Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Hengelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Hengelo heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Hengelo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Hengelo of directe omgeving.

584 klanten uit Hengelo bevelen een bij Casius in Hengelo aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Hengelo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: wooncomplex van 75 woningen op duurzame energie verwarmen, zonneboiler, waterpomp, vloerverwarming en pelletkachel realiseren, nieuwbouw bedrijfshal van 750 m2 voorzien van vloerverwarmingsslangen, warmtepomp aanschaffen en vloerverwarming infrezen, verwarming realiseren voor gehele woning + advies, vloerverwarming plaatsen en een visgraat vloer leggen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen en combiketel afkoppelen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installatie, adviseren en installeren van warmtepomp in zeer grote woning, alle verwarmingsinstallaties vervangen, warmtepomp aanschaffen en installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Hengelo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Hengelo:

Infraroodverwarming plaatsen

Aangebouwde keuken 3.5 / 5.5 m, convector in put voor de schuifpui altijd te koud i.v.m de woonkamer. Wij willen graag een 1 infraroodpaneel plaatsen.

Vloerverwarming aanleggen

Vloerverwarming infrezen in woonkamer, keuken en gang over in totaal ongeveer 58 m2 met wel veel glas aan achterzijde woning

Boiler en ketel vervangen door warmtepomp en nieuwe ketel

Wij willen onze ketel en 90 ltr boiler van 14 jaar oud vervangen voor de meest praktische en economische oplossing. Ik dacht zelf aan een goede kombi HR ketel met een Ferroli warmtepomp boiler als buffer voor de ketel en een ontkalkingsinstallatie compleet met vuil- en luchtafscheiders. We zijn een 7 persoons huishouding met een gasverbruik van ca. 5000 m3 in een huis met een inhoud van ca. 900 m3 en 2 badkamers. In de keuken hebben wij een aparte boiler die niet vervangen hoeft te worden. Ook de installatie mag u in uw advies en aanbieding meenemen.

Warmtepompboiler plaatsen

We willen graag een warmtepompboiler plaatsen. We zijn geïnteresseerd in Ferroli Aqua of iets vergelijkbaar met cop hoger dan 4. Het gaat in de zolder geplaatst worden. 2de verdieping. Graag een prijsopgave voor warmtepompboiler inclusief montage. Alvast bedankt.

Vloerverwarming realiseren

Ik zou graag een offerte willen hebben voor een vloerverwarming (hoofdverwarming). De oppervlakte is ongeveer 60 m2 (keuken, woonkamer, hal, bij kamertje). Deze moet op cv aangesloten worden, dus met water. Er ligt een cementdekvloer, hier moet het ingefreesd in worden. Graag duidelijk aangeven in offerte wat is inbegrepen. Indien mogelijk graag ook prijs voor aanleg ongeveer 5 m gasleiding (16 cm doorsnee) van meterkast naar kamer voor gashaard.

Vloerverwarming realiseren

Graag zouden wij vloerverwarming laten realiseren. Betreft een jaren 70 woning met een gegoten grindvloer. Wij willen graag vloerverwarming als hoofdverwarming (gaat om 145 m2) en een nieuwe gietvloer (betonlook) aanbrengen. Graag zouden wij de vloerverwarming laten infrezen, als dit mogelijk is. Graag een vloerverwarming met zomin mogelijk gasverbruik. Tevens is er nu een convectorput (7 m breed bij 40 cm) welke dicht moet. Onder de convectorput zitten momenteel radiatoren die weggehaald moeten worden. De oude materialen graag ook afvoeren.

Afgedopte warmwaterleiding aansluiten op mengkraan

Ik wil graag een een afgedopte leiding aansluiten aan mengkraan.

Buitenkraan aanleggen

Wij zouden graag een buitenkraan achter het huis willen. Deze moet met de vorst ook afgesloten kunnen worden. Graag een offerte

Rookkanaal plaatsen

We willen een rookkanaal laten plaatsen. Er moet door 2 betonnen plafonds en uiteindelijk door het dak. Hoogte 7,5 meter. We willen een offerte voor de volledig montage inclusief materiaal en aftimmeren volgens de wettelijke voorschriften.

Warmtepomp-boiler plaatsen

Ik zoek een CV-installateur die een warmtepompboiler van ongeveer 250 a 300 liter kan installeren. De pomp moet een woning van 150 m2 van warm sanitair water kunnen voorzien. Mocht het mogelijk zijn ook van CV-water. Het gaat om een 2-onder-1-kap-woning. De pomp moet een COP waarde hoger dan 3 hebben.

CV installatie aanleggen

Het betreft een jaren '50 appartement op de 2e verdieping van een complex met 3 woningen. Momenteel wordt de woning door slechts 1 enkele gashaard verwarmd. Deze dient te worden vervangen door een CV installatie.Vloerverwarming in alle ruimtes leek ons het meest geschikt. Eventueel aangevuld met een klein gaskacheltje voor sfeer en stralingswarmte in de woonkamer. De woningoppervlakte is ongeveer 50 m2.

Vloerverwarming installeren

Ik wil vloerverwarming laten installeren in de keuken en badkamer met 1 niveauverschil, er zit namelijk een soort afstapje in een bepaald deel in de woning.. Het gaat om een totaaloppervlak van ongeveer 50-60 m2.

Vloerverwarming met een droogopbouwsysteem laten installeren

Ik verhuis in januari naar een andere woning. Daar moet een vloerverwarming geplaatst worden van ruim 50 m2. op de begane grond. Het betreft een houten vloer dus het moet een droogopbouwsysteem worden. Ik wil deze klus graag eind februari laten starten.

Warmtepomp plaatsen

Het is een hoekwoning waar ik een warmtepomp in wil laten plaatsen. Deze moet aangesloten worden op de bestaande radiatoren. Dit wil ik hebben voor het verwarmen van een woning.

Elektrische boilers plaatsen

Ik wil een elektrische boiler laten plaatsen in mijn woning. Er moeten 2 stortdouches met een capaciteit van 40 liter per minuut van warm water worden voorzien en daarom heb ik deze boiler nodig.

LUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen

Ik wil een lucht lucht installatie plaatsen naast de CV ketel en de radiators. Deze kunnen daar waar nodig de warmtepomp ondersteunen. De CV ketel zal wel gecontroleerd moeten worden en eventueel vervangen. De pomp zal alleen gebruikt worden voor het verwarmen van de woning.

Gat van 125mm maken in badkamer naar buiten toe

Ik zoek een aannemer die in onze badkamer een gat kan maken naar buiten. Het gat moet op 210 cm hoogte gemaakt worden. Het gaat om een gat door een houten wand en een buiten muur heen die uit een enkele laag stenen bestaat. Het moet een gat met een diametere van 125 mm worden.

Radiatoren aansluiten

Ik wil twee nieuwe radiatoren, een voor in de keuken en een in de bijkeuken laten plaatsen. De aansluiting is er al.

Nieuwe CV installeren

We hebben in onze nieuwe woning een oude ketel uit 2004. Het betreft een Nefit Ecomline HR Classic. We willen deze ketel graag vervangen en hopen dat jullie ons een mooie offerte kunnen maken.

Airco reparatie

We zoeken een monteur die onze airco kan repareren. De airco gaat niet meer aan.. Reiniging is ook wenselijk.

HR ketel vervangen

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht waarvan wij in augustus de sleutel zullen ontvangen. Er is op dit moment een HR ketel van 20 jaar oud aanwezig en deze willen wij graag laten vervangen door een nieuwe ketel. In de woning is er ook vloerverwarming aanwezig. Kunnen wij een afspraak maken om advies te krijgen welke ketel voor onze nieuwe woning het beste is?

Warmtepomp installeren

Ik zit in een huis met een normale verwarming en wil daar misschien een lucht lucht warmtepomp bij. Ik wil de lucht lucht warmtepomp buiten onder carport en binnen aan de muur Wil het gebruiken als verwarming en laat de huidige cv/radiator als back up en voor warm water gewoon intact. Ik ben ook op zoek naar informatie om een zonneboiler te laten plaatsen. Het te verwarmen gedeelte is 110 m2.

Lekkende kraan laten vervangen

Vervangen van een lekkende oude kraan door en nieuwe wastafelkraan. sproeier

Advies omtrent Intergas en Honeywell apparatuur

Wij hebben een Intergas combi compact ketel nog vanuit de bouw, 12 jaar oud. In combinatie met een wireless Honeywell thermostaat, welke je mee kan nemen naar andere ruimtes. Wij hebben de laatste twee jaar erg hoge kosten voor gasgebruik. Daarnaast krijgen we tijdens het douchen regelmatig koud water. Het betreft een vrijstaand huis, water in keuken en badkamer loopt via de ketel. Wij willen graag advies over onze huidige situatie, heeft de ketel onderhoud nodig? Combineert thermostaat goed, staan de instellingen goed of moeten we een en ander vervangen?

Aansluitingen wasmachine verplaatsen

In de huidige opstelling kan niet alles van de wasmachine/wasdroger bereikt worden. Daarom wil ik de aansluitingen voor wateraanvoer, waterafvoer en elektriciteit verplaatsen. Daartoe heb ik naast de huidige opstelplaats een houten paneel geplaatst, waarop de kraan, waterafvoer en contactdozen gemonteerd kunnen worden. Zie beide foto's.