Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Deventer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Deventer heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Deventer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Deventer of directe omgeving.

1029 klanten uit Deventer bevelen een bij Casius in Deventer aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Deventer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: badkamerrenovatie en keukenplaatsing, zonneboilers en zonnepanelen installeren, vloerverwarming aanleggen, collectoren plaatsen voor vloerverwarming, cV-installatie compleet aan laten leggen, vloerverwarming aanleggen en radiatoren plaatsen, houthaard inbouwen, betonvloer met vloerverwarming aanleggen, badkamer renovatie, verwarmingen monteren, rookkanaal aanleggen, centrale verwarming aanleggen, cV-installatie aanleggen, moederhaard en boiler door combiketel vervangen, zonneboiler met vloerverwarming installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Deventer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Deventer:

Houtkachel plaatsen en rookgasafvoerkanaal aanleggen

Wij hebben een huis gekocht en krijgen daarvan in maart de sleutel. We hebben bij Gamma een aanbieding gezien voor de kachel Livinflame Lund zwart en willen graag weten wat de montage daarvan zal kosten. Er is in het huis nog geen schoorsteen. Er moeten doorvoeren worden gemaakt door 2 betonnen verdiepingsvloeren en door het dak. Er moeten beneden een aansluiting op de kachel en enkelwandige pijpen worden geplaatst. Boven moeten er dubbelwandige pijpen komen en een doorvoer met trekkap op het dak. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.

Vloerverwarming aanbrengen

Wij zijn opzoek naar een bedrijf die de volgende werkzaamheden zou kunnen uitvoeren: - verwijderen ongeveer 35 m2 plavuizen, hal, woonkeuken - afvoeren plavuizen - verwijderen radiatoren, 2 stuks - oplossing/opvulling convectorputten, 2 stuks - aanleggen vloerverwarming totaal 60-70 m2, als hoofdverwarming - frezen - herstellen/egaliseren dekvloer voor leggen laminaat - inclusief materiaal en arbeid Het betreft een woonhuis met werkzaamheden alleen op de begane grond, woonkamer, hal en keuken. CV-Ketel is van Remeha > Avanta 28C/cw4. Voor zover ik weet betreft het een zand cement dekvloer. Eventueel offreren extra aansluitingen op de verdeler voor toekomstige vloerverwarming in de garage. Is het mogelijk hier een gespecificeerde offerte voor te ontvangen?

Kranen vervangen

De keukenkraan en de kraan van het fonteintje in het toilet moeten vervangen worden. In de keuken is het een mengkraan met hendel. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Kraan keuken installeren

Een kraan in de keuken installeren. De oude kraan verwijderen en de nieuwe erop zetten. De kraan is al in huis.

Haard plaatsen en rookkanaal aanleggen

Houtkachel plaatsen, plus installeren rookkanaal, hoogte dak 10 meter. Gaten in alle vloeren zijn aanwezig.

Gaskraan verplaatsen in de keuken

Gaskraan in de keuken van links naar rechts verplaatsen. Wat kost dat?

Rookkanaal aanleggen

Eind volgende week krijgen wij de sleutel van onze nieuwe (oude) woning. Hierin willen we, bij voorkeur, eind oktober een rookkanaal laten plaatsen. Deze kan op de verdieping van de kachel enkelwandig en gaat dan door de houten vloer naar de zolder verdieping waar hij het schuine dak door kan. Zie bijlage voor foto's van de 2 verdiepingen. Kunnen jullie op basis van deze info/de foto's al een globale prijsschatting maken? En hoe werkt het verder als jullie het verder echt inmeten/uitvoeren? Bedankt alvast.

Kleine verwarmingen plaatsen

Aan de achterkant willen we graag 2 kleine verwarmingen laten plaatsen. Naast openslaande deuren, voor de kamerhoge ramen naast de deuren. Lage radiatoren, mogelijk een met een gladde voorzijde. Het is een jaren '30 woning. Dat wij het huis kochten, zaten er gaten van verwarmingsbuizen in de vloer. Nu weten we niet of er onder de vloer nog leidingen lopen.

Kapotte radiatorkraan vervangen

De draaiknop van de verwarming in de woonkamer is afgebroken en nu druppelt er water uit. Het gaat om een appartement gelegen op de tweede verdieping.

Vloerverwarming installeren

Wij willen graag een offerte voor vloerverwarming Het gaat om circa 120m2 De Vloer is niet geïsoleerd dus graag hier rekening mee te houden (isolatie ..? Ondervloer..? ) Ik zie graag een offerte tegemoet

Doorstroomverwarmer plaatsen

Doorstroomverwarmer mogelijkheid in flat (appartement begane grond), flat heeft 1 fase 25 A is door Enexis 3 fase 25 A van te maken voor 207 Euro. 3 x 35 A kost 600 per jaar dat gaan we niet doen. Appartement zelf heeft al veel zekeringen maar moet waarschijnlijk ook aangepast? Wat is er wel en niet mogelijk en wat kost het. Welke doorstroomverwarmer nodig voor douche, keukenkraan, wastafelkraan badkamer. En heeft dit nog invloed op de hoeveelheid warm water en de druk. Er wonen 2 personen zoon/schoondochter welke graag onder de douche staan. Wie kan dit geheel voor ons regelen en wat kost dat?? Hoorde ook iets over lage druk kranen nodig?????????

Buitenkraan aanleggen via kruipruimte

Wij zouden graag een buitenkraan willen die er op dit moment niet zit. Het zou via de kruipruimte moeten als dat mogelijk is. De leiding zal maximaal een meter zijn als er vanuit de keuken de leiding doorgetrokken. Het huis is van 1963. Ik weet niet of het een spouwmuur is. Buiten is het een gemetselde muur.

Kraan op de wasbak vervangen

Ik wil de kraan van de wasbak in de wc graag laten vervangen. De kraan lekt en er komt een vreemd geluid tijdens het dichtdraaien.

Verwarmingsbuizen aansluiten op de nieuwe verwarming

De radiator in de kamer wordt verwijderd en er hangt inmiddels 30 cm verder een nieuwe radiator. De leidingen moeten verlengt worden en opnieuw worden aangesloten op de nieuwe radiator. Ik heb een normale CV. De bevriezing van leidingen is hierbij niet nodig.

Dakdoorvoer aanleggen

Ik wil een dakdoorvoer op zolder voor de afvoer van de wasdroger. Het is een slang voor de afvoer van warme lucht. Het dak is een pannendak. De droger staat nu onder een Velux dakraam (1 x 0.70 meter). Daarnaast moet het gat komen.

Houtkachel aansluiten

Ik heb een huis gekocht waar al een houtkachel in staat. De verkopers nemen hun houtkachel mee. Op marktplaats heb ik een vervangende houtkachel gekocht, een Faber Inga. De bedoeling is dat deze wordt aangesloten op het rookkanaal. Er is een dubbelwandig rvs rookkanaal op circa 2,6 meter hoogte. Het gaat dus om de aansluiting van de pijp aan de achterzijde van de houtkachel op de rvs leiding daarboven. Ik verhuis op 21 november. Een aansluiting op 22 of 23 november zou ideaal zijn.

Oude CV-radiator vervangen

Wij willen een oude en bovendien scheef en lelijk in het zicht opgehangen radiator (20 jaar oud) laten vervangen door een nieuwe, aan te schaffen bij Gamma na advies over de gewenste capaciteit. Liefst een zo laag mogelijk horizontaal naast een bed te plaatsen radiator, bijvoorbeeld 400 x 1000, gezien bij Gamma.

Rookkanaal aanleggen in een bestaande woning

Aanleg rookkanaal van 8,5 meter, 7 meter dubbelwandig, twee gaten in betonvloer 20 cm, dak doorvoer dakpannen, schuin dak. Het is voor een houtkachel, wel alles gecertificeerd graag. CE markering en T600 (Europese richtlijnen) moeten gehanteerd worden.

Installatie van een houtkachel

Ik zou graag in mijn nieuwe huis een houtkachel willen laten installeren. De verkopers hadden er ook al een houtkachel staan, maar die nemen zij mee. Ik heb op Marktplaats een andere houtkachel gekocht en die zou geïnstalleerd moeten worden. Het leidingwerk/de schoorsteen is aanwezig vanaf de aansluiting in de schoorsteen, iets onder het plafond. Het gaat derhalve om het aansluiten van de houtkachel op de schoorsteen. Graag een offerte inclusief de pijp vanaf de kachel naar de schoorsteen (ik denk circa 2.50 meter). Qua termijn: het huis wordt op 15 november geleverd en ik zou rond die dag de installatie graag laten plaatsvinden. Ik kan desgewenst nog foto's toesturen van de huidige situatie.

Aansluiting voor de vaatwasser maken

Verhuizing naar huurwoning zonder vaatwasseraansluiting (akkoord van woningbouwvereniging is aanwezig). Van kraan/wasbak uit moet een aansluiting max. 2 mtr naar rechts (aanzicht) worden aangebracht.

Onderhoud aan een Chigo airco

Mijn chigo split airco (3 jaar oud) werkt niet goed. Hij geeft geen gekoelde lucht. Wat kost het om hem weer aan de praat te krijgen? (bij benadering)

Inbouwreservoir repareren

Het water blijft een beetje in de wc-pot lopen. Hierdoor moet het vaak bijgevuld worden. Het is een Olivier international inbouw reservoir van 12 jaar oud.

Inbouwreservoir repareren

De inbouwunit van mijn hangtoilet blijft steeds doorlopen. Ik wil dit graag laten repareren. Het gaat om een inbouwunit van het merk Oliver International.

Wastafelmeubel monteren en leidingen aanpassen

Ik heb in mijn slaapkamer die aan de badkamer grenst een wastafel staan. Ik wil deze graag laten vervangen en ik heb al een wastafelmeubel en kraan aangeschaft. De leidingen moeten mogelijk wat worden aangepast. Er is ook één leiding die een klein beetje lekt. Dat deel van de waterleiding moet worden gerepareerd of vervangen. Ik ontvang graag een offerte.

Kraan vervangen in de keuken

Ik wil de kraan in de keuken laten vervangen. Kraan heb ik aangeschaft. Kraan is een mengkraan.