Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor nieuwe keuken mengkraan monteren en oude weghalen:

Nieuwe keuken mengkraan monteren en oude weghalen

Nieuwe keuken mengkraan monteren en de oude weghalen. Graag vaste prijs per mail.
Onze klant uit Enschede (Overijssel) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe keuken mengkraan monteren en oude weghalen uit heel Nederland:

Mengkraan keuken vervangen

Graag zouden wij onze mengkraan vervangen. Aansluiten op regulier watertoevoer en heet water uit de close in boiler.

Mengkraan keuken

Ik zoek een loodgieter die onze kraan kan maken. Onze mengkraan in de keuken lekt alleen aan de koude kant, mijn vraag is kan dat gemaakt worden. Mocht dat niet kunnen dient de kraan vervangen te worden.

Keukenkraan repareren

Ik heb een mengkraan in mijn keuken van nog geen anderhalf jaar oud. Hij lekt bij de voet en ik denk ook bij de zwarte rubberen slang. Er loopt hierdoor water in mijn keukenkastje.

Keukenkraan laten vervangen

Wij willen de mengkraan die in het aanrechtblad in de keuken gemonteerd zit, vernieuwd hebben en zijn benieuwd naar uw prijzen. Het betreft: demontage "oude" mengkraan en montage nieuwe mengkraan. En dan graag een offerte met prijzen inclusief levering van een nieuwe mengkraan en zonder levering van een nieuwe mengkraan. De huidige mengkraan is een standaard verchroomde mengkraan met een hoogte van ongeveer 200 mm en een licht gebogen uitloop van ongeveer 250 mm.

Nieuw aanrechtblad plaatsen

Ik zoek een partij die een nieuw aanrechtblad op mijn huidige keuken kan plaatsen. Het blad is 2,4 meter breed. Daarnaast moeten ook de spoelbak, mengkraan en kookplaat in het aanrechtblad worden gelegd. Dit werk moet plaatsvinden op de begane grond.

Twee kranen monteren

Alleen het monteren van een mengkraan in de keuken en een mengkraan op de wastafel in de badkamer. Kranen hebben we al.

Douchemengkraan vervangen

De huidige "ouderwetse" mengkraan in de douche wil ik vervangen door een thermostatische douchekraan, inclusief nieuwe glijstang + douchekop. Ook de overige (druppelende) kranen in huis (wastafel + keuken) dienen nagekeken te worden (leertjes?). Leidingen liggen op de muur.

Regendouche en kraan plaatsen

Wij willen een regendouche set (Aquavive type Kila) en keuken mengkraan (Aquazuro type Salerno) laten plaatsen ter vervanging van de oude kranen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Mengkraan repareren in keuken

Ik heb een mengkraan in de keuken van Grohe en die hangt op half 7... dat wil zeggen de kraan zit los en ik denk dat er nieuwe rubbertjes o.i.d. moeten worden gemonteerd om de kraan weer vast te zetten. Dit is vrij urgent.

Keukenblok plaatsen in bijkeuken

Graag een offerte voor het plaatsen van een keukenblok in de bijkeuken. De wand is 200 cm lang. Ik wil graag 3 keukenkastjes waarop een bestaande stenen spoelbak (Belfast 600: Traditional bathrooms Haarlem 46 x 40 cm) op gezet en in gebouwd kan worden. Hierbij dan eventueel een kunststof keuken blad en herplaatsing van de keuken mengkraan (RFC 1010). Er is wateraansluiting en elektra aanwezig. Samengevat had ik graag een offerte voor het in onderling overleg aanschaffen van de kastjes en het keukenblad. En de totale plaatsing en aansluiting van de keuken met spoelbak en mengkraan.

Partners

Partners van Casius