Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor water aan en afvoer aanleggen in keuken:

Water aan en afvoer aanleggen in keuken

Hallo ik zoek iemand die voor mij een afvoer voor de wasmachine kan maken in de keuken of badkamer die daar aan grenst. Ik wil graag eerst de kosten ongeveer weten.
Onze klant uit Nijverdal (Overijssel) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor water aan en afvoer aanleggen in keuken uit heel Nederland:

Groen dak veranda

Een nieuw gebouwde varanda moet nog een dakbedekking op en willen graag een groen dak. Het gaat om een oppervlakte van 15 vierkante meter. Ik wil een zinken rand afwerking en 1 dakdooevoer voor water afvoer en 1 doorvoer voor een haard (150). Allereerst zou er EPDM voor bestemd moeten komen, een onderhoudsvrij groendak met vetplantjes, graag ontvang ik ook nog advies over of het cassette of matten worden.

Zolder verbouwen tot leefruimte met dakraam en nieuwe trap

Graag wil ik een grove inschatting van realiseren van een slaapkamer op de zolder. Eventueel met apart toilet/ fontein. Er is nog water en geen afvoer maar het zit recht De trap moet op een andere plek komen. Dus een nieuwe opening maken daarvoor. Het zijn houten vloer. Bouwjaar 1923. Maten van de zolder: 4,80 x 7,80 x 1,70 Er is een eenvoudige isolatie van het dak waar je nu tegenaan kijkt. Die moet met beplating of iets dergelijks dichtgezet worden. Vloer is eenvoudig afgewerkt en waarschijnlijk niet geïsoleerd. We willen daar vooral het geluid isoleren. Ook moet er een dakraam gemaakt worden. De wens is een afmeting van ongeveer 120 x 70 cm

Keuken voorbereiden voor een keukenplaatsing

Ik wil de aansluitingen voor mijn nieuwe keuken laten aanleggen. Het gaat hier om waterleiding, afvoer, stroom punten en extra stroom groepen aanleggen. Daarnaast wil ik in de bijkeuken de wasmachine en droger gaan neerzetten. Ook hiervoor heb ik dan water, afvoer en stroom punten nodig. Dit wil ik graag als totaal pakket laten uitvoeren.

Dakbedekking vervangen vanwege lekkage

Het is een schuurdak samen met de buren, maar die willen niet mee doen. Het dak is 2.20 x 3,6 m het bestaat nu uit bitumen met kiezels die er half in zitten. Het dak is 30 jaar oud en lekt, vandaar dat de dakbedekking vervangen moet worden. Het lekkage is nog niet verholpen, maar er zitten planken onder wat het water momenteel nog even tegenhoud. Ik denk zelf dat er een balk geplaatst moet worden op de scheiding tussen het dak van mijn schuur en die van mijn buren. Mijn dak afvoer kan dan via mijn overkapping lopen ik heb eventueel een foto van de situatie Ik denk dat de dakbedekking weer voor bitumen vervangen kan worden, maar zou graag advies ontvangen.

Leidingschema in de keuken uitvoeren

Voor de keuken in onze nieuwbouwwoning moeten er wat leidingen worden verlegd en moeten er groepen worden aagelegd. * Water en afvoer verleggen en inhaken in de vloer zodat het onder de vaatwasser door kan lopen * Stroom voor de kookplaat verleggen naar rechts * Stroom voor de afzuiger infrezen en doos boren in het beton * Stroom voor de verlichting en stopcontact (dubbele) infrezen en 2 doos boren * Groep voor de Quooker bij trekken indien nodig * Groep voor de vaatwasser bij trekken indien nodig * Groepen bij trekken voor de oven en magnetron in de kastenwand dit zijn dubbele stopcontacten * Kabels trekken voor de groepen in de kastenwand * Indien nodig moet er als deze groepen erbij gezet worden er ook een aardlekschakelaar bij geplaatst worden Zie bijgelsoten leidingschema Graag ontvang ik voor de bovenstaande zaken een offerte. Voor vragen kan er contact worden opgenomen.

Water aan- en afvoer aanleggen in keuken

Voor een te plaatsen vaatwasser moet er een extra water aan- en afvoer komen in de keuken. In de keuken is er nu alleen een aan - en afvoer voor de wasmachine. De bijgevoegde foto’s laten zien: het kastje onder de wasbak en de watervoorziening van de wasmachine. Vaatwasser komt naast het keukenkastje met de wasbak. Alle foto’s zijn van de keuken.

Flagstones 100 m2 op nieuw leggen

Flagstones 100 m2 ongeveer opnieuw leggen. Daarnaast aanpassing afvoer water.

Badkamerklus voor loodgieter

1. Installeren van IKEA (GODMORGON) wastafel kast en wastafel bak met kraan: - Verwijderen van de oude wastafel met onderkast - Ophangen van de nieuwe wastafelkast - Monteren van een nieuwe wastafelbak op de kast en afkitten. - Aansluiten van de nieuwe kraan op de hete en koude water waterleiding - Aansluiten van het sifon op de afvoer 2. Monteren van een thermostaatkraan voor de douche. 3. Monteren van een mengkraan voor het bad 4. Verwijderen van het oude toilet en plaatsen van een nieuw toilet, inclusief aansluiting op het riool en de waterleiding. 5. Materialen Wij zorgen voor de wastafelkast (die wij van tevoren in elkaar zullen zetten), de wastafelbak met kraan en sifon, de thermostaatkraan voor de douche, de mengkraan voor het bad en het nieuwe toilet met reservoir. De loodgieter zorgt voor de overige materialen (zoals s-koppelingen, knelkoppelingen, verloopstukken, montagekit en alles wat daarnaast nog nodig is om te kunnen aansluiten op de waterleiding, afvoer (wastafel) en het riool (toilet)).

Aanbouw zijkant van hoekwoning

Het project betreft een prefab aanbouw langs onze hoekwoning van ongeveer 8-8,5 m lang en 3,5 m breed. Aan de voorkant van de aanbouw komt een tuindeur met glas en een raam, aan de achterkant, tuinkant, een aluminium schuifpui. Het kan eventueel casco opgeleverd worden wel met elektrische bedrading, water en afvoer en aansluiting van elektrische vloerverwarming. Er is wel een schets van het plan maar nog geen bouwtekeningen en de vergunning moet nog aangevraagd worden. Maar grote kans dat die vergunning er wel komt. De zijkant van 8-8,5 m heeft geen raam en kan afgewerkt worden met bijv Trespa oid, want niemand zal dat zien. De buitenmuur graag zo dun mogelijk. Tussen de buitenmuur en het huis van de buren zal een pad komen van 1 m. De totale ruimte tussen de 2 huizen is 4,5 m. Op het platte dak willen wij sedum beplanting.

Kelder + Aanbouw realiseren

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen van een aanbouw, ik denk 5,2m * 2m (plattegrond in bijlage van de buren, mijn woning is gespiegeld daar zit de entree/trapgat aan de bovenkant. En dan ook waar het trapgat begint ongeveer 10m kelder in de kruipruimte/tuin bouwen (dus tot waar de aanbouw stopt) graag een apart prijsje om in de kelder ook water leiding/afvoer putje te plaatsen

Partners

Partners van Casius