Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Deventer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Deventer heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Deventer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Deventer of directe omgeving.

1045 klanten uit Deventer bevelen een bij Casius in Deventer aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Deventer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: waterwarmte installatie installeren, warmtepomp op aardwarmte installeren, warmtepomp, zonnepanelen en zonnecollectoren plaatsen, cV door een warmtepomp laten vervangen, aardwarmtepomp met zonnepanelen plaatsen, luct-lucht warmtepompinstallatie monteren, warmtepomp installeren, warmtepomp mogelijkheden, warmtepomp en vloerverwarming aanleggen, lucht/lucht warmtepomp in bedrijfshal plaatsen, pelletkachel op CV aansluiten, zonneboiler plaatsen, aardwarmtepomp installeren, gasloos verwarmingssysteem voor eerste verdieping, water-water warmtepomp installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Deventer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Deventer:

Vloerverwarming aanleggen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om ongeveer 42 m2 vloerverwarming op de begane grond en in de hal.

WC-pot en wastafel vervangen

Ik wil graag weten wat het kost om de wc pot en wastafel te laten vervangen.

Toilet vervangen

Ik zoek een vakman die mijn wc kan komen vervangen. Inclusief voorwerk en afvoeren van de oude wc. Materialen lever ik zelf aan.

Buitenkraan via de kruipruimte aanleggen

Ik wil graag een buitenkraan laten aanleggen aan de achterzijde . Het betreft een nieuwbouwing. Evt ook een kraan aan de voorzijde, met afsluiter. Afhankelijk van de kosten.

Kraan vervangen

In de achtertuin hebben wij een buitenkraan zitten. Graag zouden wij deze kraan in de winter aan de binnenzijde kunnen afsluiten, zodat de leiding niet kan springen.

CV-ketel vervangen en meteen verplaatsen

De CV ketel moet van de zolder naar de badkamer verplaatst worden. Dit moet inclusief vervanging van de ketel. De dakdoorvoer zit er al, alleen niet de correcte pijp. Afvoer moet gerealiseerd worden. Leiding werk alleen inkorten.

Lekke pijp bij de stortbak van de WC-pot repareren

De pijp uit de stortbak lekt bij de wc pot

Close-in boiler installeren

Installeren van een Daalderop close-in boiler in een keukenkastje. Er is in die kast al elektra en water. De boiler en de aansluitset heb ik aangeschaft bij Gamma Deventer.

Elektrische hanghaard Brighton monteren

Ik wil graag dat iemand voor mij de elektrische haard ophangt. De haard kan zo opgehangen worden, er moet alleen misschien een extra snoer bij in verband met het stopcontact. Het gaat om een afstand van 2-3 meter naar het stopcontact. De haard weegt ongeveer 8 kilo.

Open haard plaatsen in een hoekwoning

Wij wonen in een twee-onder-een-kapwoning en hebben de wens om een open haard te gaan plaatsen. Het gaat om een houtgestookte sfeerhaard die niet voor veel verwarming hoeft te zorgen. We willen die tegen de zijgevel gaan plaatsen. We willen ons idee graag bespreken met een vakman en horen wat hier voor materialen er nodig zijn en welke kosten dit plan met zich meebrengt.

Houtkachel plaatsen en rookgasafvoerkanaal aanleggen

Wij hebben een huis gekocht en krijgen daarvan in maart de sleutel. We hebben bij Gamma een aanbieding gezien voor de kachel Livinflame Lund zwart en willen graag weten wat de montage daarvan zal kosten. Er is in het huis nog geen schoorsteen. Er moeten doorvoeren worden gemaakt door 2 betonnen verdiepingsvloeren en door het dak. Er moeten beneden een aansluiting op de kachel en enkelwandige pijpen worden geplaatst. Boven moeten er dubbelwandige pijpen komen en een doorvoer met trekkap op het dak. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.

Vloerverwarming aanbrengen

Wij zijn opzoek naar een bedrijf die de volgende werkzaamheden zou kunnen uitvoeren: - verwijderen ongeveer 35 m2 plavuizen, hal, woonkeuken - afvoeren plavuizen - verwijderen radiatoren, 2 stuks - oplossing/opvulling convectorputten, 2 stuks - aanleggen vloerverwarming totaal 60-70 m2, als hoofdverwarming - frezen - herstellen/egaliseren dekvloer voor leggen laminaat - inclusief materiaal en arbeid Het betreft een woonhuis met werkzaamheden alleen op de begane grond, woonkamer, hal en keuken. CV-Ketel is van Remeha > Avanta 28C/cw4. Voor zover ik weet betreft het een zand cement dekvloer. Eventueel offreren extra aansluitingen op de verdeler voor toekomstige vloerverwarming in de garage. Is het mogelijk hier een gespecificeerde offerte voor te ontvangen?

Kranen vervangen

De keukenkraan en de kraan van het fonteintje in het toilet moeten vervangen worden. In de keuken is het een mengkraan met hendel. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Kraan keuken installeren

Een kraan in de keuken installeren. De oude kraan verwijderen en de nieuwe erop zetten. De kraan is al in huis.

Haard plaatsen en rookkanaal aanleggen

Houtkachel plaatsen, plus installeren rookkanaal, hoogte dak 10 meter. Gaten in alle vloeren zijn aanwezig.

Gaskraan verplaatsen in de keuken

Gaskraan in de keuken van links naar rechts verplaatsen. Wat kost dat?

Rookkanaal aanleggen

Eind volgende week krijgen wij de sleutel van onze nieuwe (oude) woning. Hierin willen we, bij voorkeur, eind oktober een rookkanaal laten plaatsen. Deze kan op de verdieping van de kachel enkelwandig en gaat dan door de houten vloer naar de zolder verdieping waar hij het schuine dak door kan. Zie bijlage voor foto's van de 2 verdiepingen. Kunnen jullie op basis van deze info/de foto's al een globale prijsschatting maken? En hoe werkt het verder als jullie het verder echt inmeten/uitvoeren? Bedankt alvast.

Kleine verwarmingen plaatsen

Aan de achterkant willen we graag 2 kleine verwarmingen laten plaatsen. Naast openslaande deuren, voor de kamerhoge ramen naast de deuren. Lage radiatoren, mogelijk een met een gladde voorzijde. Het is een jaren '30 woning. Dat wij het huis kochten, zaten er gaten van verwarmingsbuizen in de vloer. Nu weten we niet of er onder de vloer nog leidingen lopen.

Kapotte radiatorkraan vervangen

De draaiknop van de verwarming in de woonkamer is afgebroken en nu druppelt er water uit. Het gaat om een appartement gelegen op de tweede verdieping.

Vloerverwarming installeren

Wij willen graag een offerte voor vloerverwarming Het gaat om circa 120m2 De Vloer is niet geïsoleerd dus graag hier rekening mee te houden (isolatie ..? Ondervloer..? ) Ik zie graag een offerte tegemoet

Doorstroomverwarmer plaatsen

Doorstroomverwarmer mogelijkheid in flat (appartement begane grond), flat heeft 1 fase 25 A is door Enexis 3 fase 25 A van te maken voor 207 Euro. 3 x 35 A kost 600 per jaar dat gaan we niet doen. Appartement zelf heeft al veel zekeringen maar moet waarschijnlijk ook aangepast? Wat is er wel en niet mogelijk en wat kost het. Welke doorstroomverwarmer nodig voor douche, keukenkraan, wastafelkraan badkamer. En heeft dit nog invloed op de hoeveelheid warm water en de druk. Er wonen 2 personen zoon/schoondochter welke graag onder de douche staan. Wie kan dit geheel voor ons regelen en wat kost dat?? Hoorde ook iets over lage druk kranen nodig?????????

Buitenkraan aanleggen via kruipruimte

Wij zouden graag een buitenkraan willen die er op dit moment niet zit. Het zou via de kruipruimte moeten als dat mogelijk is. De leiding zal maximaal een meter zijn als er vanuit de keuken de leiding doorgetrokken. Het huis is van 1963. Ik weet niet of het een spouwmuur is. Buiten is het een gemetselde muur.

Kraan op de wasbak vervangen

Ik wil de kraan van de wasbak in de wc graag laten vervangen. De kraan lekt en er komt een vreemd geluid tijdens het dichtdraaien.

Verwarmingsbuizen aansluiten op de nieuwe verwarming

De radiator in de kamer wordt verwijderd en er hangt inmiddels 30 cm verder een nieuwe radiator. De leidingen moeten verlengt worden en opnieuw worden aangesloten op de nieuwe radiator. Ik heb een normale CV. De bevriezing van leidingen is hierbij niet nodig.

Dakdoorvoer aanleggen

Ik wil een dakdoorvoer op zolder voor de afvoer van de wasdroger. Het is een slang voor de afvoer van warme lucht. Het dak is een pannendak. De droger staat nu onder een Velux dakraam (1 x 0.70 meter). Daarnaast moet het gat komen.