Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin:

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Ik wil een puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin achter de garage. Ik heb geen achterom maar via de garage kan de tuin bereikt worden. Ik weet niet hoe diep het grondwater is.
Onze klant uit Nieuw Heeten (Overijssel) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin uit heel Nederland:

Puntstuk slaan

Het huidige puntstuk is dichtgeslibd. Ik wil een nieuw puntstuk laten slaan. De afmetingen zijn 4 of 5 meter.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Ik wil graag een puntstuk laten slaan voor de beregening van de tuin. Ik heb het zelf geprobeerd met 11/4 buis met punstuk. 4 meter diep maar ik krijg er geen water uit. Kan deze getest worden of gelijk een nieuwe slaan en wat kost dit? Werkende hydrofoorpomp aanwezig.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Wij gaan onze achtertuin renoveren. Graag wil ik weten wat het kost om een puntstuk te slaan in onze tuin. Wil graag een offerte voor een compleet werkende installatie.

Puntstuk slaan voor een waterbron

Wij willen graag een puntstuk in de achtertuin laten staan (besproeien tuin), offerte graag compleet met pomp en andere toebehoren.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Ik wil mijn achtertuin besproeien met water uit een waterbron in de tuin. Benodigde diepte is volgens mijn buren tussen de 6 en 7 meter.

Puntstuk slaan en pomp installeren

Wij willen graag een waterpomp die zowel elektrisch als handmatig bediend kan worden. Het is een vrije kavel waar een moestuin op wordt gemaakt. Het huisnummer ontbreekt omdat de klanten het op dit moment niet wisten een kort telefoontje kan hier de oplossing voor zijn. De werkplek is goed bereikbaar.

Waterbron laten slaan of pulsen

Er zit in de smeerput in onze garage een puntstuk, maar deze werkt niet goed meer en is bijna dichtgeslibd. Ik wil daarom weer een nieuw puntstuk laten slaan. De werkbare hoogte is in deze ruimte ongeveer 4 meter. Graag laat ik weer een nieuw puntstuk slaan, zodat ik weer gebruik kan gaan maken van het aanwezige grondwater. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en ontvang graag uw prijsindicatie. Ik stel een bezoek vooraf op prijs.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Het slaan van een puntstuk in de achtertuin. Deze is middels een achteringang bereikbaar. De tuin is goed bereikbaar van buitenom, via de poort (c.a. 90 cm). Hij moet in de hoek bij de schutting vooraan mag hij komen, de diepte weet ik niet. Ik beschik over een pomp die aangesloten zou kunnen worden. Zou u dit ook kunnen meenemen in de offerte?

Puntstuk voor een waterpomp laten slaan

In achtertuin een puntstuk laten slaan voor waterpomp. Dus puur puntstuk slaan. Hoeft niet ondergronds weggewerkt te worden o.i.d. Waterpomp hebben we, alleen door verhuizing geen puntstuk meer huidige tuin. Achtertuin is niet met auto te bereiken. Vanaf oprit is het ongeveer 11 meter. Graag via mail reactie.

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren

Ik heb een (oud) puntstuk van de vorige bewoner. Deze is reeds jaren niet gebruikt. Nu wil ik deze gaan gebruiken maar krijg niet echt het water omhoog. Aan de pomp ligt het niet dus mogelijk aan het puntstuk. Het puntstuk is ongeveer 8 meter diep en er staat ongeveer 1,3 meter water in. Ik weet echter niet zeker wat de beste diepte is. Het is voor het besproeien van de tuin. Graag zou ik het puntstuk laten controleren en een prijsopgave hiervoor ontvangen. Daarnaast zou ik graag de kosten willen weten voor het spuiten en de kosten voor het boren van een eventueel nieuw puntstuk.