Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Almelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Almelo heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Almelo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Almelo of directe omgeving.

518 klanten uit Almelo bevelen een bij Casius in Almelo aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Almelo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: badkamerrenovatie en keukenplaatsing, zonneboilers en zonnepanelen installeren, vloerverwarming aanleggen, collectoren plaatsen voor vloerverwarming, cV-installatie compleet aan laten leggen, vloerverwarming aanleggen en radiatoren plaatsen, houthaard inbouwen, betonvloer met vloerverwarming aanleggen, badkamer renovatie, verwarmingen monteren, rookkanaal aanleggen, centrale verwarming aanleggen, cV-installatie aanleggen, moederhaard en boiler door combiketel vervangen, zonneboiler met vloerverwarming installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Almelo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Almelo:

Doucheset installeren

Ik zou graag een regendoucheset willen laten installeren, inclusief kraan. De oude kraan en doucheset moet verwijderd worden. De materialen heb ik nog niet in mijn bezit.

CV-installatie compleet aan laten leggen

Graag wil ik een complete cv installatie laten aanleggen in een 2 onder 1 kapwoning. Het gaat om een woning uit 1927 met een wooninhoud van 393 m3. De woning heeft 2 woonlagen en een vliering.

Slangen van de vloerverwarming doorspoelen

Toen ik op het verdeelblok een radiatorkraan wilde monteren die kan communiceren met EvoHome kwam ik er achter dat 2 van de 8 strengen van de vloerverwarming verstopt zijn. De installatie is gelegd in december 1998 en omvat o.a. ~100 m² vloerverwarming naast radiatoren in een souterrain en op de verdieping. De kunststof buizen zijn grijs/wit. De kranen op het verdeelblok zijn van Giacomini, 1" slangaansluiting met een niet alledaagse binnendraad (NB: "men" zegt 3/4", maar dat kan ik niet nameten. Ik kan in elk geval nergens passende koppelstukken krijgen, ook niet bij groothandel WACO) De ruimte waarin de verdeler zit is goed bereikbaar. Ik wil de slangen graag allemaal laten doorspoelen. Graag wel even aangeven welk middel er gebruikt wordt. De rest van de cv-installatie mag er niet door aangetast worden. Een bedrijf met vestiging in deze regio heeft mijn voorkeur. Uitvoering bij voorkeur voor de winter echt invalt. Ik ontvang graag uw offerte.

Kraan monteren

Ik wil graag een kraan laten monteren. Ik heb deze al aangeschaft en wil graag de oude laten afvoeren.

Kanalen van heteluchtverwarming en ventilatiesysteem reinigen

Ik wil de hete lucht kanalen en het ventilatiesysteem laten reinigen. Het is een vrijstaande semibungalow. Grote woonkamer, grote woonkeuken, werkkamer en hal. Boven is een hal, 4 slaapkamers en badkamer. De installatie is een Brink B-14 IN.

Badkamerradiator vervangen

Badkamerradiator vervangen. Er hangt nu een designradiator die lekt. Deze moet worden vervangen door een nieuwe radiator. Wellicht moet er iets aangepast worden in het leidingwerk. S.v.p. globale prijsopgave.

Houtkachels aansluiten

Ik wil graag twee houtkachels laten plaatsen. De eerste kachel komt in de woonkamer. Hier moet hij worden aangesloten op een bestaand schoorsteenkanaal, lengte 7 meter. Er is geen aansluitmateriaal aanwezig. De kachel heeft een boven-aansluiting; diameter 150 mm. Het betreft een speksteenkachel. Gelieve geen korrels et cetera in de schoorsteen. De tweede houtkachel komt in de keuken. Hij moet worden geplaatste met een boven-aansluiting onder een plat dak. De plakplaat is al geplaatst. Al het aansluitmateriaal is aanwezig, maar moet alleen nog gemonteerd worden. De uitbouw bestaat nog niet en de schoorsteenmantel moet nog bewerkt worden. De exacte plaatst van de tweede kachel (in uitbouw) moet nog bepaald worden. Wij krijgen de sleutel deze week en gaan dan meteen aan de slag. Kunnen beide kachels op dezelfde dag geplaatst worden? Wat kost het om deze beide houtkachels aan te laten sluiten?

Onderhoud aan een Barbas gashaard

Ik wil mijn gashaard Barbas een onderhoudsbeurt laten geven. Er is waarschijnlijk een probleem met de piëzo ontsteker. Voorts bij diverse waterkranen de leertjes vervangen.

Designradiator monteren

Ik wil graag een designradiator laten vervangen in mijn badkamer. De nieuwe radiator al iets smaller zijn dan de huidige radiator, ik weet niet of het leidingwerk daarvoor moet aangepast worden. De aansluiting van de nieuwe radiator zal niet onderop zitten maar aan de linkerkant.

Nieuwe doucheset installeren

Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van onze oude doucheset en het installeren van onze nieuwe doucheset. Zie foto's voor verduidelijking. Alvast hartelijk dank.

Lekkage opsporen

Wij hebben vermoedelijk een lekkage aan onze watermeter of waterleiding. Op jaarbasis zou ik 260 m³ water hebben gebruikt. De watermeter laat zien dat er per uur 16 liter water wordt verbruikt terwijl alle kranen inclusief die in de toiletruimte dicht zijn. Onze kruipruimte en ook alle muren zijn helemaal droog. Ik laat de plek van deze lekkage graag snel opsporen. Vooraf ontvang ik hiervoor graag uw prijsopgave

Rookkanaal laten repareren of vervangen

Wij hebben sinds vorige week de sleutel van de door ons gekochte jaren '30 woning. Er is daar in de woonkamer beneden een schouw met open haard. Bij de aankoop van het huis is ons verteld dat het gemetselde schoorsteenkanaal op de 1e verdieping rook doorslaat. Ik wil het rookkanaal daarom laten inspecteren en laten repareren. Mogelijk moet er een flexibele pijp in van ongeveer 7 meter. Ik maak hiervoor graag een afspraak. Ik sta open voor uw advies en ontvang graag een prijsopgave.

CV-leidingen laten omleiden

Ik wil graag mijn CV leidingen omleiden in verband met nieuwe keuken.

Houtkachel in een chalet plaatsen

Ik wil graag een houtkachel in een chalet laten plaatsen. Zoals beschreven. Makkelijk toegankelijk.

Radiatoren inregelen

Ik zou graag willen weten wat het kost om 16 radiatoren in te laten regelen.

Kranen in de badkamer vervangen

Wij willen de kranen in de badkamer vervangen. Het betreft een douchekraan en doucheset. Een badkraan en badset. En een wastafelkraan. De badkamer is 14 jaar oud. Wij willen kranen kopen bij de Gamma (nog uit te zoeken) en denken aan het merk Grohe of Hansgrohe.

Houtkachel plaatsen

Ik heb reeds een houtkachel van gietijzer bij de Gamma gekocht. Nu wil ik hem aan laten sluiten maar zelf heb ik er geen verstand van. Zo weet ik niet welke buizen etc ik nodig ben. Zou ik hier hulp bij kunnen krijgen? Graag zo spoedig mogelijk!

Radiatoren door convectoren vervangen

Ik ontvang graag een globale prijsindicatie voor het realiseren van een convectorput en een kleine staande convector in de woonkamer van 10 x 5 meter groot. De betonnen vloer is geïsoleerd. De raampartijen lopen tot aan de grond en deze convectoren zullen in de plaats komen van de huidige 2 radiatoren.

Keukenkraan laten vernieuwen

Ik wil graag een keukenkraan plaatsen en de oude laten verwijderen. Het betreft een Grohe kraan.

Airco splitunit aansluiten

Ik heb de airco verplaatst en daarom moet deze opnieuw worden aangesloten en bijgevuld. Het gaat om ca 3.5 meter leiding plus de elektradraden opnieuw aan sluiten.

Riolering aan de buitenzijde vervangen

Buiten riolering vervangen ongeveer 12 meter .

Riool van aan appartementengebouw renoveren

Appartementen gebouw. Ik wil de riolering in een gedeelte van mijn appartementencomplex renoveren. Het gaat om een complex in Almelo met een standleiding van 3 etages hoog (7 appartementen totaal). Op den duur moeten de andere standleidingen ook gerenoveerd gaan worden, maar deze standleiding is erg aan het lekken. Kunt u een indicatie geven hoeveel dit gaat kosten en binnen welke termijn ik moet denken?

Lekkende badkamerkraan repareren

Ik heb in mijn badkamer een lekkende kraan. Graag zou ik dit opgelost willen hebben.

Rioolrenovatie onder de woning uitvoeren

Riool vervangen onder de woning, in de kruipruimte.

Convectorput verwijderen en radiator plaatsen

Ik wil de convectorput in mijn woonkamer laten verwijderen en de opening in de betonnen vloer laten dichten. Daarna wil ik een radiator laten monteren. Er moet even beoordeeld worden welke radiator voor deze ruimte geschikt is. Ik ontvang hiervoor graag een prijsindicatie.