Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Almelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Almelo heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Almelo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Almelo of directe omgeving.

522 klanten uit Almelo bevelen een bij Casius in Almelo aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Almelo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: installeren van een warmtepomp, mechanische luchtafvoer installeren in appartementen, water - Water warmtepomp, warmtepompboiler installeren, warmtepomp plaatsen in nieuwbouw, water warmtepomp leveren en plaatsen, lucht -, water- en warmtepomp plaatsen, water - water warmtepomp installeren, warmtepomp laten plaatsen, grondwarmtepomp installeren, grondwarmtepomp installeren, grond-water warmtepomp installeren, warmtepomp aan laten brengen, warmtepomp aan laten brengen, warmtepomp laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Almelo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Almelo:

Kraan vervangen

De klant wil zijn keukenkraan laten vervangen. De oude zit er nog op en de klant schaft zelf de nieuwe kraan aan.

Radiator vervangen en radiator verplaatsen

De radiator in de hal heeft te weinig opbrengst, daardoor voelt de hal altijd erg koud aan. Op zolder is een radiator doorgeroest, deze moet vervangen worden. Is het mogelijk de radiator van de hal naar de zolder te verplaatsen en in de hal een nieuwe radiator met meer opbrengst te plaatsen?

Schoorsteenkap herstellen

Schoorsteenkap herstellen die door de storm is weggewaaid.

Houtkachel plaatsen in de woonkamer

Ik wil graag een houtkachel in de woonkamer laten plaatsen. De afvoer moet via het platte dak naar buiten toe. De afvoer moet ongeveer 2 meter lang worden. De houtkachel heb ik al op het oog en schaf ik zelf aan.

Open haard vervangen door een houtkachel

Op de plek waar onze open haard was willen wij een houtkachel (reeds aangekocht) hebben. Er is dus al een rookkanaal aanwezig. (Gedeeltelijke?) kachelpijp nodig.

Houtkachel plaatsen in de woonkamer

Ik wil een houtkachel in de woonkamer plaatsen. De afvoer moet via het platte dak naar buiten toe. De afvoer moet ongeveer 2 meter worden. De open haard schaf ik zelf aan.

Doucheset installeren

Ik zou graag een regendoucheset willen laten installeren, inclusief kraan. De oude kraan en doucheset moet verwijderd worden. De materialen heb ik nog niet in mijn bezit.

CV-installatie compleet aan laten leggen

Graag wil ik een complete cv installatie laten aanleggen in een 2 onder 1 kapwoning. Het gaat om een woning uit 1927 met een wooninhoud van 393 m3. De woning heeft 2 woonlagen en een vliering.

Slangen van de vloerverwarming doorspoelen

Toen ik op het verdeelblok een radiatorkraan wilde monteren die kan communiceren met EvoHome kwam ik er achter dat 2 van de 8 strengen van de vloerverwarming verstopt zijn. De installatie is gelegd in december 1998 en omvat o.a. ~100 m² vloerverwarming naast radiatoren in een souterrain en op de verdieping. De kunststof buizen zijn grijs/wit. De kranen op het verdeelblok zijn van Giacomini, 1" slangaansluiting met een niet alledaagse binnendraad (NB: "men" zegt 3/4", maar dat kan ik niet nameten. Ik kan in elk geval nergens passende koppelstukken krijgen, ook niet bij groothandel WACO) De ruimte waarin de verdeler zit is goed bereikbaar. Ik wil de slangen graag allemaal laten doorspoelen. Graag wel even aangeven welk middel er gebruikt wordt. De rest van de cv-installatie mag er niet door aangetast worden. Een bedrijf met vestiging in deze regio heeft mijn voorkeur. Uitvoering bij voorkeur voor de winter echt invalt. Ik ontvang graag uw offerte.

Kraan monteren

Ik wil graag een kraan laten monteren. Ik heb deze al aangeschaft en wil graag de oude laten afvoeren.

Kanalen van heteluchtverwarming en ventilatiesysteem reinigen

Ik wil de hete lucht kanalen en het ventilatiesysteem laten reinigen. Het is een vrijstaande semibungalow. Grote woonkamer, grote woonkeuken, werkkamer en hal. Boven is een hal, 4 slaapkamers en badkamer. De installatie is een Brink B-14 IN.

Badkamerradiator vervangen

Badkamerradiator vervangen. Er hangt nu een designradiator die lekt. Deze moet worden vervangen door een nieuwe radiator. Wellicht moet er iets aangepast worden in het leidingwerk. S.v.p. globale prijsopgave.

Houtkachels aansluiten

Ik wil graag twee houtkachels laten plaatsen. De eerste kachel komt in de woonkamer. Hier moet hij worden aangesloten op een bestaand schoorsteenkanaal, lengte 7 meter. Er is geen aansluitmateriaal aanwezig. De kachel heeft een boven-aansluiting; diameter 150 mm. Het betreft een speksteenkachel. Gelieve geen korrels et cetera in de schoorsteen. De tweede houtkachel komt in de keuken. Hij moet worden geplaatste met een boven-aansluiting onder een plat dak. De plakplaat is al geplaatst. Al het aansluitmateriaal is aanwezig, maar moet alleen nog gemonteerd worden. De uitbouw bestaat nog niet en de schoorsteenmantel moet nog bewerkt worden. De exacte plaatst van de tweede kachel (in uitbouw) moet nog bepaald worden. Wij krijgen de sleutel deze week en gaan dan meteen aan de slag. Kunnen beide kachels op dezelfde dag geplaatst worden? Wat kost het om deze beide houtkachels aan te laten sluiten?

Onderhoud aan een Barbas gashaard

Ik wil mijn gashaard Barbas een onderhoudsbeurt laten geven. Er is waarschijnlijk een probleem met de piëzo ontsteker. Voorts bij diverse waterkranen de leertjes vervangen.

Designradiator monteren

Ik wil graag een designradiator laten vervangen in mijn badkamer. De nieuwe radiator al iets smaller zijn dan de huidige radiator, ik weet niet of het leidingwerk daarvoor moet aangepast worden. De aansluiting van de nieuwe radiator zal niet onderop zitten maar aan de linkerkant.

Nieuwe doucheset installeren

Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van onze oude doucheset en het installeren van onze nieuwe doucheset. Zie foto's voor verduidelijking. Alvast hartelijk dank.

Lekkage opsporen

Wij hebben vermoedelijk een lekkage aan onze watermeter of waterleiding. Op jaarbasis zou ik 260 m³ water hebben gebruikt. De watermeter laat zien dat er per uur 16 liter water wordt verbruikt terwijl alle kranen inclusief die in de toiletruimte dicht zijn. Onze kruipruimte en ook alle muren zijn helemaal droog. Ik laat de plek van deze lekkage graag snel opsporen. Vooraf ontvang ik hiervoor graag uw prijsopgave

Rookkanaal laten repareren of vervangen

Wij hebben sinds vorige week de sleutel van de door ons gekochte jaren '30 woning. Er is daar in de woonkamer beneden een schouw met open haard. Bij de aankoop van het huis is ons verteld dat het gemetselde schoorsteenkanaal op de 1e verdieping rook doorslaat. Ik wil het rookkanaal daarom laten inspecteren en laten repareren. Mogelijk moet er een flexibele pijp in van ongeveer 7 meter. Ik maak hiervoor graag een afspraak. Ik sta open voor uw advies en ontvang graag een prijsopgave.

CV-leidingen laten omleiden

Ik wil graag mijn CV leidingen omleiden in verband met nieuwe keuken.

Houtkachel in een chalet plaatsen

Ik wil graag een houtkachel in een chalet laten plaatsen. Zoals beschreven. Makkelijk toegankelijk.

Radiatoren inregelen

Ik zou graag willen weten wat het kost om 16 radiatoren in te laten regelen.

Kranen in de badkamer vervangen

Wij willen de kranen in de badkamer vervangen. Het betreft een douchekraan en doucheset. Een badkraan en badset. En een wastafelkraan. De badkamer is 14 jaar oud. Wij willen kranen kopen bij de Gamma (nog uit te zoeken) en denken aan het merk Grohe of Hansgrohe.

Houtkachel plaatsen

Ik heb reeds een houtkachel van gietijzer bij de Gamma gekocht. Nu wil ik hem aan laten sluiten maar zelf heb ik er geen verstand van. Zo weet ik niet welke buizen etc ik nodig ben. Zou ik hier hulp bij kunnen krijgen? Graag zo spoedig mogelijk!

Radiatoren door convectoren vervangen

Ik ontvang graag een globale prijsindicatie voor het realiseren van een convectorput en een kleine staande convector in de woonkamer van 10 x 5 meter groot. De betonnen vloer is geïsoleerd. De raampartijen lopen tot aan de grond en deze convectoren zullen in de plaats komen van de huidige 2 radiatoren.

Keukenkraan laten vernieuwen

Ik wil graag een keukenkraan plaatsen en de oude laten verwijderen. Het betreft een Grohe kraan.