Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Deventer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Deventer heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Deventer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Deventer of directe omgeving.

1047 klanten uit Deventer bevelen een bij Casius in Deventer aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Deventer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen en aanschaffen, warmtepomp plaatsen, zonnepanelen aanleggen, 2 oude cv-ketels vervangen door een warmtepomp, cv-ketel vervangen door een grondwaterpomp, water-water warmtepomp advies en installatie, nieuwe boiler, gashaard of cv, warmtepomp plaatsen, riool relinen bij appartementengebouw, een droog vloerverwarmingssysteem aanleggen, elektrische hoofdverwarmingssysteem aanleggen (vloer of warmtepomp), vloerverwarming aanbrengen, muur, gashaard en schoorsteen verwijderen, oude boiler vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Deventer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Deventer:

Vervangen verdeler 1 groeps vloerverwarming

De verdeler in de kelder (niet kruipruimte) is verrot en moet vervangen worden. Het betreft nu een 1 groeps. Moet denk ik minstens een 3-groeps worden. De pomp is denk ik goed maar ik weet niet hoe goed dit her te gebruiken is. Werkzaamheden zijn dus: afkoppelen slangen, vervangen verdeler (legen en vullen verwarming), terug koppelen slangen, testen en ontluchten. Verdeler en materiaal door u te leveren.

Realiseren van droge vloerverwarming

Ik wil over de benedenverdieping ( hal, kamer en open keuken) vloerverwarming laten leggen, ong. 35- 40 m2. De vloer is van beton, niet geïsoleerd ( geen kruipruimte) dus er moet op de vloer geïsoleerd worden. Het gaat om een hoofdverwarming. Over de vloer wil ik een pvc vloer leggen ( valt buiten de offerte) De opbouwhoogte hou ik het liefst onder de 4 cm in dien mogelijk. Droge vloerverwarming realiseren

Een warmtepompboiler leveren en installeren

Ik zoek een installateur die een warmtepompboiler in mijn woning kan ophangen en aansluiten. De boiler moet 250 of 300 liter zijn. De boiler moet op zolder of in de kelder komen te staan en afvoer naar binnen en buiten hebben. De boiler moet de woning van sanitair water kunnen voorzien.

Radiator vervangen in de woonkamer

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het verwijderen en plaatsten van een nieuwe radiator in de woonkamer. Ik schaf zelf de radiator aan.

CV ketel en mechanisch ventilatie systeem vervangen door een warmtepompboiler

Mijn mechanische ventilatiesysteem en mijn CV ketel moeten beide vervangen worden. Beide systemen zijn ongeveer 16 jaar oud. Ik denk aan een warmtepomp boiler. Tevens moet het mogelijk zijn om een heatpipes zonneboiler erop aan te sluiten, zodat de boiler ook verdwijnt (deze heb ik al geïnstalleerd jaren geleden). Tevens wil ik mijn verwarming (radiatoren en vloerverwarming ) er op aan gesloten worden. Ik heb nu radiatoren. In de woonkamer heb ik vloerverwarming, gekoppeld op de CV. Deze zou op de warmtepompboiler aangesloten moeten worden. Er is een houtkachel, de pomp moet de rest van de woning (tussenwoning) verwarmen. De oude systemen moeten afgevoerd worden. Een persoonlijke berekening heb ik niet. De kuub inhoud van mijn woning durf ik niet te zeggen. Ik heb waarschijnlijk een boiler van 270-300 liter nodig. Misschien iets meer. De woning heeft 2 etages en we zijn met vier personen. Graag laten we iemand langskomen, voor de mogelijkheden en vragen.

Gasleiding afdoppen in meterkast

Er wordt een nieuwe keuken geplaatst. In de oude zat een gasfornuis en in de nieuwe niet. Het gas zo moeten worden afgedopt in de meterkast. De muur waar het gas uitkomt zou moeten worden weggehaald. Dus het gas gaat daar weg. Graag deze week

Realiseren van nieuwe Nefit ketel en warmtepomp

Wij zoeken naar een een nefit ketel liefst een model die onze gas verbruik verminderd momenteel hebben wij een nefit advantage van 2006 Het liefst een ketel waar een box die de lucht uit de afvoering omtovert naar warme lucht naast kan die van de warmtepomp. Het is een 4 laags woning, de woonkamer / keuken

Leidingen bevriezen

De radiator in de keuken heb ik verwijderd, maar leidingen zitten in de weg voor plaatsen van een andere keuken. Ik woon op de derde verdieping (tevens de bovenste). De radiator hoeft niet afgevoerd te worden. Het gaat om 2 leidingen die ongeveer een halve meter de muur steken. Afvoeren van de leidingen kan ik zelf doen. De keuken wordt in december geplaatst, het project heeft enige haast.

Elektrische verwarming

We hebben een maand geleden zonnepanelen op het dak laten plaatsen. We zijn aan het kijken welke mogelijkheden er zijn om de woning zonder gas te verwarmen. De geschatte kwh van de zonnepanelen is maximaal 4200 pj. We willen graag een elektrische cv voor verwarming en warm water. Centrale verwarming is aanwezig en we hebben nu een cv op gas. We zijn op dit moment met 2 volwassenen en 2 kleine kinderen. Het huis is 125 m2, maar de kuub inhoud weten we niet. Er is geen persoonlijke berekening voor het huis. Graag een schatting wat de kosten op jaar basis zijn als wij elektrische verwarming hebben, en dit vergelijken ten opzichte van gas.

Schouw verwijderen en schoorsteen stutten

We willen graag de schouw laten verwijderen in de woonkamer en de schoorsteen laten stutten. Het rookkanaal moet in tact blijven maar afgewerkt in het plafond komen. Later moeten we er weer een kachel op aan kunnen sluiten.

Het vervangen van een CV-ketel

Ik zoek een CV-installateur voor het vervangen van mijn CV-ketel. Het betreft de vervanging 13-jaar oude AGPO CV ketel. Het huis heeft 5 convectoren, 4 radiatoren, inhoud 700 m3, oppervlakte is 170 m2. Er is een 3 x 40A aanvoer tot het huis. Installatie op de 2de verdieping in de 'machinekamer'. Huis is van 2006, is goed geïsoleerd.

Vloerverwarming frezen

Ik wil vloerverwarming laten frezen op de begane grond, circa 44 m2 . 4 radiatoren komen te vervallen, graag een steek van 10cm aanhouden, en plaatsen verdeelstation/ aansluiten en checken.

Het vervangen van 2 CV-ketels in een bedrijfspand

Ik zoek een CV-installateur die 2 gas CV ketels kan vervangen in een oud bedrijfspand. Het pand is 4000 m2 groot. De nieuwe ketels moeten het pand kunnen voorzien van CV-warmte. Er staat nu een gas CV (cascade 2 stuks. 1 keer HR en 1 keer lr circa 400 kw per stuk) Ketel en regeltechniek dient te worden vervangen.

Close in boiler installeren

Wij willen onze kapotte close-in boiler laten vervangen. Deze staat in de kruipruimte onder de keuken.

Gashaard aanleggen en sluiten

We hebben een nieuwe uitbouw en willen daar graag een gashaard inbouwen. Hiervoor moet er een leiding getrokken worden vanaf de meterkast naar de haard en tevens een rookafvoer door de muur en in de garage omhoog en het dak uit. Het gaat om een bestaande haard die er opnieuw ingezet moet worden. Ik hoor graag wat de kosten zijn.

CV ketel verplaatsen

In verband met plaatsen nieuwe badkamer in maart is het nodig de cv ketel 1 meter te verplaatsen.

Vloerverwarming aanbrengen

Het aanbrengen van vloerverwarming in een woonkamer en entreehal met een mogelijke uitbreidingsgroep voor een in de toekomst om te bouwen garage. De oppervlakte van het werk is ongeveer 40 m2.

CV ketel plaatsen

Het betreft het plaatsen van een cv ketel op pellets op de zolder. Op dit moment staat daar de cv ketel, die ik wil vervangen door een pellet cv ketel. Ik wil graag weten wat de mogelijkheden zijn om van het gas af te komen. De woning komt uit 1974 en is 375 m3.

Houtkachel laten plaatsen

We willen we de elektrische kachel vervangen door een rookkanaal. Qua afwerking van het gat dat de elektrische kachel achterlaat zijn we nog onzeker. Zie de type afwerkingen in de bijlages. We weten nog niet of dit kanaal reeds aanwezig is maar gaan hier niet van uit. Het betreft een pand uit 1906. Het stucen van de schouw is reeds uitbesteed, maar het inrichten van de schouw niet (dichtmaken of inkeping maken), het zou fijn zijn als u dat ook wilt offreren. De foto 'schouw' geeft de huidige situatie weer. De andere foto's geven de mogelijkheden aan die we voor het vervangen van de elektrische kachel ingeschat hebben.

Rookkanaal laten aanleggen

Aanleg van een rookkanaal voor de houtkachel (al aanwezig). Het rookkanaal passeert twee verdiepingen (betonvloeren) en gaat dan door het dak naar buiten. Het is een rechte pijp, diameter 130 mm. Hoogte van de begane grond is 2.4 meter. Hoogte van de eerste verdieping 2,2 meter. De hoogte op de tweede is 1,5 meter. Aftimmering doen we zelf. Graag offerte voor aanleg rookkanaal inclusief materiaal en een offerte exclusief materiaal.

Kachel plaatsen

Houtkachel of pelletkachel plaatsen, aansluiten, etc.

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil mijn vloerverwarming als hoofdverwarming gebruiken. De ruimte is ongeveer 50 vierkante meter (woonkamer keuken gang en toilet). Ik heb een nefit hr cv ketel ecomline exellent type, die staat op de begane grond. 4 radiatoren dienen te worden gedemonteerd en afgedopd, Gefreesde gaten moet weer dicht en geëgaliseerd worden indien mogelijk. Ik wil Graag een offerte ontvangen voor buizen van 14 mm en 16 mm, gezien hier andere verdeling nodig zou zijn?

Rookkanaal buitenzijde muur

Ik wil graag een nieuwe pelletkachel door jullie laten installeren. Het rookkanaal kan net onder het plafond naar buiten toe en dan langs de buitengevel naar oven. Onze hoekwoning is goed te bereiken en heeft betonnen vloeren.

Pellet-CV kachel aanleggen

Er is nu op de zolderverdieping een 20 jaar oude CV-ketel op aardgas aanwezig. Daarnaast hebben wij ook een zonneboiler die werkt op 2 panelen. De wens is behoud van de zonneboiler en aansluiten van een aan te schaffen pellet-CV kachel, die bij voorkeur op de begane grond geplaatst wordt. Het hete water is alleen nodig in de badkamer. De keuken heeft een boiler met kokend water voorziening.

Vloerverwarming aanleggen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om ongeveer 42 m2 vloerverwarming op de begane grond en in de hal.