Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor doucheset installeren:

Doucheset installeren

Ik zou graag een regendoucheset willen laten installeren, inclusief kraan. De oude kraan en doucheset moet verwijderd worden. De materialen heb ik nog niet in mijn bezit.
Onze klant uit Almelo (Overijssel) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor doucheset installeren uit heel Nederland:

Doucheset in de badkamer installeren

Graag wil ik een doucheset laten installeren in mijn badkamer. Er zal ook een thermostaat kraan geïnstalleerd moeten worden.

WC en doucheset plaatsen

Duoblok met hoge pot plaatsen in woning en installeren van een regendouche set. De oude materialen verwijderen en afvoeren. De pot is nog nieuw. De materialen zijn besteld. Heeft u het aansluitmateriaal? Het moet voor 31 januari uitgevoerd zijn.

Opbouw douchekraan installeren

In de badkamer heb ik een inbouw douche thermostaatkraan (aan vervanging toe in verband met lage druk warm water en brommende kraan tijdens douchen), welke ik wil vervangen voor een opbouw thermostaatkraan. Hiervoor moet deels het tegelwerk vervangen worden om bij leiding in de achterwand te komen. En de leiding moet iets aangepast worden vanwege de installatie van de opbouw douchethermostaat. Tegels en doucheset zorg ik zelf voor.

Thermostatische douchekraan en regendoucheset installeren

De huidige douchekraan en doucheset vervangen door een thermostatische douchekraan en een regendoucheset. De bestaande douchekraan heeft een hartafstand van 12 centimeter, de nieuwe kraan een van 15 centimeter.

Volledige installatie nieuwe badkamer

Onze bestaande badkamer moet gesloopt worden. De nieuwe badkamer volledig te installeren. Het sanitair kopen wij zelf. De badkamer is 2.80 meter lang, 1.77 meter breed en 2.42 meter hoog. Wij willen een verlaagd plafond voor 3 inbouwspotjes, een muurtje in de badkamer van 57 cm lang, 2 nisjes in de douche, zwevend toilet installeren in muurtje van 120 cm hoog als achterwand, montage schuifdeur 120 cm, plus doucheset en installeren wastafelmeubelset van 120 cm x 45 cm met 2 kranen en een spiegelkast. Daarnaast bestaande afzuigventilator een metertje verplaatsen. Laatste noemenswaardige: een niet dragende muur slopen en 85 cm verplaatsen/ nieuw opbouwen als muur badkamer, 177 cm breed x 242 cm hoog. De plaatsing zal in januari 2018 gaan gebeuren indien mogelijk.

Installeren badkamer en toilet

Wij hebben onlangs een badkamer en toilet aangeschaft die in week 36 geleverd zal worden. Voor het toilet (1,2 (l) x 1,0 (b) x 2,45 meter (h): het plaatsen van een hangend toilet (achteruitvoer aanwezig), tegelen vloer en muren tot plafond en plaatsen fonteintje en kraan. Voor het fonteintje zit nu een grondafvoer, deze moet worden verplaatst naar de muur. De toevoer komt al uit de wand. Voor de badkamer: (1,7 (l) x 1,7 (b) x 2,45 meter (h): tegelen van de vloer en de muur tot het plafond, plaatsen inbouw doucheset (kop komt uit de wand), plaatsen douchewand, plaatsen douchemeubel. Waterafvoer van de douche zal middels een drain gaan, vraag of hier de vloer voor dient te worden opgehoogd. Verplaatsen van de radiator ongeveer 2 meter verder op, plaatsen spiegel en aansluiten kraan op de wastafel. Uitvoering in de maand september. Anders in november.

Montage- en reparatiewerk in de badkamer

Ik wil een aantal zaken in mijn woning laten monteren en repareren, het gaat om een badkamermeubel met verlichting en een kraan. Ook te installeren: doucheset en een thermostatische kraan.Daarnaast een douchecabine opnieuw professioneel kitten en spotjes/ lampen opnieuw aansluiten.

Grohe kranen laten installeren

1 keukenkraan hansgrohe mycube S monteren en 1 doucheset bruynzeel regendoucheset Omni monteren

Klussen in het woonhuis

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. Het gaat om het installeren van een hangend toilet en betegelen van de toiletruimte (materiaal is al ter plaatse). Verder gaat het om het installeren van een badkamermeubel (mee te brengen van Gamma) een doucheset met kraan installeren (mee te brengen van Gamma), de CV-ketel aansluiten (is al geïnstalleerd) en verwarmingselementen aansluiten (materiaal ter plaatse, behalve 2 verwarmingselementen) en de thermostaat laten werken.

Rolgordijnen en doucheset monteren

Ik wil graag drie rolgordijnen laten ophangen en een nieuwe doucheset laten installeren. Ik heb de producten al bij Praxis besteld en deze worden snel geleverd. Ik hoor graag wat de kosten zijn.