Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Enschede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Enschede heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Enschede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Enschede of directe omgeving.

1175 klanten uit Enschede bevelen een bij Casius in Enschede aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Enschede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor nieuwbouw van 1100 m3., verticale warmtewisselaar voor verwarmen en koelen, cV-ketel afkoppelen en warmtepomp leveren en installeren, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp en vloerverwarming voor nieuwbouw van 450 m2 + 140 m2., warmtepomp plaatsen, geiser en moederhaard vervangen door gasloos systeem, vloerverwarming aanleggen en evt warmtepomp installeren, warmtepomp leveren en installeren, rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen, warmtepomp plaatsen, gaskachel en gasboiler vervangen door complete centrale verwarming, plaatsen zonnepanelen, warmte en watervoorziening boerderij realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Enschede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Enschede:

Aansluiten mobiele airco met slang naar buiten

het gaat om een mobiele airco, ik heb de beschrijving doorgelezen maar ik begrijp het niet zo en ben bang dat ik het niet goed doe. Wil graag hulp zodat de airco gebruiksklaar word gemaakt.Merk: Sencys Mobiele Airco Type: MPPH-08. Deze heb ik bij Praxis gekocht, zou U met mij zo spoedig mogelijk telefonisch kontakt op willen nemen m.v.g Mevr. Mos

Split unit airco in bedrijf stellen

Ik wil mijn gree airconditioning laten vacumeren in bedrijf laten stellen

Lekkage aan convectorput verhelpen

Ik wil de lekkage aan de convector verhelpen. De put is ongeveer 1,20 meter lang.

Het aanleggen van infrarood vloerverwarming

Ik zoek een specialist die infraroodvloerverwarming kan realiseren op de begane grond van mijn woning. Dit betreft de woonkamer en hal à 50 m2. Ik bespreek graag de verschillende voordelen van infrarood met de specialist.

Buitenkraan laten plaatsen

Buitenkraan plaatsen in de tuin. Keuken zit aan de achterkant van de woning. Daar zou het eventueel op kunnen worden aangesloten. Kruipruimte is aanwezig. Vorstvrije kraan is niet nodig.

Tussenmeter plaatsen voor gas en elektra

ik wil graag twee mijn verbruik van mijn boven en beneden verdieping apart kunnen bijhouden. ik wil graag weten wat er mogelijk is daarvoor: 1.tussenmeter plaatsen voor gas en elektra. Zodat het verbruik van de bovenetage en de beneden etage gescheiden is. 2. nieuwe extra gas en elektra meter plaatsen zodat verbruik voor boven en beneden gescheiden is, wat betekent een complete extra meter. De huidige meterkast zit beneden. Huis makkelijk te bereiken.

Het leveren en aansluiten van een grond warmtepomp

Ben op zoek naar grond warmtepomp en aanpassing warmteafgifte systeem voor verwarming en warmwatervoorziening van ons vrijstaande huis, bouwjaar 2000, oppervlak 220m2, gasverbruik 2200 m3 per jaar. Heb op basis van bekende R waardes een warmteverlies berekening per vertrek gemaakt. Radiator capaciteit schiet tekort voor 35C LTV in sommige vertrekken. Dit wil ik aan laten passen door LT radiatoren en wandverwarming. Graag offerte voor een warmtepomp, LT radiatoren en aanleg wandverwarming, met of zonder offerte voor grondboring en aansluiting boorputten op de warmtepomp. Bouwtekening huis en warmteverlies berekening stuur ik op verzoek toe.

Cv ketel en leiding werk verplaatsen

Door het plaatsen van een vaste trap hangt de cv en het expansie vat in de trap opgang. Ik zou deze graag willen verplaatsen. Ook zou ik mijn wasmachine en droger graag op zolder hebben dus een extra afvoer voor deze apparaten.

Zonneboiler vervangen door zonnepanelen

Ik heb een zonneboiler die ik weg wil halen om zonnepanelen er voor in de plaats te zetten. Ik heb een plat dak van 5 bij 5 meter.

Het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat

Ik zoek een CV-installateur die 10 ruimtes in mijn woning kan voorzien van radiatoren. Daarnaast wil ik een thermostaat expansievat en het huren van een nieuwe HR-ketel. De woning is goed geïsoleerd en er is HR++ glas aanwezig in de woning.

Hout kachel aansluiten

Ik wil een houtkachel aansluiten op het kanaal van een gaskachel. De kachel heb ik nog niet gekocht. Ik weet uit eigen onderzoek dat dit problematisch zou kunnen zijn, dus ik hoop op een alternatief. Een voorbeeld is om bv een gat te maken in de spouwmuur, maar of dat ten goede komt van de woning durf ik niet te zeggen. Graag laat ik een vakman langskomen om de situatie te bespreken en te bekijken.

Warmtepompboiler plaatsen

Ons huis wordt verwarmd door een warmtepomp/vloerverwarming. In huis is WTW aanwezig. Stroom wordt gedeeltelijk geleverd door zonnepanelen , ca 6,5 mWh per jaar. Warm water wordt geleverd door de originele cv ketel. De cv ketel moet vervangen worden door een warmtepompboiler.

Onderhoud Barbas gashaard

Wij hebben een Barbas gashaard, het is de bedoeling dat deze om de twee jaar even een check krijgt om te kijken dat alles nog goed functioneert. Wij zijn opzoek naar iemand die dit kan uitvoeren.

Waterlekkage

Ik wil graag de waterlekkage in de waterleiding/afvoer van de wasmachine laten verhelpen. Gaat waarschijnlijk om een verzekeringskwestie.

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat om een woonkamer, de hal en de toilet. Ik zou de woonkamer en de hal/toilet graag apart willen regelen qua temperatuur. Het gaat om totaal 60 m2.

Dakgoten vervangen

Graag zou ik samen met mijn buurman de dakgoten van onze twee onder één kapper voor en achter vervangen. Totaal 20 meter en 5 HWA's. Het ligt eraan of wij zelf de oude dakgoot afvoeren.

Infraroodverwarming in de woonkamer realiseren

Informatie over infraroodverwarming voor in de woonkamer met aangrenzend een keuken. In de keuken willen we graag 1 radiator laten hangen en het zou dan gaan om infraroodverwarming in de woonkamer. Oppervlakte circa 30 m2.

Infrarood of nat systeem vloerverwarming leggen

We willen graag vloerverwarming en twijfelen tussen nat systeem of infrarood, ook afhankelijk van de kosten. Gaat om ongeveer 45 m², waarvan de grootste ruimte 6 x 5 meter is. De open keuken is ongeveer 4 x 2 meter. Ook willen wij het graag door laten lopen in de hal. Wij willen graag prijzen en informatie ontvangen.

CV's vervangen voor Tonzon installatie

Betreft jaren 30 woning waar we onlangs op de gehele bovenverdieping de cv installatie hebben vervangen door airco met verwarmfunctie. We hebben een Nefit cw5 ketel die voor nu nog prima voldoet. Benedenvloers hebben we in woon en bijkamer radiatoren boven een ongeïsoleerde houten vloer. We laten morgen de vloer afgraven naar 60 cm zodat er Tonzon onder kan. We willen graag alle cv’s beneden voor de Tonzon installatie vervangen voor convectoren die in de vloer zijn verwerkt. We willen experimenteren met laag temperatuur verwarming en eventueel koelen via convectoren dus het zullen units met actieve luchtverplaatsing moeten zijn. Extra wens is automatisering middels Apple homekit. Dit kan ik zelf met een Tado radiatorknop, maar als er een merk convector bestaat dat uit zichzelf al compatible is, dan is dat een pre. We willen tot slot ook ooit kunnen koelen via de convectoren dus mogelijkheid om ook koelwater erdoorheen te laten stromen moet aanwezig zijn.

Vrijstaande vaatwasser aansluiten

Wij zouden onze kleine vaatwasser graag (hxbxl 43.8 x 55 x 50 cm) willen laten aansluiten. De vaatwasser zal in het keukenkastje komen naast de plek van de aansluitingen. Om de aansluitingen door te trekken en aan te sluiten zal dus een deel van het achterschot van één of twee keukenkastje aangepast moeten worden. Omdat wij een huurwoning hebben, moet de keuken uiteindelijk weer zoveel mogelijk in originele staat opgeleverd worden. We zijn benieuwd hoeveel zoiets ongeveer zal kosten en op welke termijn dit zou kunnen gebeuren. Indien nodig kunnen we nog meer foto's aanleveren om de situatie te verduidelijken. Graag hoor ik van u!

Gezocht: Installateur van houtkachel

Beste, Sinds maart 2018 zin wij op zoek naar een installateur die onze (Gamma) houtkachel wil installeren in een bestaande en ongebruikte schoorsteen. Eerder hebben wij een verzoek neergelegd bij de Gamma montageservice, echter, deze konden geen vaklieden vinden voor deze klus. Het gaat om de aansluiting in huis, het plaatsen van circa 5 meter flexibele buis in een gemetselde, ongebruikte schoorsteen en het storten van isolatiekorrels. Bouwjaar woning 1966. Op de bijgevoegde foto gaat het om de rechter schoorsteen.

Wastafelkranen vervangen

Wij hebben een wastafel met 2 kranen, deze kranen moeten beide worden vervangen. Bijkomend is dat de kranen uiterlijk volgende week vrijdag 23 augustus dienen te zijn vervangen.

Amerikaanse koelkast aansluiten op waterleiding

Ik wil graag een Amerikaanse koelkast (Samsung Family Hub) aansluiten op het watertoevoer, maar de plek waar de koelkast moet komen is tegenover de keuken. Ook is vloerverwarming aanwezig.

Gasleiding en waterleiding verleggen en splitsen

Wij hebben een woning en een bijgebouw waar alle voorzieningen al zijn, maar wij willen dit nu splitsen met eigen meters/aansluitingen.

Een nieuwe CV-ketel installeren

Ik zoek een CV-installateur die een neiuwe CV-ketel kan installeren in onze woning. De ketel moet op gas werken en ene tussenwoning van warmte kunnen voorzien. Ik bespreek graag met de vakman wie de nieuwe ketel haalt.