Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor schouw verwijderen en schoorsteen stutten:

Schouw verwijderen en schoorsteen stutten

We willen graag de schouw laten verwijderen in de woonkamer en de schoorsteen laten stutten. Het rookkanaal moet in tact blijven maar afgewerkt in het plafond komen. Later moeten we er weer een kachel op aan kunnen sluiten.
Onze klant uit Deventer (Overijssel) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schouw verwijderen en schoorsteen stutten uit heel Nederland:

Verbouwing keuken en herstel woonkamer

Wij zoeken een stukadoor voor de volgende klussen: Herstelwerkzaamheden door het verwijderen van een openhaard/schouw +/- 3 m2. (wand en plafond). - De gehele keuken stucen, wanden en plafond. De wanden vanaf 75 cm hoog +/- 10 m2 zodat het schilderklaar is en het plafond van +/- 6,5 m2 . - Een scheidingswand tussen de eetkamer en de keuken zodat ook deze schilderklaar. +/- 7 m2

Houthaard gemetselde schouw vervangen voor roomdiviver gashaard

Gewenst resultaat: bestaande gemetselde schouw en houthaard 2-zijdig vervangen voor een 3-zijdige gashaard roomdivider gestuct. 1. Ik weet niet of de bestaande schouw een dragende functie heeft, dus zoek iemand die dat ook kan bepalen, constructieberekening kan (laten) maken, adviseert ivm eventuele vergunning en met een oplossing en/of alternatieven komt, mocht het een dragende functie hebben. 2. Eventueel verwijderen huidige haard en constructie wijzigen indien nodig. 3. Eventueel gashaard leveren, inbouwen, stucen, gas aanleggen via kruipruimte. (deze stap kan ik ook door een ander bedrijf laten uitvoeren, maar zoek het liefst iemand die al het werk uit handen neemt van begin tot eind).

Schouw van een schoorsteen verwijderen en wand glad afwerken

Schouw bevindt zich in een in een uitstekende muur. Hoogte ca. 110 cm. Lengte van links naar rechts ca. 140 cm. Diepte variërend van 20 tot 40 cm. Muur egaliseren. Gaarne puin verwijderen.

Schouw verwijderen en rookkanaal afdichten

De schouw/openhaard in de kamer willen wij verwijderen voor meer ruimte in woonkamer. We weten niet of dit mogelijk is en of de schouw een draagfunctie heeft. We laten iemand daar graag naar kijken. De afmeting is ongeveer 1-1,20 meter x 75 cm x 2,50 meter hoog. Het rookkanaal moet worden afgedicht. Afvoerkosten graag apart vermelden op de offerte.

Schouw en evt. schoorsteen verwijderen

We hebben een rijtjeshuis dat gebouwd is in 2002. Bij deze woning is later of tijdens de bouw een schouw gebouwd, deze komt uit via de bg naar de 1ste verd. door naar de zolder. De zolder is voorzien van een vliering. We willen nu graag een offerte voor het verwijderen van de schouw uit het hele huis. De schoorsteen wordt elk jaar schoon geveegd door specialisten.

Gaskachel verwijderen

Er is een gaskachel in de woonkamer die weggehaald moet worden. Dus gasleiding afsluiten en netjes verwijderen van de kachel. Ook noodzakelijk: het gat in de geïsoleerde buitenmuur (water- en luchtdicht) netjes afsluiten (dus zonder teloorgang van de muur). Er hoeft geen schouw te worden weggehaald, het is een vrijstaand kacheltje met de schoorsteen direct naar buiten in de muur. Kachel zelf etc. svp wegbrengen naar de schroot.

Gaskachel verwijderen

Er is een gaskachel in de woonkamer die weggehaald moet worden. Dus gasleiding afsluiten en netjes verwijderen van de kachel. Indien mogelijk ook het gat in de geïsoleerde buitenmuur (water- en luchtdicht) afsluiten. Er hoeft geen schouw te worden weggehaald, het is een vrijstaand kacheltje met de schoorsteen direct naar buiten in de muur. Bij voorkeur voor 19 december.

Schouw laten verwijderen

Wij wonen benedenvloers in een appartement en zouden graag onze schouw laten verwijderen aangezien we hier een keuken/kastenwand willen plaatsen. Wij zouden graag willen weten of dit mogelijk is. Wij hebben iemand gesproken die vertelde dat wanneer de schouw dragend is (wij vermoeden dat de schouw dragend is) het niet alleen bij ons verwijderd kan worden, maar ook bij de bovenburen. De bovenburen willen de schouw niet laten verwijderen wat het geheel wat lastig maakt. Graag laten wij iemand naar de schouw kijken en of deze toch weggehaald kan worden. De schouw is ongeveer 90 cm bij 2.95 m. Het afvoeren van het materiaal weten wij nog niet of wij dit zelf willen, of door de vakman laten uitbesteden.

Schoorsteen slopen en daarna stucen

Ik wil de schouw in een appartement op de begaande grond laten verwijderen. Het materiaal hoeft niet te worden afgevoerd. Daarna de stukadoor laten komen en laten dicht maken.

Schouw verwijderen en muren stucen

Ik wil de schouw uit de woonkamer verwijderen en de muur en het plafond daar waar de schouw is verwijderd daarna laten stucen. Ik wil ook twee ander muren laten stucen, waardoor het totaal te stucen oppervlakte 33 m2 is. De schouw is 125 cm breed, 270 cm hoog en 36 cm diep. Voor de schouw zit een gaskraantje, dat onder de vloer weggewerkt moet worden.

Partners

Partners van Casius