Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Hengelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Hengelo heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Hengelo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Hengelo of directe omgeving.

593 klanten uit Hengelo bevelen een bij Casius in Hengelo aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Hengelo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor nieuwbouw van 1100 m3., verticale warmtewisselaar voor verwarmen en koelen, cV-ketel afkoppelen en warmtepomp leveren en installeren, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp en vloerverwarming voor nieuwbouw van 450 m2 + 140 m2., geiser en moederhaard vervangen door gasloos systeem, vloerverwarming aanleggen en evt warmtepomp installeren, warmtepomp leveren en installeren, rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen, warmtepomp plaatsen, gaskachel en gasboiler vervangen door complete centrale verwarming, complete CV installatie met leidingen aanleggen in een hoekwoning, elektrische verwarming installeren, cV installatie aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Hengelo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Hengelo:

Agpo Aquasol 4 zonneboiler repareren / onderhoudsbeurt

Wij hebben de zonneboiler gekocht in 2007 en is nadien niet meer in onderhoud geweest, nu blijft de meter op 77 steken. Ik denk dat hij toe is aan een goede onderhoudsbeurt.

Plavuizen vloer vervangen door laminaat incl. vloerverwarming

Wij hebben een woning gekocht en er liggen nu plavuizen in. Deze willen we vervangen voor laminaat incl. vloerverwarming. Het gaat om 40 m2.

Vloerverwarming woonkamer plaatsen

Graag laat ik vloerverwarming in de woonkamer plaatsen, dit gaat ongeveer 35 m2. De woonkamer heeft denk ik een betonnen ondervloer. Ik wil graag de vloerverwarming infrezen. Er moeten tegels overheen komen, dit wil ik graag aan dezelfde vakman uitbesteden.

Buitenkraan aanleggen

Ik zoek een loodgieter om een buitenkraan aan te leggen aan de achterkant van het huis. Het huis heeft een gemakkelijk toegankelijke kruipruimte. Er moet vanaf de hoofdleiding een aantal meter leiding(schatting 3-5 meter) gelegd worden tot de achtergevel. Kunt u een indicatie geven van de kosten en de mogelijkheden?

Nieuwe CV ketel plaatsen

Ons huis is 2018 opgeleverd. Wij willen graag kijken hoe we zo slim mogelijk de energie kosten omlaag kunnen brengen. Beneden vloer verwarming boven radiatoren. Huidige cv heeft twee gescheiden circuits. Opties waaraan ik denk: elektrische CV als bij verwarming, voor warm water en radiatoren boven (zelden aan). Warmte pomp ter vervanging huidige CV ketel Afhankelijk van de geboden oplossingen voorstellen kunnen wij snel beslissen. Daarbij is het wel belangrijk dat de geboden oplossing goed onderbouwd is.

Schouw verwijderen en rookkanaal afdichten

De schouw/openhaard in de kamer willen wij verwijderen voor meer ruimte in woonkamer. We weten niet of dit mogelijk is en of de schouw een draagfunctie heeft. We laten iemand daar graag naar kijken. De afmeting is ongeveer 1-1,20 meter x 75 cm x 2,50 meter hoog. Het rookkanaal moet worden afgedicht. Afvoerkosten graag apart vermelden op de offerte.

Infraroodverwarming plaatsen

Aangebouwde keuken 3.5 / 5.5 m, convector in put voor de schuifpui altijd te koud i.v.m de woonkamer. Wij willen graag een 1 infraroodpaneel plaatsen.

Vloerverwarming aanleggen

Vloerverwarming infrezen in woonkamer, keuken en gang over in totaal ongeveer 58 m2 met wel veel glas aan achterzijde woning

Boiler en ketel vervangen door warmtepomp en nieuwe ketel

Wij willen onze ketel en 90 ltr boiler van 14 jaar oud vervangen voor de meest praktische en economische oplossing. Ik dacht zelf aan een goede kombi HR ketel met een Ferroli warmtepomp boiler als buffer voor de ketel en een ontkalkingsinstallatie compleet met vuil- en luchtafscheiders. We zijn een 7 persoons huishouding met een gasverbruik van ca. 5000 m3 in een huis met een inhoud van ca. 900 m3 en 2 badkamers. In de keuken hebben wij een aparte boiler die niet vervangen hoeft te worden. Ook de installatie mag u in uw advies en aanbieding meenemen.

Warmtepompboiler plaatsen

We willen graag een warmtepompboiler plaatsen. We zijn geïnteresseerd in Ferroli Aqua of iets vergelijkbaar met cop hoger dan 4. Het gaat in de zolder geplaatst worden. 2de verdieping. Graag een prijsopgave voor warmtepompboiler inclusief montage. Alvast bedankt.

Vloerverwarming realiseren

Ik zou graag een offerte willen hebben voor een vloerverwarming (hoofdverwarming). De oppervlakte is ongeveer 60 m2 (keuken, woonkamer, hal, bij kamertje). Deze moet op cv aangesloten worden, dus met water. Er ligt een cementdekvloer, hier moet het ingefreesd in worden. Graag duidelijk aangeven in offerte wat is inbegrepen. Indien mogelijk graag ook prijs voor aanleg ongeveer 5 m gasleiding (16 cm doorsnee) van meterkast naar kamer voor gashaard.

Vloerverwarming realiseren

Graag zouden wij vloerverwarming laten realiseren. Betreft een jaren 70 woning met een gegoten grindvloer. Wij willen graag vloerverwarming als hoofdverwarming (gaat om 145 m2) en een nieuwe gietvloer (betonlook) aanbrengen. Graag zouden wij de vloerverwarming laten infrezen, als dit mogelijk is. Graag een vloerverwarming met zomin mogelijk gasverbruik. Tevens is er nu een convectorput (7 m breed bij 40 cm) welke dicht moet. Onder de convectorput zitten momenteel radiatoren die weggehaald moeten worden. De oude materialen graag ook afvoeren.

Afgedopte warmwaterleiding aansluiten op mengkraan

Ik wil graag een een afgedopte leiding aansluiten aan mengkraan.

Buitenkraan aanleggen

Wij zouden graag een buitenkraan achter het huis willen. Deze moet met de vorst ook afgesloten kunnen worden. Graag een offerte

Rookkanaal plaatsen

We willen een rookkanaal laten plaatsen. Er moet door 2 betonnen plafonds en uiteindelijk door het dak. Hoogte 7,5 meter. We willen een offerte voor de volledig montage inclusief materiaal en aftimmeren volgens de wettelijke voorschriften.

Warmtepomp-boiler plaatsen

Ik zoek een CV-installateur die een warmtepompboiler van ongeveer 250 a 300 liter kan installeren. De pomp moet een woning van 150 m2 van warm sanitair water kunnen voorzien. Mocht het mogelijk zijn ook van CV-water. Het gaat om een 2-onder-1-kap-woning. De pomp moet een COP waarde hoger dan 3 hebben.

CV installatie aanleggen

Het betreft een jaren '50 appartement op de 2e verdieping van een complex met 3 woningen. Momenteel wordt de woning door slechts 1 enkele gashaard verwarmd. Deze dient te worden vervangen door een CV installatie.Vloerverwarming in alle ruimtes leek ons het meest geschikt. Eventueel aangevuld met een klein gaskacheltje voor sfeer en stralingswarmte in de woonkamer. De woningoppervlakte is ongeveer 50 m2.

Vloerverwarming installeren

Ik wil vloerverwarming laten installeren in de keuken en badkamer met 1 niveauverschil, er zit namelijk een soort afstapje in een bepaald deel in de woning.. Het gaat om een totaaloppervlak van ongeveer 50-60 m2.

Vloerverwarming met een droogopbouwsysteem laten installeren

Ik verhuis in januari naar een andere woning. Daar moet een vloerverwarming geplaatst worden van ruim 50 m2. op de begane grond. Het betreft een houten vloer dus het moet een droogopbouwsysteem worden. Ik wil deze klus graag eind februari laten starten.

Warmtepomp plaatsen

Het is een hoekwoning waar ik een warmtepomp in wil laten plaatsen. Deze moet aangesloten worden op de bestaande radiatoren. Dit wil ik hebben voor het verwarmen van een woning.

Elektrische boilers plaatsen

Ik wil een elektrische boiler laten plaatsen in mijn woning. Er moeten 2 stortdouches met een capaciteit van 40 liter per minuut van warm water worden voorzien en daarom heb ik deze boiler nodig.

LUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen

Ik wil een lucht lucht installatie plaatsen naast de CV ketel en de radiators. Deze kunnen daar waar nodig de warmtepomp ondersteunen. De CV ketel zal wel gecontroleerd moeten worden en eventueel vervangen. De pomp zal alleen gebruikt worden voor het verwarmen van de woning.

Gat van 125mm maken in badkamer naar buiten toe

Ik zoek een aannemer die in onze badkamer een gat kan maken naar buiten. Het gat moet op 210 cm hoogte gemaakt worden. Het gaat om een gat door een houten wand en een buiten muur heen die uit een enkele laag stenen bestaat. Het moet een gat met een diametere van 125 mm worden.

Radiatoren aansluiten

Ik wil twee nieuwe radiatoren, een voor in de keuken en een in de bijkeuken laten plaatsen. De aansluiting is er al.

Nieuwe CV installeren

We hebben in onze nieuwe woning een oude ketel uit 2004. Het betreft een Nefit Ecomline HR Classic. We willen deze ketel graag vervangen en hopen dat jullie ons een mooie offerte kunnen maken.