Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor pelletkachels aanschaffen en monteren:

Pelletkachels aanschaffen en monteren

Graag vrijblijvend advies. Wij denken erover om in 3 huizen de gas-cv laten te vervangen door pelletketel(s). Inhoud 1e huis: 750 m3 met vloerverwarming, inhoud 2e huis: 300 m2 met vloerverwarming en inhoud 3e huis: 200 m3 vloerverwarming eventueel aan te leggen.
Onze klant uit Markelo (Overijssel) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor pelletkachels aanschaffen en monteren uit heel Nederland:

Pelletkachel plaatsen + rookkanaal maken

Goedenmiddag, We willen graag de volgende kachel gaan aanschaffen en laten plaatsen: https://www.praxis.nl/badkamer-keuken-wonen/verwarming/houtkachels-en-accessoires/pelletkachels/qlima-pelletkachel-fiorina-74-s-line-7-45kw/5624950. Het betreft plaatsen tegen een buitenmuur van een rijtjeshuis en dus boren van een groot gat oa. De pelletkachel komt in de woonkamer. Er is dus nog geen bestaand rookkanaal aanwezig. Er zijn waarschijnlijk buizen van 100 mm nodig, ik weet alleen niet of dit dubbel- of enkelwandig moet zijn. Heel graag ontvangen we een offerte voor deze klus.