Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Hengelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Hengelo heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Hengelo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Hengelo of directe omgeving.

588 klanten uit Hengelo bevelen een bij Casius in Hengelo aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Hengelo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: cV ketel en warmtepomp installeren, verwarmingspomp installeren, warmtepomp advies en plaatsing, rendabele warmtepomp, vloerverwarming en een lucht-water warmtepomp plaatsen, warmtepomp(en) plaatsen, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, hybride lucht-warmtepomp en zonnepanelen installeren, zonneboiler en buffervat plaatsen, een water-water-warmtepomp installeren, nieuwbouw voorzien van warmtepomp, warmtepomp monteren, gasloos wonen, vloerverwarming plaatsen, warmtepompinstallatie plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Hengelo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Hengelo:

Warmtepomp plaatsen

Het is een hoekwoning waar ik een warmtepomp in wil laten plaatsen. Deze moet aangesloten worden op de bestaande radiatoren. Dit wil ik hebben voor het verwarmen van een woning.

Elektrische boilers plaatsen

Ik wil een elektrische boiler laten plaatsen in mijn woning. Er moeten 2 stortdouches met een capaciteit van 40 liter per minuut van warm water worden voorzien en daarom heb ik deze boiler nodig.

LUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen

Ik wil een lucht lucht installatie plaatsen naast de CV ketel en de radiators. Deze kunnen daar waar nodig de warmtepomp ondersteunen. De CV ketel zal wel gecontroleerd moeten worden en eventueel vervangen. De pomp zal alleen gebruikt worden voor het verwarmen van de woning.

Gat van 125mm maken in badkamer naar buiten toe

Ik zoek een aannemer die in onze badkamer een gat kan maken naar buiten. Het gat moet op 210 cm hoogte gemaakt worden. Het gaat om een gat door een houten wand en een buiten muur heen die uit een enkele laag stenen bestaat. Het moet een gat met een diametere van 125 mm worden.

Radiatoren aansluiten

Ik wil twee nieuwe radiatoren, een voor in de keuken en een in de bijkeuken laten plaatsen. De aansluiting is er al.

Nieuwe CV installeren

We hebben in onze nieuwe woning een oude ketel uit 2004. Het betreft een Nefit Ecomline HR Classic. We willen deze ketel graag vervangen en hopen dat jullie ons een mooie offerte kunnen maken.

Airco reparatie

We zoeken een monteur die onze airco kan repareren. De airco gaat niet meer aan.. Reiniging is ook wenselijk.

HR ketel vervangen

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht waarvan wij in augustus de sleutel zullen ontvangen. Er is op dit moment een HR ketel van 20 jaar oud aanwezig en deze willen wij graag laten vervangen door een nieuwe ketel. In de woning is er ook vloerverwarming aanwezig. Kunnen wij een afspraak maken om advies te krijgen welke ketel voor onze nieuwe woning het beste is?

Warmtepomp installeren

Ik zit in een huis met een normale verwarming en wil daar misschien een lucht lucht warmtepomp bij. Ik wil de lucht lucht warmtepomp buiten onder carport en binnen aan de muur Wil het gebruiken als verwarming en laat de huidige cv/radiator als back up en voor warm water gewoon intact. Ik ben ook op zoek naar informatie om een zonneboiler te laten plaatsen. Het te verwarmen gedeelte is 110 m2.

Lekkende kraan laten vervangen

Vervangen van een lekkende oude kraan door en nieuwe wastafelkraan. sproeier

Advies omtrent Intergas en Honeywell apparatuur

Wij hebben een Intergas combi compact ketel nog vanuit de bouw, 12 jaar oud. In combinatie met een wireless Honeywell thermostaat, welke je mee kan nemen naar andere ruimtes. Wij hebben de laatste twee jaar erg hoge kosten voor gasgebruik. Daarnaast krijgen we tijdens het douchen regelmatig koud water. Het betreft een vrijstaand huis, water in keuken en badkamer loopt via de ketel. Wij willen graag advies over onze huidige situatie, heeft de ketel onderhoud nodig? Combineert thermostaat goed, staan de instellingen goed of moeten we een en ander vervangen?

Aansluitingen wasmachine verplaatsen

In de huidige opstelling kan niet alles van de wasmachine/wasdroger bereikt worden. Daarom wil ik de aansluitingen voor wateraanvoer, waterafvoer en elektriciteit verplaatsen. Daartoe heb ik naast de huidige opstelplaats een houten paneel geplaatst, waarop de kraan, waterafvoer en contactdozen gemonteerd kunnen worden. Zie beide foto's.

Pelletketel aanleggen

Ik wil graag een pelletketel aanschaffen voor mijn nieuw te bouwen woning. Binnen nu en 14 dagen gaat de aannemer aan het werk. Na de bouwvak wil ik graag starten met de aanleg voor de pelletkachel. De begane grond wordt volledig vloer-verwarmd, zo ook de badkamer op de eerste verdieping. De totale oppervlakte bedraagt dan ongeveer 160 m2. Op de bovenetage zijn dan 6 kamers welke middels radiatoren verwarmd moeten worden.

Ventilatiesysteem laten plaatsen

Ik wil in 3 ruimtes een ventilatiesysteem laten plaatsen, omdat wij schimmelvorming hebben in de woning. Schimmels, vocht of condens in de kamer(s), muffe geuren. Schimmel in de slaapkamer en badkamer (boven) en in de keuken. Geen/weinig ventilatie.

Onderhoud verrichten airco

Airco bijvullen filters schoonmaken.

Gaten boren in beton voor rookkanaal

Ik wil twee gaten laten boren voor een rookkanaal dat ik ga aanleggen. De gaten moeten 200 mm groot worden omdat het een dubbelwandig kanaal wordt. Het puin zou eventueel door de vakman afgevoerd kunnen worden.

Houtgestookte haard installeren

Haard plaatsen

Haard plaatsen

Haard plaatsen

Houtkachel plaatsen aan een zijgevel en rookkanaal plaatsen

Wij willen bij Gamma een kleine Livin'flame houtkachel gaan aanschaffen. We wonen in een twee-onder-een-kapwoning en willen de kachel aan de zijgevel gaan plaatsen. Op 2,5 meter hoogte moet dan een doorvoeropening door de zijgevel worden gemaakt. We willen alle aansluitmaterialen en pijpen door de vakman laten leveren. Wij ontvangen graag uw offerte.

Houtkachel plaatsen

Onlangs hebben we de houtkachel verwijderd in verband met de plaatsing van een nieuwe vloer. Ik zou de houtkachel graag iets verplaatst hebben ten opzichte van de originele positie (hij stond te dicht tegen de muur en door het ophogen van de vloer en dikkere plint past de kachel ook niet meer op de vorige positie). De huidige kachelpijp zal dus ook wat aangepast moeten worden en mogelijk een S-profiel geplaatst moeten worden om de kachel iets verplaatst te krijgen. Bijgevoegd enkele foto’s van de kachel en 1 van de pijp locatie in de woonkamer (meubels moeten nog wel iets verplaatst worden). De kachelpijp binnendiameter is: DTA 150 mm (staat op de kachelpijp). Zouden jullie eens een offerte willen maken voor het plaatsen (inclusief de aanpassingen) van de houtkachel? De houtkachel staat in de garage vlak bij het huis (kachel is wel zwaar).

Staande wc pot vervangen

Ik wil graag een nieuwe wc pot, omdat de schroef van de wc pot bij het aandraaien geknapt is. Het is een oude wc met een hoge stortbak. Ik wil deze laten vervangen door een nieuwe wc met lage stortbak.

Houtkachel inclusief rookkanaal plaatsen

Ik wil bij Gamma een houtkachel gaan kopen en die in mijn woning laten aansluiten. Er is een nieuw plafond waar al een uitsparing in zit. Er is een rookgasafvoerkanaal nodig van 6 à 7 meter lang. Mijn huis heeft een Mansardedak met wolfseind en de pijp kan direct boven de 1e verdieping door dat dak. Ik ontvang graag uw offerte voor het aanleggen van het afvoerkanaal en aansluiten van de kachel.

Oude geiser vervangen

Wij willen onze gecombineerde bad- en keukengeiser laten vervangen, omdat de huidige niet genoeg capaciteit meer heeft om genoeg waterdruk te leveren. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Duoblok plaatsen en aansluiten

Het aansluiten van een duoblok toilet in huis. In een bestaand huis. De oude pot en het spoelsysteem verwijderen en afvoeren. De nieuwe duoblok heb ik al aangeschaft. Tegelijk komt er iemand om de verstopping te verhelpen. Bij voorkeur even bellen voor een prijsopgave en een afspraak. Met spoed want volgende krijgen we logees.

Thermostaat douchekraan monteren

Ik wil graag een douchekraan laten monteren. De vervangende kraan heb ik hier al liggen, maar geen montagemateriaal.