Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor elektrische boilers plaatsen:

Elektrische boilers plaatsen

Ik wil een elektrische boiler laten plaatsen in mijn woning. Er moeten 2 stortdouches met een capaciteit van 40 liter per minuut van warm water worden voorzien en daarom heb ik deze boiler nodig.
Onze klant uit Hengelo (Overijssel) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektrische boilers plaatsen uit heel Nederland:

Elektrische boilers vervangen voor doorstromer

Ik wil mijn 80 liter elektrische boiler en 10 liter keukenkast boiler vervangen door een elektrische doorstromer. Graag advies over de mogelijkheden ivm huidige stoppenkast.

2 elektrische boilers laten plaatsen

Ik wil 2 elektrische boilers laten plaatsen, zowel in de keuken (kleine) als in de badkamer (100 liter).

Boiler ontkalken

Op welke brandstof werkt de ketel? Elektriciteit. Wat is het merk van het stooktoestel? Ik weet het niet. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: onderhoud/ontkalken van twee elektrische boilers (beide 80 liter) voor sanitair.

Renovatie gehele appartement voor bewoner en VvE

Wij wonen sinds kort in een appartement waar we zowel in onze eigen woning als voor de VvE diverse werkzaamheden willen laten uitvoeren. Voor de VvE betreft dit: - 3 balkons opnieuw wateraflopend maken en verf/coating aanbrengen om betonrot te voorkomen. - 2 kozijnen van 2,55 bij 1,55 renoveren. De liggende delen zijn rot en moeten waarschijnlijk vervangen worden. - twee kleine kozijn moeten gerenoveerd worden (deze zijn er minder slecht aan toe dan de grotere kozijnen) - stucwerk in het trappenhuis herstellen i.v.m. schade In ons appartement: - muur doorbreken en afwerken/stuken (ook oude waterschade herstellen) - Verlaagd plafond verwijderen en isolatie tussen de plafond balken aanbrengen. - Verwijderen van de cv-installatie, leidingen en radiatoren (wij willen graag aardgasvrij zijn en elektrische vloerverwarming laten leggen) - elektrische vloerverwarming aanbrengen - (houten)vloer leggen - Elektrische boilers aanbrengen - Enkele tegels in de badkamer vervangen en de afzuiging behoeft een sterkere motor. Ik zou graag offertes ontvangen met prijsindicaties per onderdeel, omdat een gedeelte door de VvE betaald zal worden. Belt u mij gerust voor overleg of het maken van een afspraak.

Heteluchtverwarming vervangen

Wij zijn op dit moment ver gevorderd in het aankooptraject van een woning met een woonoppervlakte van 120 m2. De overdracht van de woning zal in mei of juni 2016 plaatsvinden. Er is in die woning een al wat ouder hete lucht verwarmingssysteem aanwezig. Er zijn elektrische boilers voor de warmwatervoorziening. Wij willen graag met een bedrijf in gesprek over een aantal mogelijkheden. Misschien is het mogelijk om een nieuwe combi hete lucht cv-ketel te plaatsen, die ook voor de warmwatervoorziening kan zorgen. We willen ook bekijken of er beter een combi cv-ketel met radiatoren kan worden geplaatst, ter vervanging van het huidige systeem. Het huis is op Funda te bekijken. Graag ontvangen wij een prijsindicatie voor beide opties.

Doorstroomverwarmers plaatsen

Ik wil mijn huidige 2 elektrische boilers vervangen door 2 doorstroomverwarmers, 1 in de keuken en 1 op de badkamer. In de keuken zullen ook wat kleine afvoer-aanpassingen moeten geschieden.

Boiler installeren

In de keuken willen wij graag de gasgeiser laten verwijderen en een elektrische boiler laten installeren. Hiervoor ontvangen wij graag goed advies wat de verschillen en mogelijkheden zijn tussen de boilers. De boiler kan dan ik overleg met de vakman aangeschaft worden.