Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor realiseren van nieuwe nefit ketel en warmtepomp:

Realiseren van nieuwe Nefit ketel en warmtepomp

Wij zoeken naar een een nefit ketel liefst een model die onze gas verbruik verminderd momenteel hebben wij een nefit advantage van 2006 Het liefst een ketel waar een box die de lucht uit de afvoering omtovert naar warme lucht naast kan die van de warmtepomp. Het is een 4 laags woning, de woonkamer / keuken
Onze klant uit Deventer (Overijssel) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor realiseren van nieuwe nefit ketel en warmtepomp uit heel Nederland:

Vloerverwarming droog systeem leggen en vervangen en verplaatsen CV

Graag laat ik een vloerverwarming, droogbouw, realiseren op de begane grond. Ik heb een houten ondervloer. Gaat om 50 m2. De huidige vloer haal ik zelf weg. Daarna dient er eventueel PVC klicklaminaat gelegd te worden. Opbouwhoogte is belangrijk waar mogelijk een systeem zonder tussenvloer. CV ketel dient ook te worden verplaats en vervangen. Nu heb ik een Nefit 31, dit moet vervangen worden voor een moderne ketel en aangepast op vloerverwarming. Ik heb een schets van de situatie, deze kan ik naar jou doormailen.

Leidingen omleggen + cv ketel verplaatsen en radiator + radiator bijplaatsen

I.v.m. de verbouwing zolderetage willen de CV ketel (Nefit Topline uit 2010) 3 meter verplaatsen naar een nieuw te realiseren technische ruimte (ook op zolder). De leidingen moeten omgelegd worden naar deze ruimte. Dit zou gaan om ongeveer 3 meter. Verder moeten 1 bestaande paneel radiator 2 meter verplaatst worden en moet er 1 identieke bijgeplaatst worden (het is een hele goedkope radiator, weet niet precies welke dit is). Tenslotte moet een in de zolderbadkamer aanwezige designradiator ook verplaatst worden.

Adviseren en realiseren verwarmen jaren 30 woning

Ik heb een jaren 30 woning gekocht in de stad Utrecht, er zit een Nefit Topline Aquapower HRC 30/ CW5 in uit 2011. Alle leidingen lagen aan de buitenkant en radiatoren waren erg oud, die zijn nu weggehaald. Ik krijg eind september 14 Zonnepanelen om 4000 je op te wekken. We gaan dak, kelder en voorgevel isoleren, alle glas is dubbel of hr++. Mijn vraag is, wat is nu de beste manier om te verwarmen? Zou er iemand kunnen komen kijken en een gedegen advies uitbrengen?