Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Kampen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Kampen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Kampen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Kampen of directe omgeving.

192 klanten uit Kampen bevelen een bij Casius in Kampen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Kampen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp en LT installatie laten aanleggen (renovatieproject), advies isolatie en verwarming voor renovatie melkfabriek van 7 appartementen, een horizontaal gesloten bron en warmtepomp realiseren, het realiseren van radiatoren in meerdere ruimtes in een boerderij, het realiseren van vloerverwarming, warmtepompen, zonnepanelen en slaan waterbron, overgaan naar elektrische radiatoren ivm zonnepanelen, het verwijderen van een convectorput en het aanleggen van vloerverwarming, het leveren, installeren en aansluiten van een grondwater-warmtepomp, leveren en monteren CV-ketel, het leveren en installeren van een water-water-warmtepomp, realiseren warmtepomp, een warmtepomp leveren en installeren bij een vrijstaande woning, lucht-lucht warmtepomp voor Tiny House realiseren, het realiseren warmtepomp installatie, warmtepomp realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Kampen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Kampen:

Advies over verwarming

Ik ben bezig een oude boerderij te verbouwen, de oude stal is nu voorzien van een nieuw geïsoleerd (sandwichpanelen ) dak, de muren worden nog voorzien van voorzetwanden met isolatie. Nu ben ik aan het zoeken naar een manier om de ruimte ( ongeveer 200 m² / 800 m³ ) te verwarmen. Ik ben nieuwsgierig naar de mogelijkheid om het door middel van warme lucht te doen eventueel met wat losse palletkachels in de ruimte.

Buitenkraan plaatsen in de voor- en achtertuin

Graag wil ik buitenkranen laten plaatsen in de voor- en achtertuin, vanuit de kruipruimte indien dit mogelijk is. De meterkast zit bij de voorgevel, de achtergevel is ongeveer 10 meter afstand. Dit zal door de installateur vooraf bekeken moeten worden wat de mogelijkheden zijn. Ik ontvang graag een complete offerte inclusief alle materialen, kranen in overleg.

Thermosmeter vervangen

Ik beschik momenteel over een Honeywell T87G Round on/off kamerthermostaat. Deze wil ik graag laten vervangen voor een Honeywell T6 smart thermostaat. De nieuwe thermostaat heb ik al in huis, deze dient alleen geplaatst te worden.

Gasleiding verleggen

Ik heb een gasleiding van de meterkast naar de keuken toe maar deze moet tegen de muur aan geplaatst worden omdat wij een trap gaan aanleggen. Het gaat om een meter of 2 dat erbij zal komen.

Warmtepomp plaatsen

Ik heb nu een cw4 ketel welke het huis voorziet van warm water en cv. Ik ben opzoek naar een duurzame manier van verwarmen en denk dan aan een grond-water warmtepomp. De materialen zullen op zolder komen te staan. Voor grond werkzaamheden zal de apparatuur duur de schuur moeten om aan de zijkant van het huis uit te komen. Voor namelijk eerst opzoek naar een prijs ter behoeve van de hypotheek aanpassingen. Graag een stil apparaat aanbieden. Graag ontvang ik contact via de email. Eventueel vraag ik me af of de oude cv ketel uit 2015 kan worden ingeruild.

Buitenkraan op de voorgevel plaatsen

Graag zouden wij aan de voorzijde van de woning een buitenkraan met afneembare sleutel geplaatst willen hebben. Er is al een buitenkraan aan de achterzijde van de woning. De afsluiter hiervan is toegankelijk is vanaf het kruipluik. Afstand van het kruipluik tot de voordeur is een kleine meter. De woning is goed bereikbaar.

Drainage onder de nog te bouwen woning realiseren

We kopen een nieuwe woning in Kampen, het grondwater staat wel hoog. Wat kost het drainage onder woning? De lengte is 12 meter de breedte is bijna 10 meter. Wat kost het het voor een dubbele woning het zijn 2 onder 1 kap woning? Moet het buitenom of onder de vloer? Voor de begane grond erop ligt of na die tijd?

Tussenmeter voor gas en elektra plaatsen

Graag zouden wij vrijblijvend een offerte van u ontvangen voor het plaatsen van een tussenmeter gas, eventueel ook voor elektra. Wij hebben één pand opgesplitst in twee appartementen maar er zit maar 1 meter voor gas en elektra in het pand waardoor niet te bepalen is hoeveel er door de bewoners in de 2 appartementen gebruikt wordt. Wij dachten zelf dat het plaatsen van een tussenmeter de voordeligste oplossing is maar horen van u graag andere opties.

Gasleiding laten controleren

Ik heb een woning gekocht uit bouwjaar 1910 (ongeveer). Graag zou ik de gasleiding(en) uit voorzorg laten controleren door een bedrijf.

Gaskachel en leidingen verwijderen

Ik wil mijn gaskachel en leidingen daarvan verwijderd hebben. Graag voor 9 januari.

Nieuwe CV-ketel leveren, vervangen en installeren

Wij willen onze CV ketel (daalderop) vervangen. Omdat we een (groot) bad hebben lijkt het ons verstandig om voor een CW5 ketel te gaan. Bijvoorbeeld een Nefit Trendline II HRC 30 CW5 plus een Easy thermostaat. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Keukenmengkraan plaatsen

Het plaatsen van een keukenmengkraan op mijn aanrecht. In het kastje onder de gootsteen staat een boiler daardoor is de ruimte beperkt. Maar volgens mij kan die er ook wel even uit. Het is een bestaande situatie. De huidige kraan is kapot. De nieuwe kraan is al in huis. Graag zo spoedig mogelijk.

Buitenunit van de Einhell airco vervangen

Onze Einhell airco hebben wij een aantal jaren geleden gekocht maar nu is de buiten unit heel erg verroest. Mijn vraag is kan die buitenkant vervangen worden en wat gaat dat dan ongeveer kosten? Ik hoop op antwoord. Het betreft de buitenunit van de airco Einhell SKA 2501 EQ C+H.

Gevelkachel laten vervangen

De vakman dient een nieuwe gevelkachel te leveren en te plaatsten. De voorkeur gaat uit naar een Benraad/Pelgrim 4200 T.

Leidingen in de keuken en badkamer verleggen

Verleggen van toevoer, afvoer en elektra in de keuken (3 meter) en badkamer (2.50 x 2.10 meter). Beide zijn al gestript. Er zijn nog geen tekeningen voor het leidingwerk, ik wacht deze eind augustus.

Vervangen van de keukenkraan

De bestaande keukenkraan moet vervangen worden door een nieuwe kraan die ik zelf bij Praxis aanschaf.

Kachel plaatsen en aansluiten

Het betreft de aansluiting van een houtkachel Dovre Sense 103. In onze nieuwbouwwoning is een 150 mm geïsoleerde rookafvoer aanwezig. De kachel staat op een glasplaat. De kachelpijpen zijn niet aanwezig.

Afsluitdop van badafvoer vervangen

Van mijn badafvoer afsluitdop is de geleider afgebroken en er zal een nieuwe afvoer sifon geplaatst moeten worden. Graag een prijsopgave en kom eerst even kijken. De gehele sifon moet verwijderd worden, de hele mechaniek moet vervangen.

Lekkende Hans Grohe thermostaatkraan repareren

De Hans Grohe thermostaatkraan lekt. Het gaat om type HG AXOR UNO. Graag offerte voor reparatie.

Vaatwasser aansluiten

Over een aantal maanden willen wij een vaatwasser aanschaffen. Nu is er in deze woning nog geen aansluiting of afvoer voor de vaatwasser. Er zit 1 kastje tussen de kraan en de plek waar de vaatwasser moet komen. Verder heb ik ook vernomen dat er een extra groep voor de elektriciteit moet worden gemaakt.

Etna gasfornuis aansluiten

Ik wil graag een Etna gasfornuis aan laten sluiten, de gasleiding ligt al op de goede plaats en aansluitslang + koppeling zijn aanwezig. Ik ben telefonisch slecht bereikbaar dus graag per mail. Alvast bedankt.

CV-installatie, gasleidingen en tussenmeters plaatsen

Er dient een CV ketel geplaatst te worden, de buizen voor het warm water moeten worden vervangen en de gasleidingen moeten worden vernieuwd. Tevens dienen er tussen-meters geplaatst worden voor de elektra, het gas en het water.

Beko gasfornuis aansluiten

Ik heb net een Beko CSS 62010 DW gasfornuis 60 cm bestelt en ben opzoek na ene vakman die het fornuis voor mij aan kan sluiten. Er dient ook een gasslang aangeschaft te worden.

Kachelpijp verplaatsen en luchtpijp vervangen

Essent heeft mijn cv ketel een paar jaar geleden geplaatst maar had om een of andere wazige reden de afvoerpijp niet aan de achterzijde geplaatst zoals bij alle andere huizen maar aan de voorkant. En men heeft ook niet de oude pijp van het beluchtingssysteem vervangen. Ik wil dit het liefst zoals bij alle andere nabije huizen hebben. Mede omdat er mogelijk zonnepanelen op de voorzijde van ons huis worden geplaatst. Het pijpje geeft schaduw op de panelen. Foto's van huidige situatie kunnen worden verstrekt. Graag een vakman die zorgvuldig te werk gaat en net werk aflevert.

Toilet vervangen

Ik wil het bestaande toilet vervangen door een nieuwe. Wil graag ook een prijsverschil weten tussen een gewoon toilet of hangtoilet