Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Hardenberg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Hardenberg heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Hardenberg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Hardenberg of directe omgeving.

52 klanten uit Hardenberg bevelen een bij Casius in Hardenberg aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Hardenberg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, vloerverwarming, cv en radiatoren plaatsen, infrarood verwarming plaatsen, houthaard gemetselde schouw vervangen voor roomdiviver gashaard, warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch, informeren en plaatsen van een warmtepomp boiler en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Hardenberg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Hardenberg:

Vloerverwarming aanleggen bungalow

Ik wil vloerverwarming in mijn bungalow aan laten leggen. Ik weet alleen nog niet wat voor soort vloerverwarming er in moet komen. Het gaat om 160 m2.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Het heeft mijn voorkeur om de woning te kunnen verwarmen en koelen middels een lucht lucht warmtepomp, als het nodig is , en haalbaar, mag het ook zo zijn dat er op 1e en 2e verdieping een unit komt te hangen die bij open houden van de deuren op de gangen de ruimte kan verwarmen / koelen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn, wellicht is een observatie op locatie nodig, dit is uiteraard geen probleem. Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen, koelen (airco) Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Renovatieproject Om hoeveel ruimtes gaat het? Meer dan 5 ruimtes Om welk type gebouw gaat het? 2-onder-1 kap

Pelletkachel aansluiten

De pelletkachel voorzien van rookgasafvoer: door de woonkamer naar de garage toe en vervolgens daar door het dak naar buiten toe. De nokhoogte van de garage is 2.60 meter.

Pelletkachel installeren met een rookkanaal

Wij hebben een pelletkachel gekocht en willen die laten installeren. Er moet nog een rookgasavoer worden aangelegd. Daarvoor moet er een gat door een tussenmuur tussen de woonkamer en de garage worden gemaakt en een doorvoeropening in het platte dak van die garage. Het dak is voorzien van bitumen dakbedekking. We laten de klus hier graag beoordelen en inmeten en ontvangen daarna uw offerte.

Houtkachel plaatsen

Het plaatsen van een houtkachel in de woonkamer, er is wel een rookgasafvoer aanwezig, maar deze is geschikt voor een gaskachel. Er moet (denk ik) een hittebestendige afvoer door de huidige schoorsteen getrokken worden. Dat moet samen bekeken worden.

Onderhoudsbeurt voor de airco

Ik heb van de vorige bewoners van mijn huis een Maiko split unit airco-conditioner overgenomen.De installatie functioneert prima, maar ik wil wel even horen wat de kosten zijn voor periodiek onderhoud, zodat ik daarop voorbereid ben. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsindicatie.

Houtkachel plaatsen in de kamer

Ik wil een houtkachel in de kamer laten plaatsen. Er zit wel een afvoerkanaal, maar die is altijd gebruikt voor een gaskachel, ik weet dus niet of hij ook geschikt is voor een houtkachel, dat zal bekeken moeten worden door een vakman. Dan gaat het verder om het plaatsen en installeren van de kachel. Een hittebestendige vloer plaats ik in principe zelf.

Houtkachel met bijbehorend rookkanaal plaatsen

Houtkachel plaatsen met bijbehorend rookkanaal. Ook gaten in plafond moeten geboord worden. Het gaat om twee plafonds, de aansluiting aan het plafond zit er wel. Van buiten hebben we een schoorsteen. We hebben een gat door het dak.

Haard plaatsen onder een overkapping

Wij willen onze houthaard buiten, onder onze vrijstaande overkapping, laten plaatsen. Overkapping heeft een plat dak met daarop bitumen. Ik heb alleen de kachel, verder nog geen andere materialen. Wat zou het kosten voor een pijp en de arbeid?

CV met vloerverwarming installeren

Wij willen graag vloerverwarming in ons nieuwe huis. Het gaat om ongeveer 45 m2. De oude vloer verwijderen wij zelf. De vloerverwarming zal daarna ingefreesd moeten worden.

Buitenkraan aanleggen

Ik wil vanuit de garage of van onder de grond een buitenkraan laten aanleggen.

Zonnecollectoren installeren

Wij zouden graag zonnecollectoren plaatsen. Vooraf hebben we advies nodig wat het beste bij onze situatie past.

Leidingen voor koud-en warmwater verplaatsen

Badkamer is gestript. Vloer wordt gelegd, gietvloer. Het gaat om leidingen verplaatsen, ongeveer 3 tot 4 meter, voor wastafel en douche warm/koud leidingen. Ruimte badkamer 2. 5 x 2 meter. Graag zsm laten doen, als we akkoord gaan met de offerte.

Etna houtkachel installeren

Wij hebben een antiek etna kachel 933 gekregen en willen die graag installeren. Dit het liefst met gebruikt maar goedgekeurd materiaal. Het rookkanaal willen we direct naar buiten door de muur hebben, en dan naar boven zo hoog als nodig is (zie foto's)

Liftdeur in een haard plaatsen

Graag willen wij onze liftdeurhaard laten inbouwen/aansluiten. De werkzaamheden zullen bestaan uit: -Bestaande kachel plaatsen en waterpas stellen. -Aansluiten op bestaand dubbelwandig rookkanaal. -4 convectie kanalen aansluiten. -Isoleren van de pijp en de convectie pijpen. -Omkasting van de kachel.

Radiator plaatsen

Graag zou ik een offerte tegemoet zien voor het plaatsen van een radiator. Gaat om een aansluiting op zolder waar zich ook de ketel bevindt.

Wastafel plaatsen met toebehoren (kraan, ...

Wastafel plaatsen met toebehoren (kraan, afvoer, waterleiding).