Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Nijverdal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Nijverdal heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Nijverdal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Nijverdal of directe omgeving.

97 klanten uit Nijverdal bevelen een bij Casius in Nijverdal aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Nijverdal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren, convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen, gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming realiseren, leidingschema keuken maken, elektrische CV-ketel of ander alternatief voor stadsverwarming, aanleggen van vloerverwarming, open haard plaatsen, schouw ombouwen tot nieuwe strakke haard, het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp, vloerverwarming aanleggen, iR vloerverwarming leggen, convectorput leveren en plaatsen en gat in betonvloer zagen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Nijverdal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Nijverdal:

Water aan en afvoer aanleggen in keuken

Hallo ik zoek iemand die voor mij een afvoer voor de wasmachine kan maken in de keuken of badkamer die daar aan grenst. Ik wil graag eerst de kosten ongeveer weten.

Dakgoot vervangen

Ik wil de dakgoten van een 2 onder 1 kap woning laten vervangen. Het gaat om zinken dakgoten van 28 meter. Graag een offerte.

Extra radiator plaatsen op de zolder

Ik wil graag 1 extra radiator geplaatst hebben op de zolder. Op de zolder zit ook de cv ketel.

Gasleiding en waterleiding verleggen en splitsen

We hebben een bedrijfsruimte en een bovenwoning nu willen we de bovenwoning splitsen voor gas en water en elektriciteit.

Pelletkachel Livin' flame Ulvik aansluiten

Ik zoek een openhaardenspecialist die een livin'flam ulvik kan aansluiten. Er is een rookafvoer aanwezig. Een dubbelwandige buis 150 mm, naar boven door het platte dak naar buiten. Heb zelf een overgang van 150 mm naar 100mm maar weet niet of dat op deze kachel past. Ik zoek een partij die mij hierbij kan helpen.

Boiler installeren en extra groep

Ik ben opzoek naar een prijsindicatie voor het vervangen van mijn huidige boiler voor een nieuwe van 15 liter. Hiervoor zou ook een extra groep in de meterkast geplaatst moeten worden. Inclusief het verwijderen en afvoeren van de oude boiler.

Douchekraan en glijstang monteren

Klusser, we willen graag een kraan met een douche-glijstang laten plaatsen. Wat kost dit?

Toiletpot plaatsen

Wij willen graag een toiletpot geplaatst hebben. Waarschijnlijk lekt hij en hij is te klein. Het is geen zwevend toilet maar een staand toilet met een onder aansluiting. Wellicht moet opnieuw geboord worden omdat toiletpot wat groter is.

Zibro split unit airco aansluiten

Ik heb mijn Zibro split unit verplaatst, hierbij is de snelkoppeling beschadigd. Graag de slang opnieuw aansluiten en het systeem opnieuw afvullen met r410a.

Bedieningspaneel Schavis leveren

Wat zijn de kosten voor een nieuw bedienings paneel voor een stoomcabine. Plaatsen kan ik zelf wel maar wat zijn de kosten inclusief zending?

Hetelucht- door CV-verwarming vervangen

Ik heb een gewone cv ketel, maar in de woonkamer heb ik hete lucht verwarming. Is nu te koud. We willen graag cv verwarming. Er moeten gewone radiatoren (3) geplaatst worden. Het gaat om een kamer van ongeveer 32 m2. Wat er nu staat, staat voor een raam. Hoe het met het leidingwerk zit, weet ik niet. Ik weet niet of de nieuwe radiatoren aangesloten kunnen worden op de bestaande leidingen, of dat alles vervangen moet worden.

Verplaatsen van de watermeter

In verband met een verbouwing aan mijn woning wil ik de watermeter laten verplaatsen. Deze komt ongeveer 4 meter verderop in de woning, in de nieuwe meterkast. Ik wil graag weten wat de kosten hiervoor zijn.

Sanibroyeur repareren

Het betreft het repareren van een Sanibroyeur. Er moet vaak gedrukt worden op de spoelknop, voordat de motor begint te draaien. Als deze eenmaal begint is er niets aan de hand. Heb de knop er af gehaald en als je daar op drukt dan voel je de lucht, en als je op het slangetje blaast begint de motor soms wel, maar ook niet altijd te draaien. Het betreft een compact 48.

Rookkanaal en CV verleggen

Ik wil een rookkanaal laten aanleggen cq verleggen, onze cv ketel is in de kelder geplaatst. De afvoer van de rookgassen komt nu onder ons keukenraam naar buiten. We willen de afvoer van de rookgassen graag laten verplaatsen naar een bestaand rookkanaal/schoorsteen, zodat de rookgassen op het dak naar buiten komen.

Kachelpijp plaatsen

Er dient een kachelpijp geplaatst te worden. Het huis is bijna 100 jaar oud en heeft 2 woonlagen met houten vloeren. De kachel dient ook aangesloten te worden.

Heteluchtverwarming vervangen

We willen onze heteluchtverwarming vervangen, we hebben nu een oudje uit 1985, een B-8M. Graag ontvangen wij een complete offerte (incl plaatsen). Het liefst 2 offertes; Een van een standaard model, en een incl. Geiser.

het gaat om een verwarming voor in de ...

het gaat om een verwarming voor in de douche. Hij moet vanuit de keuken door gekoppelt worden baar de douche. alles is op de begane grond. Dus vanuit de keuken via bijkeuken naar de douche.

Wij zijn in het bezit van een nieuwe ...

Wij zijn in het bezit van een nieuwe split airco installatie die eenvoudig zelf is te installeren. Toch willen wij dit door een kundig persoon laten uitvoeren. Het systeem is helemaal compleet, inclusief 4 meter leiding. Indien mogelijk, systeem kan het aan, willen wijdeze verlengen tot 7 a 8 meter.

We hebben nu een gaskachel en willen ...

We hebben nu een gaskachel en willen graag centraleverwarming in het hele huis

Er moet een gasleiding omgelegd worden ...

Er moet een gasleiding omgelegd worden en er moet een CV-ketel angesloten worden. Ook moeten er leidingen komen in de badkamer naar diverse punten.

complete verwarming in de woning met hr ...

complete verwarming in de woning met hr ketel