Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor vloerverwarming aanleggen bungalow:

Vloerverwarming aanleggen bungalow

Ik wil vloerverwarming in mijn bungalow aan laten leggen. Ik weet alleen nog niet wat voor soort vloerverwarming er in moet komen. Het gaat om 160 m2.
Onze klant uit Hardenberg (Overijssel) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerverwarming aanleggen bungalow uit heel Nederland:

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil graag vloerverwarming aan laten leggen in de woonkamer. Er ligt nu een betonnen vloer, dus er moet gefreesd worden, en het gaat om 40 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Betonvloer en elektrische vloerverwarming in overkapping aanleggen en glazenwanden plaatsen

Onder een bestaande overkapping willen wij een betonvloer met elektrische vloerverwarming leggen, daarna willen we de ruimte middels glazen wanden afsluiten. De ruimte is plusminus 4,5 x 4,5 m. We hebben nu klinkers liggen, deze zouden ook verwijderd moeten worden. Rond het najaar willen we beginnen.

Vloerverwarming aanleggen (droogbouw)

Wij willen vloerverwarming willen hebben (droogbouw). Het gaat om 55 m2 houten ondervloer (underlayment) en 15 m2 uitbouw met cementdekvloer. Het zijn 3 verschillende zones. Afwerking willen we met een houten parketvloer.

Woning renoveren (totaal)

- Twee kozijnen vervangen begane grond, waarvan een met openslaande deuren. - verwijderen vloer woonkamer - Vloerverwarming woonkamer aanleggen op stadsverwarming (42m2) - Leggen pvc vloer (42m2) - Verwijderen twee radiatoren - Drie binnendeuren en kozijnen vervangen - Badkamer slopen en renoveren - Plaatsen nieuw raam badkamer - Renoveren achtertuin (70 m2)

Convectorput dichtmaken en vloerverwarming plaatsen

Wij willen graag vloerverwarming laten aanleggen en de bestaande convectorput dichtmaken of verwijderen. Ruimte is 60 m2. Vloer is van beton. Wij moeten nog beginnen aan het sloopwerk, maar voor nu denken wij dat de vloerverwarming in het beton moet komen, of op het beton en een dekvloer eroverheen.

Centrale verwarming aanleggen

Wij zoeken iemand die een centrale verwarming kan aanleggen. Wij wonen in een 2 onder 1 kapwoning met 2 personen. De kuub inhoud van het huis durven wij niet te zeggen, maar de woning is 103 m2. Wij hebben een gashaard en elektrische vloerverwarming. Kunt u voor ons een prijsindicatie geven hoeveel het ongeveer gaat kosten?

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat om een woning zonder gas. Momenteel verwarmd met elektrische radiatoren. De wens is vloerverwarming aan te sluiten op bijvoorbeeld pellet kachel of zonnepanelen. Er moet 30 - 40 m2 vloerverwarming aangelegd worden.

Elektrische verarmingselementen aanleggen

Ik wil in de woonkamer onderzoeken of we met elektrische verwarming kunnen volstaan om de kamer van 11 x 4.5 x 2.60 m te verwarmen. We hebben nu een convectorput en radiatoren die beide op de cv zijn aangesloten. Mijn cv wil ik niet vervangen, maar ik zou graag elektrische verwarmingselementen willen hebben voor in de woonkamer. Geen vloerverwarming. Is het mogelijk om de convectorput aan te passen dat het loopt op elektra?

Aanleggen VBI renovatievloer semi-droog met vloerverwarming

Vanaf 1 mei krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis. Huidige houten balken vloer woonkamer verwijderen en vervangen door VBI renovatievloer. Afmetingen ongeveer 4.00x8.15m. Wij verwijderen zelf de houten topvloer (niet de balkenstructuur) en radiatoren. Indien mogelijk: afwerking door middel van Lewisplaten, vloerverwarming 16-2 op draadnetten HoH 10cm, afdekvloer 50mm met (lichtgewicht) beton C20/25 of gietmortel = C20. Opdrachtgever kan vloerverwarmingsslangen leggen (niet afpersen/aansluiten op CV), in overleg. Wij zijn op zoek naar een bedrijf voor wie dit een zeer veel voorkomende klus is. Daarnaast aanleggen vloerverwarming in keuken/hal, hier zit kelder van beton onder. Oplossing hiervoor te bepalen in overleg.

Vloerverwarming aanleggen

De bestaande betonnen vloer ligt direct op de ondergrond van zand. Er is geen isolatie daaronder. Momenteel ligt er op de betonnen vloer een isolatie van schuimplaten, waarop een houten vloer is gelegd. We willen graag de houten vloer weer over de verwarming leggen (90 m2). Het hoogteverschil tussen de betonnen vloer en de deur drempel (onderkant van de deur) is max 8,5 cm.

Partners

Partners van Casius