Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor schouw verwijderen en schoorsteen stutten:

Schouw verwijderen en schoorsteen stutten

We willen graag de schouw laten verwijderen in de woonkamer en de schoorsteen laten stutten. Het rookkanaal moet in tact blijven maar afgewerkt in het plafond komen. Later moeten we er weer een kachel op aan kunnen sluiten.
Onze klant uit Deventer (Overijssel) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schouw verwijderen en schoorsteen stutten uit heel Nederland:

Schouw van een schoorsteen verwijderen

Ik wil 1 schouw laten verwijderen van 1 m breed, 2.70 m hoog en ±30 cm diep. De pijp wordt niet meer gebruikt. De schouw staat in de woonkamer. Graag ontvangen we een offerte.

Gashaard, schouw en schoorsteen verwijderen en plafond dichten

In onze nieuwe koopwoning met 3 verdiepingen (inclusief begane grond) zit een schouw met gashaard. Dit willen we graag verwijderen om meer ruimte te creëren. Graag ook de schoorsteen van het dak verwijderen. Het is een schuin dak met dakpannen. We willen hier graag de kosten van weten inclusief afvoeren.

Schouw en rookkanaal verwijderen tbv extra slaapkamer

Ik zoek een aannemer die mijn zolder kan verbouwen tot een extra slaapkamer. Alleen hiervoor moet de schouw en oude rookkanaal op zolder verwijderd worden. Moet nog wel beoordeeld worden of de schoorsteen kan blijven zitten of ook verwijderd moet worden. Deze wordt nu alleen nog gebruikt voor een houtkachel. Ik bespreek graag met de vakman wat er exact gedaan moet worden.

Schoorsteen/ schouw verwijderen en steunbalk verplaatsen

Schouw en schoorsteen (ingemetselde paal) eerste verdieping verwijderen. Bestaat een kans dat de schoorsteen een steunende functie heeft en dat steunbalk er voor in de plaats moet komen. Ook een lage steun balk op de eerste verdieping verwijderen en eventueel functie met hogere balk overnemen. Op het dak hoeft de schoorsteen niet weg, alleen binnen, als het maar dicht gemetseld wordt.

Schoorsteen verwijderen, dak dichten en een nieuw rookkanaal aanleggen

Ik zoek een aannemer die een schouw kan verwijderen. Waarschijnlijk moet de schoorsteen er dan ook uit. In de hoek van de woonkamer willen we een nieuw rookkanaal laten aanleggen. Verder willen we in de dragende muur een opening laten maken voor een binnendeur. De woning telt een begane grond en eerste verdieping. Het rookkanaal zit/moet door een asbesthoudend schuin pannendak.

Gashaard, schouw en deels schoorsteen verwijderen

In mijn aankomende woning hebben we een gashaard met stenen schouw staan, die we eigenlijk weg willen hebben. Het gaat alleen om de woonkamer, de schoorsteen loopt achter een wand in de slaapkamer naar het dak, maar dat is geen issue. Het plafond moet dicht, daar waar de schoorsteen zat in de muur moet opnieuw gestuct worden, muur is 444 cm bij ongeveer 260 cm. Tevens zit er een scheur in de tegenoverliggende muur van boven tot aan beneden, deze willen we gelijk ook laten repareren. De gasleiding loopt volgens ons naar de trapkast en mag daar afgesloten worden.

Constructieberekening voor muurdoorbraak en verwijderen haard/schoorsteen

Ik heb een huis gekocht, waarvan ik op 29 augustus de sleutel krijg. De woning is uit 1970. Ik wil daar graag een muur doorbreken van de woonkamer naar de hal, voor het plaatsen van een deur. Ik weet niet zeker of het een draagmuur is, maar mocht dit wel zo zijn, dan moet dit worden opgevangen. Ik zou graag een beoordeling ontvangen of, het een draagmuur is, er een constructieve berekening nodig is, en een omgevingsvergunning. Ook wil ik de schouw/gashaard/schoorsteen verwijderen op de begane grond om meer ruimte te creëren. Ik weet niet of de gashaard dient als dragende constructie voor de gehele schoorsteen of dat er een steunpunt op elke afzonderlijke etage zit. Mocht het dragend zijn, dan moet dit worden opgevangen. Ik zou graag een beoordeling ontvangen of het dragend is, er een constructieve berekening nodig is, en een omgevingsvergunning. Bouwtekeningen zijn opgevraagd bij de gemeente, deze verwachten wij binnen enkele dagen in ons bezit te hebben. Ik ontvang graag een offerte.

Schouw verwijderen uit het appartement

Ik wil de schouw verwijderen uit mijn appartement. Rookkanaal is al dicht. Afvoeren is niet nodig.

Draagmuur keuken, een muurkast en schouw verwijderen en aanleggen vloerverwarming

We willen graag de draagmuur (2.60m) naar de keuken verwijderen. Daarnaast moet ook een muurkast en schouw worden verwijderd. Vervolgens moet een oude tegelvloer worden verwijderd en voor circa 48 m2 vloerverwarming worden aangelegd (hoofdverwarming). Een offerte via internet is natuurlijk indicatief en ik verwacht pas na bezoek een juiste offerte (ook eventueel voor een deel van het werk).

Rookkanaal en schouw verwijderen

Graag een kostenindicatie van het weghalen van een geheel rookkanaal en ombouw daarvan op de begane grond en 1e verdieping. Mijn vraag: kan dit weggehaald worden, maar met behoud van de schoorsteen op het dak voor het behoud van uiterlijk en het karakter van het huis? . Huis is inmiddels zo goed als gekocht. Afvoer van materiaal graag specifiek als kostenpost vermelden, net als overige werkzaamheden.

Partners

Partners van Casius