Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor stadsverwarming inregelen:

Stadsverwarming inregelen

In de woonkamer werkt de ene verwarming wel en de andere niet. Bovenverdieping doet het badkamer het niet. Sinds we hier wonen ook nooit gedaan. Mensen hebben naar gekeken en ook ontlucht maar het probleem is dat stadsverwarming ingeleerd moet worden. Als jullie het doen wat zou me dat kosten. Graag uw reactie!
Onze klant uit Enschede (Overijssel) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stadsverwarming inregelen uit heel Nederland:

Radiatoren op de stadsverwarming inregelen

Na installatie vloerverwarming klappert een of meerdere radiatoren. Dit wil ik opgelost hebben. Radiatoren zijn ontlucht.

Radiatoren op stadsverwarming inregelen

Ik heb mijn radiatoren laten weghalen in de keuken en badkamer en die moeten opnieuw ingeregeld worden om te plaatsen in de badkamer.

Inregelen van stadsverwarming

ik zoek iemand voor het inregelen van de stadsverwarming. Sommige radiatoren zijn aan de onderkant koud. Ik wou graag weten wat het zou gaan kosten.

Radiatoren op stadsverwarming beter inregelen of afstellen

Sinds een paar jaar worden de radiatoren boven (7 stuks) alleen nog maar aan de bovenkant warm of sommige helemaal niet. De vloerverwarming op de onderste 2 woonlagen werkt nog wel prima. De radiatoren zijn al ontlucht maar zonder resultaat. Het systeem is aangesloten op stadsverwarming. Er zijn voetventielen aanwezig dus mogelijk is het niet goed ingeregeld en niet in balans. Graag laat ik iemand langskomen die ervoor kan zorgen dat alle radiatoren weer naar behoren werken. Ik ontvang hiervoor graag een prijsindicatie.

CV-installatie op de stadsverwarming inregelen

Wij willen de verwarming in onze woning opnieuw laten inregelen. Het is stadsverwarming. Het betreft de benedenverdieping (3 radiatoren) en 1e verdieping (3 slaapkamers / 1 badkamer) en (evt.) een slimme thermostaat aansluiten zodat we de verwarming op afstand via app kunnen instellen.

Radiatoren op de stadsverwarming inregelen

Ik wil graag 5 radiatoren en 1 maal vloer verwarming laten inregelen op de stadsverwarming.

Radiatoren op de stadsverwarming inregelen

Wij willen de radiatoren op stadsverwarming in laten regelen en de thermostaat van de begane grond naar de 1ste verdieping laten verplaatsen. Graag ontvangen wij vooraf een prijsopgave.

Radiatoren op de stadsverwarming inregelen

Op de slaapkamer van mijn dochter en op de zolderkamer wordt het niet goed warm terwijl de thermostaat daar altijd op stand 5 staat. We werken veel thuis, dus deze ruimtes moeten juist goed warm worden. Beneden wordt het wel goed warm. Ik heb begrepen van de NUON dat dit te maken heeft met het inregelen van de radiatoren. We hebben stadsverwarming. Welke installateur kan onze radiatoren goed inregelen?

Stadsverwarming inregelen

Wij wonen in een nieuwbouwhuis met stadverwarming, op het moment wordt het niet warmer dan 16 graden in huis. Er is een monteur geweest van Eneco, deze geeft aan dat de stadverwarming niet goed ingeregeld is.

Stadsverwarming laten inregelen

Na vervanging van de badkamer radiator in een nieuw appartement (Rotterdam Ommoord) moet het CV-systeem van de stadsverwarming opnieuw ingeregeld worden. De badkamer is hartstikke warm maar de rest van het huis niet.