Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor overstappen van gas naar elektra verwarming:

Overstappen van gas naar elektra verwarming

De woning komt uit 1954. Momenteel is een cv op gas aanwezig. Graag wil ik overstappen naar elektrische verwarming ivm met energie-zuinig maken van de woning en kosten. De woonkamer, keuken, bijkeuken, drie slaapkamers, badkamer 100m2.
Onze klant uit Scheerwolde (Overijssel) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor overstappen van gas naar elektra verwarming uit heel Nederland:

Leidingen voor koud en warmwater vervangen

Ik wil de bestaande warm water leidingen leidingen vervangen en nieuwe aansluiten. We willen overstappen van gas naar elektra. Ik wil weten hoeveel dit kost en ik ontvang graag een offerte.

Aanleggen 2-fasen aanlsuiting in keuken en afdoppen gastoevoer

Ivm overstappen van koken op gas naar inductie: 1. Graag een 2-fasen aansluiting aanleggen in de keuken. 2. Graag de gastoevoer afdoppen. Woning betreft een huurappartement. Lift aanwezig. Het betreft een vrijstaand fornuis (geen inbouw).

Elektrische verwarming realiseren

Ik heb zonnepanelen en wil weten hoe ik kan overstappen op elektrische verwarming. Ik produceer meer dan ik verbruik. Het is een hoekwoning en een levensloop woning (huur). Het huis is 6 jaar oud. Het gaat vooral om de woonkamer dat verwarmt moet worden, ongeveer 80-90 m2, 200 m3. Eventueel de slaapkamer. Het hoeft niet in een keer, het kan ook in etappes. Ik heb momenteel een ketel op gas. Er is 1 volwassene. Er is geen berekening aanwezig. Graag zou ik willen weten wat er mogelijk is.

Overstappen van gasverwarming naar elektrisch of waterpomp

Vervanging gas cv naar elektrische cv(of warm waterpomp) Op dit moment zijn er 30 zonnepanelen geïnstalleerd. Ik wil een situatie creëren waarin ik geen energiekosten meer heb, vandaar dat ik van gas af wil. Ik laat mij eerst graag informeren over de beste keuze. Het gaat om een woonoppervlakte van ongeveer 260 m2.

Lucht lucht warmtepomp installeren

Op dit moment is het huis volledig verwarmd via gas. Echter wil ik zo snel mogelijk overstappen naar een warmtepomp. Een lucht - lucht warmtepomp.

Granieten werkblad laten zagen op locatie

Wij willen overstappen van op gas koken naar inductie, hiervoor moet de nis worden aangepast in ons granieten keukenblad op locatie. De nisbreedte is nu 56 cm en moet worden +/- 75 cm. Graniet is ongeveer 2 cm dik, bij voorkeur ook direct de nieuwe inductiekookplaat installeren wanneer dit niet mogelijk is geen probleem.

Overstap gas naar electra

We willen overstappen van gas naar inductie en hebben daarom nieuwe stroom aansluiting nodig. Ik ontvang graag een offerte.

Groepenkast uitbreiden voor inductiekoken en perilex aansluiting maken

Ik wil overstappen van koken op gas naar koken met inductie Hiervoor wil ik hem voor huis kopen met inductie 60 breed dus heeft men mij verteld 2 fasen met het fornuis wat ik op oog heb is een inductiekookplaat met 4 pitten dus zeggen ze twee fasen en een elektrische oven. De meterkast is 5 Meter van de locatie waar het fornuis moet worden geplaatst.

Elektra aanpassen voor inductie

Ik zoek een elektricien die mij kan helpen met de elektra. Ik wil van gas koken overstappen op inductie. Het betreft een woning uit 1911, dus er zal elektra aangelegd moeten worden en een uitbreiding van de groepenkast nodig zijn. De groepenkast bevindt zich voor in de woning, de keuken achterin. Er is geen kruipruimte aanwezig.

CV ketel vervangen

Ik heb een oud huis. Verbruik 3000m gas per jaar. Vanwege afsluiting gas, wil ik overstappen op propaangas, stookolie. Wat zijn de kosten, aub ook helpen met aanvraag omgevingsvergunning? Ik maak deze overstap,voordat de Klimaatwet van kracht wordt.

Partners

Partners van Casius