Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Enschede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Enschede heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Enschede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Enschede of directe omgeving.

1167 klanten uit Enschede bevelen een bij Casius in Enschede aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Enschede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: cV installatie aanpassen, warmtepompinstallatie aanleggen in groot complex, lucht of grond warmtepomp installeren, verwarming installeren in nieuwbouw woningen, water-water warmtepomp installeren, water-water pomp aanleggen, warmtepomp installeren, warmtepomp aanleggen en zonnepanelen, luchtluchtwarmtepomp installeren, water-water warmtepomp installeren voor hotel, water - water warmtepomp installeren, water-waterwarmtepompinstallatie installeren, warmtepomp aarde en WTW installeren, aardwarmtepomp laten plaatsen, overgaan op elektrisch verwarmen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Enschede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Enschede:

Vloerverwarming aanleggen

Ik zou graag vloerverwarming op de benedenverdieping wensen. De ruimte is ongeveer 50 vierkante meter. De vloer is al geëgaliseerd dus geen voorwerk nodig.

Warmtewisselaar van de stadsverwarming vervangen

Ik wil de warm water warmtewisselaar vervangen. Deze is namelijk kapotgegaan. Deze is van de stadsverwarming.

Opbouw ventilatiesysteem

Wat is de functie van de ruimte(s)? Woonruimte Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 1 ruimte Toelichting over het vochtprobleem en de gewenste werken steeds terugkerende zwarte schimmel op de buiten muur, laag aan de grond (achter de bank,en in de hoeken

Nieuwe Remeha installeren

Wij zoeken een loodgieter die een remeha wil aansluiten in onze vakantiewoning in oberwesel duitsland 2 uur over de grens in venlo

Houtkachel van GAMMA installeren

Wij zouden graag een houtkachel in onze woonkamer willen. Deze woonkamer is 28 m2/72 m3. Er is reeds een rookkanaal aanwezig. Graag vernemen wij een overzicht van de kosten als wij bij Gamma een kachel aanschaffen en laten installeren. Er dient ook een hittebestendige vloer aangemaakt te worden.

Kraan in de douche laten vervangen

Mijn thermostaat kraan moet vervangen worden in de douche.... na 16;00 te bereiken

Elektrische accumulatoren installeren

Wil graag een complete offerte voor het leveren en installeren van 3 elektrische accumulatoren. Welke specificaties het beste voor mijn woning is weet ik niet, maar ik wil zo goedkoop mogelijk gaan wonen.

Kachel plaatsen

Het plaatsen van de kachel, er zal een nisbus ingemetseld moeten worden. De kachel heeft de klant al aangeschaft.

Rookkanaal plaatsen

In de vloer tussen de begane grond en de 1e verdieping moet geboord worden. Plafond 1e verdieping naar vliering is hout. Dakbeschot is hout. Kanaal gaat recht omhoog.

Lekkende radiatorkranen repareren

Afgelopen weekend mijn aan/uit radiatorkranen vervangen voor thermostatische radiatorkranen. Blijkbaar is dit toch wat lastiger dan gedacht aangezien de koppelingen op 1 na nat zijn. Het gaat om lekvrij maken van 3 radiatorkranen en 2 voetventielen.

Stadsverwarming inregelen

In de woonkamer werkt de ene verwarming wel en de andere niet. Bovenverdieping doet het badkamer het niet. Sinds we hier wonen ook nooit gedaan. Mensen hebben naar gekeken en ook ontlucht maar het probleem is dat stadsverwarming ingeleerd moet worden. Als jullie het doen wat zou me dat kosten. Graag uw reactie!

Nieuwe keuken mengkraan monteren en oude weghalen

Nieuwe keuken mengkraan monteren en de oude weghalen. Graag vaste prijs per mail.

Rookgaskanaal aanpassen

Het rookgaskanaal voor een gaskachel ombouwen zodat hij voor een houtkachel geschikt is. Er heeft eerder een houtkachel gestaan. Dat is op enig moment aangepast naar een gaskachel. Het kanaal loopt over de begane grond, eerste en tweede verdieping.

Flexibele kachelpijp plaatsen en aansluiten op houtkachel

Ik wil in de bestaande rookkanaal een flexibel rookkanaal laten plaatsen. De totale hoogte tot aan het dak is 9 tot 10 meter. Ik wil graag een offerte voor inspectie van het rookkanaal, installatie van de flexibele buis en aansluiting op de houtkachel. Er is op de schoorsteen ook nog een trekkap nodig. Graag ontvang ik uw offerte inclusief de nog benodigde materialen.

Designradiator vervangen

Ik wil een designradiator laten vervangen. De oude radiator is lek. Ik heb hetzelfde model gekocht dus er hoeft mijn inziens aan de aan- en afvoerbuizen niets aangepast te worden. De afmetingen van de radiator zijn 1.97 x 30 cm.

Houtkachel aansluiten

Betreft het plaatsen van een rookkanaal en deze aansluiten op de kachel. De kachel staat in een uitbouw met een plat dak, in het dak zit al een gat. Vanaf de kachel tot het dak moet een pijp worden geplaatst en vervolgens buiten ongeveer 3 meter om hoog langs de woning. Graag advies betreffend de mogelijkheden en een offerte.

Keukenkraan door nieuwe vervangen

Ik wil een keukenkraan laten vervangen door een nieuw exemplaar (is in mijn bezit)

Tussenmeter voor gas en water plaatsen

Graag zou ik een indicatie willen ontvangen om een gas- en watertussenmeter te plaatsen. De meters dienen nog aangeschaft te worden.

Radiator plaatsen en thermostaatkranen

We willen op onze zolder waar de cv-ketel staat ook een radiator laten plaatsen in een zolderkamer. Daarnaast overwegen we om in het hele huis thermostaatkranen te laten plaatsen. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Houtkachel aansluiten op een bestaand rookkanaal

Wij hebben een Houtkachel en willen die laten aansluiten op het bestaande rookkanaal. Er moet even worden bekeken of er nog een verloopstuk nodig is. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Mechanische ventilatie in bijkeuken installeren

De kleine bijkeuken (8 m2) moet worden voorzien met een aparte mechanische ventilatie, zo mogelijk gekoppeld met een beweging sensor. Luchtpijp van de keuken gaat in de garage en dan naar boven, niet ver van de bijkeuken.

Wateraansluiting voor de vaatwasser maken

Wij willen misschien een vaatwasser voor de keuken aanschaffen, maar daarvoor zal een nieuwe toevoer en afvoer gemaakt moeten worden. Er zit wel gewoon een kraan. Daarvoor zouden wij graag een indicatie voor de kosten willen. Locatie Enschede. Liefst willen wij een mail met een vrijblijvende offerte.

Wastafelkraan vervangen

Net een nieuwe wastafelkraan (een eenhendel) gekocht (voorheen zat hier een normale warm/koud kraan) en hierbij de vraag of u hem wilt plaatsen. Graag zo snel mogelijk. Ik ontvang graag een offert en/of contact via de mail.

Kapje op de buitenkraan repareren

Bij de buitenkraan moet er een afwerkkapje opnieuw achter gemonteerd worden. Voor het plaatsen van dit afwerkkapje moet de kraan uit de muur gehaald worden. Als het afwerkkapje wat voorheen wel paste achter tegen de muur aan zit, past de kraan niet meer op de leiding doordat de leiding vermoedelijk te kort is.

Kapje op de buitenkraan vervangen

Bij de buitenkraan moet een afwerkkapje opnieuw gemonteerd worden. Voor het plaatsen van dit afwerkkapje moet de kraan uit de muur gehaald worden. Wanneer het afwerkkapje achter tegen de muur aan zit, past de kraan niet meer op de leiding. Voorheen was dit wel het geval. Dit komt waarschijnlijk doordat de leiding te kort is.