repareren

Lekkende keukenkraan (lekkage zit volgens mij bij het kraanhuis, rondom kraan wordt het nat) repareren. Onze 2 wc's blijven soms doorlopen (dus niet altijd). Bij een van de wc's vult het waterreservoir erg langzaam.

Houtkachel op rookkanaal aansluiten

Het meeste materiaal heb ik al in bezit, maar de aansluiting van het oude systeem en het nieuwe systeem (dubbelwandige pijp van 2 meter die er extra ingezet moet worden), na verbouwing, is niet helemaal juist. De pijp is 150 mm diameter. Tevens komt er een nieuwe kachel, maar die heeft een aansluiting van 180 mm. Heeft u daar een verloopstuk voor? Graag een passende aansluiting maken.

Verplaatsen van een airco

Onze airco komt uit boven het dak van de buren, maar die gaan verbouwen. De airco moet dus verplaatst worden.

Douchekraan, -slang en -kop monteren

De nieuwe douchekraan, slang en douchekop is al aanwezig. De huidige leidingen moeten iets omgelegd worden om deze aan te sluiten. De nieuwe douchekraan is hart-op-hart afstand iets breder dan de huidige leidingen.

Aanleggen van een rookkanaal

Ik wil ter behoeve van een houtkachel een rookkanaal aanleggen. Het kanaal moet door de verdiepingsvloer en door een plat dak worden doorgevoerd. De buren hebben een opbouw, waardoor het rookkanaal boven de nok moet uitsteken. De totale lengte is circa 6 meter. Binnenshuis om kokeren (2.50 meter lengte).

Doucheset van Grohe monteren

Ik wil graag de gehele regendoucheset op de muur gemonteerd hebben en laten aansluiten op mijn eigen mengkraan. Regendoucheset is van Grohe.