Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor nieuwe keuken mengkraan monteren en oude weghalen:

Nieuwe keuken mengkraan monteren en oude weghalen

Nieuwe keuken mengkraan monteren en de oude weghalen. Graag vaste prijs per mail.
Onze klant uit Enschede (Overijssel) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe keuken mengkraan monteren en oude weghalen uit heel Nederland:

Twee kranen monteren

Alleen het monteren van een mengkraan in de keuken en een mengkraan op de wastafel in de badkamer. Kranen hebben we al.

Douchemengkraan vervangen

De huidige "ouderwetse" mengkraan in de douche wil ik vervangen door een thermostatische douchekraan, inclusief nieuwe glijstang + douchekop. Ook de overige (druppelende) kranen in huis (wastafel + keuken) dienen nagekeken te worden (leertjes?). Leidingen liggen op de muur.

Regendouche en kraan plaatsen

Wij willen een regendouche set (Aquavive type Kila) en keuken mengkraan (Aquazuro type Salerno) laten plaatsen ter vervanging van de oude kranen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Mengkraan repareren in keuken

Ik heb een mengkraan in de keuken van Grohe en die hangt op half 7... dat wil zeggen de kraan zit los en ik denk dat er nieuwe rubbertjes o.i.d. moeten worden gemonteerd om de kraan weer vast te zetten. Dit is vrij urgent.

Keukenblok plaatsen in bijkeuken

Graag een offerte voor het plaatsen van een keukenblok in de bijkeuken. De wand is 200 cm lang. Ik wil graag 3 keukenkastjes waarop een bestaande stenen spoelbak (Belfast 600: Traditional bathrooms Haarlem 46 x 40 cm) op gezet en in gebouwd kan worden. Hierbij dan eventueel een kunststof keuken blad en herplaatsing van de keuken mengkraan (RFC 1010). Er is wateraansluiting en elektra aanwezig. Samengevat had ik graag een offerte voor het in onderling overleg aanschaffen van de kastjes en het keukenblad. En de totale plaatsing en aansluiting van de keuken met spoelbak en mengkraan.

Lekkende kraan herstellen

Mengkraan in keuken lekt/ als ik de koude stroom eraf haal en alleen warm water laat doorkomen, dan lekt ie niet. Maar met teveel druk dus wel. Is de kraan re repareren ? / Zo niet dan heb ik een nieuwe kraan nodig Hoor graag. In beide gevallen graag loodgietersassistentie

Kranen vervangen

De keukenkraan en de kraan van het fonteintje in het toilet moeten vervangen worden. In de keuken is het een mengkraan met hendel. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Vervanging aanrecht, wasbak, mengkraan en gasplaat

Ik wil het aanrecht inclusief mengkraan, wasbak en gas-plaat vervangen in een bestaande keuken. De klant wil worden geïnformeerd over de materiaalkeuze, Vandaar dat bij voorbaat telefonisch contact met de klant valt aan te raden.

Keukenkraan vervangen

Ik wil graag een bestaande mengkraan in de keuken laten vervangen door een nieuwe. Ik heb vandaag bij de Gamma een kraan aangeschaft van het merk en type Aqualino Marano.

Keukenkraan vervangen

De mengkraan moet vervangen worden in onze keuken. Alle leidingen et cetera zijn aanwezig en op de juiste plek. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Partners

Partners van Casius