Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor boiler en ketel vervangen door warmtepomp en nieuwe ketel:

Boiler en ketel vervangen door warmtepomp en nieuwe ketel

Wij willen onze ketel en 90 ltr boiler van 14 jaar oud vervangen voor de meest praktische en economische oplossing. Ik dacht zelf aan een goede kombi HR ketel met een Ferroli warmtepomp boiler als buffer voor de ketel en een ontkalkingsinstallatie compleet met vuil- en luchtafscheiders. We zijn een 7 persoons huishouding met een gasverbruik van ca. 5000 m3 in een huis met een inhoud van ca. 900 m3 en 2 badkamers. In de keuken hebben wij een aparte boiler die niet vervangen hoeft te worden. Ook de installatie mag u in uw advies en aanbieding meenemen.
Onze klant uit Hengelo (Overijssel) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boiler en ketel vervangen door warmtepomp en nieuwe ketel uit heel Nederland:

Vervangen van C.V.-Ketel (aardgas)

Betreft vervanging van een bestaande Aardgas-Combiketel (Verwarming/Boiler) op zolder. het betreft een 2 onder 1 kap woning uit 1993 met een inhoud van circa 540 m3.

Garagedak opnieuw bedekken

Het betreft een renovatie van de garage dak (ca 3x8 m2) en bijkeuken (ca 2,5x2,5) Renovatie betreft aanbrengen plaat isolatie met dakbedekking EPDM (in een later stadium volgt groendak vegetatie). In het dak komt - aan/afvoer punt leiding zonne boiler - aan/afvoer CV ketel. - andere in/afvoer kanalen blijven bestaan.

Elektrische boiler combineren met zonnepanelen en gas ketel

Ik heb buiten de 4 wintermaanden vaak teveel stroom van mijn zonnepanelen. De combiketel levert warm water voor douche en keuken, ook in de zomer! Eigenlijk wil ik die ketel in voorjaar en zomer geheel stopzetten, en de warmwaterbehoefte elektrisch opwekken op momenten dat mijn panelen meer stroom leveren dan ik gebruik. Die momenten wil ik zelf bepalen (met appbediening). Kan dat? Wij hebben een huishouden van 2 personen en douchen niet elke dag. Wij hebben een 2-onder-1-kap-woning.

Keukenboiler Daalderop 10L plaatsen

Wij willen graag een elektrische boiler in de keuken (zelf kopen bij Praxis) en deze laten plaatsen. Deze wil ik graag onder kraan plaatsen in de keuken zodat we direct warm water hier hebben. Deze moet dus worden losgekoppeld van de bestaande combi ketel. Deze combi ketel hoeft niet te worden verwijderd.

Boiler verplaatsen

Ik wil graag mijn CV combi ketel uit 2011 verplaatsten naar de andere kant van mijn zolder, zie bijlage. De ketel zit nu bij de "K" links midden en ik zou hem graag naar de overstaande zijde brengen, maakt niet uit waar. De ketel is waarsch ooit verplaatst omdat er een schoorsteenafvoer op de originele plek van de ketel is geplaatst. Kunnen jullie me een prijsspecificatie hiervoor geven?

Warmtepomp plaatsen

Bestaande ketel is een intergas kombi kompakt hre 36/30 A uit 2016 voor verwarming en warm water. Keuken en bijkeuken hebben vloerverwarming. Tapwater keuken komt eerst uit een Quooker. Er zijn een bad en 2 douches. Deze worden zelden tegelijk gebruikt. We hebben 30 zonnepanelen. Verwarming wordt aangestuurd door een Honeywell Evo-home multizone systeem. Gewenste situatie: hybride systeem met boiler evt. op basis van bestaande ketel. De pomp kan op ca 1 a 2 meter van de ketel op een plat dak geplaats worden. Ik wil eerst een offerte op basis van de mogelijkheden.

Nieuwe HR ketel CW5 Combi plaatsen en oude cv ketel en boiler verwijderen

Graag laat ik een nieuwe HR Ketel CW5 Combi plaatsen en de oude cv ketel en boiler verwijderen. De nieuwe HR ketel zal als hoofdverwarming gaan dienen. Het is voor sanitair warm water (bad etc.). Ik heb een tussenwoning en wij zijn met 2 volwassenen.

Nieuwe CV monteren incl radiatoren en leidingwerk

Ik wil graag nieuwe CV (kan boiler of HR-ketel zijn) laten monteren incl 6 radiatoren en leidingwerk. Er zijn geen bestaande radiatoren/leidingen in het huis aanwezig, dus er hoeft geen oud materiaal worden afgevoerd.

Keukenboiler plaatsen

Het huis (uit 1995) heeft alleen een CV ketel op zolder, en geen elektrische boiler in de keuken. Daarom willen wij een boiler in de keuken laten installeren, onder de wasbak. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Welke werken moeten uitgevoerd worden? Elektrische boiler plaatsen

Boiler en verwarming installatie vervangen

We hebben nu een Brink installatie, maar die is aan vervanging toe. Wij hebben twee dingen: 1e. De warm water voorziening gaat via een gasboiler van circa 90 liter. Deze is echter afgekeurd en moet vervangen worden. Wij hebben tegenwoordig geen bad meer, dus de inhoud kan mogelijk kleiner van de boiler. 2e De verwarming van ons hoekhuis gebeurd nu via luchtverwarming van gasgestookte ketel van Brink lucht verwarming. Deze unit is ook aan vervanging toe omdat deze ruim 20 jaar oud is. (werkt nog wel maar is niet zuinig in gebruik). Wat dus nodig is een nieuwe voorziening voor warm water en waarschijnlijk ook een andere unit voor verwarming van ons huis. Wij hebben wel een offerte ontvangen van een combinatie van warm water en luchtverwarming in een unit. Maar deze valt voor ons in 1e instantie erg hoog uit. Hopelijk kunt u ons van een goed advies geven of doorgeven aan een installatie bedrijf(ven) die voor ons een gedegen advies en offerte kan verzorgen. We hebben er niet heel veel haast mee, maar in de maanden juni en september zouden wij niet kunnen. Voor de rest maakt het ons niet uit.

Partners

Partners van Casius