Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Oldenzaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Oldenzaal heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Oldenzaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Oldenzaal of directe omgeving.

156 klanten uit Oldenzaal bevelen een bij Casius in Oldenzaal aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Oldenzaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, vloerverwarming, cv en radiatoren plaatsen, infrarood verwarming plaatsen, houthaard gemetselde schouw vervangen voor roomdiviver gashaard, warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch, informeren en plaatsen van een warmtepomp boiler en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Oldenzaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Oldenzaal:

Doorschijnende zonnepanelen

Voor onze aanbouw die wij plannen te bouwen, zouden wij graag zonnepanelen willen hebben die compleet doorschijnend zijn. Het dak wordt of plat of hellend, die optie staan nog open. Graag indicatie van de prijs.

Zonnepanelen plaatsen

Het plaatsen van 6 zonnepanelen op een pannen dak, elektrisch aansluiten hoeft niet. Het materiaal is beschikbaar. Het dak staat onder een hoek van 30 graden.

Verwarmen via een extra warmtepomp en zonnepanelen

Garage met 450 vierkante meter oppervlakte. Goed geïsoleerd. Wordt niet snel kouder en/of warmer qua temperatuur. Zodat er steeds een beetje warmte ingeblazen moet worden. Ik denk aan een Lucht lucht warmtepomp van 5 á 6 kw en circa 15 extra zonnepanelen ( ik heb er momenteel 17 op mijn dak liggen). Ik zou de pomp graag zo snel mogelijk aangesloten willen hebben!

Pelletkachel plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een palletkachel. De voorbereiding van een rookgasafvoerkanaal zit er al, maar verder nog niks. Ik zou graag een indicatie willen.

WC pot en stortbak vervangen

Ik wil een oude wc pot en stortbak weg halen en de nieuwe wc pot en stortbak plaatsen. Ik weet niet of er leidingwerk verricht moet worden.

Airco monteren of installeren

Ik wil graag dat iemand langskomt om te kijken of het mogelijk is een airco op onze slaapkamer te installeren en als we die dan gekocht hebben, wil ik die graag door u laten installeren/monteren.

Doucheset aansluiten

Ik wil graag een Crohe douche set met kraan laten monteren. De oude moet eruit.

Nieuwe cv plaatsen

Woning wordt door mij per 1 mei gekocht. Op dit moment zit er een Vaillant HR combiketel uit 2010 in die vaak in storing valt en waarbij de onderhoudsmonteur van de vorige eigenaar het advies heeft gegeven voor vervanging nadat deze enkele zaken had getest waaronder het vervangen van de printplaat. Woning wordt enkel door mij bewoon en heeft 355 m3 inhoud. Graag zou ik een offerte voor een nieuwe ketel ontvangen inclusief installatie en zou ik ook graag horen wat enkel de installatie zou kosten wanneer de ketel door mij wordt geleverd.

Vloerverwarming voor bestaande woning

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 50 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Gaat om een bestaande woning waarin we vloerverwarming wensen. In de dekvloer lopen leidingen, daar kan niet in gefreesd worden.

Duoblok toilet vervangen

Wat zou het kosten voor het vervangen en plaatsen van een toilet, een duoblok. Het oude toilet eruit en de nieuwe plaatsen. Ik wil een verhoogde toiletpot in plaats van de huidige. Een pot met een vloeruitlaat, dat blijft gelijk.

Keukenkraan vervangen

Wij willen graag de waterkraan in de keuken laten vervangen door een nieuwe kraan, die we inmiddels gekocht hebben. We ontvangen graag uw aanbieding van de montagekosten.

Zonneboiler plaatsen

Zonneboiler

Afstandsbediening voor Trilec airconditioning

De afstandsbediening van mijn trilec airconditioning KFR35W doet niets meer.

Problemen met de waterafvoer

In ons bedrijfspand met plat dak hebben we van tijd tot tijd problemen met de waterafvoer. Volgens ons een gevolg van bladeren die gaan zitten in de afvoerpijp. Graag vragen we u hiernaar eens te willen kijken.

Nieuwe radiator plaatsen

Graag laten wij in een bedrijfsruimte een nieuwe radiator van ongeveer 200 cm lang plaatsen en wat leidingwerk daarvoor aanpassen.

Vorstvrije buitenkraan plaatsen

Ik wil graag een vorstvrije buitenkraan gemonteerd hebben. Het moet uit het keuken kastje worden gehaald. Ik hoop dat dit mogelijk is.

Waterleiding verleggen en luchtafvoerkanaal boren naar buiten

Ik wil de waterleiding, koud en warm, en de afvoer laten verleggen van de ene naar de andere kant van de keuken via kruipruimte. In de keuken moet het afzuigkanaal van de afzuigkap verlegd worden van binnen naar buiten. Hiervoor dient er een gat in de buitenmuur geboord te worden. Tevens moet de bestaande gasleiding 30 cm ingekort worden onder in het keukenblok.

Gashaard installeren

Het betreft het aanleggen van een gasleiding en installeren van een haard. Ik heb een gesloten gashaard gekocht die rond juli geïnstalleerd moet worden. De gasleiding moet nog worden aangelegd over een lengte van ongeveer 8 meter. Geen rookafvoerkanaal aanwezig. Bij voorkeur een koof ombouw Het betreft een hoekhaard en kan via de spouwmuur naar buiten. Betreft nieuwbouw.

Gas, water en elektra aan- en verleggen

Installatiewerkzaamheden: - elektra verleggen; - water aan- en afvoer verleggen; - extra kookgroep i.v.m. inductie; - ligt 2 fase reeds volledig beschikbaar voor gebruik; - radiator afkoppelen en elders aankoppelen; - nwe. Radiator op toilet aansluiten; - gat doorboren naar buiten voor doorvoer afzuiging 160 mm. Graag iemand uit de buurt die mij een offerte kan doen.

Houtkachel van GAMMA plaatsen

In een uitbouw van mijn woning met plat dak wil ik een houtkachel laten plaatsen. De pijp kan via het platte dak naar buiten. De uitbouw heeft een standaard hoogte van 2.25 meter. Ik wil graag een simpele houtkachel zoals bij de Gamma is afgebeeld. Kunt u dit zo snel mogelijk bij mij realiseren?

HR-ketel vernieuwen

Ketel is 17 jaar oud en vertoont mankementen en moet dus worden vervangen. Daarbij is er een leiding die vervangen moet worden. Het betreft een warmwaterleiding buiten die ondergronds vanuit de ketel naar de radiator in de garage loopt.

Houtkachel aansluiten

Aansluiten houtkachel in bestaande open haard. De kachel kan er zo in, alleen moet de pijp even worden aangesloten.

Gasmeter en watermeter verplaatsen

Meterkast verplaatsen inclusief gasmeter en watermeter.

Kraan en waterleiding maken

Buiten is de waterleiding onder de kraan kapotgevroren. Deze moet vervangen worden. Verder willen wij een nieuwe buitenkraan aan laten leggen. Het kan vanuit het aanrechtkastje door de buitenmuur. Keukenkraan gaat steeds los zitten dus deze goed vastmaken en een nieuw rubber er tussen zetten. Zo snel mogelijk graag.

Zonnepanelen

installatie van 18 zonnepanelen