Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Almelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Almelo heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Almelo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Almelo of directe omgeving.

515 klanten uit Almelo bevelen een bij Casius in Almelo aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Almelo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: vloerverwarming aanleggen, warmtepomp installeren, verwarming vernieuwen, lUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen, nieuwbouw voorzien van warmtepomp, zonneboiler plaatsen, infrarood vloerverwarming leggen, nieuwbouw voorzien van wamtepomp, warmtepomp installeren, warmtepomp plaatsen, gasloos wonen, zonneboiler aansluiten, vloerverwarming infrezen, hybride CV ketel/warmtepomp installeren, gaskachel vervangen voor cv en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Almelo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Almelo:

Warmtewisselaar stadsverwarming vervangen

Mijn warmtewisselaar van de stadsverwarming is Lek en moet vervangen worden. Ik ben woonachtig op de te Almelo. Graag een totaaloverzicht van de kosten? Met vriendelijke groet. Klant wil weten of ze de warmtewisselaar ook bij u, de vakman, kan kopen.

Warmtepompboiler installeren

Het betreft een woning van 1 jaar oud. De boiler wordt gebruikt in combinatie met de gasketel, intergas combi kompact HRE. Er dient rekening gehouden te worden met een huishouden van 2 tot 4 personen en eventueel de mogelijkheid meenemen om de vloerverwarming erop aan te sluiten, indien dit zorgt voor een te grote boiler >500L dan niet. Waar moet de warmtepompboiler geplaatst worden? : gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Waarvoor wenst u de warmtepompboiler te gebruiken? : sanitair water verwarmen

Elektrische boiler plaatsen

Wij hebben al een warmtepomp en zonnepanelen, maar onze douche loopt nog steeds via de cv ketel. Wij willen nog minder gas gebruiken en overwegen een elektrische boiler. Wat zijn de mogelijkheden hiervoor?

Warmtepompboiler leveren en aansluiten

Ik wil graag een warmtepompboiler naast mijn gasboiler om sanitair water te verwarmen.

Warmtepomp installeren

Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, zwembad verwarmen. Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Wanneer mogelijk een warmtepomp aansluiten op de bestaande cv. We beschikken over vloerverwarming met als bijverwarming radiatoren. Op de bovenverdieping alleen radiatoren. De warmtepomp zal ook het zwembad moeten verwarmen, zwembad bevindt zich inpandig. Wanneer de warmtepomp tekort schiet moet de bestaande cv bij verwarmen. We beschikken over zonnepanelen met een opbrengst van ongeveer 13500 KWU.

Radiator vervangen

In de toilet moet de radiator vervangen worden. Radiator moet 130 cm breed zijn en 40 cm hoog zijn

Airco plaatsen

Graag wil ik een vakman die voor mij een Tristar AC5421 airco kan aansluiten. De airco schaf ik zelf aan.

Zibro airco controleren en bijvullen

Deze airco heeft een snelkoppeling en geen vulnippels wie o wie kan hem bijvullen graag iemand uit de buurt van Almelo

Kraan vervangen

Het vervangen van een simpele douche mengkraan, omdat de huidige lekt. Helaas ben ik op dit gebied erg onkundig.

Aanleg warmte-installatie nieuwbouw

Ik wil een volledig warmte-installatie systeem voor een nieuwbouwwoning aan laten leggen. Uitgaande van 5 te verwarmen ruimtes en van 24 zonnepanelen, vloerverwarming en mechanische ventilatie. Ik denk zelf aan een Lucht- water warmtepomp. Deze moet in ieder geval 8kw bezitten.

Kraan vervangen

De klant wil zijn keukenkraan laten vervangen. De oude zit er nog op en de klant schaft zelf de nieuwe kraan aan.

Radiator vervangen en radiator verplaatsen

De radiator in de hal heeft te weinig opbrengst, daardoor voelt de hal altijd erg koud aan. Op zolder is een radiator doorgeroest, deze moet vervangen worden. Is het mogelijk de radiator van de hal naar de zolder te verplaatsen en in de hal een nieuwe radiator met meer opbrengst te plaatsen?

Schoorsteenkap herstellen

Schoorsteenkap herstellen die door de storm is weggewaaid.

Houtkachel plaatsen in de woonkamer

Ik wil graag een houtkachel in de woonkamer laten plaatsen. De afvoer moet via het platte dak naar buiten toe. De afvoer moet ongeveer 2 meter lang worden. De houtkachel heb ik al op het oog en schaf ik zelf aan.

Open haard vervangen door een houtkachel

Op de plek waar onze open haard was willen wij een houtkachel (reeds aangekocht) hebben. Er is dus al een rookkanaal aanwezig. (Gedeeltelijke?) kachelpijp nodig.

Houtkachel plaatsen in de woonkamer

Ik wil een houtkachel in de woonkamer plaatsen. De afvoer moet via het platte dak naar buiten toe. De afvoer moet ongeveer 2 meter worden. De open haard schaf ik zelf aan.

Doucheset installeren

Ik zou graag een regendoucheset willen laten installeren, inclusief kraan. De oude kraan en doucheset moet verwijderd worden. De materialen heb ik nog niet in mijn bezit.

CV-installatie compleet aan laten leggen

Graag wil ik een complete cv installatie laten aanleggen in een 2 onder 1 kapwoning. Het gaat om een woning uit 1927 met een wooninhoud van 393 m3. De woning heeft 2 woonlagen en een vliering.

Slangen van de vloerverwarming doorspoelen

Toen ik op het verdeelblok een radiatorkraan wilde monteren die kan communiceren met EvoHome kwam ik er achter dat 2 van de 8 strengen van de vloerverwarming verstopt zijn. De installatie is gelegd in december 1998 en omvat o.a. ~100 m² vloerverwarming naast radiatoren in een souterrain en op de verdieping. De kunststof buizen zijn grijs/wit. De kranen op het verdeelblok zijn van Giacomini, 1" slangaansluiting met een niet alledaagse binnendraad (NB: "men" zegt 3/4", maar dat kan ik niet nameten. Ik kan in elk geval nergens passende koppelstukken krijgen, ook niet bij groothandel WACO) De ruimte waarin de verdeler zit is goed bereikbaar. Ik wil de slangen graag allemaal laten doorspoelen. Graag wel even aangeven welk middel er gebruikt wordt. De rest van de cv-installatie mag er niet door aangetast worden. Een bedrijf met vestiging in deze regio heeft mijn voorkeur. Uitvoering bij voorkeur voor de winter echt invalt. Ik ontvang graag uw offerte.

Kraan monteren

Ik wil graag een kraan laten monteren. Ik heb deze al aangeschaft en wil graag de oude laten afvoeren.

Kanalen van heteluchtverwarming en ventilatiesysteem reinigen

Ik wil de hete lucht kanalen en het ventilatiesysteem laten reinigen. Het is een vrijstaande semibungalow. Grote woonkamer, grote woonkeuken, werkkamer en hal. Boven is een hal, 4 slaapkamers en badkamer. De installatie is een Brink B-14 IN.

Badkamerradiator vervangen

Badkamerradiator vervangen. Er hangt nu een designradiator die lekt. Deze moet worden vervangen door een nieuwe radiator. Wellicht moet er iets aangepast worden in het leidingwerk. S.v.p. globale prijsopgave.

Houtkachels aansluiten

Ik wil graag twee houtkachels laten plaatsen. De eerste kachel komt in de woonkamer. Hier moet hij worden aangesloten op een bestaand schoorsteenkanaal, lengte 7 meter. Er is geen aansluitmateriaal aanwezig. De kachel heeft een boven-aansluiting; diameter 150 mm. Het betreft een speksteenkachel. Gelieve geen korrels et cetera in de schoorsteen. De tweede houtkachel komt in de keuken. Hij moet worden geplaatste met een boven-aansluiting onder een plat dak. De plakplaat is al geplaatst. Al het aansluitmateriaal is aanwezig, maar moet alleen nog gemonteerd worden. De uitbouw bestaat nog niet en de schoorsteenmantel moet nog bewerkt worden. De exacte plaatst van de tweede kachel (in uitbouw) moet nog bepaald worden. Wij krijgen de sleutel deze week en gaan dan meteen aan de slag. Kunnen beide kachels op dezelfde dag geplaatst worden? Wat kost het om deze beide houtkachels aan te laten sluiten?

Onderhoud aan een Barbas gashaard

Ik wil mijn gashaard Barbas een onderhoudsbeurt laten geven. Er is waarschijnlijk een probleem met de piëzo ontsteker. Voorts bij diverse waterkranen de leertjes vervangen.

Designradiator monteren

Ik wil graag een designradiator laten vervangen in mijn badkamer. De nieuwe radiator al iets smaller zijn dan de huidige radiator, ik weet niet of het leidingwerk daarvoor moet aangepast worden. De aansluiting van de nieuwe radiator zal niet onderop zitten maar aan de linkerkant.